موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان عزیز مهاجرسرامن یه سوال دارم لطفا اونایی که میدونن راجع بهش کمکم کنند. من وهمسرم در فرمهای ارسالی هم مدرک دانشگاهی ارشد وهم سابقه کارامو رو عنوان کردیم.میخواستم بدونم برای ترجمه مدارک فقط من که نفر اصلی هستم باید مدارکم رو ترجمه کنم یا هردو نفرمون لازمه ترجمه کنیم. اگر فقط من لازمه ترجمه کنم هم مدارک دانشگاه وهم گواهی کارهاموترجمه کنم؟
همینکه اگر بخواهم گواهی کار بگیرم مخاطب گواهی کار باید به کجا باشه؟
سپاسگزارم از دوستان باتجربه ای که وقت میذارن و کمک میکنند
2014AS000010xx
تعداد افراد در کیس: 2 نفر
سفارت: آنکارا ---> ابوظبی
دریافت نامه دوم: 21 آگوست
تاریخ مصاحبه: 24 اکتبر
ویزا: یکضرب
سفرنامه
"آزادی وطنم آرزوست"
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها من موقع ثبت نام Foreign State Chargeability رو اشتباهی زدم استرالیا مدارکمو فرستادم .امروز این ایمیل واسم اومده
The information you have provided does not match the case. Please resubmit your request with the correct information for KCC to properly assist you. تمام فرم هارو چند بار چک کردم هیچ مشکلی نداره. الان باید چیکار کنم.خیلی استرس دارم لطفا کمکم کنید
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-27 ساعت 17:32)mrbonbon نوشته: دوستان بیخودی نگران این جملۀ The information you have provided does not match the case نباشین، هیچ مشکل خاصی وجود نداره تنها مشکلش اینه که فرمتی که براشون دارین ایمیل میکنین مورد داره، بله فرمتش رو میگم...
اونا یه فرمت خاص از شما میخوان که باید رعایت بکنین، در غیر اینصورت براتون پیغام بالا میاد، همیچنین در موقع وارد کردن این فرمت و اطلاعات خیلی دقیق باشین که در غیر اینصورت بازم پیغام بالا میاد حالا من فرمتش رو در پایین براتون میزارم شما لطف کنین اینجوری اطلاعاتتون رو پر کنین و قبل از فرستادن دوباره اون چک کنین بعد بفرستین. اگه دیدین دوباره بهتون پیام بالا رو دادن ،اونموقع باید موضوع رو جدی تر پیگیری کنین.
در گوشه سمت راست بالا مشخصات خودتون رو اعم از اطلاعات زیر مینویسین:
Case Number: 2014AS00000000
Principal Applicant Name: XXXXXXXXXXXXXX
Date of Birth: 00/00/19XX
Preference Category: DV DIVERSITY
Foreign State Chargeability: IRAN
بعد از این اطلاعات که در بالا سمت راست نوشتین( حتماً در ایمیل راست چین شود)، متن اصلی ایمیل رو در سمت چپ مینویسین...
Dear Madam / Sir
xxxxxxxxxxxxxxxxx
راستی اینم بگم که حواستون به اون دو حرف AS بین 2014 و شماره تون باشه که از قلم نیفته، چون اگه اون نباشه هم متن بالا رو بهتون ایمیل میکنن و شما رو به اشتباه میندازن، اما اگه دیدین با این وجود هم، بازم مشکلی هست، همانطور که بالا هم اشاره کردم باید حتماً پیگیریتون جدی تر بشه تا مشکل رو پیدا کنین...
سلام
شرمنده كه گفته شما را رد مي كنم ، ولي من ايميل هايي كه زدم همه مشخصاتم بالا سمت چپ بود و مشكلي نداشت، و جواب كاملي را دريافت كردم، به نظر من هر كس كه جمله The information you have provided does not match the را دريافت مي كند مطمئنا اطلاعاتش مغايرت دارد
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-27 ساعت 17:57)royal120 نوشته: سلام بچه ها من موقع ثبت نام Foreign State Chargeability رو اشتباهی زدم استرالیا مدارکمو فرستادم .امروز این ایمیل واسم اومده
The information you have provided does not match the case. Please resubmit your request with the correct information for KCC to properly assist you. تمام فرم هارو چند بار چک کردم هیچ مشکلی نداره. الان باید چیکار کنم.خیلی استرس دارم لطفا کمکم کنید
سلام
شما توی کیس نامبرتون کدوم قاره رو تایید کرده براتون بعد از2014و قبل از شماره کیس نامبرتون این خیلی مهمه
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
راستی ممنون از راهنمایی های قبلیتون دوستان نسبتا کار ساز بود.....
راستی من الان دیگه نمی تونم برای 2014 ثبت نام کنم؟
کی باید برای 2015 ثبت نام کنم؟
ممنون