(2013-07-27 ساعت 22:28)aghaghia نوشته:(2013-07-27 ساعت 22:02)bayat_r نوشته:(2013-07-27 ساعت 18:52)aghaghia نوشته:(2013-07-27 ساعت 17:57)royal120 نوشته: سلام بچه ها من موقع ثبت نام Foreign State Chargeability رو اشتباهی زدم استرالیا مدارکمو فرستادم .امروز این ایمیل واسم اومده
The information you have provided does not match the case. Please resubmit your request with the correct information for KCC to properly assist you. تمام فرم هارو چند بار چک کردم هیچ مشکلی نداره. الان باید چیکار کنم.خیلی استرس دارم لطفا کمکم کنید
خب این که از سهمیه یه کشور و یه قاره دیگه استفاده کردید بماند... شما باید در اطلاعاتی که در ایمیل میدید از همون اطلاعاتی استفاده کنید که موقع ثبت نام دادید هر چند اشتباه باشند ولی اطلاعات صحیح رو در فرم ها بنویسید.
از لینکی که میزارم چک کنید ببینید چی رو اشتباه نوشتین(تاریخ تولد و اِسپل اسم و فامیل، کشور و ...) کشورتون هم باید همون استرالیا در میل بنویسید و درستش رو در فرم ها بنویسید...
https://www.dvlottery.state.gov/ESC/%28S...ation.aspx
اقاقیای عزیز
چرا بماند؟
مشکل اصلی همین هست که ایشون از سهمیه یه قاره دیگه استفاده کرده و متاسفانه متاسفانه این مسئله به مردودی کیس میانجامد و پیگیری بی فایده است و اتلاف هزینه
آقاب بیات عزیز من گفتم بماند چون قبلا به این دوستانمون که از سهمیه اورپا یا استرالیا استفاده کرده اند گفته شده که در این مورد اشتباه کردند واین اولین پست در این مورد نبوده و گفته شده که ایشون به احتمال زیاد کیسشون ریجکت میشه... ولی فکر کردم که ایشون میخوان پیگیری کنند برای همین گفتم بماند که این مسئله وجود داره و ادامه ماجرا....
کیس نامبرم 2014OC00000xxx اصلا AU نداره . تاریخ تولدمو از لینکی که گذاشته بودین چک کردم 1 روز جابجا زدم. خوب الان چیکار کنم هیچ راهی نداره؟