کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2014
(2013-07-27 ساعت 22:28)aghaghia نوشته:  
(2013-07-27 ساعت 22:02)bayat_r نوشته:  
(2013-07-27 ساعت 18:52)aghaghia نوشته:  
(2013-07-27 ساعت 17:57)royal120 نوشته:  سلام بچه ها من موقع ثبت نام Foreign State Chargeability رو اشتباهی زدم استرالیا مدارکمو فرستادم .امروز این ایمیل واسم اومده
The information you have provided does not match the case. Please resubmit your request with the correct information for KCC to properly assist you. تمام فرم هارو چند بار چک کردم هیچ مشکلی نداره. الان باید چیکار کنم.خیلی استرس دارم لطفا کمکم کنید

خب این که از سهمیه یه کشور و یه قاره دیگه استفاده کردید بماند... شما باید در اطلاعاتی که در ایمیل میدید از همون اطلاعاتی استفاده کنید که موقع ثبت نام دادید هر چند اشتباه باشند ولی اطلاعات صحیح رو در فرم ها بنویسید.
از لینکی که میزارم چک کنید ببینید چی رو اشتباه نوشتین(تاریخ تولد و اِسپل اسم و فامیل، کشور و ...) کشورتون هم باید همون استرالیا در میل بنویسید و درستش رو در فرم ها بنویسید...
https://www.dvlottery.state.gov/ESC/%28S...ation.aspx

اقاقیای عزیز

چرا بماند؟

مشکل اصلی همین هست که ایشون از سهمیه یه قاره دیگه استفاده کرده و متاسفانه متاسفانه این مسئله به مردودی کیس میانجامد و پیگیری بی فایده است و اتلاف هزینه

آقاب بیات عزیز من گفتم بماند چون قبلا به این دوستانمون که از سهمیه اورپا یا استرالیا استفاده کرده اند گفته شده که در این مورد اشتباه کردند واین اولین پست در این مورد نبوده و گفته شده که ایشون به احتمال زیاد کیسشون ریجکت میشه... ولی فکر کردم که ایشون میخوان پیگیری کنند برای همین گفتم بماند که این مسئله وجود داره و ادامه ماجرا....

کیس نامبرم 2014OC00000xxx اصلا AU نداره . تاریخ تولدمو از لینکی که گذاشته بودین چک کردم 1 روز جابجا زدم. خوب الان چیکار کنم هیچ راهی نداره؟
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، behfaza
(2013-07-27 ساعت 23:20)royal120 نوشته:  
(2013-07-27 ساعت 17:57)royal120 نوشته:  سلام بچه ها من موقع ثبت نام Foreign State Chargeability رو اشتباهی زدم استرالیا مدارکمو فرستادم .امروز این ایمیل واسم اومده
The information you have provided does not match the case. Please resubmit your request with the correct information for KCC to properly assist you. تمام فرم هارو چند بار چک کردم هیچ مشکلی نداره. الان باید چیکار کنم.خیلی استرس دارم لطفا کمکم کنید

خب این که از سهمیه یه کشور و یه قاره دیگه استفاده کردید بماند... شما باید در اطلاعاتی که در ایمیل میدید از همون اطلاعاتی استفاده کنید که موقع ثبت نام دادید هر چند اشتباه باشند ولی اطلاعات صحیح رو در فرم ها بنویسید.
از لینکی که میزارم چک کنید ببینید چی رو اشتباه نوشتین(تاریخ تولد و اِسپل اسم و فامیل، کشور و ...) کشورتون هم باید همون استرالیا در میل بنویسید و درستش رو در فرم ها بنویسید...

اقاقیای عزیز

چرا بماند؟

مشکل اصلی همین هست که ایشون از سهمیه یه قاره دیگه استفاده کرده و متاسفانه متاسفانه این مسئله به مردودی کیس میانجامد و پیگیری بی فایده است و اتلاف هزینه

آقاب بیات عزیز من گفتم بماند چون قبلا به این دوستانمون که از سهمیه اورپا یا استرالیا استفاده کرده اند گفته شده که در این مورد اشتباه کردند واین اولین پست در این مورد نبوده و گفته شده که ایشون به احتمال زیاد کیسشون ریجکت میشه... ولی فکر کردم که ایشون میخوان پیگیری کنند برای همین گفتم بماند که این مسئله وجود داره و ادامه ماجرا....

کیس نامبرم 2014OC00000xxx اصلا AU نداره خوب الان چیکار کنم. یعنی هیچ راهی نداره؟
دوست عزیز شرمنده من به جای OC اشتباهاً AU نوشته بودم که تصحیح کردم...
اما متأسفانه فکر کنم راهی وجود نداشته نباشه، اما با این وجود ضرری نداره یه ایمیل به کی سی سی بزنین و بگین اشتباه کردین، یه تیری در تاریکیه دیگه خدا رو چه دیدین
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
تشکر کنندگان: aghaghia ، royal120 ، kiana11 ، KIMIA2005 ، زری وحدتی ، behfaza

اقاقیای عزیز

چرا بماند؟

کیس نامبرم 2014OC00000xxx اصلا AU نداره . تاریخ تولدمو از لینکی که گذاشته بودین چک کردم 1 روز جابجا زدم. خوب الان چیکار کنم هیچ راهی نداره؟
اون میلی که بهتون جواب داده بودن مشخصاتتون مچ نیست به خاطره همین تاریخ تولدتون بوده. ولی در کل همونطور که از اول هم گفته شد شما از سهمیه یه کشور و یه قاره دیگه استفاده کردید که باعث رد شدن کیس میشه ولی از قبل به شما در این مورد اطلاع نمیدن و وقتی شما رفتین مصاحبه بهتون میگن شما همچین اشتباهی کردین پس کیستون رد میشه، اونوقت شما کلی وقت و هزینه کردین چه مالی چه روانی... این ها رو کفتم که بدونین چه اتفاقی براتون خواهد افتاد این به عهده خودتون هست که بخواین پیگیری کنید و یا منصرف بشید. به گفته دوستمون در این مورد با کی سی سی هم میتونید مکاتبه کنید و ببینید چه جوابی میدن، همینطور بعد از این که کیستون کارنت شد و سفارتتون مشخص شد حتما با سفارت مربوطه مکاتبه کنید و بی گدار به آب نزنید...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: محبت ، ojee ، royal120 ، زری وحدتی ، behfaza
(2013-05-02 ساعت 07:03)ali1362 نوشته:  ﺳﻼﻡ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ. ﻫﻤﺴﺮ ﻣﻦ ﻫﻢ ﻗﺒﻮﻝ ﺷﺪﻩ ﺑﺎ ﻛﻴﺲ ﻧﺎﻣﺒﺮ 5800. ﺣﺎﻻ ﺳﻮاﻝ ﻣﻦ اﻳﻨﻪ ﻛﻪ ﻣﺎ ﺩﺭ ﺣﺎﻝ ﺣﺎﺻﺮ ﺩﺭ اﻣﺮﻳﻜﺎ ﺩﺭﺱ ﻣﻴﺨﻮﻧﻴﻢ. ﻛﺴﻲ ﻣﻮﺭﺩ ﻣﺸﺎﺑﻬﻲ ﺳﺮاﻍ ﺩاﺭﻩ ﻛﻪ ﺑﺮﻭﺳﻪ اﻱ ﻛﻪ ﺑﺎﻳﺪ ﻃﻲ ﺑﺸﻪ ﻣﺜﻞ ﺑﻘﻴﻪ اﺳﺖ ﻳﺎ ﻧﻪ?

salam,
man ham dar vaz'iyate moshabeh hastam, age kasi dar morde process vase afradi ke dar hale hazer dar US mashghool be tahsil hastan va barande shodan, info khasi dare, mamnoon misham pasokh bedid.
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، behfaza
(2013-07-28 ساعت 00:38)AriaArya نوشته:  
(2013-05-02 ساعت 07:03)ali1362 نوشته:  ﺳﻼﻡ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ. ﻫﻤﺴﺮ ﻣﻦ ﻫﻢ ﻗﺒﻮﻝ ﺷﺪﻩ ﺑﺎ ﻛﻴﺲ ﻧﺎﻣﺒﺮ 5800. ﺣﺎﻻ ﺳﻮاﻝ ﻣﻦ اﻳﻨﻪ ﻛﻪ ﻣﺎ ﺩﺭ ﺣﺎﻝ ﺣﺎﺻﺮ ﺩﺭ اﻣﺮﻳﻜﺎ ﺩﺭﺱ ﻣﻴﺨﻮﻧﻴﻢ. ﻛﺴﻲ ﻣﻮﺭﺩ ﻣﺸﺎﺑﻬﻲ ﺳﺮاﻍ ﺩاﺭﻩ ﻛﻪ ﺑﺮﻭﺳﻪ اﻱ ﻛﻪ ﺑﺎﻳﺪ ﻃﻲ ﺑﺸﻪ ﻣﺜﻞ ﺑﻘﻴﻪ اﺳﺖ ﻳﺎ ﻧﻪ?

salam,
man ham dar vaz'iyate moshabeh hastam, age kasi dar morde process vase afradi ke dar hale hazer dar US mashghool be tahsil hastan va barande shodan, info khasi dare, mamnoon misham pasokh bedid.
دوستان خوبم بهتون تبریک میگم بهترین راه همینه که همونجا با تلفن ازkccراهنمائی بخواهید و فکر کنم خیلی راحت تر از ما مصاحبه بشید
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: ojee ، behfaza ، ffrfar
(2013-07-28 ساعت 01:14)محبت نوشته:  
(2013-07-28 ساعت 00:38)AriaArya نوشته:  

salam,
دوستان خوبم بهتون تبریک میگم بهترین راه همینه که همونجا با تلفن ازkccراهنمائی بخواهید و فکر کنم خیلی راحت تر از ما مصاحبه بشید

و خوب نتیجش رو هم واسه ما بنویسید
کیس نامبر: **2014AS000000 (همسرم) / سفارت: آنکارا --> ایروان / ارسال فرمها : 8 June (ایمیل) / دریافت تاییدیه : 16 June / تاریخ دریافت نامه دوم: 13 September/ زمان مصاحبه : هفته اول نوامبر / کلیر همسرم: 21 می بعد از 199 روز و کلیر شدم خودم : روز 9 جولای ، ورود به خاک آمریکا در تاریخ 5 دسامبر ، /[/color] معرفی یک وسیله کاربردی 220V<->110V

تشکر کنندگان: محبت ، behfaza

اقاقیای عزیز

چرا بماند؟

دقیقاً حق با شماست شما از سهمیه اقیانوسیه استفاده کردید OC. و فقط بگم که فامیل ما رو نشونده بودن و ازش تست دروغ سنجی گرفته بودند و در آخر گفتند ما فهمیدیم که شما اشتباه سهوی کردید ، امسال رد میشید چون عمدی نداشتید و میتونید سال دیگه شرکت کنید
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: aghaghia ، محبت ، f215215 ، kiana11 ، royal120 ، KIMIA2005 ، behfaza
سلام خدمت همه دوستان تمام عزیزان حتی کسانی که الان اونورن خالصانه و عاشقانه جواب سوالها رو میدن بدون اینکه حتی طرفشونو بشناسن و جالبه بقیه عزیزان تشکر میکنن ازشون اما شخصی که به جواب میرسه یه دکمه تشکر رو نمیزنن نمیدونم شاید من اشتباه میکنم و واقعا کار سختیه تشکر کردن
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

(2013-07-27 ساعت 15:58)shazad نوشته:  سلام به همه عزیزانم

بچه ها من فکر می کنم تو این فروم جای یه چیز خیلی خالیه یعنی یک موضوع جدید که به مهاجرسرا اضافه بشه.
اون هم اشتغال و کسب و کار در آ م ر ی ک ا هست.
من از مدیران محترم سایت خواهش می کنم این سرفصل و موضوع جدید رو اضافه کنن. هممون نیاز داریم در این رابطه با هم همفکری کنیم.
بعد از رفتن چی کار کنیم چطوری کار مناسب پیدا کنیم شرایط کاری اونجا چطوره قبل از رفتن چطوری آماده بشیم و ...

کاملا موافقم
کیس:201400000XXX/ارسال مدارک: جون/کارنت: گروه اول/نامه دوم: نیمه دوم اکتبر/سفارت: آنکارا/ مصاحبه: 12 دسامبر/ در یافت ویزا 14 دسامبر یک ضرب
برای دیدن فایل دستورالعمل سفارت ترکیه اینجا کلیک کنید
تشکر کنندگان: behfaza ، FMANIS
(2013-07-28 ساعت 02:03)shamim_irs نوشته:  

بچه ها من فکر می کنم تو این فروم جای یه چیز خیلی خالیه یعنی یک موضوع جدید که به مهاجرسرا اضافه بشه.
من از مدیران محترم سایت خواهش می کنم این سرفصل و موضوع جدید رو اضافه کنن. هممون نیاز داریم در این رابطه با هم همفکری کنیم.
بعد از رفتن چی کار کنیم چطوری کار مناسب پیدا کنیم شرایط کاری اونجا چطوره قبل از رفتن چطوری آماده بشیم و ...

کاملا موافقم
دوستان عزیز ای کاش بقیه پست ها رو هم بخونید و همینطور بقیه تاپیک های سایت، در این قسمت همه مواردی که لازم هست در مورد آ م ر ی ک ا بدونید اعم از : تهیه امکانات اولیه زندگی، اشتغال و کار در آمریکا، ادامه تحصیل در آمریکا و غیره موجوده، حتما سر بزنید...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: bayat_r ، kiana11 ، محبت ، mrbonbon ، KIMIA2005 ، behfaza ، FMANIS
دوستان تو امضای من هم لیست مدارک و گردش اطلاعات هست که به درد می خوره اگر دوست داشتید بخونید
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: kiana11 ، محبت ، KIMIA2005 ، aghaghia ، behfaza ، میما ، FMANIS
(2013-07-28 ساعت 02:03)shamim_irs نوشته:  

کاملا موافقم
دوست عزیز مثل اینکه شما پستهایی که اینجا دوستان میذارن رو اصلاً نگاهی نمیندازین !!!
جواب شما در این پست زیر داده شده
اینجا
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، زری وحدتی ، محبت ، behfaza
(2013-07-28 ساعت 01:34)bayat_r نوشته:  
(2013-07-27 ساعت 18:52)aghaghia نوشته:  خب این که از سهمیه یه کشور و یه قاره دیگه استفاده کردید بماند... شما باید در اطلاعاتی که در ایمیل میدید از همون اطلاعاتی استفاده کنید که موقع ثبت نام دادید هر چند اشتباه باشند ولی اطلاعات صحیح رو در فرم ها بنویسید.

اقاقیای عزیز

چرا بماند؟

دقیقاً حق با شماست شما از سهمیه اقیانوسیه استفاده کردید OC. و فقط بگم که فامیل ما رو نشونده بودن و ازش تست دروغ سنجی گرفته بودند و در آخر گفتند ما فهمیدیم که شما اشتباه سهوی کردید ، امسال رد میشید چون عمدی نداشتید و میتونید سال دیگه شرکت کنید

ممنون از راهنمایتون پس اینطوری که شما میگید اگه منصرف بشم دیگه نمیتونم تو لاتاری شرکت کنم؟
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، زری وحدتی ، behfaza ، bayat_r
سلام دوستان گل
يه سوالي داشتم... البته طبق اطلاعاتي كه از صفحات سايت پيدا كردم به جوابي رسيدم ولي اگر اطلاعات تكميلي مي دونين ممنون ميشم كمكم كنين:
سوال اينه: بعد از اينكه ويزا گرفتيم (انشا ا...) يه مهلتي داريم كه بايد سفر كنيم به امريكا (مهلت ويزا) بعدش بايد يه ماهي يا بيشتر يا كمتر بمونيم تا گرين كارتمون به دستمون برسه.... بعدش مي تونيم برگرديم ايران ديگه؟ درسته؟ و بعدش هم باز بايد تا قبل از 180 روز دوباره سفر كنيم به امريكا.... حالا سفر دوم قبل از 180 روز رو كه كرديم بلافاصله مي تونيم برگرديم ايران ؟ نميخواد دوباره سفر كنيم به امريكا؟
و ميشه از اين تاريخ به بعد هر زمان دلمون خواست بريم و برگرديم؟
ممنون از شما
2014AS000068XX (+همسرم) | سفارت: آنكارا > ابوظبي| کارنت: 10th of April مصاحبه: 4th week of June ویزا : ورود به آمریکا: |
آدمی که منتظر است هیچ نشانه ای ندارد
فقط با هر صدایی برمیگردد
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، behfaza ، FMANIS
(2013-07-28 ساعت 10:44)mehdikhosro نوشته:  سلام دوستان گل
يه سوالي داشتم... البته طبق اطلاعاتي كه از صفحات سايت پيدا كردم به جوابي رسيدم ولي اگر اطلاعات تكميلي مي دونين ممنون ميشم كمكم كنين:
سوال اينه: بعد از اينكه ويزا گرفتيم (انشا ا...) يه مهلتي داريم كه بايد سفر كنيم به امريكا (مهلت ويزا) بعدش بايد يه ماهي يا بيشتر يا كمتر بمونيم تا گرين كارتمون به دستمون برسه.... بعدش مي تونيم برگرديم ايران ديگه؟ درسته؟ و بعدش هم باز بايد تا قبل از 180 روز دوباره سفر كنيم به امريكا.... حالا سفر دوم قبل از 180 روز رو كه كرديم بلافاصله مي تونيم برگرديم ايران ؟ نميخواد دوباره سفر كنيم به امريكا؟
و ميشه از اين تاريخ به بعد هر زمان دلمون خواست بريم و برگرديم؟
ممنون از شما

خیر دوست عزیز این قانون 180 روز ثابته و فقط برای بار اول نیست.. شما هربار که از امریکا برمیگردین باید حتما زیر 180 روز برگردین تا مشکلی واسه گرین کارتتون پیش نیاد که البته این هم تضمین خیلی دقیقی نداره و بسته باز به نظر افیسر و سوالاتش از شما و جوابهای شما بر میگرده که ابنجوری واسش تلقی نشه که شما ساکن نیستین و از گرین کارتتون به منظور سفر صرفا استفاده میکنین(درصورت ورود و خروج های زیاد..) البته گاهی سوال پیچ میکنند و گاهی هم اصن سوال نکردن.. شانستون هم هست..
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، محبت ، behfaza ، FMANIS

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان