2013-08-06 ساعت 13:34
(2013-08-06 ساعت 12:14)kage.omid نوشته:(2013-08-06 ساعت 01:13)mohammad19911991 نوشته:دوست عزيز شما منظور منو كاملا اشتباه متوجه شدين من اصلا قصد گرفتن ويزاي دانشجويي را ندارم اگر امضاي منو ببينين ميبينيد كه لاتاري برنده شدم و پذيرش رو به عنوان مكمل پيش دانشگاهي ميخوام بگيرم(2013-08-05 ساعت 18:18)kage.omid نوشته: دوستان پذيرش گرفتن از دانشگاههاي يو اس به معني درخواست ويزاي دانشجويي هست؟ يا اينكه نه براي ويزاي دانشجويي عملياتش فرق داره و براي سفارت هم درخواست بايد بدي؟
مارو تو شك انداختن كه اگه الان پذيرش بگيري ( مكمل پيش دانشگاهي.ما پيش نداريم) موقع مصاحبه بهت گير ميدن و رد مي كنند و اين دو باهم تناقض داره يكي لطف كنه يه جواب كامل به ما بده
ممنون
دوست عزیز شما ابتدا باید پذیرش بگیرین و بعد قرار مصاحبه ای تعیین کنین، سر قرار معین حاضر میشین و مدارک مربوطه رو ارائه میدین ، و اونجا تصمیم میگرن که به شما ویزا دانشجویی بدن یا
کافی ریز نمرات مدرک دانشگاهیتونو ارایه بدین تا ثابت کنین که دروس پیش رو گذروندین
و فکر میکنم اینجا جای مطرح کردن همچین سوالی نباشه ...
من فکر نمیکنم مکاتبه کردن با دانشگاه تداخلی با ویزا دی وی داشته باشه. کیس شما وقتی ریجکت میشه که برای ۲تا ویزا بطور همزمان اقدام کرده باشین. فکر نمیکنم اپلای کردن تداخلی تو کارتون ایجاد کنه. بازم دوستان با تجربه نظر بدن. امید جان به نظر من تنبلی نکن برو پیش دانشگاهی بگیر ۱ساله تحصیلی آزگار شما فرصت دارین. واقعاً این کارا به ریسکش نمیارزه.
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June
هر سوالی داشتین بهمپیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.