کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2014
(2013-08-12 ساعت 14:14)ghafari88 نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 14:03)noobnoobi نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 13:59)ghafari88 نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 13:45)noobnoobi نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 13:38)HELIAA نوشته:  سلام. پاسپورتم تا oCT. 2015 تاريخ داره. مخاستم عوضش كنم تا وقتي ويزا ميخوره تا پنج سال وقت داشته باشه. رفتم ولي عوضش نكردن. خاستمربدونم اگه ويزا بخوره وتاريخش تموم شده باشه بعدا مشگلي نداره. يعني اگه عوضش كنم تو پاس جديده غضيه وويزا چي ميشه? مرسي. 2014 . 3XXX
اگه میخواین عوضش کنید با یه لیوان شربت آلبالو خنک(به به Big Grin) ترتیبش رو بدین و ببرین عوض کنید که خیالتون راحت باشه.

می تونید هم برید اداره گذرنامه تهرانپارس و از اونجا نامه بگیرید. البته بعید می دونم به شما به راحتی نامه بدن چون تاریخ زیاد داره.

چون تاریخش بیش از 6 ماهه باید حتما تخریب یا مفقود شده باشه تا بتونه عوضش کنه.
همون شربت غلیط آلبالو یا یک لیوان شیر پرچرب(ترجیحا پاکبانBig Grin) کار رو را میندازه تازه پرسش خیلی لذت بخشهBig Grin

noobnoobi جان من علاقه ات رو به شربت آلبالو و شیر پر چرب اونم پاکبان درک می کنم Big Grin چون خودمم علاقمندم ! Tongue
اما اون داستان نامه که عرض کردم هم اتفاقا برای افرادی هست که گذرنامه اشون بالای یک سال تاریخ داشته باشه. والا اگر زیر یک سال ( نه شش ماه ) تاریخ داشته باشه که همینطوری هم بریم پلیس + 10 تعویض می کنند و احتیاج به خرج و مخارج شیر و آلبالو نیست ( کما اینکه خودم و همسرم هم رفتیم و تعویض کردیم )
آقا نگران تاريخ پاسپورت نباشين ما يكي از فاميلامون توي وزارت امور خارجه كار ميكنه قسمت دانشجويان. گفت كه هر موقع از سفر برگشتي(يو اس ) حالا هر چند سال و تاريخ پاست گذشته بود يه سر ميري تركيه اونجا درخواست پاسپورت ايراني ميكني دو روزه برات صادر مي كنند.
C.N : 18xx # interview : 14 nov Yerevan # 1 person # clrarance#update : 28-29may#cleared 29 may#196 day

!!! Every man Dies .. .not Every man Lives
همه میمیرند اما همه زندگی نمیکنند !
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza
(2013-08-12 ساعت 17:47)kage.omid نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 14:14)ghafari88 نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 14:03)noobnoobi نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 13:59)ghafari88 نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 13:45)noobnoobi نوشته:  اگه میخواین عوضش کنید با یه لیوان شربت آلبالو خنک(به به Big Grin) ترتیبش رو بدین و ببرین عوض کنید که خیالتون راحت باشه.

می تونید هم برید اداره گذرنامه تهرانپارس و از اونجا نامه بگیرید. البته بعید می دونم به شما به راحتی نامه بدن چون تاریخ زیاد داره.

چون تاریخش بیش از 6 ماهه باید حتما تخریب یا مفقود شده باشه تا بتونه عوضش کنه.
همون شربت غلیط آلبالو یا یک لیوان شیر پرچرب(ترجیحا پاکبانBig Grin) کار رو را میندازه تازه پرسش خیلی لذت بخشهBig Grin

noobnoobi جان من علاقه ات رو به شربت آلبالو و شیر پر چرب اونم پاکبان درک می کنم Big Grin چون خودمم علاقمندم ! Tongue
اما اون داستان نامه که عرض کردم هم اتفاقا برای افرادی هست که گذرنامه اشون بالای یک سال تاریخ داشته باشه. والا اگر زیر یک سال ( نه شش ماه ) تاریخ داشته باشه که همینطوری هم بریم پلیس + 10 تعویض می کنند و احتیاج به خرج و مخارج شیر و آلبالو نیست ( کما اینکه خودم و همسرم هم رفتیم و تعویض کردیم )
آقا نگران تاريخ پاسپورت نباشين ما يكي از فاميلامون توي وزارت امور خارجه كار ميكنه قسمت دانشجويان. گفت كه هر موقع از سفر برگشتي(يو اس ) حالا هر چند سال و تاريخ پاست گذشته بود يه سر ميري تركيه اونجا درخواست پاسپورت ايراني ميكني دو روزه برات صادر مي كنند.

البته در آمریکا هم دفتر حافظ منافع ج ا ا در سفارت پاکستان ( شهر واشنگتن ) مستقر هست و می تونید از اونجا هم ( فکر می کنم نیاز به مراجعه حضوری هم نداشته باشه ) اقدام به تعویض پاسپورتتون بکنید.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: ojee ، maziar irani ، noobnoobi ، محبت ، behfaza
(2013-08-12 ساعت 17:44)محبت نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 17:21)arpmn نوشته:  آقا صلاح است تا وقت واسه مصاحبه دارم برم شناسنامه رو عوض کنم. والا خودمم عکس اونو نمی شناسم چه برسه به آفیسر. فکر کنم ماله 15 ساله پیشه. مشکلی پیش نمی آد؟>
سلام
1-شماره کیست حدود چنده
2-صبر کن تا چند روز دیگه کارنتیا رو اعلام کنن

آقا فکر کنم نوبت دوم سوم وقتشه که به حساب اعمال ما رسیدگی بشه
**2014AS27 ^ تعداد نفرات کیس : خود تنهام! ورود به آمریکا :10 Nov
ساکن: مونتین ویو در کالیفرنیا

تشکر کنندگان: behfaza
سلام دوستان عزیز

یک سوال داشتم مدرک تحصیلی من لیسانس هست متاسفانه مدرک پیش دانشگاهی ام گم شده و در حال حاضر فقط مدرک دیپلم و لیسانس را برای ارایه دارم :

۱- لطفا راهنمایی کنید که باید چیکار کنم ؟

۲- برای گرفتن سو پیشینه چقدر قبل از زمان مصاحبه باید اقدام کرد ؟ البته گرفتن سو پیشینه از اروپا

۳- مدارک در چه تاریخی ترجمه شده باشد مهم نیست ؟ مثلا برخی مدارک شاید ۲ سال پیش ترجمه شده باشد

با تشکر

(2013-08-12 ساعت 18:08)arpmn نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 17:44)محبت نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 17:21)arpmn نوشته:  آقا صلاح است تا وقت واسه مصاحبه دارم برم شناسنامه رو عوض کنم. والا خودمم عکس اونو نمی شناسم چه برسه به آفیسر. فکر کنم ماله 15 ساله پیشه. مشکلی پیش نمی آد؟>
سلام
1-شماره کیست حدود چنده
2-صبر کن تا چند روز دیگه کارنتیا رو اعلام کنن

آقا فکر کنم نوبت دوم سوم وقتشه که به حساب اعمال ما رسیدگی بشه
شاید اول که احتمالش بیشتره
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: arpmn ، ojee ، behfaza
(2013-08-12 ساعت 18:25)hamid_nazanin نوشته:  سلام دوستان عزیز

یک سوال داشتم مدرک تحصیلی من لیسانس هست متاسفانه مدرک پیش دانشگاهی ام گم شده و در حال حاضر فقط مدرک دیپلم و لیسانس را برای ارایه دارم :

۱- لطفا راهنمایی کنید که باید چیکار کنم ؟

۲- برای گرفتن سو پیشینه چقدر قبل از زمان مصاحبه باید اقدام کرد ؟ البته گرفتن سو پیشینه از اروپا

۳- مدارک در چه تاریخی ترجمه شده باشد مهم نیست ؟ مثلا برخی مدارک شاید ۲ سال پیش ترجمه شده باشد

با تشکر

1-مدرک دیپلم و ریزنمرات لیسانس و مدرک لیسانس رو با خودتون ببرین.
2-وقت خاصی لازم نداره ولی اگر الان در اروپا زندگی میکنین نزدیک مصاحبه بگیرین ولی اگه نه قبلا زندگی کردین الان هم میتونین بگیرین.
3-یه سری مدارک هست که با گذشت زمان تغییر نمیکنه مثل کارت های هویتی شما و نیازی به ترجه مجدد نیست ولی معمولا میگن ترجه رسمی 1 سال اعتبار داره .برای اطمینان هم که شده میتونین مدارکتون رو دوباره بدین ترجمه.
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان: hamid_nazanin ، behfaza ، محبت ، aghaghia ، Soap McTavish
با سلام
امروز واسه دفعه پنجم از kcc ایمیل اومد که 6تا8هفته زمان می بره که جواب بدن در صورتی که این جواب رو در 4 تا ایمیل قبلی هم داده بودن جالب اینجاست که 70روزه مدارک رسیده دستشون والا خودم هم موندم توش زنگ هم که میزنم پاسخ درستی نمی دم در واقع این مشکل اکثر بچه هایی هست که توی ماه جون مدارکشون رسیده به kcc
case number:2014AS00002XXX تاریخ رویت قبولی:1می
کارنت شدن:10اکتبر تاریخ تایید رسید فرم ها:16aug سفارت:ایروان
تاریخ مدیکال:هفته دوم دسامبرتاریخ مصاحبه :هفته دوم دسامبر
برگه آبی کلیرنس و همچنان منتظرتاریخ آپدیت:28 فوریه 29 می
کلیرنس:30می
انجام مدیکال جدید:16 جون دریافت ویزا:20 جون
تشکر کنندگان: sophia ، behfaza
سلام.من توی فرم 230 که فرستادم ردیف 32 تاریخ شروع به کارم به جای 2010 اشتباه تایپ شده 2012 .در صورتی که در فرم 122 درست خورده.الان چکار کنم؟
کیس نامبر=$$20 ارسال فرم ها=13 جولای 2013 دریافت نامه=20 نوامبر 2013 مصاحبه=26 ژانویه 2014 کلیر=8 جون 2014 سفارت ابوظبی
(2013-08-12 ساعت 19:50)naftoonbazoft1 نوشته:  با سلام
امروز واسه دفعه پنجم از kcc ایمیل اومد که 6تا8هفته زمان می بره که جواب بدن در صورتی که این جواب رو در 4 تا ایمیل قبلی هم داده بودن جالب اینجاست که 70روزه مدارک رسیده دستشون والا خودم هم موندم توش زنگ هم که میزنم پاسخ درستی نمی دم در واقع این مشکل اکثر بچه هایی هست که توی ماه جون مدارکشون رسیده به kcc
دوست عزیز من یک ماه دیرتر از شما فرستادم.برای منم همین ایمیل اومده.نگران نباش.
کیس نامبر=$$20 ارسال فرم ها=13 جولای 2013 دریافت نامه=20 نوامبر 2013 مصاحبه=26 ژانویه 2014 کلیر=8 جون 2014 سفارت ابوظبی
تشکر کنندگان: behfaza ، محبت

منم عکسم خیلی قدیمیه،15 سال پیش، ولی با چیزهایی که شنیدم و در بعضی تاپیک ها خوندم تصمیم گرفتم عوضش نکنم ، چون نمی دونم به موقع دستم برسه یا نه، یه چیز دیگه هم اینه که می ترسم توی مشخصات تغییری داده بشه مثلا پسوند فامیلی، تاریخ تولد ا روز اینو انور شه، تاریخ ازدواج، خلاصه فکر کردم بهتره همینو نگه دارم، با اینکه عکسش خیلی فرق کرده.
تشکر کنندگان: ojee ، noobnoobi ، arpmn ، sophia ، behfaza ، محبت ، godot
سلام
از کجا بفهمیم کسی ما کارنت شده؟؟ و چه جوری ؟؟
(2013-08-12 ساعت 21:07)sharareh amini نوشته:  سلام

بزرگوار کافی است کیس نامبر را با فایل موجود در صفحه ی سپتامبر صفحه ی زیر مقایسه فرمایید.
http://www.travel.state.gov/visa/bulleti..._1360.html
لازم به توضیح است سه روز دیگر کارنتی های اولیه 2014 اعلام میگردد.
از توضیحات دوستان استفاده نمایید بسیار مفید است.
جمعی از منتظران
**2014AS27 ^ تعداد نفرات کیس : خود تنهام! ورود به آمریکا :10 Nov
ساکن: مونتین ویو در کالیفرنیا

تشکر کنندگان: sophia ، behfaza ، pari pariaaa ، محبت ، Soap McTavish ، sharareh amini
(2013-08-12 ساعت 21:07)sharareh amini نوشته:  سلام

به این تاپیک مراجعه کنید!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: maziar irani ، arpmn ، behfaza ، محبت ، godot ، Soap McTavish ، sharareh amini
(2013-08-12 ساعت 19:49)mehdidashti62 نوشته:  salam be hameyedustan

سلام به روی ماه شما آقا مهدی
فینگلیش نوشتن توی این سایت خلاف قوانین هست!
می دونم که از این به بعد بیشتر رعایت می کنید. Smile
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: behfaza ، محبت
(2013-08-12 ساعت 19:51)mehdidashti62 نوشته:  سلام.من توی فرم 230 که فرستادم ردیف 32 تاریخ شروع به کارم به جای 2010 اشتباه تایپ شده 2012 .در صورتی که در فرم 122 درست خورده.الان چکار کنم؟

روز مصاحبه میتونید بهشون بگین همچین اشتباهی پیش اومده، جای نگرانی نیست...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: behfaza ، pari pariaaa ، محبت

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان