(2013-08-12 ساعت 14:14)ghafari88 نوشته:(2013-08-12 ساعت 14:03)noobnoobi نوشته:(2013-08-12 ساعت 13:59)ghafari88 نوشته:(2013-08-12 ساعت 13:45)noobnoobi نوشته:(2013-08-12 ساعت 13:38)HELIAA نوشته: سلام. پاسپورتم تا oCT. 2015 تاريخ داره. مخاستم عوضش كنم تا وقتي ويزا ميخوره تا پنج سال وقت داشته باشه. رفتم ولي عوضش نكردن. خاستمربدونم اگه ويزا بخوره وتاريخش تموم شده باشه بعدا مشگلي نداره. يعني اگه عوضش كنم تو پاس جديده غضيه وويزا چي ميشه? مرسي. 2014 . 3XXXاگه میخواین عوضش کنید با یه لیوان شربت آلبالو خنک(به به ) ترتیبش رو بدین و ببرین عوض کنید که خیالتون راحت باشه.
می تونید هم برید اداره گذرنامه تهرانپارس و از اونجا نامه بگیرید. البته بعید می دونم به شما به راحتی نامه بدن چون تاریخ زیاد داره.
چون تاریخش بیش از 6 ماهه باید حتما تخریب یا مفقود شده باشه تا بتونه عوضش کنه.
همون شربت غلیط آلبالو یا یک لیوان شیر پرچرب(ترجیحا پاکبان) کار رو را میندازه تازه پرسش خیلی لذت بخشه
noobnoobi جان من علاقه ات رو به شربت آلبالو و شیر پر چرب اونم پاکبان درک می کنم چون خودمم علاقمندم !
اما اون داستان نامه که عرض کردم هم اتفاقا برای افرادی هست که گذرنامه اشون بالای یک سال تاریخ داشته باشه. والا اگر زیر یک سال ( نه شش ماه ) تاریخ داشته باشه که همینطوری هم بریم پلیس + 10 تعویض می کنند و احتیاج به خرج و مخارج شیر و آلبالو نیست ( کما اینکه خودم و همسرم هم رفتیم و تعویض کردیم )
خيلي خيلي ممنون عز جواباتون. ولي خاستم بدونم اگه ويزا بخوره وتاريخش تموم شده باشه بعدا مشگلي نداره. يعني اگه دو سال ديگه عوضش كنم تو پاس جديده غضيه وويزا چي ميشه?منظورم ويزاي امريكاست.
case #:3Xxx. Yrv. Mar. => AP. Recent Updates on 8,12,15Aug
پروفایل دونفره
موطن آدمي را بر هيچ نقشه ای نشاني نيست. . . موطن آدمي تنها در قلب كسانيست كه دوستش مي دارند. .
پروفایل دونفره
موطن آدمي را بر هيچ نقشه ای نشاني نيست. . . موطن آدمي تنها در قلب كسانيست كه دوستش مي دارند. .