کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2014
(2013-08-13 ساعت 12:30)HELIAA نوشته:  شناسنامه رو واجبه تعويض كنم? گواهينامه رو بين المللي كنم يا اونجا بايد دوباره بگيرم? باسپاس فراوان.
(پست موقت)
دوست عزیز شما وقتی سوالی رو مطرح میکنید باید برگریدی به عقب و دنبال جوابتون در زیر همون پست باشید نه این که 2باره تکرارش کنید.
اینجا جوابتون داده شده.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: godot ، exxedus ، محبت ، Soap McTavish ، behfaza
(2013-05-02 ساعت 10:25)amir82 نوشته:  
(2013-05-02 ساعت 10:05)saeedhei نوشته:  سلام من مراحل رو یادم رفته .
آیا فقط باید DSP-122 و DS-230 و یک قطعه عکس 5*5 ارسال کنم همین؟
سوال بعدیم اینه تاریخ فرم DSP 122 اکسپایر شده
اینها به علاوه صفحه بار کد قبولیتون، اگر از نامه قبولیتون پرینت بگیرین صفحه دوم میشه همین barcode sheet. عکس هم فکر کنم دو قطعه نیازه.
نگران تاریخ اون فرم نباشین، اون تاریخیه که برای بازبینی مجدد فرم در نظر گرفته شده بوده و ظاهرا تغییری در اون داده نشده. دوستان 2013 با همین فرم اقدام کردن و هیچ مشکلی پیش نیومده.

موفق باشین
Smile
البته ظاهرا از طریق اینترنت ایران فرمها اکسپایر شده اند اروپا فرمها تا 2016-31-3 اعتبار داره
**CN:2014AS000027
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، 2014families lottery winners ، محبت ، behfaza
(2013-08-13 ساعت 14:23).YAS نوشته:  
اینها به علاوه صفحه بار کد قبولیتون، اگر از نامه قبولیتون پرینت بگیرین صفحه دوم میشه همین barcode sheet. عکس هم فکر کنم دو قطعه نیازه.
نگران تاریخ اون فرم نباشین، اون تاریخیه که برای بازبینی مجدد فرم در نظر گرفته شده بوده و ظاهرا تغییری در اون داده نشده. دوستان 2013 با همین فرم اقدام کردن و هیچ مشکلی پیش نیومده.

موفق باشین
Smile
البته ظاهرا از طریق اینترنت ایران فرمها اکسپایر شده اند اروپا فرمها تا 2016-31-3 اعتبار داره

دوستان هیچ اشکالی نداره فرم ها اکسپایر شده باشه البته من خودم فرم های جدید که تا سال 2015-2016 اعتبار داشتن رو فرستادم ولی دقیقا فرم ها یکی بودند و هیچ تفاوتی با فرم های سابق نداشتند...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: 2014families lottery winners ، behfaza ، NEURON
(2013-08-12 ساعت 13:08)niloosin نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 13:04)m.sabet نوشته:  سلام به همه دوستان. یه سوال داشتم. چرا فرمت سایت یه جوری شده؟ همه چی وسط چین شده. نمیدونم مال من اینطوریه یا مال همه. شاید چون بهش عادت ندارم نا فرم به نظر میرسه.

مال شما اینجوری شده دوست عزیز!مال ما مثل قبله Smile

مال ما هم اینجوری شده، همه چیز وسط چین شده، یه چند وقتی‌ هست که اینجوریه دیگه بهش عادت کردیم
تشکر کنندگان: behfaza
(2013-08-13 ساعت 14:23).YAS نوشته:  

موفق باشین
Smile

فرمهای 122 و 230 اپدیت شده
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: noobnoobi ، آلیس-1980 ، ali1220 ، محبت ، Soap McTavish ، behfaza
بچه ها واسه مدرک توانایی مالی واسه یه نفر چقدر تو حساب باشه کافیه؟ الان زود نیست واسه تهیش؟ ۳۰ تومان بسه؟ واسه محکم کاری سند اتومبیل هم دارم اونم ترجمه کنم ؟

(2013-08-13 ساعت 09:23)aghaghia نوشته:  
(2013-08-13 ساعت 07:50)sauv نوشته:  
(2013-08-13 ساعت 07:02)mahsa_en نوشته:  سلام دوستان، من اگه اشکال نداره چن تاا سوال در مورد لاتاری ۲۰۱۴ دارم، خواهش می‌کنم اگه کسی‌ اطلاعاتی داره به من کمک کنه:
۱. من ۲ سال در مالزی زندگی‌ کردم، اما چون با ویزا‌ توریستی این مدت اینجا بودم، به من سو پیشینه نمیدن، اما یه نام میدن که میگن ما به این علت به ایشون سو پیشینه نمیدیم، آیا این ایجادِ مشکل می‌کنه؟ چکارا باید بکنم؟
۲.. اسپل نام پدر من در ترجمه شناسنامه با اسپل نام پدرم در پاسپورت فرق داره، آیا این ایجادِ مشکل می‌کنه؟
نمیدونم اشتباه در نام پدر مشکل ایجاد می کنه یا نه ؟ اما اگه خواستی میتونی پاسپورتت عوض کنی و در هنگام پر کردن فرم درخواست پاسپورت مشخصات و اسپل درست را وارد کنی

در باره سوال اولتون شما باید هر مدرکی بهتون میدن با خودتون ببرین، ظاهرا چاره دیگه ای نیست، امیدوارم اگر فردی اطلاع داره در این مورد بهتون جواب بده.
در مورد دوم شما شناسنامه تون رو دوباره بدین ترجمه کنند و کپی پاسپورتتون رو هم بدین که طبق اون براتون ترجمه کنند، هزینه اش خیلی کمتر از تعویض پاسپورته و خیلی راحتتر و کلا مورد پیش پا افتاده ایه و جای نگرانی نداره...

در مورد سوال اول چگونه با ویزای توریستی 2 سال در مالزی سکونت داشته اید؟ تاریخ اعتبار توریستی همیشه محدودیت زمانی دارد و معمولا حداکثر 3 ماه میباشد .مگر اینکه در این مدت متناوبا از مالزی خارج و دوباره وارد شده باشی که در اینصورت دیگر شرایط سکونت متناوب بیش از 6 ماه و ضرورت اخذ پلیس سرتیفکیت به شما تعلق نمگیرد و اقامت شما انجا توریستی محسوب میشود.به هر حال نامه که نامبرده ای را بگیر و اگر در موقع مصاحبه درخواست کرده اند ارایه بده.
C/N 2014AS00007xxx - سفارت ایروان

SadSadSadسلام دوستان این مشکل ما چاره ای جز تغییر زمان مصاحبه داره یا نه
پاسپورتم 5 ماه و 13 روز اعتبار داره ---------------- موقعی که دیدم قبول شدم خواستم پاسو تعویضش کنم +10 گفت = = که اولا پاس برای تعویض باید زیر 6 ماه باشه
ثانیا کارت پایان خدمت باید هوشمند باشه
بنده هم 25 خرداد جهت تعویض کارت پایان خدمت اقدام کردم بعد از 2 -3 بار مراجعه حضوری به هنگ / از طریق این سایتوشون هم پیگیری میکردم اما جوابی نگرفتم زنگ زدم به مرکز صدور کارت اونا گفتن شما جهت اخذ پاس به هنگ مربوطه مراجعه کنید و یک نامه کد دار به شما میدن که از طریق اون نامه میتونید به پاس اقدام کنید و بنده روز یکشنبه به هنگ رفتم مسئول اونجا یه ادم (.........)بود هر چی بهش میگم من میخوام پاسمو عوض کنم نامه میخواهم میگه نمشه به نظر دوستان من چیکار کنم CoolCool
واکسنها رو زدم
مدارکو هنوز ترجمه نکردم چون اشنا هست میگه 2 روزه اونا حل میشه
2014AS29xySmile
1نفر / ایروان / d.interview 29.1.2014 / وضعیت : برگه ابی / مقصد:دالاس یا هوستون
بعد از 132 روز کلیر شدم چهارشنبه 2014/6/11
بالاخره اومد.
مثل پارساله تقریباً.
ASIA

AFGHANISTAN 447 ISRAEL 330 OMAN 12
BAHRAIN 27 JAPAN 861 QATAR 43
BHUTAN 21 JORDAN 581 SAUDI ARABIA 467
BRUNEI 3 NORTH KOREA 3 SINGAPORE 119
BURMA 696 KUWAIT 275 SRI LANKA 1,616
CAMBODIA 1,892 LAOS 9 SYRIA 493
HONG KONG SPECIAL ADMIN. REGION 159 LEBANON 396 TAIWAN 723
INDONESIA 379 MALAYSIA 167 THAILAND 131
IRAN 6,027 MALDIVES 4 TIMOR-LESTE 0
IRAQ 384 MONGOLIA 224 UNITED ARAB EMIRATES 167
NEPAL 6,082 YEMEN 532
تشکر کنندگان: noobnoobi ، آلیس-1980 ، maziar irani ، behfaza ، NEURON ، shahram k
(2013-08-13 ساعت 22:49)alitab نوشته:  SadSadSadسلام دوستان این مشکل ما چاره ای جز تغییر زمان مصاحبه داره یا نه
پاسپورتم 5 ماه و 13 روز اعتبار داره ---------------- موقعی که دیدم قبول شدم خواستم پاسو تعویضش کنم +10 گفت = = که اولا پاس برای تعویض باید زیر 6 ماه باشه
ثانیا کارت پایان خدمت باید هوشمند باشه
بنده هم 25 خرداد جهت تعویض کارت پایان خدمت اقدام کردم بعد از 2 -3 بار مراجعه حضوری به هنگ / از طریق این سایتوشون هم پیگیری میکردم اما جوابی نگرفتم زنگ زدم به مرکز صدور کارت اونا گفتن شما جهت اخذ پاس به هنگ مربوطه مراجعه کنید و یک نامه کد دار به شما میدن که از طریق اون نامه میتونید به پاس اقدام کنید و بنده روز یکشنبه به هنگ رفتم مسئول اونجا یه ادم (.........)بود هر چی بهش میگم من میخوام پاسمو عوض کنم نامه میخواهم میگه نمشه به نظر دوستان من چیکار کنم CoolCool
واکسنها رو زدم
مدارکو هنوز ترجمه نکردم چون اشنا هست میگه 2 روزه اونا حل میشه

در مورد نکته اولتون باید عرض کنم که می تونید جفت پا برید تو حلق اون پلیس + 10 که به شما گفته زیر 6 ماه باید تاریخ داشته باشه تا تعویض کنند. مشخصاً خود بنده و خانومم گذرنامه هامون بالای شش ماه و البته زیر یکسال اعتبار داشت؛ بردیم و تعویض هم کردیم. ( یعنی باید زیر یک سال اعتبار داشته باشه تا تعویض کنند. قانونش این هست)
اما در مورد اون نامه و این ها زیاد اطلاعاتی ندارم. اما خاطرم هست که زمانی که برای تعویض کارت معافیتم اقدام کردم اون خانومی که توی پلیس +10 بود بهم گفت که تا زمانی که کارتت بیاد می تونی از همین فرمی و رسیدی که دستت هست برای کارهات استفاده کنی.
من می گم یه سر به یه دفتر پلیس + 10 دیگه بزنید شما.
در کل با توجه به کارنتی های سری اول که تا 1800 اعلام کردند، به نظر من وقت دارید. زیاد به خودتون استرس وارد نکنید. گذرنامه نهایتا ده روزه صادر میشه و دستتون میرسه.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: alitab ، Soap McTavish ، محبت ، behfaza
(2013-08-12 ساعت 21:50)ghafari88 نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 21:41)maziar irani نوشته:  راستی مگه بعد از اولین ورود به ام ر ی ک ا و دریافت گرین کارت که دیگه بودن ویزا توی پاس بعدی لازم نیست.
فقط تعویض پاسپورت میمونه که اون ور آب هم امکان پذیره...
درست متوجه شدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بله. درسته. شما بعد از دریافت گرین کارت دیگه به اون ویزای خوش رنگ و دوست داشتنی نیازی ندارید.

البته برای کسایی که مثه من بیش از یکسال اعتبار داره و میخوان عوض کنن باید برن اداره گذرنامه و بگن میخوام ویزای بلند مدت بگیرم بعد اونا یه نامه میدن و میبرید +10 و انجام میدن
شربت رو هم حروم نکنید Smile
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان: ghafari88 ، alitab ، maziar irani ، محبت ، behfaza
با سلام
اولین سری برای مصاحبه در سایت اعلام شد تا شماره 1800 برای اسیا ، گفتم برای همه اطلاع رسانی کنم.
با تشکر
تشکر کنندگان: 5ina ، pari pariaaa ، ali99sh ، maziar irani ، nasim ، محبت ، behfaza ، NEURON
(2013-08-13 ساعت 23:24)ESMAEILI_K نوشته:  با سلام
اولین سری برای مصاحبه در سایت اعلام شد تا شماره 1800 برای اسیا ، گفتم برای همه اطلاع رسانی کنم.
با تشکر

آقا اسماعیل عزیز
تاپیکی با عنوان بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها وجود داره و خیلی هم بحث ها الان اونجا داغه. لطفا مسائل رو در تاپیک های مربوطه خودش مطرح کنید.
ممنونم.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: himmlisch ، pari pariaaa ، ojee ، maziar irani ، محبت ، behfaza
با تشکر

برای 2014 از 15 آگوست اعلام میشه که هنوز نرسیده و میشه 5 شنبه ! کجا دیدی شما!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، ojee ، maziar irani ، behfaza
(2013-08-14 ساعت 00:14)mechanicalengineer نوشته:  
با تشکر

برای 2014 از 15 آگوست اعلام میشه که هنوز نرسیده و میشه 5 شنبه ! کجا دیدی شما!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111

http://www.travel.state.gov/visa/bulleti..._6050.html

تبریک میگم شما کارنت شدی دوست گرامی‌
شماره کیس:***2013AS00008 تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012 کنسولگری:ابوظبی افراد كيس: 2 نفر مصاحبه:نیمهٔ June . ویزا : یک ضرب مقصد : لاس وگاس سفر نامه
تشکر کنندگان: ali99sh ، محبت ، behfaza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان