موضوعها: 0
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-14 ساعت 08:37)ESMAEILI_K نوشته: با سلام
با توجه به اعلام سایت بولتن مبنی بر انجام قرعه کشی سال 2015 در ماه های اتی ایا افرادی که نامشان در قرعه کشی سال 2014 اعلام شده میتوانند برای سال بعد اقدام کنند یا خیر لطفا راهنمایی فرمایید.
با تشکر
دوست عزیز، منعی بابت شرکت در 2015 نیست، خیلی ها هستند که چک نکردند 2014 برنده هستند.
خدا گر ز حکمت ببندد دری
ز رحمت گشاید در دیگری.
به ما که ویزا نرسید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من شنیدم که می گن در مراحل دریافت گرین کارت از شخص یه حساب بانکی می خوان که توش پول زیادی باید باشه که اگر نداشته باشی رد می شی....
من می خوام بدونم این حرف یا چیزی شبیه این کلا درسته یا نه
اگر درست جزییاتش چطوریه
ممنون
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-14 ساعت 18:19)lasa نوشته: سلام
من شنیدم که می گن در مراحل دریافت گرین کارت از شخص یه حساب بانکی می خوان که توش پول زیادی باید باشه که اگر نداشته باشی رد می شی....
من می خوام بدونم این حرف یا چیزی شبیه این کلا درسته یا نه
اگر درست جزییاتش چطوریه
ممنون
شما یا باید یک اسپانسر یا یک حساب بانکی را ارایه دهید که نشان دهد شما در امریکا با مشکل مالی مواجه نمی شوید با توجه به سالهای قبل بیشتر دوستان پرینت حساب بانکی را ارایه کرده اند در کل تاپیک مربوطه را در سال قبل بخوانید اطلاعات کافی را پیدا می کنید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام...من یه سوالی داشتم...شماره من الان جز کارنت شدهاست.ولی برام هیچ فرمی نیومده...الان چیکار کنم؟
رتبه:
42
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-14 ساعت 18:53)yahya kenarangi نوشته: سلام...من یه سوالی داشتم...شماره من الان جز کارنت شدهاست.ولی برام هیچ فرمی نیومده...الان چیکار کنم؟
دوست گرامی نگران نیاش تو پستای بالا تر همین تاپیک دوستان نوشتن بعد کارنت شدن 48 ساعت بعد نامه مصاحبتون جایگزین اون نامه اول میشه که قبولیتون رو دیدید باید برید اونجا چک کنید
CN : 2014AS29xx
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 30 Jan
دریافت ویزا: 31 Jan
[font=Arial]صدای خنده ی خدا را میشنوی ؟؟؟
به انچه محال می پنداری میخندد...
پس آرزو کن ...[/font]
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اگه سوالی داشتن که جوابشو پیدا نکردن می تونن از من بپرسن
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-14 ساعت 22:13)noobnoobi نوشته: (2013-08-14 ساعت 21:58)k98k نوشته: با سلام .ایا این شایعه که امسال اخرین سال قرعه کشی لاتاری هست صحت داره؟
خیر قانونش توسط جمهوری خواهان وارد سنا آمریکا شد ولی تصویب نشد.
خوشبختانه سال دیگه نیز برگزار میشه.
یه آقای آمریکایی که تو یه بازی باهاشون آشنا شده بودم میگفت تا وقتی که اباما(قدرت دست دموکرات ها باشه) باشه لاتاری نیز هست.
البته من شنیدم جمهوری خواهان نمیخوان لاتاری حذف بشه بلکه میخوان یکم سختگیرانه تر بشه و آپشن های شرطیش مثلا داشتن حداقل لیسانس اضافه بشه که آدم های با سواد تر و بدرر بخور برای اقتصاد آمریکا انتخاب بشن.
1-یک خبر خوب برای متضاضیان لاتاری 2015 که ممکنه اطلاع نداشته اند. لاتاری سال 2015 انجام خواهد شد و طبق متن ویزا بولتین ماه سپتامبر که دیشب منتشر شد متضاضیان برای اطلاع از جزییات میتوانند از ماه سپتامبر سایت مربوطه را چک کنند.(البته تا انجا که من اخبار را دنبال کردم تغییرات قوانین مهاجرت که قسمتی از ان هم شامل تغییراتی در قوانین لاتاری میشود هنوز در مجلس امریکا رای گیری نشده ولی مهم اینکه چنانچه هر تغییری هم در قوانین داده بشه شامل متضاضیان ویزای لاتاری2015 نخواهد شد)
Dates for the DV-2015 program registration period will be widely publicized in the coming months. Those interested in entering the DV-2015 program should check the Department of State’s Visa web page for more details in September
2-ویزا بو لتین دهم هر ماه میلادی اپتودیت میشود نه پانزدهم . پس دهم ماه اینده منتظر کارنتیهای سری جدید باشید.
The recording is normally updated on/about the 10th of each month with information on cut-off dates for the following
موفق و شاد باشید عزیزان
C/N 2014AS00007xxx - سفارت ایروان