کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2014
(2013-08-25 ساعت 21:31)محبت نوشته:  
(2013-08-25 ساعت 14:36)elvira نوشته:  سلام مدیران عزیز
من در قسمت اسپانسر یه ادرس نوشتم ولی حالا فهمیدم که نباید مینوشتم چون اونها نمیتونن اسپانسرم بشن.چیکار کنم؟
مشکل ساز نمیشه برام؟من اصلا اسپانسری ندارم.
سلام
دوست عزیز به اون آدرس گرین کارتتون ارسال میشه و آدرس اسپانسر نیست و قراره محل سکونت اولیه شما باشه به هر حال هیچ مشکلی نیست و شما حتی اگر اسپانسر ندارید تمکن مالی ببرید .

اینم من اضافه کنم که در اولین ورودتون به امریکا می تونید آدرس دریافت گرین کارت را هم تغییر بدید، یعنی عملا اون آدرس در فرم های اول خیلی هم مهم نیست.
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
تشکر کنندگان: elvira ، محبت ، H Pier ، behfaza
(2013-08-25 ساعت 11:55)خسته از وطن نوشته:  
(2013-08-24 ساعت 21:56)rainolf نوشته:  
(2013-08-24 ساعت 21:47)behfaza نوشته:  
(2013-08-24 ساعت 10:21)mohsen_bv66 نوشته:  سلام
یکی از بزرگترین سوالات من مربوط به نحوه راستی آزمایی و کلییر شدن کیس هاست
مثلا اگه کسی که سابقه کار دولتی خفن داره بگه بقالم اونها از کجا میفهمند بقال نیست.
ممنون میشم روشنم کنین.

روایتی هست قریب به این مضمون :
گویند دسترسی به سوابق بیمه ای شهروندان بلاد این عالم برای آن وسترن ها امریست سهل !
الله اعلم. Wink

سلام دوستان؛ نیازی به روایت نیست هر کسی میتونه با داشتن کد ملی؛ شماره سریال شناسنامه و شماره بیمتون سوابقتون رو چک کنه؛ کانادایی ها خیلی وقته این کارو انجام میدن....

مهم داشتن شماره بیمه هستش. اون رو از کجا دارن؟!!!

استعلام می کنند از سازمان تامین اجتماعی
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
تشکر کنندگان: H Pier ، behfaza
من در قسمت اسپانسر یه ادرس نوشتم ولی حالا فهمیدم که نباید مینوشتم چون اونها نمیتونن اسپانسرم بشن.چیکار کنم؟
سلام
دوست عزیز به اون آدرس گرین کارتتون ارسال میشه و آدرس اسپانسر نیست و قراره محل سکونت اولیه شما باشه به هر حال هیچ مشکلی نیست و شما حتی اگر اسپانسر ندارید تمکن مالی ببرید .
پس این که ادرس نوشتم در اون قسمت و موقع مصاحبه بگم اشتباه شده مشکلی نیست؟اون قسمت از فرم که دوتا ادرس میخاست.......

یادتونه؟
تشکر کنندگان: behfaza
(2013-08-25 ساعت 22:31)elvira نوشته:  
سلام
پس این که ادرس نوشتم در اون قسمت و موقع مصاحبه بگم اشتباه شده مشکلی نیست؟اون قسمت از فرم که دوتا ادرس میخاست.......

یادتونه؟
سلام
بله یادمه هیچ نیازی نیست بگید اشتباهه بگید آدرس تغییر کرده و آدرس جدید رو بدید اما کلا مهم نیست حتی بعد از ورودتون به آمریکا هم میتونید اینکارو کنید. نگران نباش و موفق باشیSmile

(2013-08-25 ساعت 21:44)atriana نوشته:  
(2013-08-25 ساعت 21:27)محبت نوشته:  
(2013-08-25 ساعت 21:14)atriana نوشته:  آیا باید خانمها عکس با حجاب برای صدور ویزا ارائه کنند تا در فرودگاه ایران مشکلی براشون پیش نیاد؟
اونوقت در فرودگاه ا م ر ی ک ا مشکلی بوجود نمی آید؟
سلام
خیر مشکلی بوجود نخواهد آمد چه با حجاب چه بی حجاب

مشکل اینجا بوجود نمی یاد یا اونجا ؟
سلام
هر دو جا مشکلی نخواهد بودWink
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: ffrfar ، H Pier ، behfaza
عكس ويزاي منم بي حجابه و عكس پاسپورت همه هم كه با حجابه، اونم محجبه ؛)
عكس ويزاتون همون عكس گرين كارتتون خواهد بود، پس عكس خوبي بگيريد چون به عكس ويزاها گير نميدن
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
سلام دوستانخوب مهاجر سرا
خواستم بدانم آیا برای کسی از دوستان 2014 وقت مصاحبه در سفارت ابوذبیح آمده است؟
چون قرار بود تا 15 آگوست بیاد که برای من هنوز هیچ ایمیلی نیومده
و آیا وقتی که وقت مصاحبه ها رو اعلام کنند این سایتی که برای ثبتنام ازش استفاده کردیم یعنی سایت www.dvlottery.state.gov تغییر شکل میدهد؟
ببخشید که سوال تکراری بود ولی استرس داریم چون دیگه داریم تقریبان به آخر آگوست میرسیم و هنوز خبری نشده
2014AS36xx ‫(٢ نفر) ღ دیدن قبوﻟﮯ: 25 ﻣﮯ ۲۰۱3 ღ ا ღ مصاﺣﺒﮧ: 6 فبریه ۲۰۱4، ابوظبی، برگهٔ آﺑﮯ
زمان مصاحبه ما هم مشخص شد. فقط یه سوال دارم. لطفا بگید پایین بارکد برای شما چه آدرسی هست؟؟
پایین بارکد برای ما آدرس وکیلمون هست و اسم و فامیلش. مدارک ما رو هم همین وکیل برامون به KCC ارسال کرده. پایین نامه هم اسم برنده اصلی و من هم هست. این که آدرس پایین بارکد با آدرس ما یکی نیست مشکلی ایجاد نمی کنه؟؟؟
2014AS2XX آنکارا، مصاحبه: هفته دوم اکتبر، کلیرنسCool سفرنامه
آرزویم شادیست، آرزویم آرامش است برای تو برای خودم و برای تمام کسانی که نمی شناسمشان
(2013-08-26 ساعت 12:24)tenese نوشته:  زمان مصاحبه ما هم مشخص شد. فقط یه سوال دارم. لطفا بگید پایین بارکد برای شما چه آدرسی هست؟؟
پایین بارکد برای ما آدرس وکیلمون هست و اسم و فامیلش. مدارک ما رو هم همین وکیل برامون به KCC ارسال کرده. پایین نامه هم اسم برنده اصلی و من هم هست. این که آدرس پایین بارکد با آدرس ما یکی نیست مشکلی ایجاد نمی کنه؟؟؟

بارها تکرار شده که با وجود مهاجرسرا و همچنین روند واضح برندگان لاتاری نیازی به وکیل نیست و خودتون با کمک بچه های اینجا میتونین مسیر رو پیش ببرین.
ولی داشتن وکیل موردی نداره.
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان: behfaza ، محبت
(2013-08-26 ساعت 12:30)noobnoobi نوشته:  
(2013-08-26 ساعت 12:24)tenese نوشته:  زمان مصاحبه ما هم مشخص شد. فقط یه سوال دارم. لطفا بگید پایین بارکد برای شما چه آدرسی هست؟؟

بارها تکرار شده که با وجود مهاجرسرا و همچنین روند واضح برندگان لاتاری نیازی به وکیل نیست و خودتون با کمک بچه های اینجا میتونین مسیر رو پیش ببرین.
مرسی از جوابت ولی اون موقع ما اطلاعاتمون در این مورد کافی نبود و خیلی هم با اینجا آشنا نبودیم.
آدرس پایین بارکد چه آدرسی باید باشه؟؟ آدرس فرستنده؟؟؟
2014AS2XX آنکارا، مصاحبه: هفته دوم اکتبر، کلیرنسCool سفرنامه
آرزویم شادیست، آرزویم آرامش است برای تو برای خودم و برای تمام کسانی که نمی شناسمشان
تشکر کنندگان: behfaza ، محبت
(2013-08-26 ساعت 11:41)reza 123 نوشته:  سلام دوستانخوب مهاجر سرا
و آیا وقتی که وقت مصاحبه ها رو اعلام کنند این سایتی که برای ثبتنام ازش استفاده کردیم یعنی سایت www.dvlottery.state.gov تغییر شکل میدهد؟
ببخشید که سوال تکراری بود ولی استرس داریم چون دیگه داریم تقریبان به آخر آگوست میرسیم و هنوز خبری نشده

شما کیس نامبرتون حدودا چقدره؟ اگر زیر 1800 نیستین، پس فعلا باید منتظر باشین.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: behfaza ، reza 123
(2013-08-26 ساعت 12:37)tenese نوشته:  
(2013-08-26 ساعت 12:30)noobnoobi نوشته:  

مرسی از جوابت ولی اون موقع ما اطلاعاتمون در این مورد کافی نبود و خیلی هم با اینجا آشنا نبودیم.
آدرس پایین بارکد چه آدرسی باید باشه؟؟ آدرس فرستنده؟؟؟
بايد آدرس شما باشه ولي ظاهرا وكيل تون آدرس خودش رو نوشته. اين مهم نيست چون قرار نيست چيزي براي شما فرستاده بشه. شما بايد آدرس خودتون رو در فرم ها درست بنويسيد... و اگر پرسيدن بگين كه اون آدرس خودتون نبوده و آدرس وكيلتون بوده...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: tenese ، behfaza ، ffrfar ، noobnoobi
(2013-08-26 ساعت 13:46)aghaghia نوشته:  

ما کیس نامبرمون حدود 3000 هست
2014AS36xx ‫(٢ نفر) ღ دیدن قبوﻟﮯ: 25 ﻣﮯ ۲۰۱3 ღ ا ღ مصاﺣﺒﮧ: 6 فبریه ۲۰۱4، ابوظبی، برگهٔ آﺑﮯ
تشکر کنندگان: aghaghia ، behfaza
سلام بچه ها
من آخرای ماه جون مدارکو ارسال کردم ولی kcc تایید نکرده هنوز الان هم زنگ زدم یه خانمه بس که سریع حرف زد نفهمیدم چی گفت؟؟!!! نکنه مدارک من نرسیده باشه dhl کرده بودم
اینچا کسی هست که دریافت مدارکش از طرف kcc تایید نشده باشه ولی کیسش کارنت شده باشه و نامه دوم گرفته باشه؟؟
الان خیلی نگران شدم
تشکر کنندگان: behfaza ، behdist
(2013-08-26 ساعت 19:21)reza 123 نوشته:  
(2013-08-26 ساعت 13:46)aghaghia نوشته:  

ما کیس نامبرمون حدود 3000 هست

من بدبخت زیر 1800 هستم ولی هیچ خبری نیست نکنه مدارکم نرسیده؟؟!!
تشکر کنندگان: behfaza ، noobnoobi ، reza 123
(2013-08-26 ساعت 19:53)sharareh amini نوشته:  من بدبخت زیر 1800 هستم ولی هیچ خبری نیست نکنه مدارکم نرسیده؟؟!!

دوست عزیز خیلی از دوستان زیر 1800 هستند و هنوزنامه دوم رو نگرفتند بنابراین صبر داشته باش و نگران نباش ...
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: H Pier ، sharareh amini ، behfaza ، محبت ، noobnoobi ، reza 123

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان