کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2014
دوستان برای گرفتن ریز نمرات دیپلم باید بریم وزارت آموزش و پرورش یا بریم دبیرستانی که دیپلممونو گرفتیم ؟ کسی میدونه که بتونه منو راهنمایی کنه؟؟؟
کیس نامبر***2014as3.محل مصاحبه ایروان.تاریخ مصاحبه فوریه 2014.تعداد نفرات کیس 4 نفر.وضیعت پرونده ap.
تشکر کنندگان:
سلام
اینم یه یادگار خوب از قدیمیای مهاجرسرا البته مربوط به مرز زمینیه

[عکس: attachment.php?aid=1476]
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: ali1220 ، noobnoobi ، H Pier ، behfaza ، azadeh2014 ، KIMIA2005 ، amin arefi ، masoud z
(2013-08-25 ساعت 12:33)Kamyar.A نوشته:  دوستان برای گرفتن ریز نمرات دیپلم باید بریم وزارت آموزش و پرورش یا بریم دبیرستانی که دیپلممونو گرفتیم ؟ کسی میدونه که بتونه منو راهنمایی کنه؟؟؟

دبيرستان مراجعه كنيد و بعد ببريد ناحيه تأييد كنيد
تشکر کنندگان: behfaza
(2013-08-25 ساعت 11:57)nasim نوشته:  عذر می خوام یعنی برای سیتیزن دادن امتحان تافل می گیرن ؟؟؟؟؟!!!!!!!

خیر تافل نیست.امتحان زبانی که میگیرن بسیار ساده هست و اگه کسی که 3 سال در آمریکا زندگی کرده باشه حتما از پسش بر میاد.
یه امتحان تاریخ آمریکا هم هست که یه جزوه مانند داره که اونم با یک روز مطالعه میشه به سوالاش پاسخ داد.

(2013-08-25 ساعت 12:08)cello86 نوشته:  اگه بعد این 3 سال هنوز دانشجو باشیم ولی دانشگاه و موقعیتمون خوب باشه..مثلا فاند بگیریم و کار ریسرچ خوب انجام بدیم هم با سیتیزن شیپی موافق میشه یا اینکه حتما باید کارمند باشیم؟

ربطی به دانشجو بودن یا کار نداره.شما اگه 30 ماه از 5 سال رو در آمریکا حضور داشته باشین و بتونین با پرداخت قبوض و مالیات و ... ثابتش کنید میتونین با گذراندن امتحان زبان و تاریخ آمریکا سیتیزن بشین.
البته این موضوع رو هم اضافه کنم که تو اون مدت باید جرمی مرتکب نشده باشین و مالیات ها رو به موقع داده باشین و کلا نشون بدین که شهروند خوبی براشون هستین.
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان: azar1348 ، محبت ، behfaza ، kiana11 ، amin arefi ، mhz_ir
سلام مدیران عزیز
من در قسمت اسپانسر یه ادرس نوشتم ولی حالا فهمیدم که نباید مینوشتم چون اونها نمیتونن اسپانسرم بشن.چیکار کنم؟
مشکل ساز نمیشه برام؟من اصلا اسپانسری ندارم.
تشکر کنندگان:
(2013-08-25 ساعت 14:36)elvira نوشته:  سلام مدیران عزیز
من در قسمت اسپانسر یه ادرس نوشتم ولی حالا فهمیدم که نباید مینوشتم چون اونها نمیتونن اسپانسرم بشن.چیکار کنم؟

دوست عزیز در فرم ها ی 230 و 122 جایی برای معرفی اسپانسر وجود نداره، شما کجا این موضوع رو نوشتین؟!!!!
در ضمن سوالتون رو فقط یکبار و در تاپیک مربوطه بپرسید، ارسال های تکرار و غبر مرتبط پاک میشوند!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: H Pier ، behfaza
سلام خدمت تمام دوستان عزیز.
از اونجایی که بازدید این تاپیک معمولا بالاست این پست رو به صورت موقت اینجا میزام !
عزیزان تاپیک های مهاجرسرا خیلی داره از موضوع اصلی خارج میشه و حتی دیگه بعضی از پست ها بالای 20 بار تکرار میشن! هرچی این تاپیک ها شلوغ تر بشه از بار علمی اموزشی و مشاوره مانند خودش خارج میشه و هرکس دنبال یه مطلب مفید بگرده کلی از وقت خودش رو از دست میده ! من خواهش میکنم دیگه از این به بعد پست هایی که به درد اطلاعات عموم نمیخوره رو نزارید ! مثلا اخ فلانی تو فلان اخبار همچین حرفی رو شنیده و از این حرفا فقط باعث پرشدن تاپیک ها میشه !
یا مثلا تو تاپیک بولتن 20 نفر مداوم پیام میدن اخ نامه نیومد ! پس کی میاد ؟ یا حتی توش پست اموزش زبان هم من دیدم !!!!
این تذکر و خواهش من بسیار جدی هستش ! از این به بعد روش برخورد من با این قبیل پست ها چیزی نیست جز عدم تایید ، در درجه های بعدی اخطار و یا حتی محرومیت ! گفتم که گفته باشم و خلاصه بعدا کسی اعتراضی نکنه!
برای اینکه در جریان هم باشید در همین هفته تاپیک ها پاکسازی خواهند شد !یعنی این روال از همین الان که این پست ارسال میشه شروع میشه!
Survivor of Lottary ۲۰۱۴ - Category = F2A
enterence date to the USA= 4 November2014
I-130 & I-797 & 420$ & PD = 22/10/2014
Approved = 8/4/2015
Case Number & Invoice ID by phone ( Abu Dahbi) = 5/7/2015
27/8/2015 = DS261+120$
= DS260 & 325$
= Send document
= Complete
(2013-08-25 ساعت 14:46)aghaghia نوشته:  

دوست عزیز در فرم ها ی 230 و 122 جایی برای معرفی اسپانسر وجود نداره، شما کجا این موضوع رو نوشتین؟!!!!
در ضمن سوالتون رو فقط یکبار و در تاپیک مربوطه بپرسید، ارسال های تکرار و غبر مرتبط پاک میشوند!

احتمالاً منظورشون ds-230 part I قسمت 10 و 11 هست که بنظرم هم موقع مصاحبه و هم ورود به آمریکا میشه عوضش کرد.
تشکر کنندگان: nasim
دوستان حق التدریس دانشگاه دولتی هم شامل سوابق کار دولتی میشه؟
تو گرفتن ویزای یک ضرب تأثیری میتونه داشته باشه؟
كيس نامبر: ***2014AS5/ كنسولگري: آنكارا ----» ایروان/ رؤيت قبولي: 10 july/ ارسال فرم ها(ايميل): 21 july/ دريافت ايميل تأييديه: 24 July/ کارنت: February/ نامه دوم: 12 Februray/ مصاحبه: April 2w/ برگه آبی/ آپديت: روز مصاحبه و روز بعد/ آپدیت با ایمیل 11 اگوست/بدون ایمیل 19 آگوست/ بدون ایمیل 2 سپتامبر
تشکر کنندگان: ojee
(2013-08-25 ساعت 15:49)sorooosh نوشته:  دوستان حق التدریس دانشگاه دولتی هم شامل سوابق کار دولتی میشه؟
تو گرفتن ویزای یک ضرب تأثیری میتونه داشته باشه؟

چیزی که من تا حالا فهمیدن اینه که یک یا چند مورد از موارد زیر بر گرفتن ویزای یک ضرب تاثیر می گذارد:

۱. داشتن تحصیلات ارشد و دکتری
۲. تحصیل در رشته های فنی و مهندسی
۳. رفتن به خدمت سربازی
۴. کار در سازمانهای دولتی

در مورد تدریس به نظر من حتی اگر محل کار فردی دولتی نباشد، ممکن است بند ۱ یا ۲ یا هر دو شامل وی شود.

از نظر سابقه کار به نظر من کاری می تواند به عنوان سابقه مطرح شود که برای آن قرارداد کاری مشخص و قانونی بسته شده باشد، چه با بیمه و چه بدون بیمه.

من خودم ارشد مدیریت هستم و هیئت علمی دانشگاه آزاد. یه مقدار رو این قضیه قبلا بررسی هایی داشتم و دوستان گفتن که به احتمال زیاد کلیرنس انجام می شه و یکضرب نمی گیرم.

قبلا خیلی این موضوع برای من مهم بود ولی الان راستش نه. الان تنها چیزی که برای من مهم است رفتن و مهاجرت است. هر چقدر ما در اینجا بتونیم خودمون رو آماده تر کنیم برامون بهتره. پس من فکر می کنم کیس نامبر من که حدود ۵۰۰۰ هست بد هم نیست.

در اینجا و قبل از مهاجرت
** با تمرین بیشتر زبان و تقویت و بروزرسانی مهارتهای کاری (برای کسانیکه بعد از مهاجرت می خواهند کار حرفه ای انجام دهند) یا
** با تمرین بیشتر زبان و آماده شدن برای آزمونهایی همچون TOFEL و GRE یا GMAT (برای کسانیکه قصد تحصیل دارند) یا
** با تمرین بیشتر زبان و بررسی شیوه ها و روشها و قوانین و اصول خوداشتغالی یا Self-employed (برای کسانیکه می خواهند برای خودشان کسب و کاری راه بیاندازند)
مطمئنا می تونیم با هزینه بسیار بسیار کمتر و سریعتر زندگی بعدی را شروع کنیم.

++++ من از همه خواهش می کنم زبان رو جدی بگیرند، حتی کسانیکه فکر می کنند زبان انگلیسی شون عالیه ++++

با این اوصاف عجله کردن زیاد هم منطقی نیست. "گر صبر کنی ز غوره حلوا سازی"
تشکر کنندگان: ffrfar ، sorooosh ، behfaza ، KIMIA2005 ، nasim ، H Pier ، kage.omid ، amin arefi ، محبت ، asalasali ، noobnoobi ، masoud z ، azadeh2014 ، battosai
بچه ها اخبار رو پیگیری می کنید خبر دارید که ...
سو ری @ و احتمال یک ج ن گ دیگر در منطقه ...

فکر می کنید خدای نکرده اگه چنین چیزی اتفاق بیافته، ما چی می شیم؟؟

یا زودتر از موعد کارمون رو انجام می دم یا خیلی دیرتر از موعد. البته اولی به نظر من محتمل تره و یا ...
تشکر کنندگان: nasim ، H Pier ، amin arefi ، behfaza ، battosai
آیا باید خانمها عکس با حجاب برای صدور ویزا ارائه کنند تا در فرودگاه ایران مشکلی براشون پیش نیاد؟
اونوقت در فرودگاه ا م ر ی ک ا مشکلی بوجود نمی آید؟
کیس نامبر: **2014AS42/محل مصاحبه: انکارا---> ابوظبی/ تعداد نفرات: 2/ کارنت : 9 ژانویه/ نامه دوم:17 ژانویه/مصاحبه:4W مارچ/ویزا یکضرب/ورود به امریکا:20 شهریور 93/ ساکن : لس آنجلس/دریافت گرین: 26 روز و سوشال:9 روز بعد از ورود
*** Seize the day ***
همسر من در بانکی در لس انجلس( منطقه انسینو) کار می کنه اگر کاری داشتین می تونه کمکتون کنه
(2013-08-25 ساعت 21:14)atriana نوشته:  آیا باید خانمها عکس با حجاب برای صدور ویزا ارائه کنند تا در فرودگاه ایران مشکلی براشون پیش نیاد؟
سلام
خیر مشکلی بوجود نخواهد آمد چه با حجاب چه بی حجاب

تشکر کنندگان: ojee ، kiana11 ، behfaza ، nasim
سلام
دوست عزیز به اون آدرس گرین کارتتون ارسال میشه و آدرس اسپانسر نیست و قراره محل سکونت اولیه شما باشه به هر حال هیچ مشکلی نیست و شما حتی اگر اسپانسر ندارید تمکن مالی ببرید .

تشکر کنندگان: kiana11 ، ojee ، elvira ، H Pier ، behfaza
(2013-08-25 ساعت 21:27)محبت نوشته:  
(2013-08-25 ساعت 21:14)atriana نوشته:  آیا باید خانمها عکس با حجاب برای صدور ویزا ارائه کنند تا در فرودگاه ایران مشکلی براشون پیش نیاد؟
سلام
خیر مشکلی بوجود نخواهد آمد چه با حجاب چه بی حجاب

مشکل اینجا بوجود نمی یاد یا اونجا ؟
کیس نامبر: **2014AS42/محل مصاحبه: انکارا---> ابوظبی/ تعداد نفرات: 2/ کارنت : 9 ژانویه/ نامه دوم:17 ژانویه/مصاحبه:4W مارچ/ویزا یکضرب/ورود به امریکا:20 شهریور 93/ ساکن : لس آنجلس/دریافت گرین: 26 روز و سوشال:9 روز بعد از ورود
*** Seize the day ***
همسر من در بانکی در لس انجلس( منطقه انسینو) کار می کنه اگر کاری داشتین می تونه کمکتون کنه

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان