کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2014
(2013-08-26 ساعت 20:08)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-08-26 ساعت 19:53)sharareh amini نوشته:  من بدبخت زیر 1800 هستم ولی هیچ خبری نیست نکنه مدارکم نرسیده؟؟!!

دوست عزیز خیلی از دوستان زیر 1800 هستند و هنوزنامه دوم رو نگرفتند بنابراین صبر داشته باش و نگران نباش ...

من هم رویای تو رو دارم دوست عزیز
شماره کیس: ***2014AS00001، تاریخ رویت قبولی: 14 MAY، کنسولگری: زدم ابوظبی!!، تعداد افراد منظور در کیس : خودمWink، ارسال فرمهای سری اول: 23 JUNE،
کارنت شدن کیس: 13 AUGUST، دریافت نامه دوم: 21 OCTOBER، مصاحبه: اواخر DECEMBER، دریافت کلیرنس:-، دریافت ویزا:-، ورود به آمریکا:-، دریافت گرین کارت:-،جمع تقریبی هزینه‌ها:-
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، behfaza ، noobnoobi ، reza 123
(2013-08-26 ساعت 18:50)hadi472 نوشته:  سلام
آیا در صورت کارنت شدن و اعلام تاریخ مصاحبه امکان تغییرش هم هست؟ اگر امکانش هست معمولا از خود ما زمان دلخواه رو میپرسند یا خودشون دوباره بهمون وقت میدن؟

(2013-08-26 ساعت 20:16)sharareh amini نوشته:  
(2013-08-26 ساعت 19:53)sharareh amini نوشته:  من بدبخت زیر 1800 هستم ولی هیچ خبری نیست نکنه مدارکم نرسیده؟؟!!

دوست عزیز خیلی از دوستان زیر 1800 هستند و هنوزنامه دوم رو نگرفتند بنابراین صبر داشته باش و نگران نباش ...

دوست عزیز منم مثل شما 23 جون مدارک رو ارسال کردم. برای من هم نامه دوم نیومده. ایشالا میاد.
البته منم از کی سی سی تایید نگرفتم اما از سایت مربوط به پست نگاه کردم مدارک 26 جون رسیده بود.
کیس نامبر **2014AS000004- تعداد افراد کیس: 2نفر- ارسال مدارک 23 جون 2013- رسید مدارک 26 جون 2013- ارسال مدارک توسط TPG- تاریخ مصاحبه: ..... سفارت محل مصاحبه: ..... هزینه ها: (عکس 23000 ت- پست 118000ت- ...)
تشکر کنندگان: sharareh amini ، KIMIA2005 ، behfaza ، محبت ، noobnoobi ، behdist
(2013-08-26 ساعت 20:16)sharareh amini نوشته:  

امیدوارم همگی دوستان گل بزودی به تمامی آرزوها و رویاهای قشنگشون برسند و در این راهی که همگی قدم گذاشتیم موفق و پیروز و سربلند بیرون بیایم به امید خدا ...
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: H Pier ، behfaza ، محبت ، Elahe. ، noobnoobi ، reza 123 ، sharareh amini
دوستان عزیز من هم از برندگان 2014 هستم سال 2011 مدت نزدیک به یک سال ژاپن بودم آیا برای مصاحبه چیزی باید ببرم در این خصوص؟ جایی خوندم باید سابقه پلیس باید داشته باشم؟ممنون می شوم راهنمایی بفرمایید.
تشکر کنندگان: behfaza ، noobnoobi
(2013-08-26 ساعت 20:56)rosenoire5656 نوشته:  سلام دوستان از برندگان 2014 هستم سال 2011 مدت نزدیک به یک سال ژاپن بودم در این خصوص چیزی باید ببرم مصاحبه؟ممنون می شوم راهنمایی بفرمایید.
شما باید یک عدم سوء پیشینه از ژاپن ارائه بدی
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: rosenoire5656 ، behfaza ، محبت ، مامان خانم ، noobnoobi
(2013-08-26 ساعت 20:56)rosenoire5656 نوشته:  سلام دوستان از برندگان 2014 هستم سال 2011 مدت نزدیک به یک سال ژاپن بودم در این خصوص چیزی باید ببرم مصاحبه؟ممنون می شوم راهنمایی بفرمایید.

سلام در مدارک مربوط به سفارت خانه تاکید شده با اقامت یک سال شما به سو سابقه از آن کشور نیاز دارید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تشکر کنندگان: 5ina ، rosenoire5656 ، behfaza ، محبت ، noobnoobi
سلام دوستان عزیز،

یه مشکلی‌ برام پیش اومده مصاحبهٔ من۱۵ اکتبر، کسی‌ رو تو آمریکا ندارم فقط تو کالیفرنیا چندتا از شاگردای قدیمی‌ همسرم بودن که ما از یکیشون آدرس گرفتیم و تو فرم‌ها نوشتیم و ارسال شد. حالا بعد از تحقیقات زیاد تصمیم گرفتم بریم سیاتل اما کسی رو اونجا نداریم . نمیدونم چیکار کنم به نظرتون به فرض اینکه آدرسم پیدا شد باید روز مصاحبه عوضش کنم؟ گرین کردتم گم وگور نشه؟
کیس نامبر 2014AS000004XX/تعداد افراد کیس:4نفر/تاریخ رویت 6 می / ارسال فرمها27می با ایمیل/سفارت ایروان/
کارنت: 5 آگوست | مصاحبه:15 اکتبر | ویزا : * | ورود به آمریکا: * |Smile
تشکر کنندگان: behfaza ، زری وحدتی
(2013-08-26 ساعت 21:37)godot نوشته:  سلام دوستان عزیز،

یه مشکلی‌ برام پیش اومده مصاحبهٔ من۱۵ اکتبر، کسی‌ رو تو آمریکا ندارم فقط تو کالیفرنیا چندتا از شاگردای قدیمی‌ همسرم بودن که ما از یکیشون آدرس گرفتیم و تو فرم‌ها نوشتیم و ارسال شد. حالا بعد از تحقیقات زیاد تصمیم گرفتم بریم سیاتل اما کسی رو اونجا نداریم . نمیدونم چیکار کنم به نظرتون به فرض اینکه آدرسم پیدا شد باید روز مصاحبه عوضش کنم؟ گرین کردتم گم وگور نشه؟

تحقیقاتتون رو کامل کنین شما زمانی که به فرودگاه مقصد مورد نظر تو آ.م.ر.ی.ک.ا
برسین هم میتونین آدرس رو تغییر بدین. موفق باشین...Wink
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: behfaza ، محبت ، مامان خانم ، godot ، noobnoobi ، nasim ، زری وحدتی
ممنون از جواب سریع شما دوست عزیزم بنظرتون چطوری می‌تونم آدرس پیدا کنم این بی‌ کسی هم شده دردسر بخدا اگه تنها بودیم اینقدر نگران نبودم.
فکر کن دوتا بچه کوچولو هم داریم کمککککککککککک.
کیس نامبر 2014AS000004XX/تعداد افراد کیس:4نفر/تاریخ رویت 6 می / ارسال فرمها27می با ایمیل/سفارت ایروان/
کارنت: 5 آگوست | مصاحبه:15 اکتبر | ویزا : * | ورود به آمریکا: * |Smile
تشکر کنندگان: noobnoobi ، nasim ، H Pier ، زری وحدتی
(2013-08-26 ساعت 22:03)godot نوشته:  ممنون از جواب سریع شما دوست عزیزم بنظرتون چطوری می‌تونم آدرس پیدا کنم این بی‌ کسی هم شده دردسر بخدا اگه تنها بودیم اینقدر نگران نبودم.

از ایمیگرنجل کمک بگیرید، تبلیغش بالای صفحات سایت هست، و میدونم که در سیاتل هم خدمات ارائه میدن.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، behfaza ، godot ، noobnoobi ، himmlisch ، H Pier ، زری وحدتی
(2013-08-26 ساعت 22:03)godot نوشته:  ممنون از جواب سریع شما دوست عزیزم بنظرتون چطوری می‌تونم آدرس پیدا کنم این بی‌ کسی هم شده دردسر بخدا اگه تنها بودیم اینقدر نگران نبودم.
همشهری اگه نتونستی کسی رو پیدا کنی میتونی از ::
خدمات زندگی در آمریکا توسط ایمیگرنجل ، 315 315 85 - 021 کمک بگیری واسه ادرس ...
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: behfaza ، محبت ، godot ، noobnoobi ، Soap McTavish ، himmlisch ، زری وحدتی
سلام
دوست خوبم این اصلا نگرانی نداره
1-برو به تاپیک 2013و از بچه های تاپیک اولین سفر به آمریکا و فعالسازی گرین کارت کمک بگیر اینم لینکش که یه ضرب برسی بهش http://mohajersara.com/thread-5642.html
2-بالای همین صفحه تبلیغی هست برای همین جور مسائل و با شماره تلفن.
موفق باشی
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: مامان خانم ، H Pier ، KIMIA2005 ، godot ، behfaza ، noobnoobi ، himmlisch ، زری وحدتی
سلام دوستان.
بنده همسرم جزو برندگان لاتاري هست. 2 تا سوال داشتم از خدمتتون:
1 ـ در مدارک تحصيلي من ديپلم و پيش دانشگاهي، تاريخ تولد من پنج ماه جا به جا زده شده است. يعني به جاي آذر ماه تير ماه زده شده است. به نظر شما اين مشکل ايجاد مي کند؟
2 ـ آيا در روز مصاحبه بنده بايد گواهي سابقه کاري از جايي که کار مي کنم ارائه کنم؟ اصلاً لازم هست؟
با تشکر
تشکر کنندگان: behfaza
(2013-08-26 ساعت 23:37)farzadsmile نوشته:  سلام دوستان.
1 ـ در مدارک تحصيلي من ديپلم و پيش دانشگاهي، تاريخ تولد من پنج ماه جا به جا زده شده است. يعني به جاي آذر ماه تير ماه زده شده است. به نظر شما اين مشکل ايجاد مي کند؟
2 ـ آيا در روز مصاحبه بنده بايد گواهي سابقه کاري از جايي که کار مي کنم ارائه کنم؟ اصلاً لازم هست؟
با تشکر

سلام دوست من.
1-موقع دادن مدارک به دارالترجمه به این موضوع اشاره کنین که موقع ترجمه با تاریخ تولد روی پاسپورت وارد کنه.
2-خیر همین که تو فرم ها پیشه خودتون رو نوشتین کفایت میکنه.
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza ، farzadsmile ، himmlisch
(2013-08-26 ساعت 23:37)farzadsmile نوشته:  سلام دوستان.
با تشکر
سلام
در هر دو مورد نیاز ندارید چون برنده اصلی همسرتون هستن و نه شما.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: noobnoobi ، مامان خانم ، H Pier ، behfaza ، farzadsmile ، himmlisch

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان