کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2014
(2013-08-29 ساعت 15:46)nedafarsi نوشته:  
(2013-08-29 ساعت 15:10)cello86 نوشته:  
(2013-08-29 ساعت 13:34)محبت نوشته:  
(2013-08-29 ساعت 12:53)cello86 نوشته:  سلام بچه ها..می دونم سوالی که میخوام بپرسم تکراریه ولی هنوز جوابشو نگرفتم و برام خیلی مهمه..اگه روال کارنتی ها مثل سال قبل باشه احتمالا ما بهار یا تابستون سال بعد می ریم اونور..از اونجایی که سال تحصیلی از سپتامبر شروع میشه اگه بخوام بلافاصله سال بعد برم دانشگاه باید تا زمستون امسال مدارکم رو بفرستم واسه اپلای و براشون هم توضیح میدم که وضعیت اقامتم به چه صورت خواهد بود..ولی اگه بخوام بعد از اینکه رفتیم اقدام کنم یه سال عقب می افتم..حالا به نظر شما اگه از الان با دانشگاه مکاتبه کنم مشکلی تو مصاحبه و کلیرنس ام اتفاق نمی افته و رد نمی شم؟..کسی بوده که این شرایط رو داشته باشه؟..ممنون..ببخشید اگه تکراریه
سلام
دوست خوبم روال کارنتیها اصلا مشخص نیست و تا بحال هیچ پیش بینی منطقی نمیشه کرد به طور مثال سال گذشته تا کیس10000داشتیم امسال اخباری داشتیم که تا24000هست درآسیا و کلی مسائل بین المللی تو قضیه موثره همچنین روند کلیرنس برنده های قبل و کلی آیتم دیگه و من تا الان به مسئله شما یرخورد نکردم اما به نظرم بهتره این کار رو نکنید و تا زمانیکه ویزا رو دریافت نکردید اقدامی نکنید حالا صبر کنید ببینیم روند بعدی کارنت به چه شکل خواهد بود و تا چه کیس نامبری. موفق باشی

ممنون از پاسختون..بله امیدوارم تو ماه بعدی مشخص بشه که بر چه روالی کارنت میشن افراد..من می دونستم که هم برای ویزای دانشجویی و هم مهاجرت اقدام کردن باعث رد شدن کیس میشه ولی من قصدم این نیست..من فقط میخوام از دانشگاه برای سال بعد پذیرش داشته باشم که وقتی ویزا رو گرفتیم بتونم بلافاصله ادامه تحصیل بدم..در واقع مکاتبه با دانشگاه و امتحانات تافل و ریپورت نمرات رو از اینجا شروع کنم...حالا باز نمی دونم کدوم کاری درسته..شاید ریسک باشه

cello عزیز
راستش دقیقاً این همون کاریه که منم دارم میکنم
همون اولا من از دوستان میپرسیدم که آیا اپلای کردم مغایرتی با فرایند مهاجرت داره یا نه که بیشتر دوستان میگفتن این ریسک رو نکنم ولی از اونجا که کیس نامبر من پایینه و ایشالله قبل از ژانویه که ددلاین بیشتر دانشگاه ها هست وضعیتم مشخص میشه کارامو شروع کردم البته اپلای رسمی رو گذاشتم وقتی که ویزا اومد و خیالم راحت شد، فعلاً امتحانات زبان و جی آر ای رو میخوام بدم و دارم با اساتید مکاتبه میکنم (که این کارها واقعاً تداخلی با کارهای لاتاری نداره)
راستش خیلی از دوستان میگن عجله نکنم و وقتی رفتم یو اس رزیدنت شدم اقدام کنم ولی خوب همین الان دارم میبینم دوستانی که شرایط مثل من داشتن الان دارن چه سختی هایی رو تحمل میکنن (بلاتکلیفی، بی کاری و ...) مضاف بر این که واقعاً نمیخوام بی هدف مهاجرت کنم و یه سال اقلاً از جیب مبارک خرج کنم Big Grin
به نظر من برای کسانی که مثل من ادامه تحصیل در اولویت کارهاشونه اول از همه تکلیف تافل و جی ار ای و همین طور پیدا کردم یه استاد خوب رو روشن کنن. چون ایشالله اگه ویزا بگیرین رزیدنت محسوب میشین و تو خیلی از دانشگاه ها واسه اپلای کردن محدودیت های متقاضیان اینترنشنال رو ندارین

ممنون ندا جان

بله من هم کارهای اولیه اپلای رو شروع کردم ولی از اونجایی که با توجه به کیس نامبرم احتمال زیاد سال بعد میریم نمی دونم اپلای رسمی مشکلی برام به وجود می آره یا نه..ددلاین دانشگاهی که در نظر دارم واسه پاییز سال بعد تا اواسط مارچ هستش...حالا کارهامو کم کم می کنم تا ببینم چی میشه تا اون موقع..شما هم اگر چیز جدید و به درد بخوری متوجه شدی من رو در جریان بگذار لطفا..ایشالله با موفقیت همه کارهاتون انجام بشه و ویزا و پذیرش رو با هم بگیرید
کیس نامبر: 2014AS66XX
سفارت: ایروان
زمان مصاحبه : هفته اول جون
تعداد افراد کیس: یک نفر
تشکر کنندگان: pari pariaaa
سلام من هرچی می زنم این ارور میاد که سابجکت سو لانگ چه کنم؟
شماره کیس: 2014AS19XX
سفارت: ابوظبی
زمان مصاحبه:6 Nov
تعداد کیس : فقط خودم
خدا خواست و ویزای یکضرب گرفتم
تاریخ ورود به آمریکا 11Nov
همه چی تموم شد و بخش دیگه ای شروع شد Smile
تشکر کنندگان:
منم در فرم 230 زدم همه با هم میایم ولی شرایطی پیش اومده که منو پسرم زودتر میرویم و 3 ماه دیگه شوهرم میاد کی گفته مشکل پیش میاد من از خیلی ها پرسیدم گفتن مسئله ای نبوده اگر مطمئن هستید جواب بدهید
:case number 2013as00007xxx . مقصد لوس آنجلس : افراد 3 نفر . مصاحبه 6 می ابوظبی . دریافت برگه سفید. کلیر بعد 50 روز Shy
تشکر کنندگان: ojee ، محبت
(2013-08-30 ساعت 01:42)honey rahmati نوشته:  منم در فرم 230 زدم همه با هم میایم ولی شرایطی پیش اومده که منو پسرم زودتر میرویم و 3 ماه دیگه شوهرم میاد کی گفته مشکل پیش میاد من از خیلی ها پرسیدم گفتن مسئله ای نبوده اگر مطمئن هستید جواب بدهید
شما اگر برنده اصلی هستید میتونید زودتر تشریف ببرین ولی اگر همسرتون برنده اصلی باشن نمیشه. کلا یا باید برنده اصلی اول وارد بشه و یا همه با هم وارد بشن...
فرم رو آپدیت کنید و اعلام کنید که همسرتون بعدا میاد. در قسمت 31.a اسم خودتون و پسرتون رو ذکر کنید و در قسمت b.31 اسم همسرتون رو....
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، behfaza
Exclamation 
سلام به همگی دوستان
یه مسئله ای پیش اومده بود خواستم همه عزیزان هم در جریان باشند . من پاسم از تاریخ مصاحبه کمتر از ۷ ماه اعتبار داره . تاریخ مصاحبه برای اوایل اکتبر به من ابلاغ شده . برای اینکه ریسک نکنم مراجعه کردم پلیس +۱۰ و پس از تکمیل مدارک تقاضای تعویض پاس کردم . متصدی پس از رویت کارت پایان خدمتم گفت کارت شما با توجه به اینکه از سال ۸۸ به بعد صادر شده اعتبار نداره و باید تعویض بشه و این همون چیزی بود که میترسیدم. گفت ما یک گواهی بهت میدیم بعد میری میدان سپاه تایید میشه و بعد مراجعه می کنی برای گذرنامه . من هم بت توجه به اینکه در تاریخ مصاحبه اصل کارت پایان خدمت رو لازم دارم اون رو تحویل ندادم و صرفنظر کردم چرا که اعلام شد اگر از امروز اقدام کنید کارتتون ۲/۵ ماه دیگه صادر میشه.خیلی شانس آوردم که پاسم اعتبارش انقدری هست که مثلا اگر یه ضرب خواستند بهم ویزا بدن ۶ ماه رو اعتبار داره . اگر هم به کلیر بخورم میام ایران بلافاصله برای پاس اقدام می کنم و اصل کارت پایان خدمتم اگر بدم دیگه مانعی نداره چون فقط اصلش رو برای مصاحبه لازم داشتم و بعد از اون با گواهی صادره از نظام وظیفه مشکلی نخواهم داشت . نکته این بود که دوستان مستحضر باشند که کسانی که مشکل مشابه رو دارند زودتر جهت تعویض کارت پایان خدمت اقدام کنند.
موفق و پیروز باشید
[font=Times New Roman]CN : 2014AS000003## / محل مصاحبه‌ : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13 Aug /مصاحبه : Oct /سفرنامه/ کلیر : بعد از ۱۸۵ روز 9 April / به امید فردایی بهتر برای همه Cool[/font]
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، behfaza ، azadeh2014 ، محبت
(2013-08-30 ساعت 02:04)mrpahlevani نوشته:  سلام به همگی دوستان
یه مسئله ای پیش اومده بود خواستم همه عزیزان هم در جریان باشند . من پاسم از تاریخ مصاحبه کمتر از ۷ ماه اعتبار داره . تاریخ مصاحبه برای اوایل اکتبر به من ابلاغ شده . برای اینکه ریسک نکنم مراجعه کردم پلیس +۱۰ و پس از تکمیل مدارک تقاضای تعویض پاس کردم . متصدی پس از رویت کارت پایان خدمتم گفت کارت شما با توجه به اینکه از سال ۸۸ به بعد صادر شده اعتبار نداره و باید تعویض بشه و این همون چیزی بود که میترسیدم. گفت ما یک گواهی بهت میدیم بعد میری میدان سپاه تایید میشه و بعد مراجعه می کنی برای گذرنامه . من هم بت توجه به اینکه در تاریخ مصاحبه اصل کارت پایان خدمت رو لازم دارم اون رو تحویل ندادم و صرفنظر کردم چرا که اعلام شد اگر از امروز اقدام کنید کارتتون ۲/۵ ماه دیگه صادر میشه.خیلی شانس آوردم که پاسم اعتبارش انقدری هست که مثلا اگر یه ضرب خواستند بهم ویزا بدن ۶ ماه رو اعتبار داره . اگر هم به کلیر بخورم میام ایران بلافاصله برای پاس اقدام می کنم و اصل کارت پایان خدمتم اگر بدم دیگه مانعی نداره چون فقط اصلش رو برای مصاحبه لازم داشتم و بعد از اون با گواهی صادره از نظام وظیفه مشکلی نخواهم داشت . نکته این بود که دوستان مستحضر باشند که کسانی که مشکل مشابه رو دارند زودتر جهت تعویض کارت پایان خدمت اقدام کنند.
موفق و پیروز باشید

حتما برای گرفتن پاس جدید اقدام کنید اگه کلیرنس بخورید ممکنه مثل 2013- 7 ماه یا بیشتر کلیرتون طول بکشه و ویزا بر مبنای شماره پاس قبلی شماست و باید دوباره شماره جدید رو اطلاع بدهی بهترین کار اینه که برای گرفتن کارت پایان خدمت جدید اقدام کنی هر کس که اقدام کرده کارت قبلی رو ازش نگرفتن بر فرض کارت جدیدت دیر هم بیاد با پاس قبلی ات برو و به سفارت هم بگو .اگر کارت جدیدت زود اومد بهتر پاس جدیدت رو میگیری
:case number 2013as00007xxx . مقصد لوس آنجلس : افراد 3 نفر . مصاحبه 6 می ابوظبی . دریافت برگه سفید. کلیر بعد 50 روز Shy
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، behfaza ، mrpahlevani ، محبت
(2013-08-30 ساعت 02:00)aghaghia نوشته:  
(2013-08-30 ساعت 01:42)honey rahmati نوشته:  منم در فرم 230 زدم همه با هم میایم ولی شرایطی پیش اومده که منو پسرم زودتر میرویم و 3 ماه دیگه شوهرم میاد کی گفته مشکل پیش میاد من از خیلی ها پرسیدم گفتن مسئله ای نبوده اگر مطمئن هستید جواب بدهید
شما اگر برنده اصلی هستید میتونید زودتر تشریف ببرین ولی اگر همسرتون برنده اصلی باشن نمیشه. کلا یا باید برنده اصلی اول وارد بشه و یا همه با هم وارد بشن...
فرم رو آپدیت کنید و اعلام کنید که همسرتون بعدا میاد. در قسمت 31.a اسم خودتون و پسرتون رو ذکر کنید و در قسمت b.31 اسم همسرتون رو....

مرسی من خودم برنده اصلی هستم تازه هفته دیگه پرواز دارم ولی شوهرم 3 ماه دیگه میاد همه پرونده دست خودمه چیزی رو نمیتونم آپدیت کنم
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، aghaghia ، محبت
(2013-08-30 ساعت 02:28)honey rahmati نوشته:  
(2013-08-30 ساعت 02:04)mrpahlevani نوشته:  سلام به همگی دوستان
موفق و پیروز باشید

حتما برای گرفتن پاس جدید اقدام کنید اگه کلیرنس بخورید ممکنه مثل 2013- 7 ماه یا بیشتر کلیرتون طول بکشه و ویزا بر مبنای شماره پاس قبلی شماست و باید دوباره شماره جدید رو اطلاع بدهی بهترین کار اینه که برای گرفتن کارت پایان خدمت جدید اقدام کنی هر کس که اقدام کرده کارت قبلی رو ازش نگرفتن بر فرض کارت جدیدت دیر هم بیاد با پاس قبلی ات برو و به سفارت هم بگو .اگر کارت جدیدت زود اومد بهتر پاس جدیدت رو میگیری

ولی امروز داشت کارت من رو می گرفت پلیس +۱۰ که من ندادم اگر کارتم رو بدم که برای گذرنامه مشکلی نیست مشکل اینجاست که بدون اصل کارت پایان چطوری برم مصاحبه که حدودا ۱ ماه دیگه دارم؟؟
[font=Times New Roman]CN : 2014AS000003## / محل مصاحبه‌ : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13 Aug /مصاحبه : Oct /سفرنامه/ کلیر : بعد از ۱۸۵ روز 9 April / به امید فردایی بهتر برای همه Cool[/font]
تشکر کنندگان:
سلام
ببخشید هزینه سفارت برای هر نفر چقدر میشه و کجا باید پرداخت کنیم؟؟؟
یکی میگه تو بانک یکی میگه تو سفارت؟؟
تشکر کنندگان:
(2013-08-30 ساعت 09:26)aseman abi نوشته:  سلام
ببخشید هزینه سفارت برای هر نفر چقدر میشه و کجا باید پرداخت کنیم؟؟؟
یکی میگه تو بانک یکی میگه تو سفارت؟؟

هر نفر 330 دلار
بصورت نقد ( و نه از طریق کارت)
در داخل سفارت و قبل از مصاحبه دریافت میشود
کیس نامبر: **2014AS000000 (همسرم) / سفارت: آنکارا --> ایروان / ارسال فرمها : 8 June (ایمیل) / دریافت تاییدیه : 16 June / تاریخ دریافت نامه دوم: 13 September/ زمان مصاحبه : هفته اول نوامبر / کلیر همسرم: 21 می بعد از 199 روز و کلیر شدم خودم : روز 9 جولای ، ورود به خاک آمریکا در تاریخ 5 دسامبر ، /[/color] معرفی یک وسیله کاربردی 220V<->110V

تشکر کنندگان: aghaghia ، noobnoobi ، behfaza ، محبت ، farid1364 ، m_yek ، رضا صالحی ، azadeh2014 ، aseman abi ، araaaash
(2013-08-30 ساعت 02:38)mrpahlevani نوشته:  ولی امروز داشت کارت من رو می گرفت پلیس +۱۰ که من ندادم اگر کارتم رو بدم که برای گذرنامه مشکلی نیست مشکل اینجاست که بدون اصل کارت پایان چطوری برم مصاحبه که حدودا ۱ ماه دیگه دارم؟؟

دوست عزیز، فعلا ریسک نکن، چون شما سربازی رفتین، به احتمال بسیار زیاد کلیرینس میخورین، بعد که برگشتین به سرعت برای تعویض کارت خدمت و بعدش پاسپورتتون اقدام کنید. بعد میتونید یه کپی از پاسپورت جدیدتون رو برای سفارت بفرستید و اعلام کنید که پاسپورتتون عوض شده... برای خیلی از دوستان اتفاق افتاده که بعد از مصاحبه پاسپورتشون رو عوض کرده باشن، نگران نباشید..
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
Smile 
(2013-08-30 ساعت 10:29)aghaghia نوشته:  
(2013-08-30 ساعت 02:38)mrpahlevani نوشته:  ولی امروز داشت کارت من رو می گرفت پلیس +۱۰ که من ندادم اگر کارتم رو بدم که برای گذرنامه مشکلی نیست مشکل اینجاست که بدون اصل کارت پایان چطوری برم مصاحبه که حدودا ۱ ماه دیگه دارم؟؟

دوست عزیز، فعلا ریسک نکن، چون شما سربازی رفتین، به احتمال بسیار زیاد کلیرینس میخورین، بعد که برگشتین به سرعت برای تعویض کارت خدمت و بعدش پاسپورتتون اقدام کنید. بعد میتونید یه کپی از پاسپورت جدیدتون رو برای سفارت بفرستید و اعلام کنید که پاسپورتتون عوض شده... برای خیلی از دوستان اتفاق افتاده که بعد از مصاحبه پاسپورتشون رو عوض کرده باشن، نگران نباشید..

خیلی متشکرم از شما مدیر عزیز . ن هم دقیقا با شما موافقم چون نظم خاصی وجود نداره و ممکنه تا ۱ ماه دیگه پاس جدید هم نیاد و همه برنامه ریزی هام به هم میخوره . به محض بازگشت از مصاحبه برای تعویض کارت و گذرنامه جدید اقدام می کنم . باز هم ممنون از همفکری شما
تشکر کنندگان: aghaghia ، noobnoobi ، H Pier ، behfaza ، محبت
(2013-08-30 ساعت 16:12)mrpahlevani نوشته:  
(2013-08-30 ساعت 10:29)aghaghia نوشته:  

خیلی متشکرم از شما مدیر عزیز . ن هم دقیقا با شما موافقم چون نظم خاصی وجود نداره و ممکنه تا ۱ ماه دیگه پاس جدید هم نیاد و همه برنامه ریزی هام به هم میخوره . به محض بازگشت از مصاحبه برای تعویض کارت و گذرنامه جدید اقدام می کنم . باز هم ممنون از همفکری شما
بعد از تعویض پاسپورت حتما ایمیلی به contactus_en_TR@visaops.com بزنید و بگید شماره پاستون تغییر کرده و براتون csc را اصلاح کنند
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: H Pier ، aghaghia ، behfaza ، mrpahlevani ، محبت ، amin arefi ، ojee
سلام دوستان عزیز

یک سوال داشتم من پاسپورت قبلی رو گم کردم و فقط کپی پاسپورتم قبلی را دارم همین کپی کافی هست برای روز مصاحبه؟ تو قسمت مدارک در سایت سفارت هم این مورد رو ارایه پاسپورت قدیمی ندیدم ممنون میشم راهنمایی کنین

با تشکر

تشکر کنندگان: ojee
(2013-08-30 ساعت 18:08)hamid_nazanin نوشته:  سلام دوستان عزیز

یک سوال داشتم من پاسپورت قبلی رو گم کردم و فقط کپی پاسپورتم قبلی را دارم همین کپی کافی هست برای روز مصاحبه؟ تو قسمت مدارک در سایت سفارت هم این مورد رو ارایه پاسپورت قدیمی ندیدم ممنون میشم راهنمایی کنین
با تشکر
دوست عزیز نیازی به ارائه پاسپورت سابق شما نیست و پاسپورت فعلی کفایت میکنه.
تشکر کنندگان: noobnoobi ، H Pier ، Soap McTavish ، hamid_nazanin ، behfaza ، ojee ، raihaneh.az90

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان