2013-08-29 ساعت 22:18
(2013-08-29 ساعت 15:46)nedafarsi نوشته:(2013-08-29 ساعت 15:10)cello86 نوشته:(2013-08-29 ساعت 13:34)محبت نوشته:(2013-08-29 ساعت 12:53)cello86 نوشته: سلام بچه ها..می دونم سوالی که میخوام بپرسم تکراریه ولی هنوز جوابشو نگرفتم و برام خیلی مهمه..اگه روال کارنتی ها مثل سال قبل باشه احتمالا ما بهار یا تابستون سال بعد می ریم اونور..از اونجایی که سال تحصیلی از سپتامبر شروع میشه اگه بخوام بلافاصله سال بعد برم دانشگاه باید تا زمستون امسال مدارکم رو بفرستم واسه اپلای و براشون هم توضیح میدم که وضعیت اقامتم به چه صورت خواهد بود..ولی اگه بخوام بعد از اینکه رفتیم اقدام کنم یه سال عقب می افتم..حالا به نظر شما اگه از الان با دانشگاه مکاتبه کنم مشکلی تو مصاحبه و کلیرنس ام اتفاق نمی افته و رد نمی شم؟..کسی بوده که این شرایط رو داشته باشه؟..ممنون..ببخشید اگه تکراریهسلام
دوست خوبم روال کارنتیها اصلا مشخص نیست و تا بحال هیچ پیش بینی منطقی نمیشه کرد به طور مثال سال گذشته تا کیس10000داشتیم امسال اخباری داشتیم که تا24000هست درآسیا و کلی مسائل بین المللی تو قضیه موثره همچنین روند کلیرنس برنده های قبل و کلی آیتم دیگه و من تا الان به مسئله شما یرخورد نکردم اما به نظرم بهتره این کار رو نکنید و تا زمانیکه ویزا رو دریافت نکردید اقدامی نکنید حالا صبر کنید ببینیم روند بعدی کارنت به چه شکل خواهد بود و تا چه کیس نامبری. موفق باشی
ممنون از پاسختون..بله امیدوارم تو ماه بعدی مشخص بشه که بر چه روالی کارنت میشن افراد..من می دونستم که هم برای ویزای دانشجویی و هم مهاجرت اقدام کردن باعث رد شدن کیس میشه ولی من قصدم این نیست..من فقط میخوام از دانشگاه برای سال بعد پذیرش داشته باشم که وقتی ویزا رو گرفتیم بتونم بلافاصله ادامه تحصیل بدم..در واقع مکاتبه با دانشگاه و امتحانات تافل و ریپورت نمرات رو از اینجا شروع کنم...حالا باز نمی دونم کدوم کاری درسته..شاید ریسک باشه
cello عزیز
راستش دقیقاً این همون کاریه که منم دارم میکنم
همون اولا من از دوستان میپرسیدم که آیا اپلای کردم مغایرتی با فرایند مهاجرت داره یا نه که بیشتر دوستان میگفتن این ریسک رو نکنم ولی از اونجا که کیس نامبر من پایینه و ایشالله قبل از ژانویه که ددلاین بیشتر دانشگاه ها هست وضعیتم مشخص میشه کارامو شروع کردم البته اپلای رسمی رو گذاشتم وقتی که ویزا اومد و خیالم راحت شد، فعلاً امتحانات زبان و جی آر ای رو میخوام بدم و دارم با اساتید مکاتبه میکنم (که این کارها واقعاً تداخلی با کارهای لاتاری نداره)
راستش خیلی از دوستان میگن عجله نکنم و وقتی رفتم یو اس رزیدنت شدم اقدام کنم ولی خوب همین الان دارم میبینم دوستانی که شرایط مثل من داشتن الان دارن چه سختی هایی رو تحمل میکنن (بلاتکلیفی، بی کاری و ...) مضاف بر این که واقعاً نمیخوام بی هدف مهاجرت کنم و یه سال اقلاً از جیب مبارک خرج کنم
به نظر من برای کسانی که مثل من ادامه تحصیل در اولویت کارهاشونه اول از همه تکلیف تافل و جی ار ای و همین طور پیدا کردم یه استاد خوب رو روشن کنن. چون ایشالله اگه ویزا بگیرین رزیدنت محسوب میشین و تو خیلی از دانشگاه ها واسه اپلای کردن محدودیت های متقاضیان اینترنشنال رو ندارین
ممنون ندا جان
بله من هم کارهای اولیه اپلای رو شروع کردم ولی از اونجایی که با توجه به کیس نامبرم احتمال زیاد سال بعد میریم نمی دونم اپلای رسمی مشکلی برام به وجود می آره یا نه..ددلاین دانشگاهی که در نظر دارم واسه پاییز سال بعد تا اواسط مارچ هستش...حالا کارهامو کم کم می کنم تا ببینم چی میشه تا اون موقع..شما هم اگر چیز جدید و به درد بخوری متوجه شدی من رو در جریان بگذار لطفا..ایشالله با موفقیت همه کارهاتون انجام بشه و ویزا و پذیرش رو با هم بگیرید
کیس نامبر: 2014AS66XX
سفارت: ایروان
زمان مصاحبه : هفته اول جون
تعداد افراد کیس: یک نفر
سفارت: ایروان
زمان مصاحبه : هفته اول جون
تعداد افراد کیس: یک نفر