موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-30 ساعت 20:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-30 ساعت 20:47 توسط hamid_nazanin.)
ضمن تبريک بهٔ همه دوستانم خواستم از مديران محترم اين مجموعه که با درايت کامل همه ما را راهنمايي ميکنند تشکر کنم .
رمز موفقيت ما دوستان عزيز ( آرامش ؛صبوري ؛ مثبت انديشي ) است .
ضمن تبريک بهٔ همه دوستانم خواستم از مديران محترم اين مجموعه که با درايت کامل همه ما را راهنمايي ميکنند تشکر کنم .
رمز موفقيت ما دوستان عزيز ( آرامش ؛صبوري ؛ مثبت انديشي ) است .
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من به واسطه مادرم که برنده شده دارم میرم و موقع ثبت نام سنم زیر 21 بوده اما الان دیگه نیست.بدجوری نگرانم
متن زیر رو تو سایت خودشون زدن.خوندمشو حسابی نگران شدم فقط آخرین پاراگراف نوشته یه قانونی هست که میتونه کمک کنه به افرادی مثل من که البته زمان محاسبه مامور اونجا تصمیم میگیره
کسی بوده مثل من با این شرایط که کارش شده باشه؟ تو 2013 منظورم هست
My child will turn 21 years old soon. Will that affect their visa?
If you plan to immigrate to the United States with your children, or to have your children join you in the United States later, you must prove that your children are:
Unmarried
Eligible to be listed under your visa classification, and
Under the age of 21 at the time they enter the United States
If your child will soon turn 21, your child could become ineligible to immigrate with you. If your child cannot immigrate with you because of their age, then a separate petition must be filed for your child and there may be a significant delay before your child becomes eligible for a visa.
If visas are available in your visa category before your child's birthday, the NVC may be able to expedite your case so that you and your child can immigrate together. Unfortunately, if visas are not available before the child's birthday, the NVC cannot expedite the case.
There is also a law called the Child Status Protection Act (CSPA), which applies to a narrow range of cases and may allow the principal applicant's son or daughter to remain eligible under this petition. At the time of the parent's visa interview, the consular officer will determine whether or not CSPA is applicable in your particular situation.
سفارت ابوظبی/مصاحبه 15 نوامبر/3نفر/کلیرنس خوردیم/ کلیر شدیم 29 may دریافت ویزا = june // مقصد: مریلند
سفرنامه من
موضوعها: 1
رتبه:
75
1 تشکر در 0 ارسال
2013-08-31 ساعت 02:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-31 ساعت 02:43 توسط shahryar7021.)
سلام دوستان
من تو تایپیک های بالا گشتم ولی جواب سوالمو نگرفتم تو تایپیک لاتاری از آغاز تا پایان نو یه بخشیش نوشته شده چ.ن دیپلم فنی حرفه ای 11 ساله هستش و شما که فوق دیپلم هستین واسه کسی که مصاحبه میکنه درکش سخته که شما بدون پیش دانشگاهی رفتی دانشگاه و گفته خودش فوق رو تبدیل به پیش کرده.آیا کسی میدونه که دیپلم فنی مشکل ساز میتونه باشه یا نه؟؟؟؟؟ ممنون میشم جواب بدید
متاسفانه نشد،
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-30 ساعت 18:20)aghaghia نوشته: (2013-08-30 ساعت 18:08)hamid_nazanin نوشته: سلام دوستان عزیز
یک سوال داشتم من پاسپورت قبلی رو گم کردم و فقط کپی پاسپورتم قبلی را دارم همین کپی کافی هست برای روز مصاحبه؟ تو قسمت مدارک در سایت سفارت هم این مورد رو ارایه پاسپورت قدیمی ندیدم ممنون میشم راهنمایی کنین
با تشکر
دوست عزیز نیازی به ارائه پاسپورت سابق شما نیست و پاسپورت فعلی کفایت میکنه.
سلام
من سوالات غیر مرتبط سالهای قبل را که می خواندم یکی ابراز نگرانی کرده بود که پاسپورت قبلی اش را فراموش کرده بود ببرد و دیگران راهنمایی اش می کردند من این طور برداست کردم که حتما پاس های قبلی هم لازم است اگر دوباره موضوع را پیدا کنم آدرسش را می دهم من آن موقع احساس کردم شاید برای چک کردن میزان ورود و خروج ما سفارت این مدرک را می خواهد برای گرفتن ویزای شینگن هم معمولا از ما پاس های قبلی را می خواهند. گفتم معمولا چون یکبار برای ما اتفاق افتاد پس فکر کنم پاس قبلی لازم است
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که تازه به یو اس مشرف شده اند. قیمت بلیط چقدر در میاد الان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
case number: 2014As3100000##
yerevan
living in Vegas
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-31 ساعت 10:55)negarin60 نوشته: دوستانی که تازه به یو اس مشرف شده اند. قیمت بلیط چقدر در میاد الان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
دوست خوبم بستگی به شرکت هوایی منتخبت داره و نوع بلیطتت اما حدود2000دلار و بهتره یه سر به تاپیک اولین سفر به آمریکا مربوط به 2013 مراجعه کنید با این لینک http://mohajersara.com/thread-5642.html موفق باشی.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-31 ساعت 08:13)aseman abi نوشته: [u]ببخشید لازمه که ترجمه کارت ملی هم پست کنیم؟؟؟
تو سایت خودشون نوشته مدارک ارسالی ایرانیهای داخل ایران شامل ترجمه
1-شناسنامه
2- مدارک تحصیلی یا سابقه کاری
3- سند ازدواج
4- عکس 2 تا 5x5
5- کارت پایان خدمت
(یعنی چیزهایی که ما تو ایران قبل مصاحبه می تونیم به سفارت پست کنیم اینها هست)
اما تو مهاجر سرا نوشته اگر به سفارت آنکارا میروید باید 15 روز قبل مدارک زیر بدستشان رسیده باشد:
ترجمه ی(اصل مدرک را نفرستید) شناسنامه، و کارت ملی.
ترجمه ی(اصل مدرک را نفرستید) آخرین مدرک تحصیلی ودیپلم
ترجمه ی(اصل مدرک را نفرستید) سند ازدواج(2سری)
ترجمه ی(اصل مدرک را نفرستید) کارت وضعیت خدمت
دو عدد عکس 5 در 5، عکس ها پشت نویسی شوند، کیس نامبر، نام کامل، تاریخ تولد کامل.
تمکن مالی یا مدارک مربوط به اسپانسر
کپی صفحه اول پاسپورت
کپی برگه وقت سفارت و وقت گرفتن پاسپورت.
اگر در دادگاهی محکوم به مجازات شده اید، اطلاعات مربوطه.
یکی منو راهنمایی کنه و
یه سوال دیگه (تو رو خدا منو نزنین!) من میخوام 100 سال دیگه اونجا برم دانشگاه ولی الان فقط می خوام کار کنم ایا چون می خوام در اینده دور اونجا تحصیل کنم الان باید مهر وزارت امور خارجه هم بگیرم
میگن اگه افیسر بفهمه می خواهین ادامه تحصیل بدین تمکن مالی بیشتری می خواد بگین فقط می خوام کار کنم؟!
سلام
1-مدارکی که تو سایت خودشون دیدید بفرستید و بقیه زمان مصاحبه همراهتون باشه تا در صورتیکه آفیسر خواست ارائه بدید
2-عده ای میگن فقط مهر وزارت علوم کفایت میکنه و بهتره مهر وزارت خارجه و دادگستری برا ادامه تحصیل نیازه البته با توجه به شرایط تحریم بعیده مهر دادگستری و وزارت خارجه به کارشون بیاد
3-اگه آفیسر تمکن مالی بیشتر میخواد برای ادامه تحصیل برای اینه که هزینه تحصیل اونجا بالاست و شما در زمان تحصیل درآمد قابل توجهی نخواهید داشت پس باید تمکن مالی خوبی ارائه بدید که بتونه هزینه های زندگی و تحصیلتون رو پوشش بده. موفق باشی
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-31 ساعت 15:20)KIMIA2005 نوشته: (2013-08-31 ساعت 10:55)negarin60 نوشته: دوستانی که تازه به یو اس مشرف شده اند. قیمت بلیط چقدر در میاد الان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان عزیز همین دیروز قیمت گرفتم از http://www.qatarairways.com بلیط ECONOMY یکطرفه واسه سه نفر از شیراز به دالاس 7200000 تومان
دوستان حتما یک سر به این سایت بزنید و قیمت بلیط به ا م ر ی ک ا رو داشته باشید از مزایای این سایت اینه که با کارتهای عضو شتاب هم میتونید انلاین بلیط رو خریداری و رزرو نمایید..
دوستان اگر خواستین با قطر برین، بدونبن که قطر فقط تا تگزاس میره. یعنی غربی ترین نقطه ای که به امریکا میره تا تگزاس هست. بنابراین برای دوستایی که میخوان برن کالیفرنیا باید یک بلیط داخلی هم بگیرن که تا مثلا لوی انجلس میشه نفری 400 دلار (البته بدونه پول چمدان). در امریکا همه پروازهای داخلی به ازای هر چمدان 50 پوندی باید پول بدین و معمولا غذای داخل هواپیما هم پولیه. اگر کسی خواست با قطر پرواز کنه به من پیام خصوصی بده که بهش بگم از کدوم آژانس بگیره که 20 تا 30 % از خود قطر ارزونتر بشه.
Tabassomshojaat, كيس نامبر: 2014AS69xx، تاريخ رويت: ١ مي، ارسال فرمها: ٧ مي، دريافت تاييديه: ٢٧ مي، كارنت: April ٢٠١٤، دريافت نامه دوم: ١٧ آوريل، مصاحبه: جون ٢٠١٤، سفارت: ابوظبي، دريافت ويزا: يكضرب خدا رو شكر، سفر به آمريكا: سپتامبر ٢٠١٤، گرفتن سوشيال: ٢٩ سپتامبر، گرفتن گرين كارت: ٢٣ اكتبر ٢٠١٤