کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2014
(2013-09-05 ساعت 17:47)hamid_nazanin نوشته:  سلام

دوستان کسی که در اروپا زندگی میکنه میتونه ساپورت مالی رو از بانک همین جا بگیره ؟ همین جا پول تو حساب بزاره ؟

ممنون
بله میشه مشکلی نداره فقط معادل دلاریش باید ذکر شده باشه.
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان: hamid_nazanin ، محبت ، behfaza ، EKAM
بچه ها چند تا سوال دارم .
من جایی که میخوام برم تو آمریکا رو ننوشتم تو فرما . روز مصاحبه حتما باید بگم دیگه؟ بعد فقط شهرشو بگم یا حتما باید آدرس کامل بدم؟ نمیپرسن چرا میخوای بری اونجا؟

اونی که آدرسشو دادیم میتونیم عوض کنیم؟ حتما باید اطلاعات کاملی ازش داشته باشیم؟

تشکر کنندگان: behfaza
(2013-09-05 ساعت 18:36)rainyboy نوشته:  بچه ها چند تا سوال دارم .
من جایی که میخوام برم تو آمریکا رو ننوشتم تو فرما . روز مصاحبه حتما باید بگم دیگه؟ بعد فقط شهرشو بگم یا حتما باید آدرس کامل بدم؟ نمیپرسن چرا میخوای بری اونجا؟

دوست عزیز به پست های تاپیک مربوط به تکمیل فرم های DS-230 یک سری بزن.
در آیتم 10# فرم 230 دقیقاً مشخص کرده که جایی که می خواهید زندگی کنید را شامل آدرس خیابان ، ZIP CODE و نام شخص یا اشخاصی که آنجا زندگی می کنند را بنویسید . این موضوع مهمه چرا که
1- باید راست بگی چون چک می کنند و اگه دروغ باشه واویلا !
2- شما ممکنه تا فاصله ورود به آمریکا تصمیمت عوض شه یا در آن آدرس نخواهی اقامت کنی ، بنابراین تغییرش امکان پذیره و راهکارش توضیح داده شده است. این موضوع توسط دوستان در پست های مربوطه مفصل شرح داده شده ..یه مطالعه ای بفرما.
موفق و سربلند باشیدRolleyes
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: behfaza ، محبت ، .YAS ، rainyboy ، ماتیتی
(2013-09-05 ساعت 19:31)Sam2014 نوشته:  

در آیتم 10# فرم 230 دقیقاً مشخص کرده که جایی که می خواهید زندگی کنید را شامل آدرس خیابان ، ZIP CODE و نام شخص یا اشخاصی که آنجا زندگی می کنند را بنویسید . این موضوع مهمه چرا که
2- شما ممکنه تا فاصله ورود به آمریکا تصمیمت عوض شه یا در آن آدرس نخواهی اقامت کنی ، بنابراین تغییرش امکان پذیره و راهکارش توضیح داده شده است. این موضوع توسط دوستان در پست های مربوطه مفصل شرح داده شده ..یه مطالعه ای بفرما.

یعنی هنوز نرفته باید بدونم کجا میخوام زندگی کنم؟ من تاپیکا رو خوندم. تو فرمی هم که فرستادم ۱۰ رو خالی گذاشتم!! و فقط ۱۱ رو پر کردم. پس موقع مصاحبه باید اون آدرس رو واسه ۱۰ هم پر کنم و فرمو آپدیت کنم درسته؟

تشکر کنندگان: behfaza ، .YAS
(2013-09-05 ساعت 19:46)rainyboy نوشته:  

یعنی هنوز نرفته باید بدونم کجا میخوام زندگی کنم؟ من تاپیکا رو خوندم. تو فرمی هم که فرستادم ۱۰ رو خالی گذاشتم!! و فقط ۱۱ رو پر کردم. پس موقع مصاحبه باید اون آدرس رو واسه ۱۰ هم پر کنم و فرمو آپدیت کنم درسته؟
به هر حال قبل از ورود به آمریکا شما باید جایی را برای اقامت انتخاب و معرفی کرده باشید . برای ویزای توریستی شاید لازم نباشه ولی برای مهاجرتی حتماً لازم و مهمه که تو فرم ها آورده شده است .
ممکنه KCC به شما با ایمیل این موضوع را اطلاع بده تا اصلاح کنید یا آنرا موکول به زمان مصاحبه کنه . (امکان تصحیح و آپدیت فرم ها تا قبل از مراسم قسم در مقابل آفیسر وجود داره).
به هر حال در روز مصاحبه نباید نکته مبهم و یا مدرک ناقصی باقی مانده باشه چون در بهترین حالت به پروسه اداری ختم می شه. Sad
ملاحظه کنید:
با توجه به توصیه کلیه دوستان و تجربه گرانقدرشان در پست های مربوطه ،در این فرم ها هیچ جای خالی نباید باشه .این یک اصل کلی.
در مورد محل اقامت موقت (آیتم 10#) و آدرس دریافت گرین کارت (آیتم 11#) لازم نیست یکی باشه ولی لازمه آدرس داشته باشه.
با آرزوی موفقیت و دریافت ویزای یک ضرب Big Grin
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
تشکر کنندگان: .YAS ، behfaza ، محبت ، noobnoobi ، EKAM
(2013-09-05 ساعت 21:35)Sam2014 نوشته:  

به هر حال قبل از ورود به آمریکا شما باید جایی را برای اقامت انتخاب و معرفی کرده باشید . برای ویزای توریستی شاید لازم نباشه ولی برای مهاجرتی حتماً لازم و مهمه که تو فرم ها آورده شده است .
ممکنه KCC به شما با ایمیل این موضوع را اطلاع بده تا اصلاح کنید یا آنرا موکول به زمان مصاحبه کنه . (امکان تصحیح و آپدیت فرم ها تا قبل از مراسم قسم در مقابل آفیسر وجود داره).
به هر حال در روز مصاحبه نباید نکته مبهم و یا مدرک ناقصی باقی مانده باشه چون در بهترین حالت به پروسه اداری ختم می شه. Sad
ملاحظه کنید:
با توجه به توصیه کلیه دوستان و تجربه گرانقدرشان در پست های مربوطه ،در این فرم ها هیچ جای خالی نباید باشه .این یک اصل کلی.
در مورد محل اقامت موقت (آیتم 10#) و آدرس دریافت گرین کارت (آیتم 11#) لازم نیست یکی باشه ولی لازمه آدرس داشته باشه.
الان پیشنهاد شما چیه؟ اصلاح کنم دوباره بفرستم؟ یا صبر کنم موقع مصاحبه اصلاح شده رو ببرم؟ البته من ایمیل تایید گرفتم همون موقع ارسال و بعدشم ایمیل دیگه ای نیومده واسم

تشکر کنندگان: behfaza
(2013-09-06 ساعت 00:47)rainyboy نوشته:  
(2013-09-05 ساعت 21:35)Sam2014 نوشته:  

ملاحظه کنید:
الان پیشنهاد شما چیه؟ اصلاح کنم دوباره بفرستم؟ یا صبر کنم موقع مصاحبه اصلاح شده رو ببرم؟ البته من ایمیل تایید گرفتم همون موقع ارسال و بعدشم ایمیل دیگه ای نیومده واسم
شما تا زمان وروود ميتوني آدرستو تغيير بدي زمان مصاحبه بهتره موفق باشي
Ca no:2013AS68xx ، مصاحبه: آنکارا ١٦ مي نتيجه برگه صورتی
[[/color] سفرنامه کلیرنس ۱۶ آگوست ورود به امریکا ۶ اکتبر ۲۰۱۳
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، ffrfar ، ماتیتی ، noobnoobi ، behfaza ، Soap McTavish
دوستان گلم سلام امیدوارم همتون خوب و خوش باشید.
یه سوالیه که چند روزی هست به شدت ذهن من رو درگیر کرده اون هم این هستش که واقعا دلیل مهاجرت ما چیه اگه همه چی طبق روال پیش بره و ما ویزا رو بگیریم واسه بعدش چی فقط و فقط چون امریکاست اینو ننوشتم که بگم من دلم نمیخواد یا دوست ندارم اتفاقا برعکس دارم لحظه شماری میکنم ولی واقعا دوست دارم بدون اون چیزی که دارم بذرش رو تم ذهنم میکارم درسته؟ غلطه ؟توهمه؟ چی هست آیا فقط با مهاجرت همه چی حل میشه یا شاید شروع مسائلی هست که شاید بدتر باشه در هر صورت من میخواستم اگه اون دسته از دوستام کقه شاید یک بار این فکر به ذهنشون رسیده اگه دوست داشتن بگن که واقعا دلیلشون چیه از مهاجرت و وقتی افیسر پرسید چرا میخ.ای بری چی میگن بش؟
خیلی خیلی ممنون ارزوی موافقیت دارم واسه همه
متاسفانه نشد،
تشکر کنندگان: behfaza ، EKAM
(2013-09-06 ساعت 10:57)shahryar7021 نوشته:  دوستان گلم سلام امیدوارم همتون خوب و خوش باشید.
یه سوالیه که چند روزی هست به شدت ذهن من رو درگیر کرده اون هم این هستش که واقعا دلیل مهاجرت ما چیه اگه همه چی طبق روال پیش بره و ما ویزا رو بگیریم واسه بعدش چی فقط و فقط چون آمریکاست اینو ننوشتم که بگم من دلم نمیخواد یا دوست ندارم اتفاقا برعکس دارم لحظه شماری میکنم ولی واقعا دوست دارم بدون اون چیزی که دارم بذرش رو تم ذهنم میکارم درسته؟ غلطه ؟توهمه؟ چی هست آیا فقط با مهاجرت همه چی حل میشه یا شاید شروع مسائلی هست که شاید بدتر باشه در هر صورت من میخواستم اگه اون دسته از دوستام کقه شاید یک بار این فکر به ذهنشون رسیده اگه دوست داشتن بگن که واقعا دلیلشون چیه از مهاجرت و وقتی افیسر پرسید چرا میخ.ای بری چی میگن بش؟
دوست عزیز و گرامی با عرض سلام متقابل
این سوال ذهن همه را به نوعی درگیر کرده است . در آمریکا فرش قرمز برای کسی پهن نکردند .این موضوع را همه می دانند .قطعاً در نهاد انسان ها چیزی فراتر از زندگی در یک کشور وجود داره . البته وطن که بی شک اصالت وریشه هر کسی است جایگاه والا و بی بدیلی دارد لیکن هر کسی هدف ها و آرزوهای دارد که گاهاً در وطن دست یافتنی نیست یا به آسانی قابل دست یافتن نیست . به نظر بنده این فرصتی است که از بین میلیون ها تقاضا نصیب شخص شده و حتماً هر کسی با نیتی در قرعه کشی شرکت کرده و دلیلی داشته .حتی برای تفنن! به هرحال استفاده از این شانس ارزشمند را نباید از دست داد و این را بدانیم که راه زندگی غیر قابل پیش بینی و پر از فراز ونشیب و تغییر جهت می باشد و ما ناچاریم برای این کارزار آماده و مهیا باشیم . فرق هم نمی کند در چه کشوری باشد.
من به شخصه برای آینده فرزندانم تلاش می کنم حالا هر کجا می خواهد باشد.
سپاسگزار و مخلص همه هموطنان خوبم هستم و آرزوی سلامتی و بهترین ها وعزت برای همشون دارم هرکجای دنیاSmile
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
(2013-09-06 ساعت 11:23)Sam2014 نوشته:  
(2013-09-06 ساعت 10:57)shahryar7021 نوشته:  دوستان گلم سلام امیدوارم همتون خوب و خوش باشید.
یه سوالیه که چند روزی هست به شدت ذهن من رو درگیر کرده اون هم این هستش که واقعا دلیل مهاجرت ما چیه اگه همه چی طبق روال پیش بره و ما ویزا رو بگیریم واسه بعدش چی فقط و فقط چون آمریکاست اینو ننوشتم که بگم من دلم نمیخواد یا دوست ندارم اتفاقا برعکس دارم لحظه شماری میکنم ولی واقعا دوست دارم بدون اون چیزی که دارم بذرش رو تم ذهنم میکارم درسته؟ غلطه ؟توهمه؟ چی هست آیا فقط با مهاجرت همه چی حل میشه یا شاید شروع مسائلی هست که شاید بدتر باشه در هر صورت من میخواستم اگه اون دسته از دوستام کقه شاید یک بار این فکر به ذهنشون رسیده اگه دوست داشتن بگن که واقعا دلیلشون چیه از مهاجرت و وقتی افیسر پرسید چرا میخ.ای بری چی میگن بش؟
دوست عزیز و گرامی با عرض سلام متقابل
این سوال ذهن همه را به نوعی درگیر کرده است . در آمریکا فرش قرمز برای کسی پهن نکردند .این موضوع را همه می دانند .قطعاً در نهاد انسان ها چیزی فراتر از زندگی در یک کشور وجود داره . البته وطن که بی شک اصالت وریشه هر کسی است جایگاه والا و بی بدیلی دارد لیکن هر کسی هدف ها و آرزوهای دارد که گاهاً در وطن دست یافتنی نیست یا به آسانی قابل دست یافتن نیست . به نظر بنده این فرصتی است که از بین میلیون ها تقاضا نصیب شخص شده و حتماً هر کسی با نیتی در قرعه کشی شرکت کرده و دلیلی داشته .حتی برای تفنن! به هرحال استفاده از این شانس ارزشمند را نباید از دست داد و این را بدانیم که راه زندگی غیر قابل پیش بینی و پر از فراز ونشیب و تغییر جهت می باشد و ما ناچاریم برای این کارزار آماده و مهیا باشیم . فرق هم نمی کند در چه کشوری باشد.
من به شخصه برای آینده فرزندانم تلاش می کنم حالا هر کجا می خواهد باشد.
سپاسگزار و مخلص همه هموطنان خوبم هستم و آرزوی سلامتی و بهترین ها وعزت برای همشون دارم هرکجای دنیاSmile
دوست خوبم حتما همینجوری ممنون بابت پاسخ پخته و سنجیده داستان زندگی ادما خیلی پیچیدست چه اونایی که هر چی زدن به در بسته خوردن چه اونایی که همه چی رو بازی میدونن من خودم شاید به نوعی تو دسته اول قرار دارم یه زمانی بود که حتی حاضر شدم منو زیر تریلی ببندن تا بتونم از مرز رد شم که خدا خواست نشه و من مثل چند تا از دوستانم زندگیم به خطر نیفته و کی میدونست بعد چند سال موقعیت به این خوبی نصیبم شه امیدوارم کسی از روی تفنن و شوخی این فرم رو پر نکرده باشه چون امثال من تو ایران کم نیسن که فقط چشم امیدشون به این لاتاریه منظورم اینه که نباید حق کسی رو بابت تفنن و ازمایش اقبال ضایع کرد بعد هم استفاده نکرد.ایشالا همه یوستانم که اینجان و چشم امیدی دارن به خواست قلبیشون برسن
متاسفانه نشد،
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، m_yek ، noobnoobi ، himmlisch ، amin arefi ، behfaza ، زری وحدتی
اتفاقا چند بار بحث سر این قضیه پیش اومد.متاسفانه تو ایران فرهنگ چشمو هم چشمی تو اوج خودش هست و حتی ثبت نام تو لاتاری هم شده وسیله ای برای کلاس گذاشتن.من خودم کیسی رو تو آشنایان دیدم که سال پیش ثبت نام کرد و برنده شد و همه جا اعلامیه زد و هر جا میرفت ژست آمریکایی میگرفت ولی بعد از 3-4 ماه فهمیدم که دقیقا فقط ژستش رو میخاسته و حتی فرم های اولیه رو هم به KCC نفرستاد و در جواب دوستانی که ازش میپرسیدن کی میری میگفت هیجا ایران نمیشه.
متاسفانه از این بدترش هم هست که یارو ثبت نام میکنه اینقدر براش بی ارزش هست که اصلا نمیره چک کنه ببینه برنده شده یا نه.
من امسال که برنده شدم قصد داشتم سال 2015 همه ی دوست و آشنایان رو ثبت نام کنم ولی بعد از خوندن چند پست تو فرم های مختلف و دیدن افرادی که جون خودش و بچه 3 سالش رو به خطر میندازه (از راه غیر قانونی) وافرادی که واقعا تنها امیدشون به لاتاریه پشیمون شدم و از اینجا از همه دوستان خواهش میکنم از خودمون شروع کنیم و حق عزیزی رو که راهی جز لاتاری نداره ضایع نکنیم.
به امید روزی که هیچ هموطنی از کشور خودش نا امید نشه و امیدش رو رهایی از کشورش ندونه.
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
سلام میگم به همه دوستای نازنینم
چند تا تایپک قبلی رو خوندم واقعیتش خیلی ناراحت شدم خیلی ها الکی ثبت نام میکنن قبول میشن ولی نسبت بهش بی تفاوتند بخدا حق اونایی که آرزوی اون ور دارن ضایع میکنن خوب نمیخوان برین ثبت نام نکنین بزارین هموطنانتون به آرزوهاشون نزدیک بشن اونایی که آرزو دارن و دعا میکنن برن اونور
سهم انسان از هستی به وسعت فهم بالا و قلب مهربان اوست بی شک تمام هستی سهم شماست
**CN:2014AS000027
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، amin arefi ، behfaza ، noobnoobi ، shahryar7021 ، زری وحدتی ، EKAM
سلام می خواستم بدونم کسی اطلاعاتی راجع به NVC داره؟ لینکش اینه؟
https://ceac.state.gov/CTRAC/Invoice/signon.aspx
کیا باید این اطلاعات رو بدن و کی؟
تشکر کنندگان:
دوستان من با پاسپورت قبلیم مدارک رپ فرستادم و برایم وقت مصاحبه گذاشتن, ولی باید پاسپورتمو.تمدید کنم و جدید بگیرم. میخوام بدونم این در روز مصاحبه برایم مشکل درست نکنه???
تشکر کنندگان: زری وحدتی
(2013-09-06 ساعت 13:28)hani.saray نوشته:  دوستان من با پاسپورت قبلیم مدارک رپ فرستادم و برایم وقت مصاحبه گذاشتن, ولی باید پاسپورتمو.تمدید کنم و جدید بگیرم. میخوام بدونم این در روز مصاحبه برایم مشکل درست نکنه???

نگران نباشید
روش صحیح این هستش که به هنگام مصاحبه پاسپورت قبلیتون رو هم با خودتون ببرید . و در صورت سوال کردن در اختیار مصاحبه کننده قرار بدین.
کیس نامبر: **2014AS000000 (همسرم) / سفارت: آنکارا --> ایروان / ارسال فرمها : 8 June (ایمیل) / دریافت تاییدیه : 16 June / تاریخ دریافت نامه دوم: 13 September/ زمان مصاحبه : هفته اول نوامبر / کلیر همسرم: 21 می بعد از 199 روز و کلیر شدم خودم : روز 9 جولای ، ورود به خاک آمریکا در تاریخ 5 دسامبر ، /[/color] معرفی یک وسیله کاربردی 220V<->110V

تشکر کنندگان: amin arefi ، .YAS ، hani.saray ، behfaza ، Soap McTavish ، زری وحدتی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان