موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به همه دوستان عزیز
سوالی داشتم و این هست که شماره کیس نامبر ما ***5 هست و به احتمال زیاد سری سوم کارنت میشیم و پذیرش دانشگاهها توی آمریکا برای سال آینده تا ژانویه همین امسال هست و ما اگر برای دکترا اقدام نکنیم تا همین ژانویه تا دو سال دیگه نمیتونیم بریم دانشگاه و علاف هستیم
حالا سوال من اینه که میشه الان به عنوان دانشجوی بین المللی وارد بشیم و وقتی گرین کارت گرفتیم به عنوان دانشجوی permanent residence تغییرش بدیم؟خواهشا جوابمو بدیم چون دانشجوی بین المللی فاند و گرنت تعلق نمیگیره اما دانشجوی permanent residence مزایا داره
زندگی حس غریبیست که یک مرغ مهاجر دارد
بازمانده از لاتاری 2014، ورود به آمریکا 22 سپتامبر،ارسال مدارک همسر 3 اکتبر، pd همسر 6 اکتبر،اپروو 13مارچ
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-06 ساعت 14:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-06 ساعت 14:18 توسط nika.)
(2013-09-06 ساعت 14:05)hani.saray نوشته: (2013-09-06 ساعت 13:37)saeedshafiee نوشته: (2013-09-06 ساعت 13:28)hani.saray نوشته: دوستان من با پاسپورت قبلیم مدارک رپ فرستادم و برایم وقت مصاحبه گذاشتن, ولی باید پاسپورتمو.تمدید کنم و جدید بگیرم. میخوام بدونم این در روز مصاحبه برایم مشکل درست نکنه???
نگران نباشید
روش صحیح این هستش که به هنگام مصاحبه پاسپورت قبلیتون رو هم با خودتون ببرید . و در صورت سوال کردن در اختیار مصاحبه کننده قرار بدین.
آخه موقع تعویض, پاسپورت قبلی رو میگیرن...کپی رو میشه برد?
دوست عزیز کی گفته پاسپورت قدیمی رو موقع تعویض میگیرن؟
موقع تعویض فقط پاسپورت قدیمی رو با پانچ سوراخ میکنه و بعدش تحویل خودت میدن همونو با خودت ببر فقط گیتارو با خودت نبر.
**92/ 2 نفر /کارنت:10می2013/مصاحبه:22جولای2013ابوظبی
کلیر:2سپتامبر2013/دریافت ویزا28سپتامبر2013/ ورود به آمریکا 27فوریه2014/ساکن شمال ویرجنیا(منطقه استرلینگ)
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-06 ساعت 14:32)nedafarsi نوشته: (2013-09-06 ساعت 13:57)فریاد تنها نوشته: با سلام به همه دوستان عزیز
سوالی داشتم و این هست که شماره کیس نامبر ما ***5 هست و به احتمال زیاد سری سوم کارنت میشیم و پذیرش دانشگاهها توی آمریکا برای سال آینده تا ژانویه همین امسال هست و ما اگر برای دکترا اقدام نکنیم تا همین ژانویه تا دو سال دیگه نمیتونیم بریم دانشگاه و علاف هستیم
حالا سوال من اینه که میشه الان به عنوان دانشجوی بین المللی وارد بشیم و وقتی گرین کارت گرفتیم به عنوان دانشجوی permanent residence تغییرش بدیم؟خواهشا جوابمو بدیم چون دانشجوی بین المللی فاند و گرنت تعلق نمیگیره اما دانشجوی permanent residence مزایا داره
فریاد جان
اصلاً اصلاً این کار رو نکنین، اگر مطمئن بودین که قبل از ژانویه ویزاتون رو به سلامتی میگیرین، اصلاً میتونستین به عنوان رزیدنت اپلای کنین، ولی با این کیس نامبر شما درگیر فرآیند ویزای دانشجویی میشین و در اثر تداخل این دو درخواست ویزا، درخواست ویزای لاتاری شما 100% ریجکت میشه.
به نظر من ریسک نکنین، ویزاتون که اومد برای ترم زمستون 2014 اپلای کنین، شرایط ترم های زمستون و بهار سخت تره ولی به نظر من به ریسکش نمی ارزه
وای خوب شد بهم گرفتید خیلی مشکلاتمو حل کردید حالا این ترم زمستانه و بهار را تمام دانشگاهها دارند؟شرایطش چطوره؟
زندگی حس غریبیست که یک مرغ مهاجر دارد
بازمانده از لاتاری 2014، ورود به آمریکا 22 سپتامبر،ارسال مدارک همسر 3 اکتبر، pd همسر 6 اکتبر،اپروو 13مارچ
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من می خواستم بدونم اگر من 9 سال پیش دانشگاه زاهدان قبول شده باشم و 1 سال رفته باشم و انصراف داده باشم ولی توی فرمها ذکر نکرده باشم مشکل ساز می شود ؟
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-06 ساعت 23:31)far2014 نوشته: سلام دوستان
من می خواستم بدونم اگر من 9 سال پیش دانشگاه زاهدان قبول شده باشم و 1 سال رفته باشم و انصراف داده باشم ولی توی فرمها ذکر نکرده باشم مشکل ساز می شود ؟
سلام
فکر نمی کنم چون نه جزو سابقه تحصیل است نه سابقه کار پس ذکر کردن نداشت موفق باشید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-06 ساعت 23:19)nedafarsi نوشته: (2013-09-06 ساعت 14:37)فریاد تنها نوشته: (2013-09-06 ساعت 14:32)nedafarsi نوشته: (2013-09-06 ساعت 13:57)فریاد تنها نوشته: با سلام به همه دوستان عزیز
فریاد جان
اصلاً اصلاً این کار رو نکنین، اگر مطمئن بودین که قبل از ژانویه ویزاتون رو به سلامتی میگیرین، اصلاً میتونستین به عنوان رزیدنت اپلای کنین، ولی با این کیس نامبر شما درگیر فرآیند ویزای دانشجویی میشین و در اثر تداخل این دو درخواست ویزا، درخواست ویزای لاتاری شما 100% ریجکت میشه.
به نظر من ریسک نکنین، ویزاتون که اومد برای ترم زمستون 2014 اپلای کنین، شرایط ترم های زمستون و بهار سخت تره ولی به نظر من به ریسکش نمی ارزه
وای خوب شد بهم گرفتید خیلی مشکلاتمو حل کردید حالا این ترم زمستانه و بهار را تمام دانشگاهها دارند؟شرایطش چطوره؟
به طور کلی توی آمریکا دانشگاه دو تا ترم ندارن بلکه 3 تا semester پاییز، زمستان و بهار دارن که توی هر کدوم متقاضیان امکانش رو دارن که اپلای کنن، سختی شرایط که گفتم بیشتر مربوط به امکان گرفتن فاند و ... هست، البته بعضی دپارتمان ها بسته به شرایطشون فقط پاییز دانشجو میگیرن. باید دانشگاه های مورد علاقه تون رو سرچ کنین و از شرایطشون مطلع بشین
اي کاش ميشد يکم راجع به فاند گرفتن اطلاعات پيدا مي کرديم
به نظر من کسي نتونه ادامه درس بده نمي تونه موفق باشه
بزرگترين درگيريه ذهنيه من اينه که ايا مي تونم فاند بگيرم يانه
اي کاش مي تونستم شرايطو دارم يانه
2014AS3xxx،ارسال فرم :9jul باایمیل،کنسولگری:ايروان، تاييد 20 jul
?Iran or USA ? which one is better for me ? Do you know
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت همه دوستان
من برنده لاتاري ٢٠١٤ و دانشجو ترم ٣ مهندسي مكانيك دانشگاه شريف با معدل ١٧ و چون اينكه بايد تا حداكثر يكسال ديگه برم ? و مي خوام پذيرش بگيرم مي تونم واحد هاي اينجام رو تطبيق بزنم يانه
و كلاً مي تونم درسمو ادامه بدم يا بايد از اول شروع كنم با معدل ديپلمم
و نكته ديگه اگر بتونم ادامه بدم معدل اين چند ترمم مهم ميشه و ايا مهم اين معدل از واحد هاي نظير انقلاب بدست اومده يا مثلا طراحي اجزا و....
وكلا كيسي شبيه من رو با چه مقياسي و معياري سنجيده مي شود
من الان نگران دانشگاه هم هستم لطفا كمك كنيد
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-07 ساعت 00:27)Moein1 نوشته: سلام خدمت همه دوستان
من برنده لاتاري ٢٠١٤ و دانشجو ترم ٣ مهندسي مكانيك دانشگاه شريف با معدل ١٧ و چون اينكه بايد تا حداكثر يكسال ديگه برم ? و مي خوام پذيرش بگيرم مي تونم واحد هاي اينجام رو تطبيق بزنم يانه
و كلاً مي تونم درسمو ادامه بدم يا بايد از اول شروع كنم با معدل ديپلمم
و نكته ديگه اگر بتونم ادامه بدم معدل اين چند ترمم مهم ميشه و ايا مهم اين معدل از واحد هاي نظير انقلاب بدست اومده يا مثلا طراحي اجزا و....
وكلا كيسي شبيه من رو با چه مقياسي و معياري سنجيده مي شود
من الان نگران دانشگاه هم هستم لطفا كمك كنيد
سلام در مهاجر سرا تاپیکی است تحت عنوان گرفتن پذیرش دانشگاه ها برای کسانی که با لاتاری به آمریکا می روند بسیاری از دوستان توصیه های عالی در آن کرده اند آن تاپیک را بخوانید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست