کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2014
با سلام به همه دوستان عزیز
سوالی داشتم و این هست که شماره کیس نامبر ما ***5 هست و به احتمال زیاد سری سوم کارنت میشیم و پذیرش دانشگاهها توی آمریکا برای سال آینده تا ژانویه همین امسال هست و ما اگر برای دکترا اقدام نکنیم تا همین ژانویه تا دو سال دیگه نمیتونیم بریم دانشگاه و علاف هستیم Sad حالا سوال من اینه که میشه الان به عنوان دانشجوی بین المللی وارد بشیم و وقتی گرین کارت گرفتیم به عنوان دانشجوی permanent residence تغییرش بدیم؟خواهشا جوابمو بدیم چون دانشجوی بین المللی فاند و گرنت تعلق نمیگیره اما دانشجوی permanent residence مزایا داره
زندگی حس غریبیست که یک مرغ مهاجر دارد
بازمانده از لاتاری 2014، ورود به آمریکا 22 سپتامبر،ارسال مدارک همسر 3 اکتبر، pd همسر 6 اکتبر،اپروو 13مارچ
تشکر کنندگان:
(2013-09-06 ساعت 13:37)saeedshafiee نوشته:  
(2013-09-06 ساعت 13:28)hani.saray نوشته:  دوستان من با پاسپورت قبلیم مدارک رپ فرستادم و برایم وقت مصاحبه گذاشتن, ولی باید پاسپورتمو.تمدید کنم و جدید بگیرم. میخوام بدونم این در روز مصاحبه برایم مشکل درست نکنه???

نگران نباشید
روش صحیح این هستش که به هنگام مصاحبه پاسپورت قبلیتون رو هم با خودتون ببرید . و در صورت سوال کردن در اختیار مصاحبه کننده قرار بدین.

آخه موقع تعویض, پاسپورت قبلی رو میگیرن...کپی رو میشه برد?
تشکر کنندگان: behfaza
(2013-09-06 ساعت 14:05)hani.saray نوشته:  
(2013-09-06 ساعت 13:37)saeedshafiee نوشته:  
(2013-09-06 ساعت 13:28)hani.saray نوشته:  دوستان من با پاسپورت قبلیم مدارک رپ فرستادم و برایم وقت مصاحبه گذاشتن, ولی باید پاسپورتمو.تمدید کنم و جدید بگیرم. میخوام بدونم این در روز مصاحبه برایم مشکل درست نکنه???

نگران نباشید
روش صحیح این هستش که به هنگام مصاحبه پاسپورت قبلیتون رو هم با خودتون ببرید . و در صورت سوال کردن در اختیار مصاحبه کننده قرار بدین.

آخه موقع تعویض, پاسپورت قبلی رو میگیرن...کپی رو میشه برد?

دوست عزیز کی گفته پاسپورت قدیمی رو موقع تعویض میگیرن؟
موقع تعویض فقط پاسپورت قدیمی رو با پانچ سوراخ میکنه و بعدش تحویل خودت میدن همونو با خودت ببر فقط گیتارو با خودت نبر.
**92/ 2 نفر /کارنت:10می2013/مصاحبه:22جولای2013ابوظبی
کلیر:2سپتامبر2013/دریافت ویزا28سپتامبر2013/ ورود به آمریکا 27فوریه2014/ساکن شمال ویرجنیا(منطقه استرلینگ)
تشکر کنندگان: behfaza ، hani.saray ، azadeh2014 ، noobnoobi ، himmlisch ، محبت ، sharareh amini ، nasim ، EKAM
(2013-09-01 ساعت 22:32)raihaneh.az90 نوشته:  
(2013-09-01 ساعت 21:24)rainyboy نوشته:  بچه ها چند تا عکس در کل لازمه برای کل پروسه مصاحبه؟

شش عکس 5*5 برای مصاحبه
سه عکس 3*4 برای معاینه پزشک

توی وب سایت دکتر اوگان سایز عکس فرق داره ها
http://www.doctorun.com/en/what-to-bring-with-you
تشکر کنندگان: mohammad19911991 ، behfaza
(2013-09-06 ساعت 13:57)فریاد تنها نوشته:  با سلام به همه دوستان عزیز
سوالی داشتم و این هست که شماره کیس نامبر ما ***5 هست و به احتمال زیاد سری سوم کارنت میشیم و پذیرش دانشگاهها توی آمریکا برای سال آینده تا ژانویه همین امسال هست و ما اگر برای دکترا اقدام نکنیم تا همین ژانویه تا دو سال دیگه نمیتونیم بریم دانشگاه و علاف هستیم Sad حالا سوال من اینه که میشه الان به عنوان دانشجوی بین المللی وارد بشیم و وقتی گرین کارت گرفتیم به عنوان دانشجوی permanent residence تغییرش بدیم؟خواهشا جوابمو بدیم چون دانشجوی بین المللی فاند و گرنت تعلق نمیگیره اما دانشجوی permanent residence مزایا داره

فریاد جان
اصلاً اصلاً این کار رو نکنین، اگر مطمئن بودین که قبل از ژانویه ویزاتون رو به سلامتی میگیرین، اصلاً میتونستین به عنوان رزیدنت اپلای کنین، ولی با این کیس نامبر شما درگیر فرآیند ویزای دانشجویی میشین و در اثر تداخل این دو درخواست ویزا، درخواست ویزای لاتاری شما 100% ریجکت میشه.
به نظر من ریسک نکنین، ویزاتون که اومد برای ترم زمستون 2014 اپلای کنین، شرایط ترم های زمستون و بهار سخت تره ولی به نظر من به ریسکش نمی ارزه
کیس نامبر:2014AS8XX*کنسول:ابوظبی*ایمیل فرمها:MAY25*بولتن کارنت:AUG13*ویزا:اواخرOCTیکضرب*سفرنامه قسمت اول-قسمت دوم*مقصداول:هیوستون مارچ2014*مقصدنهایی:بوستون آگست2014*تجربه کار در امریکا*
تشکر کنندگان: فریاد تنها ، noobnoobi ، محبت ، behfaza ، nasim
(2013-09-06 ساعت 14:32)nedafarsi نوشته:  

فریاد جان
اصلاً اصلاً این کار رو نکنین، اگر مطمئن بودین که قبل از ژانویه ویزاتون رو به سلامتی میگیرین، اصلاً میتونستین به عنوان رزیدنت اپلای کنین، ولی با این کیس نامبر شما درگیر فرآیند ویزای دانشجویی میشین و در اثر تداخل این دو درخواست ویزا، درخواست ویزای لاتاری شما 100% ریجکت میشه.
به نظر من ریسک نکنین، ویزاتون که اومد برای ترم زمستون 2014 اپلای کنین، شرایط ترم های زمستون و بهار سخت تره ولی به نظر من به ریسکش نمی ارزه

وای خوب شد بهم گرفتید خیلی مشکلاتمو حل کردید حالا این ترم زمستانه و بهار را تمام دانشگاهها دارند؟شرایطش چطوره؟
زندگی حس غریبیست که یک مرغ مهاجر دارد
بازمانده از لاتاری 2014، ورود به آمریکا 22 سپتامبر،ارسال مدارک همسر 3 اکتبر، pd همسر 6 اکتبر،اپروو 13مارچ
تشکر کنندگان: hamedmas ، زری وحدتی
(2013-09-06 ساعت 13:20)forgiven نوشته:  سلام می خواستم بدونم کسی اطلاعاتی راجع به NVC داره؟ لینکش اینه؟
https://ceac.state.gov/CTRAC/Invoice/signon.aspx
کیا باید این اطلاعات رو بدن و کی؟

این لینک برای برندگان لاتاری نیست، شما یه مبلغ 330$ باید پرداخت کنید که نقد توی سفرت ازتون میگیرن بعلاوه هزینه مدیکال که پزشک ازتون میگیره. بعد ها که خواستین وارد آ م ر ی ک ا بشین مبلغ 165$ هم بابت گرین کارت باید پرداخت کنید که باز سایتش فرق میکنه...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
(2013-09-06 ساعت 14:37)فریاد تنها نوشته:  

فریاد جان

وای خوب شد بهم گرفتید خیلی مشکلاتمو حل کردید حالا این ترم زمستانه و بهار را تمام دانشگاهها دارند؟شرایطش چطوره؟

به طور کلی توی امریکا دانشگاه دو تا ترم ندارن بلکه 3 تا semester پاییز، زمستان و بهار دارن که توی هر کدوم متقاضیان امکانش رو دارن که اپلای کنن، سختی شرایط که گفتم بیشتر مربوط به امکان گرفتن فاند و ... هست، البته بعضی دپارتمان ها بسته به شرایطشون فقط پاییز دانشجو میگیرن. باید دانشگاه های مورد علاقه تون رو سرچ کنین و از شرایطشون مطلع بشین
کیس نامبر:2014AS8XX*کنسول:ابوظبی*ایمیل فرمها:MAY25*بولتن کارنت:AUG13*ویزا:اواخرOCTیکضرب*سفرنامه قسمت اول-قسمت دوم*مقصداول:هیوستون مارچ2014*مقصدنهایی:بوستون آگست2014*تجربه کار در امریکا*
تشکر کنندگان: kiana11 ، hamedmas ، noobnoobi ، behfaza ، زری وحدتی ، .YAS ، nasim ، فریاد تنها
سلام دوستان
من می خواستم بدونم اگر من 9 سال پیش دانشگاه زاهدان قبول شده باشم و 1 سال رفته باشم و انصراف داده باشم ولی توی فرمها ذکر نکرده باشم مشکل ساز می شود ؟
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، .YAS
(2013-09-06 ساعت 23:31)far2014 نوشته:  سلام دوستان
من می خواستم بدونم اگر من 9 سال پیش دانشگاه زاهدان قبول شده باشم و 1 سال رفته باشم و انصراف داده باشم ولی توی فرمها ذکر نکرده باشم مشکل ساز می شود ؟

سلام
فکر نمی کنم چون نه جزو سابقه تحصیل است نه سابقه کار پس ذکر کردن نداشت موفق باشید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تشکر کنندگان: far2014 ، H Pier ، محبت ، nasim ، زری وحدتی ، .YAS
(2013-09-06 ساعت 23:19)nedafarsi نوشته:  
(2013-09-06 ساعت 14:37)فریاد تنها نوشته:  

فریاد جان

به طور کلی توی آمریکا دانشگاه دو تا ترم ندارن بلکه 3 تا semester پاییز، زمستان و بهار دارن که توی هر کدوم متقاضیان امکانش رو دارن که اپلای کنن، سختی شرایط که گفتم بیشتر مربوط به امکان گرفتن فاند و ... هست، البته بعضی دپارتمان ها بسته به شرایطشون فقط پاییز دانشجو میگیرن. باید دانشگاه های مورد علاقه تون رو سرچ کنین و از شرایطشون مطلع بشین

اي کاش ميشد يکم راجع به فاند گرفتن اطلاعات پيدا مي کرديم
به نظر من کسي نتونه ادامه درس بده نمي تونه موفق باشه
بزرگترين درگيريه ذهنيه من اينه که ايا مي تونم فاند بگيرم يانه
اي کاش مي تونستم شرايطو دارم يانهSad
2014AS3xxx،ارسال فرم :9jul باایمیل،کنسولگری:ايروان، تاييد 20 jul
?Iran or USA ? which one is better for me ? Do you know
تشکر کنندگان: محبت ، زری وحدتی ، .YAS
سلام خدمت همه دوستان
من برنده لاتاري ٢٠١٤ و دانشجو ترم ٣ مهندسي مكانيك دانشگاه شريف با معدل ١٧ و چون اينكه بايد تا حداكثر يكسال ديگه برم ? و مي خوام پذيرش بگيرم مي تونم واحد هاي اينجام رو تطبيق بزنم يانه
و كلاً مي تونم درسمو ادامه بدم يا بايد از اول شروع كنم با معدل ديپلمم
و نكته ديگه اگر بتونم ادامه بدم معدل اين چند ترمم مهم ميشه و ايا مهم اين معدل از واحد هاي نظير انقلاب بدست اومده يا مثلا طراحي اجزا و....
وكلا كيسي شبيه من رو با چه مقياسي و معياري سنجيده مي شود
من الان نگران دانشگاه هم هستم لطفا كمك كنيد
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، .YAS ، cello86
(2013-09-07 ساعت 00:27)Moein1 نوشته:  سلام خدمت همه دوستان
من برنده لاتاري ٢٠١٤ و دانشجو ترم ٣ مهندسي مكانيك دانشگاه شريف با معدل ١٧ و چون اينكه بايد تا حداكثر يكسال ديگه برم ? و مي خوام پذيرش بگيرم مي تونم واحد هاي اينجام رو تطبيق بزنم يانه
و نكته ديگه اگر بتونم ادامه بدم معدل اين چند ترمم مهم ميشه و ايا مهم اين معدل از واحد هاي نظير انقلاب بدست اومده يا مثلا طراحي اجزا و....

شرایط شما خیلی خاصه، معمولاً افراد با مدرک مقطع تحصیلی اپلای میکنن، من فکر میکنم فقط در صورتی میتونین ادامه بدین یا به قول خودتون تطبیق بزنین که با استادا مکاتبه کنین و بتونین توجه اونها رو جلب کنین. من این مورد رو توی بچه های تاپ پی اچ دی دیدم ولی توی لیسانس یه کم سخت تر میشه و باید خیلی نخبه باشین تا بتونین اینجوری میانبر بزنین.البته چیزهایی که من گفتم همه حدس و گمان بود به نظرم شما اگه به سایت www.applyabroad.com مراجعه کنین که کاربراش بیشتر متقاضیان ادامه تحصیل هستن اطلاعات بهتری به دست میارین (اونجا بچه شریفی هم خیلی زیادن Tongue )
در مورد معدل هم شاید یه درس خاص برای یه استاد خاص جالب باشه ولی admission committee اول و آخرش به GPA (معدل) نگاه میکنن.
تشکر کنندگان: H Pier ، noobnoobi ، محبت ، nasim ، Moein1 ، زری وحدتی ، .YAS
سلام دوست عزیز.
اول تبریک بنده رو پذیرا باشین.
وضعیت مشمولیت شما رو نمیدونم ولی ابتدا فرض بر مشمول بودن جواب شما رو میدم.
متاسفانه شرایط سختی رو به رو دارین و باید تصمیم بزرگی بگیرین که ایران بمونید و دانشگاه رو حفظ کنید و یا قید این 3 ترم رو بزنین و به سوی سرزمین حاصلخیز برین.
تا اونجایی که من تحقیق کردم متاسفانه در مورد تطبیق دروس باید عرض کنم خدمتتون که دانشگاه های درجه دو آمریکا هم تن به همکاری و قبول کردن دروس پاس شده از بهترین دانشگاه های ایران نمیدن.پس شما باید تصمیمی سخت بگیرین و با توجه به رشته و دانشگاه خوبی که دارین بر سر دو راهی یکی رو انتخاب کنید.
فقط یک پیشنهاد دارم اگه قصد عزیمت داشتین تا ویزا رو نگرفتین دانشگاه رو پیش ببرین و یک ترم مرخصی بگیرین و برین موقعیت رو بسنجین و اگه دوست داشتین بمونین و قید دانشگاه رو بزنین و بقیه ماجرا.
اگه هم مشکل سربازی ندارین میتونین برین پاس سفید بگیرین و برگردین درستون رو تموم کنین و بعد بقیه ماجرا.
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان: H Pier ، محبت ، saeedshafiee ، Moein1 ، زری وحدتی ، .YAS
سلام در مهاجر سرا تاپیکی است تحت عنوان گرفتن پذیرش دانشگاه ها برای کسانی که با لاتاری به آمریکا می روند بسیاری از دوستان توصیه های عالی در آن کرده اند آن تاپیک را بخوانید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تشکر کنندگان: محبت ، Moein1 ، زری وحدتی ، .YAS ، EKAM ، میما

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان