کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2014
(2013-09-07 ساعت 00:27)Moein1 نوشته:  سلام خدمت همه دوستان
من برنده لاتاري ٢٠١٤ و دانشجو ترم ٣ مهندسي مكانيك دانشگاه شريف با معدل ١٧ و چون اينكه بايد تا حداكثر يكسال ديگه برم ? و مي خوام پذيرش بگيرم مي تونم واحد هاي اينجام رو تطبيق بزنم يانه
و كلاً مي تونم درسمو ادامه بدم يا بايد از اول شروع كنم با معدل ديپلمم
و نكته ديگه اگر بتونم ادامه بدم معدل اين چند ترمم مهم ميشه و ايا مهم اين معدل از واحد هاي نظير انقلاب بدست اومده يا مثلا طراحي اجزا و....
وكلا كيسي شبيه من رو با چه مقياسي و معياري سنجيده مي شود
من الان نگران دانشگاه هم هستم لطفا كمك كنيد
یه پشنهاد ! دانشگاهتو انصراف نده فوقش یه مرخصی می گیری ازشون ! ریز نمراتتو ترجمه کن در سفر اولت اگه واسه گرین کارت می ری ببین کدوم دانشگاه قبولت می کنه و دروسی که پاس کردی و می پذیره . اگه دیدی اونجا دانشگاه خوبی پذیرفته شدی این ور و انصراف بده . شما دانشگاه و رشته ی خوبی قبول شدید مطمین باشین دروس تخصصی که پاس کردین و هر دانشگاهی که شما رو بپذیره قبول می کنه.Smile موفق باشین
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، Moein1 ، زری وحدتی ، محبت ، .YAS
(2013-09-06 ساعت 14:17)nika نوشته:  
(2013-09-06 ساعت 14:05)hani.saray نوشته:  
(2013-09-06 ساعت 13:37)saeedshafiee نوشته:  
(2013-09-06 ساعت 13:28)hani.saray نوشته:  دوستان من با پاسپورت قبلیم مدارک رپ فرستادم و برایم وقت مصاحبه گذاشتن, ولی باید پاسپورتمو.تمدید کنم و جدید بگیرم. میخوام بدونم این در روز مصاحبه برایم مشکل درست نکنه???

نگران نباشید
روش صحیح این هستش که به هنگام مصاحبه پاسپورت قبلیتون رو هم با خودتون ببرید . و در صورت سوال کردن در اختیار مصاحبه کننده قرار بدین.

آخه موقع تعویض, پاسپورت قبلی رو میگیرن...کپی رو میشه برد?

دوست عزیز کی گفته پاسپورت قدیمی رو موقع تعویض میگیرن؟
موقع تعویض فقط پاسپورت قدیمی رو با پانچ سوراخ میکنه و بعدش تحویل خودت میدن همونو با خودت ببر فقط گیتارو با خودت نبر.

با سلام
در زمان پر کردن فرم های اولیه در هیج کجا اشاره ایی به مشخصات پاسپورت نشده بود .
فکر نکنم نیاز به بردن پاسپورت های قدیمی باشه !!!
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، محبت ، .YAS
[font=Tahoma][font=Impact][font=Arial]یک پیشنهاد
با سلام و عرض ادب
حضور مدیران با انگیزه و کاربران فعال
در طی جمع آوری تجربیاتی که از کیس های سال های قبل از برندگان لاتاری داشتم به این نقطه مشترک رسیدم که آفیسر یک سئوال کلیدی از اکثر برندگان پرسیده که " دلائل رفتن شما به آمریکا چی هست " و یا اینکه " چرا می خواهی بری آمریکا " و یا اینکه " هدف شما از رفتم به آمریکا چی هست "
با توجه به اینکه جواب به این سئوال خیلی کلیدی هست پیشنهاد می کنم تاپیکی تحت این عنوان برای جمع بندی کامنتهای دوستان و جمع آوری سایر نظرات داشته باشیم
با تقدیم احترام[/font][/font]
[/font]
تشکر کنندگان: shahryar7021 ، زری وحدتی ، محبت ، .YAS
یک دلیل برای به همراه داشتن پاسپورت قبلی که در پستهای قبلی احتمال نیاز به بررسی سوابق مسافرتی گذشته شما توسط مصاحبه کننده می باشد. حقیقتا به همراه داشتن پاسپورت قبلی پانچ شده ضرری ندارد.

(2013-09-07 ساعت 08:25)mattin نوشته:  
(2013-09-06 ساعت 14:05)hani.saray نوشته:  
(2013-09-06 ساعت 13:37)saeedshafiee نوشته:  
(2013-09-06 ساعت 13:28)hani.saray نوشته:  دوستان من با پاسپورت قبلیم مدارک رپ فرستادم و برایم وقت مصاحبه گذاشتن, ولی باید پاسپورتمو.تمدید کنم و جدید بگیرم. میخوام بدونم این در روز مصاحبه برایم مشکل درست نکنه???

نگران نباشید
روش صحیح این هستش که به هنگام مصاحبه پاسپورت قبلیتون رو هم با خودتون ببرید . و در صورت سوال کردن در اختیار مصاحبه کننده قرار بدین.

آخه موقع تعویض, پاسپورت قبلی رو میگیرن...کپی رو میشه برد?

موقع تعویض فقط پاسپورت قدیمی رو با پانچ سوراخ میکنه و بعدش تحویل خودت میدن همونو با خودت ببر فقط گیتارو با خودت نبر.

با سلام
کیس نامبر: **2014AS000000 (همسرم) / سفارت: آنکارا --> ایروان / ارسال فرمها : 8 June (ایمیل) / دریافت تاییدیه : 16 June / تاریخ دریافت نامه دوم: 13 September/ زمان مصاحبه : هفته اول نوامبر / کلیر همسرم: 21 می بعد از 199 روز و کلیر شدم خودم : روز 9 جولای ، ورود به خاک آمریکا در تاریخ 5 دسامبر ، /[/color] معرفی یک وسیله کاربردی 220V<->110V

تشکر کنندگان: زری وحدتی ، محبت ، .YAS
(2013-09-07 ساعت 08:49)mattin نوشته:  [font=Tahoma][font=Impact][font=Arial]یک پیشنهاد
با سلام و عرض ادب
در طی جمع آوری تجربیاتی که از کیس های سال های قبل از برندگان لاتاری داشتم به این نقطه مشترک رسیدم که آفیسر یک سئوال کلیدی از اکثر برندگان پرسیده که " دلائل رفتن شما به آمریکا چی هست " و یا اینکه " چرا می خواهی بری آمریکا " و یا اینکه " هدف شما از رفتم به آمریکا چی هست "
با توجه به اینکه جواب به این سئوال خیلی کلیدی هست پیشنهاد می کنم تاپیکی تحت این عنوان برای جمع بندی کامنتهای دوستان و جمع آوری سایر نظرات داشته باشیم
[/font]
بسیار نظر خوبی هست من تو پست قبلیم نوشتم اگه بشه خیی کمک خوبیه
متاسفانه نشد،
تشکر کنندگان: saeedshafiee ، محبت ، .YAS ، hamedmas
(2013-09-04 ساعت 13:03)aghaghia نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 11:35)shahryar7021 نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 11:27)aghaghia نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 10:50)رامین اهوازی نوشته:  دوستان سلام
اجاره نامه خونه ای که توش نشستم رو اگر ترجمه کنم تو مصاحبه به کارم میاد به نظرتون؟ سی میلیون پول پیش دادم. فقط یه چیزی، اینکه بصورت دستی تمدیدش کردیم. میشه ترجمه ش کرد. کسی اطلاع دقیق داره؟ ممنون میشم

سند 6 دانگ خونه هم که داشته باشید اونقدرا به کارتون نمیاد چه برسه اجاره نامه... به دنبال حساب بانکی باشید. در ضمن حالا شما فرم ها رو پر کنید بفرستید تا بعد که بخواین برین مصاحبه و تمکن مالی ببرید چند ماه طول میکشه!
اقاقیای عزیز
با وجود اسپانسر نیازی به تمکن مالی نیست؟درسته؟

اگر اسپانسر داشته باشید، خیر نیازی به ارائه حساب بانکی نیست...
دوست عزيز بهتره شما حتي با داشتن اسپانسر تملك مالي هم ببري شايد به هر دليلي اسپانسر شما موردي داشته باشه يا مثل بعضي دوستان در لحظه آخر شما رو تنها بذاره. پس عقل حكم ميكنه جهت اطمينان هم شده تملك مالي داشته باشيد
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، محبت ، .YAS ، EKAM
(2013-09-07 ساعت 08:49)mattin نوشته:  [font=Tahoma][font=Impact][font=Arial]یک پیشنهاد
با سلام و عرض ادب
[/font]

دوستان اصلا نگران اين سوالات نباشيد. مصاحبه لاتاري بسيار فرماليته انجام ميشه و اگر مورد خاصي در كيس شما نباشه يا به موردي شك نكنن اصلا شما را سوال پيچ نميكنن.ميتوني سفرنامه منو بخوني (لينكش تو امضام هست). براي همه اين سوالات شما بهتره جواب كوتاه و مفيد پيدا كنيد مثلا بگيد ميخوام آينده بهتري داشته باشم. يا هر چيز ديگه اي كه ايده ال خودتون هست
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
با سلام و عرض ادب
[/font]

اتفاقاً آفيسر، از ما اصلاً سؤالي راجع به آمريكا نكرد كه ميخواهسيد اونجا چيكار كنيد و واسه چي ميريد
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
سلام. دوستان کسایی که شغلشون آزاد هست یعنی تعمیرات موبایل یا کامپیوتری دارند، باید چی کار کنن؟ در مورد شغل میگم

راستی اینم تو سایت گذاشته شده:

The U.S. Department of State Electronic Diversity Visa Entrant Status Check for Diversity Visa Program for DV- 2014 is available until September 30, 2014. The Entrant Status Check for DV-2013 applicants will remain open until September 30, 2013.
اکثر مردم ترجیح می‌دهند فرشتگانی سقوط کرده باشند تا شامپانزگانی تکامل یافته، به همین دلیل...
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، زری وحدتی ، محبت ، behfaza ، azar1348
(2013-09-06 ساعت 11:32)shahryar7021 نوشته:  
(2013-09-06 ساعت 11:23)Sam2014 نوشته:  
(2013-09-06 ساعت 10:57)shahryar7021 نوشته:  دوستان گلم سلام امیدوارم همتون خوب و خوش باشید.
یه سوالیه که چند روزی هست به شدت ذهن من رو درگیر کرده اون هم این هستش که واقعا دلیل مهاجرت ما چیه اگه همه چی طبق روال پیش بره و ما ویزا رو بگیریم واسه بعدش چی فقط و فقط چون آمریکاست اینو ننوشتم که بگم من دلم نمیخواد یا دوست ندارم اتفاقا برعکس دارم لحظه شماری میکنم ولی واقعا دوست دارم بدون اون چیزی که دارم بذرش رو تم ذهنم میکارم درسته؟ غلطه ؟توهمه؟ چی هست آیا فقط با مهاجرت همه چی حل میشه یا شاید شروع مسائلی هست که شاید بدتر باشه در هر صورت من میخواستم اگه اون دسته از دوستام کقه شاید یک بار این فکر به ذهنشون رسیده اگه دوست داشتن بگن که واقعا دلیلشون چیه از مهاجرت و وقتی افیسر پرسید چرا میخ.ای بری چی میگن بش؟
خیلی خیلی ممنون ارزوی موافقیت دارم واسه همه
دوست عزیز و گرامی با عرض سلام متقابل
این سوال ذهن همه را به نوعی درگیر کرده است . در آمریکا فرش قرمز برای کسی پهن نکردند .این موضوع را همه می دانند .قطعاً در نهاد انسان ها چیزی فراتر از زندگی در یک کشور وجود داره . البته وطن که بی شک اصالت وریشه هر کسی است جایگاه والا و بی بدیلی دارد لیکن هر کسی هدف ها و آرزوهای دارد که گاهاً در وطن دست یافتنی نیست یا به آسانی قابل دست یافتن نیست . به نظر بنده این فرصتی است که از بین میلیون ها تقاضا نصیب شخص شده و حتماً هر کسی با نیتی در قرعه کشی شرکت کرده و دلیلی داشته .حتی برای تفنن! به هرحال استفاده از این شانس ارزشمند را نباید از دست داد و این را بدانیم که راه زندگی غیر قابل پیش بینی و پر از فراز ونشیب و تغییر جهت می باشد و ما ناچاریم برای این کارزار آماده و مهیا باشیم . فرق هم نمی کند در چه کشوری باشد.
من به شخصه برای آینده فرزندانم تلاش می کنم حالا هر کجا می خواهد باشد.
سپاسگزار و مخلص همه هموطنان خوبم هستم و آرزوی سلامتی و بهترین ها وعزت برای همشون دارم هرکجای دنیاSmile
دوست خوبم حتما همینجوری ممنون بابت پاسخ پخته و سنجیده داستان زندگی ادما خیلی پیچیدست چه اونایی که هر چی زدن به در بسته خوردن چه اونایی که همه چی رو بازی میدونن من خودم شاید به نوعی تو دسته اول قرار دارم یه زمانی بود که حتی حاضر شدم منو زیر تریلی ببندن تا بتونم از مرز رد شم که خدا خواست نشه و من مثل چند تا از دوستانم زندگیم به خطر نیفته و کی میدونست بعد چند سال موقعیت به این خوبی نصیبم شه امیدوارم کسی از روی تفنن و شوخی این فرم رو پر نکرده باشه چون امثال من تو ایران کم نیسن که فقط چشم امیدشون به این لاتاریه منظورم اینه که نباید حق کسی رو بابت تفنن و ازمایش اقبال ضایع کرد بعد هم استفاده نکرد.ایشالا همه یوستانم که اینجان و چشم امیدی دارن به خواست قلبیشون برسن
رفیق عزیزم: ثبت نام برای لاتاری دو حالت داره:1)هدف مند 2) بی هدف چنانجه مورد اول است میتوانی با کمی اراده وپشتکار وصبر وتحمل به اهداف خود برسید(البته سختیهای خودرادارد) چنانچه مورد دوم مربوط به شماست باز دوحالت پیش می آید:1)امکانات مناسب 2)عدم امکانات مناسب اگرجز ایتم اولی هستی با کمی تامل وتدبر و2*2 می توانی اگرمورددومی مربوط به شماست جهت سلامتی روح وروان خودتان وخانواده محترمتان ورفع اضطراب واسترس پرونده مهاجرت به آ م ر ی ک ا را موقتاببندیدید تادر موقعیتی بهتر بتوانیدتصمیم بهتری بگیرید.با عرض پوزش وآرزوی موفقیت شما
Case Number2014as5###/رویت قبولی 2می/رسیدمدارک15می/تعداد 2نفر/مصاحبه آوریل/ویزا؟؟؟/ صبوری وشکیبایی وخواست الهی[font=Arial][/font][/size][/b]
تشکر کنندگان: shahryar7021 ، KIMIA2005 ، محبت ، EKAM ، behfaza ، hamedmas ، ماتیتی ، azar1348
(2013-09-07 ساعت 14:17)رژین نوشته:  
(2013-09-06 ساعت 10:57)shahryar7021 نوشته:  دوستان گلم سلام امیدوارم همتون خوب و خوش باشید.
یه سوالیه که چند روزی هست به شدت ذهن من رو درگیر کرده اون هم این هستش که واقعا دلیل مهاجرت ما چیه اگه همه چی طبق روال پیش بره و ما ویزا رو بگیریم واسه بعدش چی فقط و فقط چون آمریکاست اینو ننوشتم که بگم من دلم نمیخواد یا دوست ندارم اتفاقا برعکس دارم لحظه شماری میکنم ولی واقعا دوست دارم بدون اون چیزی که دارم بذرش رو تم ذهنم میکارم درسته؟ غلطه ؟توهمه؟ چی هست آیا فقط با مهاجرت همه چی حل میشه یا شاید شروع مسائلی هست که شاید بدتر باشه در هر صورت من میخواستم اگه اون دسته از دوستام کقه شاید یک بار این فکر به ذهنشون رسیده اگه دوست داشتن بگن که واقعا دلیلشون چیه از مهاجرت و وقتی افیسر پرسید چرا میخ.ای بری چی میگن بش؟
این سوال ذهن همه را به نوعی درگیر کرده است . در آمریکا فرش قرمز برای کسی پهن نکردند .این موضوع را همه می دانند .قطعاً در نهاد انسان ها چیزی فراتر از زندگی در یک کشور وجود داره . البته وطن که بی شک اصالت وریشه هر کسی است جایگاه والا و بی بدیلی دارد لیکن هر کسی هدف ها و آرزوهای دارد که گاهاً در وطن دست یافتنی نیست یا به آسانی قابل دست یافتن نیست . به نظر بنده این فرصتی است که از بین میلیون ها تقاضا نصیب شخص شده و حتماً هر کسی با نیتی در قرعه کشی شرکت کرده و دلیلی داشته .حتی برای تفنن! به هرحال استفاده از این شانس ارزشمند را نباید از دست داد و این را بدانیم که راه زندگی غیر قابل پیش بینی و پر از فراز ونشیب و تغییر جهت می باشد و ما ناچاریم برای این کارزار آماده و مهیا باشیم . فرق هم نمی کند در چه کشوری باشد.
سپاسگزار و مخلص همه هموطنان خوبم هستم و آرزوی سلامتی و بهترین ها وعزت برای همشون دارم هرکجای دنیاSmile
دوست خوبم حتما همینجوری ممنون بابت پاسخ پخته و سنجیده داستان زندگی ادما خیلی پیچیدست چه اونایی که هر چی زدن به در بسته خوردن چه اونایی که همه چی رو بازی میدونن من خودم شاید به نوعی تو دسته اول قرار دارم یه زمانی بود که حتی حاضر شدم منو زیر تریلی ببندن تا بتونم از مرز رد شم که خدا خواست نشه و من مثل چند تا از دوستانم زندگیم به خطر نیفته و کی میدونست بعد چند سال موقعیت به این خوبی نصیبم شه امیدوارم کسی از روی تفنن و شوخی این فرم رو پر نکرده باشه چون امثال من تو ایران کم نیسن که فقط چشم امیدشون به این لاتاریه منظورم اینه که نباید حق کسی رو بابت تفنن و ازمایش اقبال ضایع کرد بعد هم استفاده نکرد.ایشالا همه یوستانم که اینجان و چشم امیدی دارن به خواست قلبیشون برسن
رفیق عزیزم: ثبت نام برای لاتاری دو حالت داره:1)هدف مند 2) بی هدف چنانجه مورد اول است میتوانی با کمی اراده وپشتکار وصبر وتحمل به اهداف خود برسید(البته سختیهای خودرادارد) چنانچه مورد دوم مربوط به شماست باز دوحالت پیش می آید:1)امکانات مناسب 2)عدم امکانات مناسب اگرجز ایتم اولی هستی با کمی تامل وتدبر و2*2 می توانی اگرمورددومی مربوط به شماست جهت سلامتی روح وروان خودتان وخانواده محترمتان ورفع اضطراب واسترس پرونده مهاجرت به آ م ر ی ک ا را موقتاببندیدید تادر موقعیتی بهتر بتوانیدتصمیم بهتری بگیرید.با عرض پوزش وآرزوی موفقیت شما
مرسی از پاسختون رژین عزیز من تو دسته اول و امیدوارم هم واسه من و هم واسه همه همینطوری باشه که شما میگید.
متاسفانه نشد،
تشکر کنندگان: محبت ، KIMIA2005 ، nasim ، behfaza ، azar1348
(2013-09-07 ساعت 14:23)shahryar7021 نوشته:  
(2013-09-07 ساعت 14:17)رژین نوشته:  
مرسی از پاسختون رژین عزیز من تو دسته اول و امیدوارم هم واسه من و هم واسه همه همینطوری باشه که شما میگید.

دقیقا به بزرگترین مشکل ما ها اشاره کردین
اول یه کاری رو میکنیم بعد میشنیم راجع به اون فکر میکنیم برعکس جاهای دیگه
**CN:2014AS000027
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، محبت ، ffrfar ، nasim ، shahryar7021 ، behfaza ، noobnoobi ، ماتیتی ، azar1348
(2013-09-07 ساعت 16:06)nasim نوشته:  شما موقع ثبت نام لاتاری شماره پاستو وارد کردی . اگه پاستونو عوض می کنین باید سوراخ شدشو با خودتون ببرین ! یادتونننننننننننننن نرهههههههههههههه

دوست عزیز موقع ثبت نام اولیه لاتاری که نیازی به قید کردن شماره پاس نبود ...
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: noobnoobi ، maryam_a ، محبت ، میما ، behfaza ، azar1348 ، aghaghia ، .YAS
(2013-09-07 ساعت 16:06)nasim نوشته:  
(2013-09-07 ساعت 08:50)saeedshafiee نوشته:  یک دلیل برای به همراه داشتن پاسپورت قبلی که در پستهای قبلی احتمال نیاز به بررسی سوابق مسافرتی گذشته شما توسط مصاحبه کننده می باشد. حقیقتا به همراه داشتن پاسپورت قبلی پانچ شده ضرری ندارد.

(2013-09-07 ساعت 08:25)mattin نوشته:  
(2013-09-06 ساعت 14:05)hani.saray نوشته:  آخه موقع تعویض, پاسپورت قبلی رو میگیرن...کپی رو میشه برد?

با سلام
شما موقع ثبت نام لاتاری شماره پاستو وارد کردی . اگه پاستونو عوض می کنین باید سوراخ شدشو با خودتون ببرین ! یادتونننننننننننننن نرهههههههههههههه

با سلام
احتراما در زمان ثبت نام لاتاری هم شماره پاسپورت اخواسته نشده است [عکس: 2l1efda8admblq8apchp.jpg]
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، ali1220 ، Soap McTavish ، محبت ، میما ، behfaza ، .YAS ، azar1348 ، artam2
ضمن احترام به دوست خوب و عزیزمون متین که پیشنهاد دادن تاپیکی برای بحث در خصوص هدف از مهاجرت باز شود، می خواستم بگم که من با این پیشنهاد مخالفم. تصور بکنید که چنین تاپیکی باز بشه و همه برنده ها در پاسخ به این سوال چند پاسخ تکراری و روتین رو بدن. جالب نیست نه! رسیدن به اجماع خوبه ولی نه تو این موارد.
چنین سوالاتی بسیار شخصی هستند و هر کسی با یک هدفی به دنبال مهاجرت هست.

ضمنا در ارتباط با سوالاتی مشابه در خصوص هدف از رفتن می خوام یادآوری کنم، رفتن هدف نیست بلکه وسیله و یک راهکار برای رسیدن به یک هدف و یا راه حل مشکلات و مسایل عمده و کلیدی هست.

همه ما آگاهانه یا ناخودآگاه در مسیری قرار گرفتیم که دوباره و قبل از موعد بزرگ باید مروری بر ارزشها، اهداف و توانایی ها و هزینه های ساختن یک زندگی دیگر بیاندازیم.

در چنین تصمیم گیری های بزرگی ارزشها خیلی تاثیر گذارند. ارزشی که خانواده، پول، شهرت، علم، معرفت، رفاه، لذت، امنیت، آزادی، سلامت، خودسازی، مذهب و خیرخواهی دارند و رتبه و اولویت هر یک در اینکه چه اهداف و شیوه ای را در زندگی انتخاب و دنبال می کنیم تاثیر می گذارند.

عامل بعدی اهداف هستند. یعنی علایق و خواسته هایی که برایمان بسیار پر اهمیت هستند. باید ببینیم زندگی که واقعا از ته قلبمون دوست داریم در چندین سال بعد داشته باشیم چجور زندگی هست، چه ویژگی ها و مشخصاتی داره، چه سبک زندگی داریم و کلا چطوری هستیم.

با توجه به ارزشها و اهداف خواسته هایمان را تعریف می کنیم. اما باید برای انتخاب مناسب ترین راههای دستیابی به خواسته هایمان توانایی ها و امکانات را به دقت بررسی کنیم. ما چقدر توانمند هستیم؟ برای تواناتر شدن و رسیدن به سطحی که لازمه دستیابی به اهداف هستند چه چیزهایی را باید در خود ایجاد کنیم چه مهارتهایی را باید بدست آوریم؟ چه ضعفهایی را باید اصلاح و کم کنیم؟ برای رسیدن به خواسته هایمان حداقل انتظاراتی که از جامعه داریم چه چیزهایی هستند؟ و آیا جامعه ما این حداقل ها را دارد؟ آیا به سمتی حرکت می کند که در آینده نزدیک می تواند این حداقل ها را بدست آورد؟ تازه اینجاست که ممکن است مهاجرت مطرح شود.

مناسب ترین راه راهی است که مزیت و هزینه های آن به دقت شناسایی شده باشد و براساس هر دو فاکتور مزیت و هزینه اقدام شود. هزینه مهاجرت در مقابل مزایای آن کم نیست!

پس خواسته ها را باید تعریف کنیم بعد بهترین راه رسیدن به آنها را بشناسیم.

شما ممکن است که به این نتیجه برسید باید بروید اگر نروید به هدفتون نمی رسید ولی شاید در نهایت چون در ارزشهای خودتان خانواده را بالاتر از همه ارزشهای دیگر در نظر گرفتید نمی روید و در کشور و همراه با خانواده خود زندگی می کنید ولی هدف خود را نیز رها نمی کنید، هدف را کوچک تر می کنید و یا شکل آن را عوض می کنید.

من در مقطع کارشناسی ارشد دوستی داشتم (هم اتاقی در خوابگاه کوی دانشگاه) که دانشجوی ممتاز دانشکده بود. می تونست به راحتی دکتری قبول بشه و در دانشگاه تهران هم هیئت علمی بشه. یه روز که صحبت از اینجور چیزها بود بهم گفت "می دونی تا اینجا دیگه کافیه دوست دارم برگردم شهر خودم پیش خانواده ام، همون جا کار و زندگی کنم، آخر هفته با خانواده ام برم باغچمون و از زندگی لذت ببرم" همین کار رو هم کرد الان چند ساله اونجاست. هیئت علمی دانشگاه تهران نشد اما هیئت علمی دانشگاه ارومیه شد. الان ۱ بچه داره خونه زندگی و ... "داره زندگی می کنه" دقیقا براساس ارزشهاش داره زندگی می کنه به خاطر همینه داره لذت می بره.
تشکر کنندگان: ssara ، KIMIA2005 ، hamedmas ، محبت ، himmlisch ، kage.omid ، Elahe. ، noobnoobi ، میما ، behfaza ، .YAS

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان