کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2014
با سلام
کسی که ازدواج کرده ولی زمان سبت نام مجرد اسمش رو نوشته باشه می تونه بعد از برنده شدن اعلام کنه که متاهل هست و زمان سبت نام حواسش نبوده و مجردی اسم نوشته؟
تشکر کنندگان: محبت
(2013-09-15 ساعت 23:34)farzadsmile نوشته:  با سلام
کسی که ازدواج کرده ولی زمان سبت نام مجرد اسمش رو نوشته باشه می تونه بعد از برنده شدن اعلام کنه که متاهل هست و زمان سبت نام حواسش نبوده و مجردی اسم نوشته؟

خیر دوست عزیز - عدم ثبت مشخصات افراد خانواده در هنگام ثبت نام لاتاری به هر دلیل متاسفانه باعث ریجکت کیس خواهد شد
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: behfaza ، H Pier ، noobnoobi ، aghaghia ، ali_yari5 ، مامان خانم ، Soap McTavish ، .YAS
دوستان طریقه گرفتن پاس سفید چطوریه؟؟ و این که چه شرایطی رو شامل میشه؟؟
تشکر کنندگان:
(2013-09-16 ساعت 00:54)ana3 نوشته:  دوستان طریقه گرفتن پاس سفید چطوریه؟؟ و این که چه شرایطی رو شامل میشه؟؟

سلام در مهاجر سرا به طور کامل این موضوع توضیح داده شده شما بعد از ورود به آمریکا می توانید برای پاس سفید اقدام کنید چون باید انگشت نگاری شوید و با پاس سفید دوسال اجازه دارید خارج از آمریکا بمانید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تشکر کنندگان: محبت ، ali_yari5 ، behfaza ، EKAM
(2013-09-15 ساعت 23:34)farzadsmile نوشته:  با سلام
سلام
در صورتیکه طلاق گرفته باشه بله میتونه اعلام کنه و مدارکش رو هم باید ارائه بده و اگر به فرم ثبت نام دقت کنید میبینید که امکان حواس پرتی وجود نداره چون بارها از شما خواسته شده اما بعد از برنده شدن میتونه ازدواج کنه و در فرمها قید کنه اونم باز بستگی به آفیسر داره و مدارک و عکسهای ارائه شده.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: ali_yari5 ، مامان خانم ، ali1220 ، behfaza ، EKAM ، .YAS
۲۰۱۴
سلام دوستان عزیز من در اروپا اقامت دارم و در فرم ها هم ادرس پستی اینجا را ذکر کردم و میخوام که مکان مصاحبه ام در کشور محل اقامتم باشه ایا لازم هست مدارک اقامت اینجا روبرای کی سی سی میل کنم

تشکر کنندگان:
(2013-09-16 ساعت 00:54)hamid_nazanin نوشته:  سلام دوستان عزیز من در اروپا اقامت دارم و در فرم ها هم ادرس پستی اینجا را ذکر کردم و میخوام که مکان مصاحبه ام در کشور محل اقامتم باشه ایا لازم هست مدارک اقامت اینجا روبرای کی سی سی میل کنم

والا من فکر کنم وقتی شما موقع ثبت نام لاتاری از سهمیه اروپا استفاده کردی و مصاحبه تون و توی اروپا تعیین کردین همون موقع توی مصاحبه این مدارک باید همراهتون باشه . اما یه تماس تلفنی از کاسی سی می توونه جواب دقیق و براتون روشن کنه Smile
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza ، noobnoobi
با سلام
می گن روز مصاحبه وقتی می ری برای مصاحبه تمام زوایای آشکار و پنهان زندگی افراد برای افیسر روشن هست. یعنی تمام جیک و پوک زندگی ما رو می دونن؟ آیا این درسته؟ یعنی اون ها تمام اطلاعات زندگی ما رو دارن؟ همه و همه رو؟
با تشکر
تشکر کنندگان: محبت
(2013-09-16 ساعت 08:35)farzadsmile نوشته:  با سلام
می گن روز مصاحبه وقتی می ری برای مصاحبه تمام زوایای آشکار و پنهان زندگی افراد برای افیسر روشن هست. یعنی تمام جیک و پوک زندگی ما رو می دونن؟ آیا این درسته؟ یعنی اون ها تمام اطلاعات زندگی ما رو دارن؟ همه و همه رو؟
با تشکر
سلام
نه همه چیز رو فقط اون موارد خاصی که براشون اهمیت داره و عموما مواردیه که به امنیت ملیشون مربوط میشه.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: behfaza ، noobnoobi ، .YAS
(2013-09-16 ساعت 09:23)محبت نوشته:  
با تشکر
سلام
نه همه چیز رو فقط اون موارد خاصی که براشون اهمیت داره و عموما مواردیه که به امنیت ملیشون مربوط میشه.
مثلاً در مورد تاریخ ازدواج کردن ما، این که کارمون چی بوده؟ کجا درس خوندیم؟ و ... همه چیز رو می دونن یا نه؟
تشکر کنندگان:
(2013-09-16 ساعت 10:38)farzadsmile نوشته:  
(2013-09-16 ساعت 09:23)محبت نوشته:  
با تشکر
سلام
مثلاً در مورد تاریخ ازدواج کردن ما، این که کارمون چی بوده؟ کجا درس خوندیم؟ و ... همه چیز رو می دونن یا نه؟

نه دوست عزیز اونا هیچی از شما نمی دونن و در برخی مواقع بر اساس چیزی که شما میگید تحقیق میکنن که شما راست گفتید یا نه
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: nasim ، EKAM ، behfaza ، Soap McTavish ، محبت
(2013-09-16 ساعت 07:58)nasim نوشته:  
(2013-09-16 ساعت 00:54)hamid_nazanin نوشته:  سلام دوستان عزیز من در اروپا اقامت دارم و در فرم ها هم ادرس پستی اینجا را ذکر کردم و میخوام که مکان مصاحبه ام در کشور محل اقامتم باشه ایا لازم هست مدارک اقامت اینجا روبرای کی سی سی میل کنم

والا من فکر کنم وقتی شما موقع ثبت نام لاتاری از سهمیه اروپا استفاده کردی و مصاحبه تون و توی اروپا تعیین کردین همون موقع توی مصاحبه این مدارک باید همراهتون باشه . اما یه تماس تلفنی از کاسی سی می توونه جواب دقیق و براتون روشن کنه Smile

دوست عزیز، شما اگر در فرم 122 مشخص کردین که در مثلا ناپل میخواین مصاحبه بشین قاعدتا باید همین باشه ولی برای اطمینان میتونید یک ایمیل به کی سی سی بزنید و از این مسئله مطمئن بشید، البته بذارین در ماه اکتبر این کار رو انجام بدین بهتره چون در ماه سپتامبر فوق العاده سرشون شلوغه.. حتی اگر نامه دوم شما اومد و محلش اونجایی که شما میخواستین نبود باز هم میتونید تغییرش بدین...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: EKAM ، behfaza ، Soap McTavish ، hamid_nazanin
دوستان یه سوال برام پیش اومد:
هزینه مدیکال برای یک نفر به دلار چقدره و آیا در همه سفارت ها یکی هست؟
مرسی
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان:
(2013-09-16 ساعت 13:24)noobnoobi نوشته:  دوستان یه سوال برام پیش اومد:
مرسی

ابوظبی نفری 425 درهم بدون احتساب واکسن هایی که ممکنه زده بشه.
اما ظاهراً شما ایروان هستید. به نظرم سفرنامه بچه های سال گذشته رو بخونید متوجه می شید.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، behfaza ، amin arefi ، Soap McTavish ، noobnoobi
(2013-09-16 ساعت 14:41)ghafari88 نوشته:  
(2013-09-16 ساعت 13:24)noobnoobi نوشته:  دوستان یه سوال برام پیش اومد:
مرسی

ابوظبی نفری 425 درهم بدون احتساب واکسن هایی که ممکنه زده بشه.
اما ظاهراً شما ایروان هستید. به نظرم سفرنامه بچه های سال گذشته رو بخونید متوجه می شید.

ایروان 45000 درام ( 110 دلار )بالای 15 سال و 31500 درام ( 77 دلار ) زیر 15 سال و انکارا 148 دلار ( 100 دلار ازمایش خون و 48 دلار عکس ) بدون احتساب هزینه تزریق احتمالی واکسن های مورد نیاز و ابو ظبی هم همونطور که گفته شده 425 درهم
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان