کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2014
PTT

سلام دوستان
من فکر میکردم انکارا بیفتم واطلاعاتی رو دراین خصوص جمع کرده بودم ولی ایروان افتادم ،بهرحال خواستم این لینکها رو اینجا بذارم تا بچه های انکار که تعدادشون خیلی زیاده ازشون استفاده کنند .بنظرم خیلی کامله و چکیده خیلی از صفحات مهجرسراست که خونده بودم و جمع آوری کردم !
امیدوارم بتونه تو صرفه جویی وقت کمک کنه و کسایی که دارن سرچ میکنن رو از سردرگمی دآره
سایت سفارت امرکیا درانکارا
سایت اونگان برای وقت گرفتن
تعطیلات رسمی درترکیه
دستورالعمل ویزای لاتاری
تغییر زمان مصاحبه از اینجا
ثبت نام CSC
پست PTT
یا علی
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
پست موقت

دوستانی که تمایل به شرکت در گردهمایی برندگان 2014 دارند به لینک زیر مراجعه کنند :

http://mohajersara.com/thread-6819-post-...#pid415251
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، amin arefi ، behfaza ، aghaghia ، محبت
سلام

به نظر شما، استخدام شدن 3 ماه مونده به مصاحبه، در یک جای دولتی برای گرفتن ویزا ریسک است ؟
تشکر کنندگان:
(2013-09-17 ساعت 15:55)inforfang نوشته:  سلام

به نظر شما، استخدام شدن 3 ماه مونده به مصاحبه، در یک جای دولتی برای گرفتن ویزا ریسک است ؟
سلام
تنها ریسکی که داره اینه که به شما کلیرنس میخوره اما ممکنه خیلی مسائل باعث کلیرنس بشه دیگه تصمیم با خود شماست.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: behfaza
(2013-09-17 ساعت 17:54)احمد حبیبی نوشته:  سلام دوستان من در مورد اسپانسر کمی گیج شدم , برای ویزای لاتاری پر کردن فرم 134 کافیه؟ یا 864 هم باید پر شه؟ممنون میشم راهنمایی کنید

راستی اسپانسر من ازم پرسید در موردِ چه چیزی باید ساپورت کنم ؟ گفتم نمیدونم اطلاع میگیرم خبر میدم.
20148xx فرستادن DS آگوست,نامه دوم دسامبر , مصاحبه فوریه دریافت ویزا فوریه , ورود به آ م ر ی ک ا می.
باشد که رستگار شویم ؛)
تشکر کنندگان:
(2013-09-17 ساعت 18:10)احمد حبیبی نوشته:  
(2013-09-17 ساعت 17:54)احمد حبیبی نوشته:  سلام دوستان من در مورد اسپانسر کمی گیج شدم , برای ویزای لاتاری پر کردن فرم 134 کافیه؟ یا 864 هم باید پر شه؟ممنون میشم راهنمایی کنید

راستی اسپانسر من ازم پرسید در موردِ چه چیزی باید ساپورت کنم ؟ گفتم نمیدونم اطلاع میگیرم خبر میدم.
سلام
فرم W2رو هم علاوه بر I 134نیاز دارید و سوالت و جوابهاشو تو این تاپیک پیدا کنید http://mohajersara.com/thread-6459.html

تشکر کنندگان: احمد حبیبی ، .YAS ، behfaza
دوستان صفحه مربوط به بولتن 2014 توی مهاجرسرا برای من باز نمی شه ..... مشکلی داره ؟
تشکر کنندگان:
(2013-09-17 ساعت 20:20)far2014 نوشته:  دوستان صفحه مربوط به بولتن 2014 توی مهاجرسرا برای من باز نمی شه ..... مشکلی داره ؟
پست موقت
من همین الان بازش کردم اخرین پست رو هم آقای محبت گذاشته بودن!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: far2014 ، behfaza ، محبت
(2013-09-17 ساعت 19:02)محبت نوشته:  

سلام
فرم W2رو هم علاوه بر I 134نیاز دارید و سوالت و جوابهاشو تو این تاپیک پیدا کنید http://mohajersara.com/thread-6459.html

ممنون دوست عزیز متوجه شدم , فرم w2مربوط هست به پرداخت کننده مالیات در کشور مورد نظر Smile
20148xx فرستادن DS آگوست,نامه دوم دسامبر , مصاحبه فوریه دریافت ویزا فوریه , ورود به آ م ر ی ک ا می.
باشد که رستگار شویم ؛)
تشکر کنندگان: محبت
با سلام من برنده اصلی هستم و دخترم همراه من در فرم 230 خودم سوال 31a رو زدم اسم دخترم و 32b رو زدم n/a تا اینجا درسته اما تو فرم 230 همراهم که مال دخترم هست این 2 تا گزینه یعنی 31aو 32b رو زدم n/a چون فکر کردم خودم برنده اصلی هستم و دخترم با من می ایید نه کسی با اون , آیا اشتباه کردم و اگه اینجور هست باید الان ایمیل بزنم در ضمن ایمیل تاییده مدارکم را دیروز گرفتم.ممنون
کیس نامبر 20014AS000052XX
تاریخ فرستادن فرم با پست 17 جون
تاریخ تاییده فرمها16 سپتامبر
تشکر کنندگان:
دوستان کلاً به نظر من نیازی نیست خودتون رو به دردسر بندازید و اسپانسر بگیرید...کلاً اگر اسپانسر نداشته باشید بهتره(به نظر من)
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، ojee ، behfaza ، pari pariaaa ، kiana11 ، Sam2014 ، محبت ، aghaghia ، noobnoobi ، cello86 ، mani.iht
(2013-09-17 ساعت 20:49)احمد حبیبی نوشته:  
(2013-09-17 ساعت 19:02)محبت نوشته:  

سلام

ممنون دوست عزیز متوجه شدم , فرم w2مربوط هست به پرداخت کننده مالیات در کشور مورد نظر Smile
سلام
کاملا درسته اما باز هم تاکید میکنم تمکن مالی بهتر از داشتن اسپانسره خودم با داشتن چندین اسپانسر اما ازش استفاده نمیکنم.

تشکر کنندگان: behfaza ، noobnoobi ، احمد حبیبی
(2013-09-17 ساعت 21:35)داودی نوشته:  با سلام من برنده اصلی هستم و دخترم همراه من در فرم 230 خودم سوال 31a رو زدم اسم دخترم و 32b رو زدم n/a تا اینجا درسته اما تو فرم 230 همراهم که مال دخترم هست این 2 تا گزینه یعنی 31aو 32b رو زدم n/a چون فکر کردم خودم برنده اصلی هستم و دخترم با من می ایید نه کسی با اون , آیا اشتباه کردم و اگه اینجور هست باید الان ایمیل بزنم در ضمن ایمیل تاییده مدارکم را دیروز گرفتم.ممنون
سلام
خیر دوست خوبم نیاز به اصلاح نیست شما کاملا درست فرمها رو پر کردید در اون فرمها در قسمت31a,,,31b شما میبایست مشخصات افرادی رو که در ردیف14 که شامل مشخصات همسر هست و 29که مشخصات فرزند زیر 21سال هست رو بنویسید که در مورد دخترتون میشهN/A و در صورتیکه فعلا قراره با شما نیاد اسمش رو در بخش 31b میزنید.

تشکر کنندگان: behfaza
(2013-09-17 ساعت 21:35)داودی نوشته:  با سلام من برنده اصلی هستم و دخترم همراه من در فرم 230 خودم سوال 31a رو زدم اسم دخترم و 32b رو زدم n/a تا اینجا درسته اما تو فرم 230 همراهم که مال دخترم هست این 2 تا گزینه یعنی 31aو 32b رو زدم n/a چون فکر کردم خودم برنده اصلی هستم و دخترم با من می ایید نه کسی با اون , آیا اشتباه کردم و اگه اینجور هست باید الان ایمیل بزنم در ضمن ایمیل تاییده مدارکم را دیروز گرفتم.ممنون

دوست عزیز
شما فرمها را کاملا درست پر کردید نگران نباشید. فرم 230 فرزندتان سوالهای31A و 31B را باید N/A بزنید چونکه سوالهای 31 فرم 230 فرزنتدتان میگوید افرادی که در سوالهای 14 و 29 امده ایا همراه ایشان خواهند امد یا بعدا میاید و فرندتان همسر و یا فرزند ندارد بنابراین پاسخ صحیح همان N/A هست.
موفق باشید
C/N 2014AS00007xxx - سفارت ایروان

تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، behfaza
(2013-09-18 ساعت 00:07)masoud z نوشته:  

دوست عزیز
شما فرمها را کاملا درست پر کردید نگران نباشید. فرم 230 فرزندتان سوالهای31A و 31B را باید N/A بزنید چونکه سوالهای 31 فرم 230 فرزنتدتان میگوید افرادی که در سوالهای 14 و 29 امده ایا همراه ایشان خواهند امد یا بعدا میاید و فرندتان همسر و یا فرزند ندارد بنابراین پاسخ صحیح همان N/A هست.
موفق باشید
ممنون از لطفتون فقط در سوال 29 که پرسیده اسامی و آدرس کل فرزندان چون من شک داشتم که بعدا عنوان بشه نام تمام فرزندان من بالای 22 هم نوشتم اما در گزینه 30A فقط زیر 22 سال رو نوشتم به نظر شما این موضوع که مشکلی ایجاد نمیکنه؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان