موضوعها: 0
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان يه سوالي يكي از قبول شدگان از بنده پرسيد گفتم اينجا مطرح كنم دوستاني كه تجربه مصاحبه و گرفتن ويزاوو دارن راهنمايي كنن ، كسي كه سابقه بسيج دانشجويي داره غير فعال مشكلي براش پيش مياد تو راه گرفتن ويزا اصلا ميفهمن كه بسيج دانشجويي بوده من بهش گفتم فكر نميكنم اصلا آفيسر از كجا ميفهمه ولي گفتم با افراد باتجربه در ميون بذارم لطفا هر چي ميدونيد دريغ نكنيد
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-18 ساعت 01:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-18 ساعت 01:10 توسط محبت.)
(2013-09-18 ساعت 00:59)kamix نوشته: (2013-09-17 ساعت 21:47)bayat_r نوشته: دوستان کلاً به نظر من نیازی نیست خودتون رو به دردسر بندازید و اسپانسر بگیرید...کلاً اگر اسپانسر نداشته باشید بهتره(به نظر من)
چرا بهتره ميشه توضيح بدين لطفاداشتن اسپانسر مزاحمتي ايجاد ميكنه تو گرفتن وام يا كمك هزينه تحصيلي؟
سلام
نه دوست خوبم فعلا بحث وام و این حرفاش نیست چون اونا داستانهای دیگه ای دارن در این خصوص یک نقطه ضعف مهم وجود داره و اونم کلیرنس خوردن هستش و اینکه کاغذ بازی بیشتر داره و اینکه اسپانسرتون تمام شرایط لازم رو بخوبی داشته باشه اما پروسه کلیرنستون رو قطعا طولانی تر خواهد کرد و حتی اگر قرار باشه یکضرب ویزا بگیرید بدلیل اسپانسر کلیرنس بخورید و مواردی بوده که با خودشون هم تمکن مالی داشتن و هم فرمهای اسپانسر که با توجه به شرایط خودشون تصمیم گرفتن فقط تمکن مالی رو ارائه بدن و کلا از نظر آفیسرها ظاهرا تمکن مالی خوب ارجح هست به داشتن اسپانسر.
(2013-09-18 ساعت 01:06)kamix نوشته: دوستان يه سوالي يكي از قبول شدگان از بنده پرسيد گفتم اينجا مطرح كنم دوستاني كه تجربه مصاحبه و گرفتن ويزاوو دارن راهنمايي كنن ، كسي كه سابقه بسيج دانشجويي داره غير فعال مشكلي براش پيش مياد تو راه گرفتن ويزا اصلا ميفهمن كه بسيج دانشجويي بوده من بهش گفتم فكر نميكنم اصلا آفيسر از كجا ميفهمه ولي گفتم با افراد باتجربه در ميون بذارم لطفا هر چي ميدونيد دريغ نكنيد
سلام خیر اهمیتی نداره .
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-18 ساعت 02:39)kamix نوشته: (2013-09-18 ساعت 02:33)rainyboy نوشته: (2013-09-18 ساعت 01:25)kamix نوشته: من نه شغل دولتي داشتم نه سربازي رفتم نه تا حالا خارج شدم يعني احتمال يضرب ويزا گرفتنم هست ولي ميخواستم اسپانسر معرفي كنم اسپانسرم هم كلي پول داره آدم موجهيه يهني كليرنس ميخورم؟
دوست عزیز من هم شغل دولتی ندارم سربازی هم نرفتم. به نظر من نداشتن اسپانسر شانس یه ضرب گرفتن رو بیشتر میکنه. چون عملا چیزی نمیمونه که بخوان چک کنن. البته این نظر من منه شما هر جور صلاح میدونی عمل کن

يعني اسپانسر داشتن يكي از دلايل كلرينس خوردنه؟؟؟ لطفا كساني كه تجربه گرفتن ويزاي يضرب داشتن جواب بدن يا كساني كه به خاطر اسپانسر كلرينس خوردن
سلام
دوست خوبم اینجا هنوز کسی مصاحبه نرفته که بتونه جوابتون رو بده جوابها هم به استناد گفته پیشینیان هست توصیه میکنم تاپیکهای سفرنامه مربوط به 2013رو مطالعه کن و تا وقت هست ازشون استفاده کن و بله اسپانسر میتونه دلیل کلیرنس خوردن باشه تا سوابقش رو چک کنن. موفق باشی
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
به نظرم اگه آدم اسپانسر داشته باشه خيلي بهتره براي كاراي بعدي مثل حساب باز كردن و خونه اجاره كردن هم راحتتره
2014AS000007$$ (٢ نفر) ---> دیدن قبولی: 2 مي 2013 ---> ارسال فرمها:14 مي با ایمیل ---> دريافت تاييديه 17 مي ---> دريافت نامه دوم: 21 آگوست --->مصاﺣﺒﮧ: هفته اول اكتبر
آپدیت ها 16، 17 و 18 April و 20 MAY فقط برنده 21 می هر دونفر کلیر 21 MAY
دریافت شیرین ویزا 19 JUN
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
یک سوالی به ذهنم رسیده که گفتم اینجا مطرح کنم شاید راهنمایی بگیرم میخواستم بدونم اصلا از برندگان سالهای قبل کسانی بودن که مصاحبه رفته باشند اما به هر دلیلی ویزا براشون صادر نشده باشه و موفق به رفتن نشدن دلایلش چی بوده و ایا تاپیکی با همچین موضوعی وجود داره که دوستان از تجربه عدم دریافت ویزاشون صحبت کرده باشند تا ما مطالعه کنیم چون خوندن تجربه ناموفق دوستان سالهای قبل خیلی میتونه درصد خطاهای احتمالی منجر به عدم صدور ویزا رو کم کنه... اصلا آمار درستی از تعداد دریافت نکرده های ویزای برندگان لاتاری از سالهای قبل وجود داره یا خیر؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام در سوال 29 فرم 230 که پرسیده اسامی و آدرس کل فرزندان چون من شک داشتم که دقیقا نام تمام فرزندان رو میخوان یا خیر, من نام تمام فرزندان بالای21هم نوشتم اما در گزینه 30A فقط نام زیر21 سال رو نوشتم, به نظر شما این موضوع که مشکلی ایجاد نمیکنه؟
موضوعها: 18
رتبه:
91
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-18 ساعت 09:16)داودی نوشته: با سلام در سوال 29 فرم 230 که پرسیده اسامی و آدرس کل فرزندان چون من شک داشتم که دقیقا نام تمام فرزندان رو میخوان یا خیر, من نام تمام فرزندان بالای21هم نوشتم اما در گزینه 30A فقط نام زیر21 سال رو نوشتم, به نظر شما این موضوع که مشکلی ایجاد نمیکنه؟
درست نوشتید
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز