کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2014
(2013-09-18 ساعت 00:59)kamix نوشته:  
(2013-09-17 ساعت 21:47)bayat_r نوشته:  دوستان کلاً به نظر من نیازی نیست خودتون رو به دردسر بندازید و اسپانسر بگیرید...کلاً اگر اسپانسر نداشته باشید بهتره(به نظر من)

چرا بهتره ميشه توضيح بدين لطفاداشتن اسپانسر مزاحمتي ايجاد ميكنه تو گرفتن وام يا كمك هزينه تحصيلي؟

ببین دوستم
تجربه ثابت کرده که اینکار ور نکنید بهتره چون امسال بعضی از دوستان بودند که اولش گفتند مثلاً: من عموم پولداره و گفته همه چی ردیفه و اسم من رو بگو.... بعد وقتی گفتند که باید تسویه حساب مالیاتی و نامه X و .... بدهد..ایشون هم گفتند راستش من مالیات پارسال رو ندادم و بی خیال شو، یا وقتی حرف این چیزا شده طرف ترسیده و جا زده.....
از من میشنوید این کار رو نکنید....
البته من شنیدم که اگر بخواهید از بعضی مزایای دولتی استفاده کنید چون اسپانسر دارید میگن برو اسپانسرت کمکت میکنه....

چندبار باید هی مدارک برات بفرسته و اینا.... کلاً دردسره و هیچ تاثیری در زودتر کلیر شدن نداره و چه بسا که باعث طولانی تر شدن هم بشه...شما خیلی راحت یک روز برای دو نفرتون نفری 50 میلیون بذار تو بانک و موجودی بگیر و خلاص..... دنبال دردسر نباش

زیاد حرف زدم....
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، shayesteh ، aghaghia ، samansaba ، محبت ، noobnoobi ، ماتیتی ، nedafarsi ، behfaza
(2013-09-18 ساعت 08:10)2014winner نوشته:  به نظرم اگه آدم اسپانسر داشته باشه خيلي بهتره براي كاراي بعدي مثل حساب باز كردن و خونه اجاره كردن هم راحتتره
سلام
دوست خوبم شما برای افتتاح حساب و اجاره منزل هیچ نیازی به اسپانسر ندارید و حتی میتونید الان یه حساب مشترک با یه سیتیزن آمریکا افتتاح کنید فقط با یک کپی پاسپورت.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: behfaza
با سلام و احترام
به نظر شما جهت یک خانواده 4 نفری به چه میزان می بایست گواهی تمکن مالی قابل قبول ارائه داد
با تشکر
(2013-09-18 ساعت 09:00)farzadsmile نوشته:  
(2013-09-12 ساعت 17:47)محبت نوشته:  
(2013-09-12 ساعت 14:03)farzadsmile نوشته:  
(2013-09-11 ساعت 23:45)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-09-11 ساعت 23:36)farzadsmile نوشته:  با سلام
دوستان بنده در پاسپورتم اسم فاميلم به انگليسي اشتباه نوشته شده است. يعني به جاي اين که ق را با Q بنويسند با G نوشته اند. يعني صادقي را به اين صورت نوشته است:‌ Sadegi.
اين مشکل ساز نمي شه؟
با تشکر

دوست عزیز gh با هم صدای ق میده و صادقی به این صورت هستش sadeghi
که توی پاس شما یک h جا انداخته اگر فرصت دارید میتونید تقاضای تصحیح و پاسپورت جدید کنید در ضمن امضاتون رو کامل کنید که بهتر بتونیم شما را راهنمایی کنیم .

مشکل اینجاست که من فرصت تصحیح رو ندارم. به نظر شما روز مصاحبه مشکلی پیش می یاد؟
سلام
نه دوست عزیز مشکلی پیش نمیاد شما روز مصاحبه پیش از ادای سوگند به آفیسر با یه توضیح کوتاه میگید براتون اصلاحش میکنه شما که یک مدرک شناسایی همراهتون نیست .
خوب در زمان پرواز چطور؟ امکانش هست که در فرودگاه به ما گیر بدن که چرا این طوره؟
چه ارتباطی به پرواز داره؟ متوجه نمیشم!

تشکر کنندگان: .YAS ، behfaza
دوستان من یه سوال داشتم وقتی افیسر میپرسه رفتی امریکا کجا میخوای بری ماهایی که میخوایم خونه اجاره کنیم خونه فک فامیل نمیریم چی باید بگیم؟! در صورتی که هنوز اجاره نکردیم!! Big Grin
تشکر کنندگان: .YAS
(2013-09-18 ساعت 13:48)siminzakavand نوشته:  دوستان من یه سوال داشتم وقتی افیسر میپرسه رفتی آمریکا کجا میخوای بری ماهایی که میخوایم خونه اجاره کنیم خونه فک فامیل نمیریم چی باید بگیم؟! در صورتی که هنوز اجاره نکردیم!! Big Grin

افیسر شاید شهر و ایالتی رو که بخوای برای اقامت انتخاب کنی بپرسه ولی هیچوقت به اینصورت سوال نمیپرسه که خونه چه کسی میخوای بری یا خونه میخوای اجاره کنی یا نه.
در کل افسر ها از گذشته شما سوال میپرسن(کجا کار کردین خدمت سربازی کجا بودین و تحصیلات و ...) و در مورد سوالای مربوط به زندگی آینده شما تو آمریکا سوال خاصی پرسیده نخواهد شد.
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان: محبت ، .YAS ، mohammad19911991 ، inforfang ، behfaza
(2013-09-18 ساعت 13:48)siminzakavand نوشته:  دوستان من یه سوال داشتم وقتی افیسر میپرسه رفتی آمریکا کجا میخوای بری ماهایی که میخوایم خونه اجاره کنیم خونه فک فامیل نمیریم چی باید بگیم؟! در صورتی که هنوز اجاره نکردیم!! Big Grin
سلام
دوست خوبم شما یا از بچه هایی که رفتن اونور از بچه های خودمون کمک بگیرید البته اگر آشنا ندارید و بهتره که از خدمات ایمیگرنجل که شماره و تاپیکش بالای صفحه هست با کمی هزینه استفاده کنید .

تشکر کنندگان: .YAS ، behfaza
یه سوال دیگه، شخصی که کارای مصاحبش تمام شده قراره راهی بشه به جز اون مقدار مجاز پولی قابل حملی که فرودگاه اجازه میده (مقدارشو دقیق نمیدونم) چطوری طرف میتونه 1 ماه رو صرف کنه برای افرادی مثل من که هیچ کسی رو ندارن تکلیف چیه (منظورم از تو ایرانه کسی رو ندارم واسم پول ارسال کنه) تنها راه پیشنهادی که میخام زندیگمو بفروشم برم امریکا چیه چجوری باید تمام سرمایه ام رو ببرم به غیر از سرافی ها و وکیل که من به خودم اعتماد ندارم چون من خیلی از این پست های دوستان رو خوندم میگفتن که موقع ورود به دلیل اینکه مهاجر لاتاری هستی لوازمتو بررسی نمیکن که چه چیزای با خودت اوردی مثلا سرمایتو با خودت ببری تو همون کیف چمدان قاطی لوازمت به نظر شما کار درستیه یا اصلا اجازه میدن همچین کاری رو کنم
پیشنهاد شما عزیزان واسم مهمه
تشکر کنندگان:

اگر پرسیدن شما اسم ایالتی رو که احتمال میدین برین، میتونین بگین و بگین که اول هتل میمونید تا یه جایی رو اجاره کنید، همین! بعدش هم اگر اون ایالت نرفتین اشکالی نداره کلا شما وقتی ویزا رو بگیرن هر ایالت و شهری که دوست داشته باشید میتونید برید....
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza
(2013-09-18 ساعت 08:10)2014winner نوشته:  به نظرم اگه آدم اسپانسر داشته باشه خيلي بهتره براي كاراي بعدي مثل حساب باز كردن و خونه اجاره كردن هم راحتتره
اسپانسر ربطی به اینها نداره
**CN:2014AS000027
تشکر کنندگان: محبت ، raihaneh.az90 ، behfaza
(2013-09-18 ساعت 13:56)QTM نوشته:  یه سوال دیگه، شخصی که کارای مصاحبش تمام شده قراره راهی بشه به جز اون مقدار مجاز پولی قابل حملی که فرودگاه اجازه میده (مقدارشو دقیق نمیدونم) چطوری طرف میتونه 1 ماه رو صرف کنه برای افرادی مثل من که هیچ کسی رو ندارن تکلیف چیه (منظورم از تو ایرانه کسی رو ندارم واسم پول ارسال کنه) تنها راه پیشنهادی که میخام زندیگمو بفروشم برم آمریکا چیه چجوری باید تمام سرمایه ام رو ببرم به غیر از سرافی ها و وکیل که من به خودم اعتماد ندارم چون من خیلی از این پست های دوستان رو خوندم میگفتن که موقع ورود به دلیل اینکه مهاجر لاتاری هستی لوازمتو بررسی نمیکن که چه چیزای با خودت اوردی مثلا سرمایتو با خودت ببری تو همون کیف چمدان قاطی لوازمت به نظر شما کار درستیه یا اصلا اجازه میدن همچین کاری رو کنم

دوست عزیز، خارج کردنش از ایران مهمه، اونور کاری ندارن چقدر میبرین، فقط باید اگر بیشتر از 10000 تا دارین حتما اعلام کنید... کسی نمیتونه به شما بگه چطوری پولتون رو خارج کنید چون ریسکه و اگر متوجه بشن بین وسایلتون هست، به دردسر میفتین... یا باید ریسک کنید یا از طریق صرافی های معتبر اقدام کنید... در ضمن ایران میگه هر فرد 5000 تا بیشتر نباید خارج کنه!

(2013-09-18 ساعت 14:05)A10A نوشته:  سلام ادمین جان...
من یه سوالی می خوام بپرسم که فکر می کنم ممکنه سوال بعضی از دوستان هم باشه.
البته یه مقدار ساده لوحانه شاید به نظر برسه!!!
ما لاتاری 2014 برنده شدیم دی بهمن هم مصاحبه داریم...
به نظر شما امسال هم یعنی سری 2015 لاتاری ثبت نام بکنیم یا نه...؟؟؟!!!
اتفاق دیگه... یه دفعه دیدی...!

ظاهرا منعی برای این مسئله وجود نداره!
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: محبت ، QTM
(2013-09-18 ساعت 13:56)QTM نوشته:  یه سوال دیگه، شخصی که کارای مصاحبش تمام شده قراره راهی بشه به جز اون مقدار مجاز پولی قابل حملی که فرودگاه اجازه میده (مقدارشو دقیق نمیدونم) چطوری طرف میتونه 1 ماه رو صرف کنه برای افرادی مثل من که هیچ کسی رو ندارن تکلیف چیه (منظورم از تو ایرانه کسی رو ندارم واسم پول ارسال کنه) تنها راه پیشنهادی که میخام زندیگمو بفروشم برم آمریکا چیه چجوری باید تمام سرمایه ام رو ببرم به غیر از سرافی ها و وکیل که من به خودم اعتماد ندارم چون من خیلی از این پست های دوستان رو خوندم میگفتن که موقع ورود به دلیل اینکه مهاجر لاتاری هستی لوازمتو بررسی نمیکن که چه چیزای با خودت اوردی مثلا سرمایتو با خودت ببری تو همون کیف چمدان قاطی لوازمت به نظر شما کار درستیه یا اصلا اجازه میدن همچین کاری رو کنم
سلام
راه قانونیش بغیر از ثبت سفارش شرکت و تجارت فقط صرافیه اما شما فقط برای خروج مشکلتون خروجی ایرانه که اگر پول رو قایم نکنید مثلا در جیب و کیف دم دستیتون باشه و دم دست باشه شانس بیارید میتونید رد بشید و اگر متوجه بشن پول رو باید تحویل همراهتون بدید تا از طریق صرافی دریافت کنید من با دوستی به فرودگاه رفتم و ایشون 30000دلار تو جیبهای کتش بود راحت رد شد و بعد خداحافظی همراه لبخند Big Grin پرید.

تشکر کنندگان: QTM ، inforfang
(2013-09-18 ساعت 08:56)EKAM نوشته:  
(2013-09-18 ساعت 08:46)shayesteh نوشته:  یک سوالی به ذهنم رسیده که گفتم اینجا مطرح کنم شاید راهنمایی بگیرم میخواستم بدونم اصلا از برندگان سالهای قبل کسانی بودن که مصاحبه رفته باشند اما به هر دلیلی ویزا براشون صادر نشده باشه و موفق به رفتن نشدن دلایلش چی بوده و ایا تاپیکی با همچین موضوعی وجود داره که دوستان از تجربه عدم دریافت ویزاشون صحبت کرده باشند تا ما مطالعه کنیم چون خوندن تجربه ناموفق دوستان سالهای قبل خیلی میتونه درصد خطاهای احتمالی منجر به عدم صدور ویزا رو کم کنه... اصلا آمار درستی از تعداد دریافت نکرده های ویزای برندگان لاتاری از سالهای قبل وجود داره یا خیر؟

چنين موردي اگه باشه خيلي خيلي كيس خاصيه وگرنه ماها در هر مقطع تحصيلي و يا عنوان شغلي سرمون تو لاك خودمونه دليلي براي ريجكت وجود نداره. بايد سعي كنيم مداركمون كامل و گفته هامون صحت داشته باشه.

اتفاقا سوال مهمی را ایشان مطرح کردند. دلایل ریجکت شدن ممکن است کاملا متفاوت باشد مثلا من در سفرنامه های سال قبل خوندم شخصی بدلیل اینکه فرزندش را اشتباها در فرم ثبت نام اولیه وارد نکرده بود ریجکت شد .به هر حال فکر مکنم اگر به امار دلایل و تعداد(درصد) ریجکتیهای سالهای قبل بتوانیم دسترسی داشته باشیم مفید خواهد بود.
C/N 2014AS00007xxx - سفارت ایروان

تشکر کنندگان: inforfang ، shahram13
سلام دوستان

مي خواستم بدونم چه مبلغي واسه تمكن ي زن و شوهر لازمه؟ و اينكه آيا بايد هر كدوم حساب جدائي داشته باشن؟ يا حساب مشترك؟ يا .....
شماره کیس: حدود 2500/سفارت:ایروان/افراد کیس:2 نفر/تاريخ رويت قبولي:1 may/تاريخ فرستادن فرم ها:20 june/تاريخ مصاحبه: 27 nov/ وضعیت:بلاخره كلير شديم بعد 183 روز.دريافت ويزا:10 june. "استفاده از اين آيدي به صورت مشترك"
Big Grinlموفقيت از آن كسي است كه حتي با سنگ هايي كه به سويش پرتاب شده، پايه هاي محكمي بسازد Big Grin
تشکر کنندگان:
(2013-09-18 ساعت 14:28)melina132 نوشته:  سلام دوستان

مي خواستم بدونم چه مبلغي واسه تمكن ي زن و شوهر لازمه؟ و اينكه آيا بايد هر كدوم حساب جدائي داشته باشن؟ يا حساب مشترك؟ يا .....

به این تاپیـــــک مراجعه کنید!

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان