کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2014
(2013-09-18 ساعت 14:11)محبت نوشته:  
(2013-09-18 ساعت 13:56)QTM نوشته:  یه سوال دیگه، شخصی که کارای مصاحبش تمام شده قراره راهی بشه به جز اون مقدار مجاز پولی قابل حملی که فرودگاه اجازه میده (مقدارشو دقیق نمیدونم) چطوری طرف میتونه 1 ماه رو صرف کنه برای افرادی مثل من که هیچ کسی رو ندارن تکلیف چیه (منظورم از تو ایرانه کسی رو ندارم واسم پول ارسال کنه) تنها راه پیشنهادی که میخام زندیگمو بفروشم برم آمریکا چیه چجوری باید تمام سرمایه ام رو ببرم به غیر از سرافی ها و وکیل که من به خودم اعتماد ندارم چون من خیلی از این پست های دوستان رو خوندم میگفتن که موقع ورود به دلیل اینکه مهاجر لاتاری هستی لوازمتو بررسی نمیکن که چه چیزای با خودت اوردی مثلا سرمایتو با خودت ببری تو همون کیف چمدان قاطی لوازمت به نظر شما کار درستیه یا اصلا اجازه میدن همچین کاری رو کنم
پیشنهاد شما عزیزان واسم مهمه
سلام
راه قانونیش بغیر از ثبت سفارش شرکت و تجارت فقط صرافیه اما شما فقط برای خروج مشکلتون خروجی ایرانه که اگر پول رو قایم نکنید مثلا در جیب و کیف دم دستیتون باشه و دم دست باشه شانس بیارید میتونید رد بشید و اگر متوجه بشن پول رو باید تحویل همراهتون بدید تا از طریق صرافی دریافت کنید من با دوستی به فرودگاه رفتم و ایشون 30000دلار تو جیبهای کتش بود راحت رد شد و بعد خداحافظی همراه لبخند Big Grin پرید.

نکته ای که به توضیحات دوستمان میخواستم اضافه کنم و در تاپیکهای قبل هم به ان اشاره کردم قوانین ضد پولشویی در کشور مقصد است که موضوع جداگانه از مجوز ورود پول است که برای برندگا ن لاتاری تا 8 ماه پس از ورود خوشبختانه محدودیتی وجود ندارد. با توجه به قوانین ضد پولشویی اگر مبلغ قابل توجهی میخواهید از هر طریقی ببرید حتما مدارک بدست اوردن این پولها را ترجمه رسمی کنید و با خود همراه داشته باشیدتا در صورت لزوم ارایه دهید مثلا مدارک فروش ملک یا اتومبیل و غیره.
C/N 2014AS00007xxx - سفارت ایروان

تشکر کنندگان:
من صفحات قبل راخوندم ولی بلاخره متوجه نشدم که باید حتما شناسنامه و کارت ملی را برای مصاحبه تعویض کرد وجدید گرفت یا همون قبلی ها کافی هست؟؟؟
شماره کیس : 2014AS00002XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه : هفته آخر نوامبر(ابوظبی)
ویزای یک ضرب از ابوظبیBig Grin
ورود به امریکا:اواخر دسامبرTongue
تشکر کنندگان:
(2013-09-18 ساعت 13:54)noobnoobi نوشته:  
(2013-09-18 ساعت 13:48)siminzakavand نوشته:  دوستان من یه سوال داشتم وقتی افیسر میپرسه رفتی آمریکا کجا میخوای بری ماهایی که میخوایم خونه اجاره کنیم خونه فک فامیل نمیریم چی باید بگیم؟! در صورتی که هنوز اجاره نکردیم!! Big Grin

افیسر شاید شهر و ایالتی رو که بخوای برای اقامت انتخاب کنی بپرسه ولی هیچوقت به اینصورت سوال نمیپرسه که خونه چه کسی میخوای بری یا خونه میخوای اجاره کنی یا نه.
در کل افسر ها از گذشته شما سوال میپرسن(کجا کار کردین خدمت سربازی کجا بودین و تحصیلات و ...) و در مورد سوالای مربوط به زندگی آینده شما تو آمریکا سوال خاصی پرسیده نخواهد شد.

اما از دوستان 2013 ایی انگار پرسیدن .
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: siminzakavand
(2013-09-18 ساعت 14:24)masoud z نوشته:  
(2013-09-18 ساعت 08:56)EKAM نوشته:  
(2013-09-18 ساعت 08:46)shayesteh نوشته:  یک سوالی به ذهنم رسیده که گفتم اینجا مطرح کنم شاید راهنمایی بگیرم میخواستم بدونم اصلا از برندگان سالهای قبل کسانی بودن که مصاحبه رفته باشند اما به هر دلیلی ویزا براشون صادر نشده باشه و موفق به رفتن نشدن دلایلش چی بوده و ایا تاپیکی با همچین موضوعی وجود داره که دوستان از تجربه عدم دریافت ویزاشون صحبت کرده باشند تا ما مطالعه کنیم چون خوندن تجربه ناموفق دوستان سالهای قبل خیلی میتونه درصد خطاهای احتمالی منجر به عدم صدور ویزا رو کم کنه... اصلا آمار درستی از تعداد دریافت نکرده های ویزای برندگان لاتاری از سالهای قبل وجود داره یا خیر؟

چنين موردي اگه باشه خيلي خيلي كيس خاصيه وگرنه ماها در هر مقطع تحصيلي و يا عنوان شغلي سرمون تو لاك خودمونه دليلي براي ريجكت وجود نداره. بايد سعي كنيم مداركمون كامل و گفته هامون صحت داشته باشه.

اتفاقا سوال مهمی را ایشان مطرح کردند. دلایل ریجکت شدن ممکن است کاملا متفاوت باشد مثلا من در سفرنامه های سال قبل خوندم شخصی بدلیل اینکه فرزندش را اشتباها در فرم ثبت نام اولیه وارد نکرده بود ریجکت شد .به هر حال فکر مکنم اگر به امار دلایل و تعداد(درصد) ریجکتیهای سالهای قبل بتوانیم دسترسی داشته باشیم مفید خواهد بود.

به نظر منم خیلی میتونه مفید باشه .

(2013-09-18 ساعت 13:36)A10A نوشته:  سلام ادمین جان...
من یه سوالی می خوام بپرسم که فکر می کنم ممکنه سوال بعضی از دوستان هم باشه.
البته یه مقدار ساده لوحانه شاید به نظر برسه!!!
ما لاتاری 2014 برنده شدیم دی بهمن هم مصاحبه داریم...
به نظر شما امسال هم یعنی سری 2015 لاتاری ثبت نام بکنیم یا نه...؟؟؟!!!
اتفاق دیگه... یه دفعه دیدی...!

از کسایی که برای بارون میرن ، کسایی دعاشون برآورده میشه که چتر همراه خودشون می برن.
تشکر کنندگان: محبت ، shahryar7021 ، behfaza
(2013-09-18 ساعت 14:11)محبت نوشته:  
(2013-09-18 ساعت 13:56)QTM نوشته:  یه سوال دیگه، شخصی که کارای مصاحبش تمام شده قراره راهی بشه به جز اون مقدار مجاز پولی قابل حملی که فرودگاه اجازه میده (مقدارشو دقیق نمیدونم) چطوری طرف میتونه 1 ماه رو صرف کنه برای افرادی مثل من که هیچ کسی رو ندارن تکلیف چیه (منظورم از تو ایرانه کسی رو ندارم واسم پول ارسال کنه) تنها راه پیشنهادی که میخام زندیگمو بفروشم برم آمریکا چیه چجوری باید تمام سرمایه ام رو ببرم به غیر از سرافی ها و وکیل که من به خودم اعتماد ندارم چون من خیلی از این پست های دوستان رو خوندم میگفتن که موقع ورود به دلیل اینکه مهاجر لاتاری هستی لوازمتو بررسی نمیکن که چه چیزای با خودت اوردی مثلا سرمایتو با خودت ببری تو همون کیف چمدان قاطی لوازمت به نظر شما کار درستیه یا اصلا اجازه میدن همچین کاری رو کنم
سلام
راه قانونیش بغیر از ثبت سفارش شرکت و تجارت فقط صرافیه اما شما فقط برای خروج مشکلتون خروجی ایرانه که اگر پول رو قایم نکنید مثلا در جیب و کیف دم دستیتون باشه و دم دست باشه شانس بیارید میتونید رد بشید و اگر متوجه بشن پول رو باید تحویل همراهتون بدید تا از طریق صرافی دریافت کنید من با دوستی به فرودگاه رفتم و ایشون 30000دلار تو جیبهای کتش بود راحت رد شد و بعد خداحافظی همراه لبخند Big Grin پرید.
میدونید صرافی چند درصد واسه انتقالش میگیره ؟
تشکر کنندگان: محبت
(2013-09-18 ساعت 16:03)nasim نوشته:  
(2013-09-18 ساعت 13:48)siminzakavand نوشته:  دوستان من یه سوال داشتم وقتی افیسر میپرسه رفتی آمریکا کجا میخوای بری ماهایی که میخوایم خونه اجاره کنیم خونه فک فامیل نمیریم چی باید بگیم؟! در صورتی که هنوز اجاره نکردیم!! Big Grin

افیسر شاید شهر و ایالتی رو که بخوای برای اقامت انتخاب کنی بپرسه ولی هیچوقت به اینصورت سوال نمیپرسه که خونه چه کسی میخوای بری یا خونه میخوای اجاره کنی یا نه.
در کل افسر ها از گذشته شما سوال میپرسن(کجا کار کردین خدمت سربازی کجا بودین و تحصیلات و ...) و در مورد سوالای مربوط به زندگی آینده شما تو آمریکا سوال خاصی پرسیده نخواهد شد.

وقتی کسی رو ندارین، خب میگید ندارید دیگه، همه که لزوما اونجا کسی رو ندارند تا پیشش برن!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: محبت ، exxedus ، noobnoobi ، behfaza
(2013-09-18 ساعت 14:24)masoud z نوشته:  
(2013-09-18 ساعت 08:56)EKAM نوشته:  
(2013-09-18 ساعت 08:46)shayesteh نوشته:  یک سوالی به ذهنم رسیده که گفتم اینجا مطرح کنم شاید راهنمایی بگیرم میخواستم بدونم اصلا از برندگان سالهای قبل کسانی بودن که مصاحبه رفته باشند اما به هر دلیلی ویزا براشون صادر نشده باشه و موفق به رفتن نشدن دلایلش چی بوده و ایا تاپیکی با همچین موضوعی وجود داره که دوستان از تجربه عدم دریافت ویزاشون صحبت کرده باشند تا ما مطالعه کنیم چون خوندن تجربه ناموفق دوستان سالهای قبل خیلی میتونه درصد خطاهای احتمالی منجر به عدم صدور ویزا رو کم کنه... اصلا آمار درستی از تعداد دریافت نکرده های ویزای برندگان لاتاری از سالهای قبل وجود داره یا خیر؟

چنين موردي اگه باشه خيلي خيلي كيس خاصيه وگرنه ماها در هر مقطع تحصيلي و يا عنوان شغلي سرمون تو لاك خودمونه دليلي براي ريجكت وجود نداره. بايد سعي كنيم مداركمون كامل و گفته هامون صحت داشته باشه.

اتفاقا سوال مهمی را ایشان مطرح کردند. دلایل ریجکت شدن ممکن است کاملا متفاوت باشد مثلا من در سفرنامه های سال قبل خوندم شخصی بدلیل اینکه فرزندش را اشتباها در فرم ثبت نام اولیه وارد نکرده بود ریجکت شد .به هر حال فکر مکنم اگر به امار دلایل و تعداد(درصد) ریجکتیهای سالهای قبل بتوانیم دسترسی داشته باشیم مفید خواهد بود.
سلام
دوستان خوبم طی مطالعه تمام سفرنامه ها خدمتتون عرض کنم تا حالا 3دلیل باعث ریجکت کیسها شده که اطلاع رسانی شده
1- در زمان ثبت نام اسم فرزند از قلم افتاده بوده.
2-تمام اعضاء اعلام شده در کیس در زمان مصاحبه حضور نداشتن.
3-دارا بودن تحصیلات و شغلی فوق العاده خاص ( ظاهرا مورد اعلام شده انرژی اتمی بوده)
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

(2013-09-18 ساعت 16:03)nasim نوشته:  

سلام
بله در این مورد سوال شده از بچه ها گفتم که از ایمیگرنجل که بالای صفحه ست استفاده کنید در نهایت و موفق باشید.

تشکر کنندگان: siminzakavand ، behfaza
(2013-09-18 ساعت 15:33)azadehjjaberi نوشته:  من صفحات قبل راخوندم ولی بلاخره متوجه نشدم که باید حتما شناسنامه و کارت ملی را برای مصاحبه تعویض کرد وجدید گرفت یا همون قبلی ها کافی هست؟؟؟
سلام
در این خصوص در تاپیک ترجمه رسمی مدارک و دارالترجمه صحبت شده ونتیجه گیری شد که بهتره انجام نشه تعویض شناسنامه و کارت ملی بطور مثال یه نگاه به این پست بنداز دونستنش بد نیست براتون http://mohajersara.com/thread-6456-post-...#pid413593

تشکر کنندگان: مامان خانم ، masoud z ، .YAS ، azadehjjaberi
(2013-09-18 ساعت 14:05)aghaghia نوشته:  

دوست عزیز، خارج کردنش از ایران مهمه، اونور کاری ندارن چقدر میبرین، فقط باید اگر بیشتر از 10000 تا دارین حتما اعلام کنید... کسی نمیتونه به شما بگه چطوری پولتون رو خارج کنید چون ریسکه و اگر متوجه بشن بین وسایلتون هست، به دردسر میفتین... یا باید ریسک کنید یا از طریق صرافی های معتبر اقدام کنید... در ضمن ایران میگه هر فرد 5000 تا بیشتر نباید خارج کنه!

(2013-09-18 ساعت 14:05)A10A نوشته:  سلام ادمین جان...

ظاهرا منعی برای این مسئله وجود نداره!

برای چی میخواهی دوباره ثبت نام کنید؟ مثلا چه اتفاقی؟ خوب همین امسال که قبول شدید.Cool
تشکر کنندگان:
(2013-09-18 ساعت 03:03)محبت نوشته:  
(2013-09-18 ساعت 02:39)kamix نوشته:  
(2013-09-18 ساعت 02:33)rainyboy نوشته:  
(2013-09-18 ساعت 01:25)kamix نوشته:  من نه شغل دولتي داشتم نه سربازي رفتم نه تا حالا خارج شدم يعني احتمال يضرب ويزا گرفتنم هست ولي ميخواستم اسپانسر معرفي كنم اسپانسرم هم كلي پول داره آدم موجهيه يهني كليرنس ميخورم؟

دوست عزیز من هم شغل دولتی ندارم سربازی هم نرفتم. به نظر من نداشتن اسپانسر شانس یه ضرب گرفتن رو بیشتر میکنه. چون عملا چیزی نمیمونه که بخوان چک کنن. البته این نظر من منه شما هر جور صلاح میدونی عمل کنSmileRolleyes
يعني اسپانسر داشتن يكي از دلايل كلرينس خوردنه؟؟؟ لطفا كساني كه تجربه گرفتن ويزاي يضرب داشتن جواب بدن يا كساني كه به خاطر اسپانسر كلرينس خوردن
سلام
دوست خوبم اینجا هنوز کسی مصاحبه نرفته که بتونه جوابتون رو بده جوابها هم به استناد گفته پیشینیان هست توصیه میکنم تاپیکهای سفرنامه مربوط به 2013رو مطالعه کن و تا وقت هست ازشون استفاده کن و بله اسپانسر میتونه دلیل کلیرنس خوردن باشه تا سوابقش رو چک کنن. موفق باشی

دوست عزيز منم خواهش كردم از بچه هاي قديمي كه مصاحبه شدن ولي هيچكس جوابي نداد حتي تو چند تا تاپيك مختلف مطرح كردم جوابي نگرفتم تو تاپيك كليرنس 2013 هم نوشتم خواهشم كردم اما انگار دوستان زحمت كشيدن پاك كردن من نميدونم ما بايد سوالامونو از بچه هاي سالهاي گذشته بپرسيم ديگه چون بچه هاي 2014 كه تجربشو هنوز ندارن
شماره كيس:2014000071xx،ویزای یک ضرب.فلوریداCoolانجمن معماران مهاجرسرا&هنرسینمادر امریکا
"اگر صخره در
مسیر رود نبود،رود هیچ آوازی از خود سر نمی داد "

تشکر کنندگان: محبت ، behfaza
(2013-09-11 ساعت 23:31)Mohammad10 نوشته:  سلام به شما دوستاني كه امسال در مرحله اول قرعه كشي برنده شده ايد.

مي خواستم به شما عزيزان بگم كه من براي شما دعا مي كنم كه هر چه سريعتر زمان مصاحبتون فرا برسه و همگي تون ويزاي يك ضرب بگريد و شما هم براي من دعا كنيد كه در مرحله دوم برنده بشم

مرسي از شما دوستان مهربون?

کجا مصاحبه داشتید؟؟؟ ما زمان مصاحبه مون معلوم شده و ارمنستان هستیم
می خواستم اطلاعات بگیرم
CN:2014AS000006XX/Yerevan/2person:
تشکر کنندگان:
(2013-09-18 ساعت 22:39)shiraz_neda نوشته:  
(2013-09-11 ساعت 23:31)Mohammad10 نوشته:  سلام به شما دوستاني كه امسال در مرحله اول قرعه كشي برنده شده ايد.

مي خواستم به شما عزيزان بگم كه من براي شما دعا مي كنم كه هر چه سريعتر زمان مصاحبتون فرا برسه و همگي تون ويزاي يك ضرب بگريد و شما هم براي من دعا كنيد كه در مرحله دوم برنده بشم

می خواستم اطلاعات بگیرم
سلام
یه نگاه به این پست بنداز http://mohajersara.com/thread-6801-post-...#pid415033

تشکر کنندگان: behfaza
(2013-09-18 ساعت 22:39)shiraz_neda نوشته:  

می خواستم اطلاعات بگیرم

دوست عزیزمیتونید اطلاعات در خصوص ایروان را درسفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ... کسب کنید اگر سوالی در این خصوص داشتید در خدمتیم ...
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: مامان خانم ، godot ، ffrfar ، محبت ، EKAM ، noobnoobi ، behfaza
ماتیتی
[
[
سلام ادمین جان...
[/quote نوشته:
ظاهرا منعی برای این مسئله وجود نداره!

برای چی میخواهی دوباره ثبت نام کنید؟ مثلا چه اتفاقی؟ خوب همین امسال که قبول شدید.Cool
[/quote]
کسانی که قبول بشن وبه هردلیلی پیگیری نکنن تو سال بعد نمیتونن شرکت کنن
**CN:2014AS000027
تشکر کنندگان: محبت ، EKAM ، behfaza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان