کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2014
(2013-09-19 ساعت 19:51)mohammadss نوشته:  سلام
من همه فرمارو توی تیر فرستادم بعد یک ایمیل برام امد که گفتن همه مدارکت درسته و در ادامه اینو نوشته بود
Please refer to the visa bulletin on our website at www.travel.state.gov
after the 15th of August to locate the current numbers being processed.
تا الان هیچ ایمیلی واسم نیومده توی visa bulletin هم که میرم چیزی سر در نمییارم
کیس نامبرم 2014AS000077##
ممنون می شم اگه کسی کمکم کنه که الان باید چکار کنم
سلام
دوست خوبم اصلا نگران نباش به شما گفته از 15 آگوست به بعد به بولتن ویزا مراجعه کن تا کارنت شدنت رو ببینی تا الان تا کیس 2500رو اعلام کردن با کیس نامبر شما باید حداقل 5-6 ماه دیگه منتظر باشی تا شماره کیست کارنت بشه بعد نامه دوم برات میاد و جایگزین نامه قبولیت میشه پس صبر داشته باش و کارهای دیگه ت رو انجام بده.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: مامان خانم ، mohammadss ، Natasha9 ، behfaza ، shayesteh
(2013-09-19 ساعت 19:51)mohammadss نوشته:  سلام
من همه فرمارو توی تیر فرستادم بعد یک ایمیل برام امد که گفتن همه مدارکت درسته و در ادامه اینو نوشته بود
Please refer to the visa bulletin on our website at www.travel.state.gov
after the 15th of August to locate the current numbers being processed.
تا الان هیچ ایمیلی واسم نیومده توی visa bulletin هم که میرم چیزی سر در نمییارم
کیس نامبرم 2014AS000077##
ممنون می شم اگه کسی کمکم کنه که الان باید چکار کنم
سلام
دوست عزیز شما هنوز کارنت نشدید فقط تا 2500 تا این ماه کارنت شدند از 10 تا 15 هر ماه میلادی بولتن را چک کنید از جدول سوم می توانید تعداد کارنتی های هر ماه را پیداکنید اگر هم به مشکل برخوردید حدود همین تاریخ تاپیک بولتن را در مهاجر سرا چک کنید دوستان اطلاعات کافی را هر ماه در مورد تعداد کارنتی های ماه می گذارنذ فکر کنم شما حدود اردیبهشت کارنت شوید موفق باشید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تشکر کنندگان: محبت ، mohammadss
(2013-09-19 ساعت 21:27)mohammadss نوشته:  ممنون از راهنماییتون فقط یک سوال
منظور از 2500 چهار رقم اخر کیس نامبر؟؟
یعنی من باید صبر کنم تا 7700 ؟

درسته بایستی صبر و تحمل را پیشه کنید...
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: مامان خانم ، mohammadss ، behfaza
(2013-09-19 ساعت 21:27)mohammadss نوشته:  ممنون از راهنماییتون فقط یک سوال
منظور از 2500 چهار رقم اخر کیس نامبر؟؟
یعنی من باید صبر کنم تا 7700 ؟
بله دقیقا و تاپیک بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها رو پیگیری کن چون جای این سوالات اونجاست رفیق گلمSmile

تشکر کنندگان: مامان خانم ، ffrfar ، behfaza
چند نفر از بچه هاي 2014 تو اكتبر مصاحبه دارن ؟؟؟ به اميد موفقيت همگي
شماره كيس:2014000071xx،ویزای یک ضرب.فلوریداCoolانجمن معماران مهاجرسرا&هنرسینمادر امریکا
"اگر صخره در
مسیر رود نبود،رود هیچ آوازی از خود سر نمی داد "

تشکر کنندگان: behfaza
(2013-09-19 ساعت 23:32)kamix نوشته:  چند نفر از بچه هاي 2014 تو اكتبر مصاحبه دارن ؟؟؟ به اميد موفقيت همگي
سلام
در تاپیک انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2014 مطرح کن پاسخ خواهی گرفت.

تشکر کنندگان: .YAS ، behfaza ، noobnoobi
چند روز پیش برای انتخاب شهر مناسب در مورد امنیت در شهر های مختلف تحقیق کردم و نتیجه های جالبی بدست آوردم که بد ندیدم در اینجا به اشتراک بگذارم
از روی لیست لیست 100 شهر از خطرناکترین شهرهای کشور مقصد (آ.م.ر.ی.ک.ا) و ایالت های که این شهرها درش قرار دارند و لیست 100 شهر اول از نظر امنیت و باز ایالت های هر کدم از اونها میشه نتایج جالبی گرفت ضمن اینکه من لیست های متعددی رو از سایت های متعددی بررسی کردم و نتایج تقریبا شبیه به هم بود حالا ممکن بود یک لیست یک شهر 4 یا 5 رتبه جابجا شده باشه ولی در مجموع میشد به جمع بندی که در لیست زیر آمده رسید
لیست 100 شهر اول از نظر بالا بودن جرم و جنایت در کشور ایا.متح
لیست 100 شهر برتر از نظر بالا بودن امنیت در کشور ای.متح

در مجموع از لیست بالا و لیست های مشابه میشد فهمید که ایالت فلوریدا از نظر پایین بودن امنیت بالاترین رتبه رو داره و کالیفرینا از نظر بالا بودن امنیت بهترین وضعیت رو داره
CN:2014AS19XX/1Person/Interview:Abu Dhabi-24 Nov[/Currnet Status:Ready/Updates: 27 Nov 2013;16 Jan, 10 Feb, 28 Nov, 29 Nov 2014
سلام به همه دوستان
یه سوالی داشتم و نیاز فوری به راهنمایی مدیران و دوستان با تجربه دارم
زمان فرستادن فرم ها در ماه می، همسرم مشغول خدمت سربازی بود و یک ماه بعد در ماه جون خدمتش تمام شد و کارت پایان خدمت هم الان داره، مصاحبه ما در ماه نوامبر هست و مشکل ما اینه که در سفارت فرم های 122 و 230 را قبل از سوگند اصلاح کنیم یا به کی سی سی ایمیل بزنیم و دوباره فرم هارا آپدیت کنیم؟ البته باید بگم موارد اصلاحی زیاد است چون شغل همسرم دیگه سرباز نیست
پیشاپیش از همفکری دوستان تشکر میکنم
کیس نامبر(برنده همسرم):**2014AS12 /سفارت ابوظبی/ مصاحبه : هفته سوم نوامبر/ آپدبت :10 فوریه هر دو نفر- 20 مارچ فقط خودم-27 می و 29 می کیس اصلی/ کلیر: 29 می / ویزا: امید به خدا Rolleyes
تشکر کنندگان:
(2013-09-20 ساعت 13:01)shohreh63 نوشته:  سلام به همه دوستان
زمان فرستادن فرم ها در ماه می، همسرم مشغول خدمت سربازی بود و یک ماه بعد در ماه جون خدمتش تمام شد و کارت پایان خدمت هم الان داره، مصاحبه ما در ماه نوامبر هست و مشکل ما اینه که در سفارت فرم های 122 و 230 را قبل از سوگند اصلاح کنیم یا به کی سی سی ایمیل بزنیم و دوباره فرم هارا آپدیت کنیم؟ البته باید بگم موارد اصلاحی زیاد است چون شغل همسرم دیگه سرباز نیست

دوست عزیز، شما اگر وقت مصاحبه گرفتید، دیگه سر و کارتون با سفارت هست نه با کی سی سی، شما باید فرم ها رو 2باره پر کنید با اطلاعات به روز و روز مصاحبه تحویل بدید به کسی که مسئول گرفتن مدارک از شماست، که البته خودشون ازتون سوال میکنند، سوال هم نکردن خودتون اعلام کنید که می خواین فرم های آپدیت شده رو تحویل بدین...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
(2013-09-20 ساعت 13:14)aghaghia نوشته:  

دوست عزیز، شما اگر وقت مصاحبه گرفتید، دیگه سر و کارتون با سفارت هست نه با کی سی سی، شما باید فرم ها رو 2باره پر کنید با اطلاعات به روز و روز مصاحبه تحویل بدید به کسی که مسئول گرفتن مدارک از شماست، که البته خودشون ازتون سوال میکنند، سوال هم نکردن خودتون اعلام کنید که می خواین فرم های آپدیت شده رو تحویل بدین...
منظورتون قبل از قسم خوردن هست یا قبل از مصاحبه باید هنگام دادن مدارک لازم فرم های آپدیت شده را هم بدیم؟
به نظرتون این کار معمول هست یعنی همه همین کارا میکنن؟
کیس نامبر(برنده همسرم):**2014AS12 /سفارت ابوظبی/ مصاحبه : هفته سوم نوامبر/ آپدبت :10 فوریه هر دو نفر- 20 مارچ فقط خودم-27 می و 29 می کیس اصلی/ کلیر: 29 می / ویزا: امید به خدا Rolleyes
تشکر کنندگان:
(2013-09-20 ساعت 16:06)shohreh63 نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 13:14)aghaghia نوشته:  

منظورتون قبل از قسم خوردن هست یا قبل از مصاحبه باید هنگام دادن مدارک لازم فرم های آپدیت شده را هم بدیم؟
به نظرتون این کار معمول هست یعنی همه همین کارا میکنن؟

قبلا از مصاحبه، به کسی که مدارک رو ازتون تحویل میگیره، نه آفیسر...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: گل نهال ، محبت ، nasam ، noobnoobi
سلام
با توجه به اینکه خیلی از دوستان این سوال رو ازم پرسیدن خدمتتون عرض کنم که رتبه ها رو بچه های قدیمی تر به شما باید بدن اونم بواسطه تشکر و یا ارائه مطلبی خوبه و حکم دریافت یک امتیاز مثبت داره و شما اگر بر روی عدد مقابل رتبه که به رنگ سبزه نشانگرت رو ببرید و کلیک کنید رتبه دهنده هاتون و پیغامشون رو میتونید مشاهده کنید و شما زمانیکه به رتبه 5 رسیدید میتونید به بقیه رتبه بدید به این شکل که یا بر روی رتبه کاربر مورد نظر رفته و کلیک کنید و گزینه رتبه دادن رو کلیک کنید و بعد از نوشتن پیام مورد نظرتون تایید و در نهایت گزینه بستن پنجره رو کلیک کنید یا وارد پروفایل کاربر بشید و مقابل اعتبار 2 گزینه هست جزئیات که رتبه های کاربر و پیغامهاش رو در بر میگیره و رتبه که جهت اضافه کردن رتبه ست و یا خدای نکرده دادن نمره منفی همراه علتش و البته طی یک زمان خاص و به تعدادی محدود و بهتره همه بچه ها تاپیک چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شویم رو مطالعه کنید.

سلام دوستان عزیزم
من در 2014 قبول نشدم میدونم در اکتبر دوباره قرعه کشی میشه. در صفحه 23 تاپیک بولتن ویزا و کارنت شدن شماره (2014) این جمله نوشته شده:
توجه مهم: به دلیل تداخل زمان ثبت نام دوره 2015 با زمان اعلام نتیجه سری بعد، احتمال از دست دادن دوره جدید می باشد، لذا توصیه می شود دوره جدید را هم اکنون تمدید فرمائید. بدیهی است در صورت برنده شدن دوره 2014. از نظر مقررات اداره مهاجرت نیز صراحتا اشاره شده است که مشکلی نیست.
دوره جدید رو هم اکنون تمدید کنید یعنی چی؟ یعنی در 2015 ثبت نام کنم؟
من این سوالو در همون تاپیک مطرح کردم ولی کسی جواب نداد.
لطفا راهنمایی بفرمایید. مرسی

تشکر کنندگان: behfaza
(2013-09-20 ساعت 18:35)sonnnna نوشته:  سلام دوستان عزیزم
من در 2014 قبول نشدم میدونم در اکتبر دوباره قرعه کشی میشه. در صفحه 23 تاپیک بولتن ویزا و کارنت شدن شماره (2014) این جمله نوشته شده:
توجه مهم: به دلیل تداخل زمان ثبت نام دوره 2015 با زمان اعلام نتیجه سری بعد، احتمال از دست دادن دوره جدید می باشد، لذا توصیه می شود دوره جدید را هم اکنون تمدید فرمائید. بدیهی است در صورت برنده شدن دوره 2014. از نظر مقررات اداره مهاجرت نیز صراحتا اشاره شده است که مشکلی نیست.
دوره جدید رو هم اکنون تمدید کنید یعنی چی؟ یعنی در 2015 ثبت نام کنم؟
من این سوالو در همون تاپیک مطرح کردم ولی کسی جواب نداد.
لطفا راهنمایی بفرمایید. مرسی
سلام
بله شما میتونید در لاتاری2015 ثبت نام کنید بدون توجه به نتایج دور دوم و ایرادی شامل حال شما نخواهد شد در صورت قبولی در دور دوم و ثبت نام در لاتاری 2015. موفق باشی

تشکر کنندگان: مامان خانم ، behfaza ، shayesteh
الان سری به تاپیک کلیرنس 2013 زدم و خیلی خیلی ناراحت شدم...کی فکرشو میکرد!!!
ببخشید که در این تاپیک این پست رو گذاشتم ولی ذهنم بشدت درگیر آینده مبهمی شد که در انتظار ما برندگان 2014 است
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان