کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2014
(2013-09-21 ساعت 00:56)bayat_r نوشته:  
(2013-09-21 ساعت 00:30)EKAM نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 22:39)bayat_r نوشته:  دوستای خوب 2014 ازتون خواهش میکنم،تمنا میکنم حتماً تا جاییکه میتونید قبولیتون رو به کسی نگید....زبونم لال به این لحظه ها فکر کنید که اگر مثل 2013 بشه خیلی سخته که بخواهید به همه بگید نشد.... به هر حال آدمیزاد دوست داره پز بده.....اما اگر ویزا داشته باشید و بگید خیلی بهتره....
برادرانه خواهش می کنم خودتون رو کنترل کنید و به همه نگید...
میشه میشه....من تا روزی که ویزام تو پاسم نخورد به هیچکس نگفتم حتی پدر مادرم.....

قربان شما - بیات

من قبوليمو به خيليا گفتم نه از روي پز چون دوست دارم خوشحاليمو با همه در ميون بزارم همونطور كه الان دلم ميخواد ناراحتيمو براي دوستان ٢٠١٣ فريااااااااادددددد بزنم. خدايا نذار اين دوستانمون از قطار شادي .... جا بمونن آمين
ببنید رفتار هر کسی به خودش مربوطه اما دوست خوبم یک میلیونیم درصد اگر زبودن لال نشه میدونی خودت و همون اطرافیان که میخواستی خوشحالشون کنی، چقدر ناراحت میشن....تازه برای خود آدم هم تحمل این مشکل سخت تره.....
من پیشنهاد کردم حالا: صلاح مملکت خویش خسروان دانند Big Grin

در ضمن اینجا رو بخونید: http://mohajersara.com/thread-5637-post-...#pid418517

حرف شما كاملا درسته آقاي بيات براي من كار از كار گذشته اميدوارم ديگران حرفاي شما پيشكسوتان رو گوش كنن و الان بايد براي دوستانمون دعا كنيم
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: shahryar7021 ، bayat_r
خدای بزرگ چشم انتظاری بده به بزرگیت قسم اونائی که چشم انتظار خبر خوش هستن و دست خالی نذار خدا جون خیرو صلاحشونو تو هرچی هست همون رو واسشون مهیا کن.همیشه کنارمون بودی و هستی تو تمام لحظات ....بچه های 2013 رو فراموش نکن
متاسفانه نشد،
تشکر کنندگان: EKAM ، amin arefi ، sipoona
بچه های 2013 که هنوز ویزا نگرفتند در مرحله دوم برنده شده بودن؟
تشکر کنندگان:
(2013-09-21 ساعت 10:25)siavash64 نوشته:  بچه های 2013 که هنوز ویزا نگرفتند در مرحله دوم برنده شده بودن؟
نه کسانی هستند که. متاسفانه زمان کلیر شدنشان طولانی شده
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تشکر کنندگان: EKAM ، behfaza
(2013-09-19 ساعت 16:49)محبت نوشته:  
(2013-09-19 ساعت 11:00)farzadsmile نوشته:  با سلام
یه سوال در مدت ثبت نام 2015. بنده عراقی هستم ولی متولد ایران. شناسنامه و کارت ملی و خلاصه مدارک ایرانی ندارم. تمام مدارکم عراقی هست. اما خوب در ایران تحصیل کردم و تا به حال هم به عراق نرفتم. در گذرنامه هم محل تولد را ایران زده است. به نظر شما زمان ثبت نام باید کشور بومی را ایران انتخاب کنم یا عراق؟
سلام
دوست خوبم سوال 5برای شما جوابش میشه ایران سوال 6 هرکجا مدارکش رو میتونید ارائه بدید خصوصا پاسپورت و مدارک شناساییتون.
از دوستان عاجزانه خواهشمندم در صورت امکان جواب روشنی بدهند. آیا اگر من در سوال 6 ایران را انتخاب کنم مشکلی پیش خواهد آمد؟ در توضیحات زیر سوال 6 به وضوح ذکر شده که کشور بومی شما، کشوری است که در آن متولد شده اید.
با تشکر
تشکر کنندگان:
(2013-09-21 ساعت 10:45)مامان خانم نوشته:  
(2013-09-21 ساعت 10:25)siavash64 نوشته:  بچه های 2013 که هنوز ویزا نگرفتند در مرحله دوم برنده شده بودن؟
نه کسانی هستند که. متاسفانه زمان کلیر شدنشان طولانی شده

يكسري از برنده هاي مرحله دوم ويزا گرفتن الان به مرحله اوليا ميگن ويزا تموم شده Sad
UAE→USA
تشکر کنندگان: مامان خانم ، farshadsh
(2013-09-21 ساعت 09:13)shazad نوشته:  
(2013-09-21 ساعت 08:17)kamix نوشته:  
(2013-09-21 ساعت 08:09)kamix نوشته:  خيلي ناراحت شدم برا بچه هاي ٢٠١٣ حتي خيليلشون كلير شده بودن ولي نبايد نا اميد بشن چون تعدادشون زياد نيست فكر كنم زير ٦٠ نفره و تا آخ سپتامر هنوز چند روز مونده چون بچه ها زنگ زده بودن كي سي سي خود اپراتوره هم گفته اولين بار اينجوري ميشه با واشنگتن نامه نگاري كردن كه ويزا تموم شده منتظر جواب از پايتختن اميدوارم اين تعدادم ويزا بدن پروسه ٢٠١٣ به خوبي بسته شه
نميدونم ايناكه ويزا به تعداد كافي ويزا ندارن چرا دور دومم نزديك ٢٠٠٠ نفر اعلام كردن
مگه مردم مسخرن كه يه سال زندگيشونو گذاشتن حالا خيلي راحت ميگن تموم شد حالمون گرفته شد فكر ميكرديم بي برنامگي فقط تو مملكت خودمونه

ضمن ابراز شدید ناراحتی خودم می خوام در جواب دوست خوبم بگم که اتفاقا حتی تمام شدن تعداد ویزا هم از روی برنامه ریزی شون هست نه بی برنامه گیشون.

بهتره اینو به خاطر داشته باشیم که زندگی لاتاری نیست. لاتاری فقط بخش بسیار کوچکی از اون هست. بخشی که حتی در صورت موفقیت آمیز بودن گاهی به صلاح بعضی ها تموم می شه و گاهی هم نه! بیایید زندگی کنیم و به اتفاقات خوب و بد لبخند بزنیم.

منم برای دوستان 2013 دعا میکنم که اونچه که بخیرشونه براشون اتفاق بیفته ! گاهی اتفاقتی که بصلاح ماست مورد علاقه ما نیست ولی بقول امریکاییا :
Something is blessing disguise ! یعنی ازش متنفر بودم ولی بعدا دیدم خیرم در اون بود !!!!
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان: behfaza ، EKAM
(2013-09-21 ساعت 10:45)farzadsmile نوشته:  
یه سوال در مدت ثبت نام 2015. بنده عراقی هستم ولی متولد ایران. شناسنامه و کارت ملی و خلاصه مدارک ایرانی ندارم. تمام مدارکم عراقی هست. اما خوب در ایران تحصیل کردم و تا به حال هم به عراق نرفتم. در گذرنامه هم محل تولد را ایران زده است. به نظر شما زمان ثبت نام باید کشور بومی را ایران انتخاب کنم یا عراق؟
سلام
دوست خوبم سوال 5برای شما جوابش میشه ایران سوال 6 هرکجا مدارکش رو میتونید ارائه بدید خصوصا پاسپورت و مدارک شناساییتون.
از دوستان عاجزانه خواهشمندم در صورت امکان جواب روشنی بدهند. آیا اگر من در سوال 6 ایران را انتخاب کنم مشکلی پیش خواهد آمد؟ در توضیحات زیر سوال 6 به وضوح ذکر شده که کشور بومی شما، کشوری است که در آن متولد شده اید.
با تشکر
دوست عزیز بچه ها گفتن که بومی یعنی محلی که برای مدتی اونجا ساکن هستید یعنی محل اسکان که شما چندین وقته اونجائی نه به صورت موقت
متاسفانه نشد،
تشکر کنندگان:
سلام
با تشکر

شما بايد ايرانو انتخاب كنيد هم متولد اينجا هستين هم پاستون مال اينجاست
UAE→USA
تشکر کنندگان:
دوستان به نظر شما ما كه از برندگان٢٠١٤ هستيم ٢٠١٥ شركت كنيم دوباره، مشكلي ايجاد ميشه برامون ؟
شماره كيس:2014000071xx،ویزای یک ضرب.فلوریداCoolانجمن معماران مهاجرسرا&هنرسینمادر امریکا
"اگر صخره در
مسیر رود نبود،رود هیچ آوازی از خود سر نمی داد "

تشکر کنندگان:
(2013-09-21 ساعت 12:00)kamix نوشته:  دوستان به نظر شما ما كه از برندگان٢٠١٤ هستيم ٢٠١٥ شركت كنيم دوباره، مشكلي ايجاد ميشه برامون ؟

بهتره که این کار رو انجام ندید.
به خصوص اگر مدارکتون رو هم ارسال کرده باشید.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: kamix ، EKAM
آخر وعاقبتمون مثل بچه هاي ٢٠١٣ نشه ؟ ما كيس نامبرمون هم بالاست به خاطر همين گفتم ثبت نام كنيم دولاره
شماره كيس:2014000071xx،ویزای یک ضرب.فلوریداCoolانجمن معماران مهاجرسرا&هنرسینمادر امریکا
"اگر صخره در
مسیر رود نبود،رود هیچ آوازی از خود سر نمی داد "

تشکر کنندگان:
(2013-09-21 ساعت 12:09)kamix نوشته:  آخر وعاقبتمون مثل بچه هاي ٢٠١٣ نشه ؟ ما كيس نامبرمون هم بالاست به خاطر همين گفتم ثبت نام كنيم دولاره

ایشالا که نمیشه. راجع به بچه های 2013 هم باید صبر کنیم ببینیم تا آخر سپتامبر چه اتفاقی می افته. در کل به خودتون استرس وارد نکنید دوست عزیز.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: behfaza ، EKAM ، kamix ، artam2 ، maryam_a ، shayesteh
(2013-09-21 ساعت 11:34)EKAM نوشته:  
سلام
با تشکر

از دوستان با تجربه، اقاقیا، shimoda، کیمیای عزیز و سایر دوستان خواهشمندم راهنمایی کنند.
پاسپورت من ایرانی نیست و عراقی هست ولی متولد ایران هستم در تمام مدارک تحصیلی و حتی پاسپورت من محل تولد را ایران زده است. خواهشاً کمک کنید.
باتشکر
تشکر کنندگان:
(2013-09-21 ساعت 12:15)farzadsmile نوشته:  
(2013-09-21 ساعت 11:34)EKAM نوشته:  
سلام
با تشکر

از دوستان با تجربه، اقاقیا، shimoda، کیمیای عزیز و سایر دوستان خواهشمندم راهنمایی کنند.
پاسپورت من ایرانی نیست و عراقی هست ولی متولد ایران هستم در تمام مدارک تحصیلی و حتی پاسپورت من محل تولد را ایران زده است. خواهشاً کمک کنید.
باتشکر

دوست عزیزم:
اصل ماجرا این هست:

ملیت شما عراقی است و تمام مدارکتون هم همونطور که فرمودین عراقی هست. ( هرچند که متولد ایران هستید اما ایرانی نیستید چون کشور ایران تابع قانون خون هست و تابع قانون خاک و یا هردو نیست که شما ایرانی به حساب بیایید ) ( یعنی Nationality شما عراقی میشه )

کشور محل تولد، فعلی و محل سکونتتون ایران هست. ( یعنی Place of Birth )

حالا با این نگاه فرم هاتون رو پر کنید
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: EKAM ، aghaghia ، ffrfar ، noobnoobi ، behfaza ، Shahabpk

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان