2013-09-21 ساعت 09:31
(2013-09-21 ساعت 00:56)bayat_r نوشته:(2013-09-21 ساعت 00:30)EKAM نوشته:ببنید رفتار هر کسی به خودش مربوطه اما دوست خوبم یک میلیونیم درصد اگر زبودن لال نشه میدونی خودت و همون اطرافیان که میخواستی خوشحالشون کنی، چقدر ناراحت میشن....تازه برای خود آدم هم تحمل این مشکل سخت تره.....(2013-09-20 ساعت 22:39)bayat_r نوشته: دوستای خوب 2014 ازتون خواهش میکنم،تمنا میکنم حتماً تا جاییکه میتونید قبولیتون رو به کسی نگید....زبونم لال به این لحظه ها فکر کنید که اگر مثل 2013 بشه خیلی سخته که بخواهید به همه بگید نشد.... به هر حال آدمیزاد دوست داره پز بده.....اما اگر ویزا داشته باشید و بگید خیلی بهتره....
برادرانه خواهش می کنم خودتون رو کنترل کنید و به همه نگید...
میشه میشه....من تا روزی که ویزام تو پاسم نخورد به هیچکس نگفتم حتی پدر مادرم.....
قربان شما - بیات
من قبوليمو به خيليا گفتم نه از روي پز چون دوست دارم خوشحاليمو با همه در ميون بزارم همونطور كه الان دلم ميخواد ناراحتيمو براي دوستان ٢٠١٣ فريااااااااادددددد بزنم. خدايا نذار اين دوستانمون از قطار شادي .... جا بمونن آمين
من پیشنهاد کردم حالا: صلاح مملکت خویش خسروان دانند
در ضمن اینجا رو بخونید: http://mohajersara.com/thread-5637-post-...#pid418517
حرف شما كاملا درسته آقاي بيات براي من كار از كار گذشته اميدوارم ديگران حرفاي شما پيشكسوتان رو گوش كنن و الان بايد براي دوستانمون دعا كنيم
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi
/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person

UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
Neredeysen orası bana kutsal toprak