موضوعها: 0
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-20 ساعت 21:33)hamid.eng نوشته: الان سری به تاپیک کلیرنس 2013 زدم و خیلی خیلی ناراحت شدم...کی فکرشو میکرد!!!
ببخشید که در این تاپیک این پست رو گذاشتم ولی ذهنم بشدت درگیر آینده مبهمی شد که در انتظار ما برندگان 2014 است
واي به خدا منم ٢ ساعته ميخ شدم تو كليرنس ٢٠١٣، خدا صبرشون بده. واقعا منم غصه دار شدم.
Tabassomshojaat, كيس نامبر: 2014AS69xx، تاريخ رويت: ١ مي، ارسال فرمها: ٧ مي، دريافت تاييديه: ٢٧ مي، كارنت: April ٢٠١٤، دريافت نامه دوم: ١٧ آوريل، مصاحبه: جون ٢٠١٤، سفارت: ابوظبي، دريافت ويزا: يكضرب خدا رو شكر، سفر به آمريكا: سپتامبر ٢٠١٤، گرفتن سوشيال: ٢٩ سپتامبر، گرفتن گرين كارت: ٢٣ اكتبر ٢٠١٤
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-20 ساعت 21:25)hossien_501 نوشته: سلام دوستان
یه ختم قران بذاریم شاید زودتر کارنت بشیم
سلام
شاید بهتر باشد این دعا را برای دوستان 2013 بکنید که الان در ترکیه با استرس فراوان به سر می برند شاید جای این پست این جا نباشد اما خواهش می کنم از ته دل برای این دوستان دعا کنید نمی دانید چقدر ناراحت این دوستانم
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
رتبه:
56
0 تشکر در 0 ارسال
اميدوارم به زوووودي همگي دوستان 2013 خبر خوشحالي بهمون بدن...
.خداااااااااااااايااااااااااااااااااا..... نظري بنداز قربووونت برم..
رتبه:
157
7 تشکر در 0 ارسال
دوستای خوب 2014 ازتون خواهش میکنم،تمنا میکنم حتماً تا جاییکه میتونید قبولیتون رو به کسی نگید....زبونم لال به این لحظه ها فکر کنید که اگر مثل 2013 بشه خیلی سخته که بخواهید به همه بگید نشد.... به هر حال آدمیزاد دوست داره پز بده.....اما اگر ویزا داشته باشید و بگید خیلی بهتره....
برادرانه خواهش می کنم خودتون رو کنترل کنید و به همه نگید...
میشه میشه....من تا روزی که ویزام تو پاسم نخورد به هیچکس نگفتم حتی پدر مادرم.....
قربان شما - بیات
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-20 ساعت 22:27)مامان خانم نوشته: (2013-09-20 ساعت 21:25)hossien_501 نوشته: سلام دوستان
سلام
شاید بهتر باشد این دعا را برای دوستان 2013 بکنید که الان در ترکیه با استرس فراوان به سر می برند شاید جای این پست این جا نباشد اما خواهش می کنم از ته دل برای این دوستان دعا کنید نمی دانید چقدر ناراحت این دوستانم
سلام
آره متاسفانه وضعیت خوبی نیست امیدوارم کسی ناامید نشه خدایا نوکرتم یه نظری از سر لطف.......
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-20 ساعت 22:43)محبت نوشته: (2013-09-20 ساعت 22:27)مامان خانم نوشته: (2013-09-20 ساعت 21:25)hossien_501 نوشته: سلام دوستان
سلام
سلام
آره متاسفانه وضعیت خوبی نیست امیدوارم کسی ناامید نشه خدایا نوکرتم یه نظری از سر لطف.......
ما ایرانیها ادمای یا حجب و حیا و انسان دوستی هستیم ،ایشالا خدای مهریون به این دل های پاک نگا کنه و ایشالا عزیرانی که منطزر دریافت ویزا هستند هر چه زود تر خبر خوش بگیرن
case number:2014AS00002XXX تاریخ رویت قبولی:1می
کارنت شدن:10اکتبر تاریخ تایید رسید فرم ها:16aug سفارت:ایروان
تاریخ مدیکال:هفته دوم دسامبرتاریخ مصاحبه :هفته دوم دسامبر
برگه آبی کلیرنس و همچنان منتظرتاریخ آپدیت:28 فوریه 29 می
کلیرنس:30می
انجام مدیکال جدید:16 جون دریافت ویزا:20 جون
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
[b]سلام
به شخصه و برای احترامی که برای ناراحتیشون قائل هستم تا مشخص شدن قطعی وضعیتشون پستی نخواهم گذاشت . آخه نوکرتم اوستا کریم اگه قرار بود نشه که تا اینجا نمیکشوندیشون دارم اعتراض میکنم به تقدیرت و نوکریه خودت و خلقتو میکنم اما این دوستامونو دست خالی نذار منتظر معجزه هاتم چون تو رئوفتر از اونی که دل بنده هاتو بشکنی بذار اینکارو بنده های مرخصت کنن نه توئی که جرات نمیکنم بهت بگم تو نمیدونم چطوری بگم، د چاکرتم نوکرتم اصلا به عنوان یه هیچی بیا و خدایی کن واسه این گلهای منتظرت، دیگه نمیدونم چی باید بگم ، ببخشید حالم خوب نیست شب همه خوش[/b]
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
موضوعها: 2
رتبه:
170
2 تشکر در 1 ارسال
بنده هم وقتی این خبر رو شنیدم شوکه شدم یک لحظه خودم رو جای دوستانی که منتظر هستند گذاشتم پس از یک سال انتظارو هزینه و هزار جور مسائل و مشکلات واقعا سخته این اخر کاری این اتفاق واسشون بیفته این واقعا انصاف نیست خدایا نوکرتیم خودت کارا رو راست و ریس کن .. به هر حال از صمیم قلب واسشون دعا میکنم که بزودی مشکل حل شه و خوشحال شیم انشالله
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
به خدا خسته شدم سرم به شدت درد می کند از بس به دنبال یک خبر خوب در سایت سفارت و تاپیک بچه های 2013چرخیدم حتی نمی توانم این همه ناراحتی را تحمل کنم. باورش سخت و غیر ممکن است هر چند من همیشه معجزه را باور دارم می بخشید اما واقعا به درد دل احتیاج داشتم می دانم پست نامربوطی است اما واقعا نمی توانم جلوی اشک هایم را بگیرم ببخشید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-21 ساعت 08:09
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-21 ساعت 08:10 توسط kamix.)
خيلي ناراحت شدم برا بچه هاي ٢٠١٣ حتي خيليلشون كلير شده بودن ولي نبايد نا اميد بشن چون تعدادشون زياد نيست فكر كنم زير ٦٠ نفره و تا آخ سپتامر هنوز چند روز مونده چون بچه ها زنگ زده بودن كي سي سي خود اپراتوره هم گفته اولين بار اينجوري ميشه با واشنگتن نامه نگاري كردن كه ويزا تموم شده منتظر جواب از پايتختن اميدوارم اين تعدادم ويزا بدن پروسه ٢٠١٣ به خوبي بسته شه