کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2014
(2013-09-20 ساعت 21:33)hamid.eng نوشته:  الان سری به تاپیک کلیرنس 2013 زدم و خیلی خیلی ناراحت شدم...کی فکرشو میکرد!!!
ببخشید که در این تاپیک این پست رو گذاشتم ولی ذهنم بشدت درگیر آینده مبهمی شد که در انتظار ما برندگان 2014 است

واي به خدا منم ٢ ساعته ميخ شدم تو كليرنس ٢٠١٣، خدا صبرشون بده. واقعا منم غصه دار شدم.
Sad
Tabassomshojaat, كيس نامبر: 2014AS69xx، تاريخ رويت: ١ مي، ارسال فرمها: ٧ مي، دريافت تاييديه: ٢٧ مي، كارنت: April ٢٠١٤، دريافت نامه دوم: ١٧ آوريل، مصاحبه: جون ٢٠١٤، سفارت: ابوظبي، دريافت ويزا: يكضرب خدا رو شكر، سفر به آمريكا: سپتامبر ٢٠١٤، گرفتن سوشيال: ٢٩ سپتامبر، گرفتن گرين كارت: ٢٣ اكتبر ٢٠١٤
(2013-09-20 ساعت 21:25)hossien_501 نوشته:  سلام دوستان
یه ختم قران بذاریم شاید زودتر کارنت بشیم
سلام
شاید بهتر باشد این دعا را برای دوستان 2013 بکنید که الان در ترکیه با استرس فراوان به سر می برند شاید جای این پست این جا نباشد اما خواهش می کنم از ته دل برای این دوستان دعا کنید نمی دانید چقدر ناراحت این دوستانم
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تشکر کنندگان: maryam_a ، aghaghia ، Tabassomshojaat ، KIMIA2005 ، behfaza ، EKAM ، nasim ، ghafari88 ، amin arefi
اميدوارم به زوووودي همگي دوستان 2013 خبر خوشحالي بهمون بدن...
.خداااااااااااااايااااااااااااااااااا..... نظري بنداز قربووونت برم..
دوستای خوب 2014 ازتون خواهش میکنم،تمنا میکنم حتماً تا جاییکه میتونید قبولیتون رو به کسی نگید....زبونم لال به این لحظه ها فکر کنید که اگر مثل 2013 بشه خیلی سخته که بخواهید به همه بگید نشد.... به هر حال آدمیزاد دوست داره پز بده.....اما اگر ویزا داشته باشید و بگید خیلی بهتره....
برادرانه خواهش می کنم خودتون رو کنترل کنید و به همه نگید...
میشه میشه....من تا روزی که ویزام تو پاسم نخورد به هیچکس نگفتم حتی پدر مادرم.....

قربان شما - بیات
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
(2013-09-20 ساعت 22:27)مامان خانم نوشته:  
سلام
شاید بهتر باشد این دعا را برای دوستان 2013 بکنید که الان در ترکیه با استرس فراوان به سر می برند شاید جای این پست این جا نباشد اما خواهش می کنم از ته دل برای این دوستان دعا کنید نمی دانید چقدر ناراحت این دوستانم
سلام
آره متاسفانه وضعیت خوبی نیست امیدوارم کسی ناامید نشه خدایا نوکرتم یه نظری از سر لطف.......
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

(2013-09-20 ساعت 22:43)محبت نوشته:  
سلام
سلام
آره متاسفانه وضعیت خوبی نیست امیدوارم کسی ناامید نشه خدایا نوکرتم یه نظری از سر لطف.......

ما ایرانیها ادمای یا حجب و حیا و انسان دوستی هستیم ،ایشالا خدای مهریون به این دل های پاک نگا کنه و ایشالا عزیرانی که منطزر دریافت ویزا هستند هر چه زود تر خبر خوش بگیرن
case number:2014AS00002XXX تاریخ رویت قبولی:1می
کارنت شدن:10اکتبر تاریخ تایید رسید فرم ها:16aug سفارت:ایروان
تاریخ مدیکال:هفته دوم دسامبرتاریخ مصاحبه :هفته دوم دسامبر
برگه آبی کلیرنس و همچنان منتظرتاریخ آپدیت:28 فوریه 29 می
کلیرنس:30می
انجام مدیکال جدید:16 جون دریافت ویزا:20 جون
تشکر کنندگان: محبت ، مامان خانم ، Elahe. ، KIMIA2005 ، EKAM ، nasim ، ghafari88 ، ali1089198 ، noobnoobi
[b]سلام
به شخصه و برای احترامی که برای ناراحتیشون قائل هستم تا مشخص شدن قطعی وضعیتشون پستی نخواهم گذاشت . آخه نوکرتم اوستا کریم اگه قرار بود نشه که تا اینجا نمیکشوندیشون دارم اعتراض میکنم به تقدیرت و نوکریه خودت و خلقتو میکنم اما این دوستامونو دست خالی نذار منتظر معجزه هاتم چون تو رئوفتر از اونی که دل بنده هاتو بشکنی بذار اینکارو بنده های مرخصت کنن نه توئی که جرات نمیکنم بهت بگم تو نمیدونم چطوری بگم، د چاکرتم نوکرتم اصلا به عنوان یه هیچی بیا و خدایی کن واسه این گلهای منتظرت، دیگه نمیدونم چی باید بگم ، ببخشید حالم خوب نیست شب همه خوش
[/b]
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

بنده هم وقتی این خبر رو شنیدم شوکه شدم یک لحظه خودم رو جای دوستانی که منتظر هستند گذاشتم پس از یک سال انتظارو هزینه و هزار جور مسائل و مشکلات واقعا سخته این اخر کاری این اتفاق واسشون بیفته این واقعا انصاف نیست خدایا نوکرتیم خودت کارا رو راست و ریس کن .. به هر حال از صمیم قلب واسشون دعا میکنم که بزودی مشکل حل شه و خوشحال شیم انشالله
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
(2013-09-20 ساعت 22:39)bayat_r نوشته:  دوستای خوب 2014 ازتون خواهش میکنم،تمنا میکنم حتماً تا جاییکه میتونید قبولیتون رو به کسی نگید....زبونم لال به این لحظه ها فکر کنید که اگر مثل 2013 بشه خیلی سخته که بخواهید به همه بگید نشد.... به هر حال آدمیزاد دوست داره پز بده.....اما اگر ویزا داشته باشید و بگید خیلی بهتره....
میشه میشه....من تا روزی که ویزام تو پاسم نخورد به هیچکس نگفتم حتی پدر مادرم.....

قربان شما - بیات

من قبوليمو به خيليا گفتم نه از روي پز چون دوست دارم خوشحاليمو با همه در ميون بزارم همونطور كه الان دلم ميخواد ناراحتيمو براي دوستان ٢٠١٣ فريااااااااادددددد بزنم. خدايا نذار اين دوستانمون از قطار شادي .... جا بمونن آمين
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: bayat_r ، KIMIA2005 ، مامان خانم ، farshadsh ، nasim ، noobnoobi ، sepideh_
(2013-09-21 ساعت 00:30)EKAM نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 22:39)bayat_r نوشته:  دوستای خوب 2014 ازتون خواهش میکنم،تمنا میکنم حتماً تا جاییکه میتونید قبولیتون رو به کسی نگید....زبونم لال به این لحظه ها فکر کنید که اگر مثل 2013 بشه خیلی سخته که بخواهید به همه بگید نشد.... به هر حال آدمیزاد دوست داره پز بده.....اما اگر ویزا داشته باشید و بگید خیلی بهتره....

قربان شما - بیات

من قبوليمو به خيليا گفتم نه از روي پز چون دوست دارم خوشحاليمو با همه در ميون بزارم همونطور كه الان دلم ميخواد ناراحتيمو براي دوستان ٢٠١٣ فريااااااااادددددد بزنم. خدايا نذار اين دوستانمون از قطار شادي .... جا بمونن آمين
ببنید رفتار هر کسی به خودش مربوطه اما دوست خوبم یک میلیونیم درصد اگر زبودن لال نشه میدونی خودت و همون اطرافیان که میخواستی خوشحالشون کنی، چقدر ناراحت میشن....تازه برای خود آدم هم تحمل این مشکل سخت تره.....
من پیشنهاد کردم حالا: صلاح مملکت خویش خسروان دانند Big Grin

در ضمن اینجا رو بخونید: http://mohajersara.com/thread-5637-post-...#pid418517
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: aghaghia ، KIMIA2005 ، مامان خانم ، farshadsh ، nasim ، EKAM ، ghafari88 ، behfaza ، noobnoobi ، amin arefi ، maryam_a
به خدا خسته شدم سرم به شدت درد می کند از بس به دنبال یک خبر خوب در سایت سفارت و تاپیک بچه های 2013چرخیدم حتی نمی توانم این همه ناراحتی را تحمل کنم. باورش سخت و غیر ممکن است هر چند من همیشه معجزه را باور دارم می بخشید اما واقعا به درد دل احتیاج داشتم می دانم پست نامربوطی است اما واقعا نمی توانم جلوی اشک هایم را بگیرم ببخشید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تشکر کنندگان: farshadsh ، aghaghia ، bayat_r ، BLACK_DAY ، KIMIA2005 ، Tabassomshojaat ، athenaa ، nasim ، ghafari88 ، EKAM ، behfaza ، پروا ، amin arefi
خيلي ناراحت شدم برا بچه هاي ٢٠١٣ حتي خيليلشون كلير شده بودن ولي نبايد نا اميد بشن چون تعدادشون زياد نيست فكر كنم زير ٦٠ نفره و تا آخ سپتامر هنوز چند روز مونده چون بچه ها زنگ زده بودن كي سي سي خود اپراتوره هم گفته اولين بار اينجوري ميشه با واشنگتن نامه نگاري كردن كه ويزا تموم شده منتظر جواب از پايتختن اميدوارم اين تعدادم ويزا بدن پروسه ٢٠١٣ به خوبي بسته شه
شماره كيس:2014000071xx،ویزای یک ضرب.فلوریداCoolانجمن معماران مهاجرسرا&هنرسینمادر امریکا
"اگر صخره در
مسیر رود نبود،رود هیچ آوازی از خود سر نمی داد "

تشکر کنندگان: nasim ، EKAM ، noobnoobi
(2013-09-21 ساعت 08:09)kamix نوشته:  خيلي ناراحت شدم برا بچه هاي ٢٠١٣ حتي خيليلشون كلير شده بودن ولي نبايد نا اميد بشن چون تعدادشون زياد نيست فكر كنم زير ٦٠ نفره و تا آخ سپتامر هنوز چند روز مونده چون بچه ها زنگ زده بودن كي سي سي خود اپراتوره هم گفته اولين بار اينجوري ميشه با واشنگتن نامه نگاري كردن كه ويزا تموم شده منتظر جواب از پايتختن اميدوارم اين تعدادم ويزا بدن پروسه ٢٠١٣ به خوبي بسته شه
نميدونم ايناكه ويزا به تعداد كافي ويزا ندارن چرا دور دومم نزديك ٢٠٠٠ نفر اعلام كردن
مگه مردم مسخرن كه يه سال زندگيشونو گذاشتن حالا خيلي راحت ميگن تموم شد حالمون گرفته شد فكر ميكرديم بي برنامگي فقط تو مملكت خودمونه
شماره كيس:2014000071xx،ویزای یک ضرب.فلوریداCoolانجمن معماران مهاجرسرا&هنرسینمادر امریکا
"اگر صخره در
مسیر رود نبود،رود هیچ آوازی از خود سر نمی داد "

تشکر کنندگان: EKAM
(2013-09-20 ساعت 22:43)محبت نوشته:  
سلام
سلام
منم خیلی ناراحت شدم.. بعد 1 سال امید و انتظار.. Sad
looking forward to move US
wife and mommy
traveled to florida/ california and texas Big Grin
تشکر کنندگان: EKAM
(2013-09-21 ساعت 08:17)kamix نوشته:  
(2013-09-21 ساعت 08:09)kamix نوشته:  خيلي ناراحت شدم برا بچه هاي ٢٠١٣ حتي خيليلشون كلير شده بودن ولي نبايد نا اميد بشن چون تعدادشون زياد نيست فكر كنم زير ٦٠ نفره و تا آخ سپتامر هنوز چند روز مونده چون بچه ها زنگ زده بودن كي سي سي خود اپراتوره هم گفته اولين بار اينجوري ميشه با واشنگتن نامه نگاري كردن كه ويزا تموم شده منتظر جواب از پايتختن اميدوارم اين تعدادم ويزا بدن پروسه ٢٠١٣ به خوبي بسته شه
نميدونم ايناكه ويزا به تعداد كافي ويزا ندارن چرا دور دومم نزديك ٢٠٠٠ نفر اعلام كردن
مگه مردم مسخرن كه يه سال زندگيشونو گذاشتن حالا خيلي راحت ميگن تموم شد حالمون گرفته شد فكر ميكرديم بي برنامگي فقط تو مملكت خودمونه

ضمن ابراز شدید ناراحتی خودم می خوام در جواب دوست خوبم بگم که اتفاقا حتی تمام شدن تعداد ویزا هم از روی برنامه ریزی شون هست نه بی برنامه گیشون.

بهتره اینو به خاطر داشته باشیم که زندگی لاتاری نیست. لاتاری فقط بخش بسیار کوچکی از اون هست. بخشی که حتی در صورت موفقیت آمیز بودن گاهی به صلاح بعضی ها تموم می شه و گاهی هم نه! بیایید زندگی کنیم و به اتفاقات خوب و بد لبخند بزنیم.
تشکر کنندگان: ghafari88 ، EKAM ، behfaza ، noobnoobi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان