موضوعها: 0
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
دلیل اینکه توی یه خونواده به یه نفر می دن ویزا به یکی دیگه نمی دن چی می توونه باشه؟
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،
آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-21 ساعت 12:33)nasim نوشته: دلیل اینکه توی یه خونواده به یه نفر می دن ویزا به یکی دیگه نمی دن چی می توونه باشه؟
واقعا نمیدونم. راستی یه سوال؟ با توجه به این اتفاقی که برای بچه های 2013 پیش آمده آیا بهتر نیست امسال هم دوباره برای لاتاری 2015 ثبت نام کنیم؟
آیا میشه برای اون کسی که برنده اصلی نیست دوباره فرم ثبت نام پر کرد؟
Tabassomshojaat, كيس نامبر: 2014AS69xx، تاريخ رويت: ١ مي، ارسال فرمها: ٧ مي، دريافت تاييديه: ٢٧ مي، كارنت: April ٢٠١٤، دريافت نامه دوم: ١٧ آوريل، مصاحبه: جون ٢٠١٤، سفارت: ابوظبي، دريافت ويزا: يكضرب خدا رو شكر، سفر به آمريكا: سپتامبر ٢٠١٤، گرفتن سوشيال: ٢٩ سپتامبر، گرفتن گرين كارت: ٢٣ اكتبر ٢٠١٤
رتبه:
74
1 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت دوستان عزیز.
اول از همه واقعا بابت بچه های 2013 ناراحت شدم و امیدوارم هر چه زودتر از واشنگتون خبرهای خوبی بشنون.
دوم اینکه از دوستانی که چه مستقیم و چه غیر مستقیم برنده شدن عاجزانه خواهش میکنم در لاتاری امسال ثبت نام نکنن و حق کسی دیگه رو از بین نبرن در ضمن من فکر میکنم اگه کسی ویزا بگیره و سال بعدش دوباره برنده بشه ممکنه براش مشکل پیش بیاد پس بهتره ریسکی نکنید که آیندتون رو تحت تاثیر قرار بده.
موفق باشین
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
تاپیک کلیرنس 2013 رو نگاه می کردم..اکثرا کیس نامبرهای نه چندان بالا مثل من داشتن..دلیل اینکه این چند مورد کلیرنس شون اینقدر طول کشیده چی بوده؟ دلیل اینکه تازه سپتامبر باید ویزاشون رو می گرفتن اونم با کیس نامبرهایی در حد شش هزار..کسی خبر داره؟
خیلی خیلی ناراحت و شوکه شدم..از صمیم قلب دعا می کنم یه راه حلی براشون در نظر گرفته بشه..
کیس نامبر: 2014AS66XX
سفارت: ایروان
زمان مصاحبه : هفته اول جون
تعداد افراد کیس: یک نفر
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز با توجه به مشکلاتی که برای بچه های 2013 پیش امد احساس کردم بد نیست این قسمت از توصیه های دوستان سالهای قبل را برای مصاحبه با شما به اشتراک بگذارم امیدوارم برای شما مفید باشد
اولین چیزی که روی ان تاکید دارم اینه که تصمیم گیرنده نهایی برای پرونده تون خود آفیسر مصاحبه کننده ست,آفیسر در مورد کیس ها اختیار تام داره که به صلاح دید خودش ویزا بده یا نده, درسته که باید طبق یکسری چارچوبی که واسش معین کردن کیس هارو بررسی کنه ولی باز هم اونه که تصمیم میگیره و نه چارچوبهایی که برای ویزا گرفتن مشخص شده. ممکنه شما شرایط گرفتن ویزا رو داشته باشید ولی آفیسر تشخیص بده که بهتون ویزا نده و ممکنه شما شرایطش رو نداشته باشید و آفیسر بهتون ویزا بده. این مساله در مورد کلیرنس هم صدق میکنه, آفیسر تشخیص داد منی که سربازی معاف شدم و سفر خارجی نداشتم و شغلم خصوصی بود کلیرنس بهم بزنه و برگه آبی بده و همون آفیسر تشخیص داد یکی از دوستانم که قبل از من رفته بود مصاحبه و سربازی سپاه بود یکضرب ویزا بگیره. آفیسر تشخیص میده موجودی 20 میلیونی یک کیس کافیه ولی به شما که میرسه میگه 30 میلیون باید بزاری. همه اینها نشون میده که چقدر دست آفیسر مصاحبه کننده در ویزا دادن یا ندادن بازه و هیچکس اون رو به خاطر تصمیمش بازخواست نمیکنه, چون صد درصد قبلا امتحانشو پس داده و اونقدر بهش اطمینان دارن که این سمت رو بش دادن.
روز مصاحبه به هیچوجه رسمی نباشید, لباس شما هیچ تاثیری در پرونده تون نداره, ولی به آراسته بودن موها و اینکه ریشتون رو زده باشید اهمیت بدید.
در مورد مصاحبه اصلا اشتباه نکنید, اصلا لازم نیست در مورد قابلیت هاتون واسه آفیسر صحبت کنید, چون آفیسر خیلی زرنگه و با جملات "آفرین, خیلی عالیه, چقدر خوب" شما رو ترغیب میکنه که بیشتر و بیشتر توضیح بدید و در آخر مصاحبه یه برگه آبی و کلیرنس طولانی ازتون پذیرایی میکنه. در پروسه لاتاری آمریکا احتیاج به متخصص نداره , شما از نظر اونا فقط یه برنده خوش شانس هستید نه دکتر و مهندس و .. پس حواستون خیلی به این قضیه باشه. نکته بعدی اینه که به نظر من اصلا و اصلا اسمی از قصدتون واسه درس خوندن نیارید و فقط بگید میخوایم برای زندگی بریم. چون وقتی میرید سمت گزینه ادامه تحصیل آفیسر دست میزاره روی موجودی بانکیتون و بهتون میگه شما که میخواید اونجا درس بخونید این موجودی برای دانشگاه رفتن کافی نیست و نقص پرونده میخورید. شما در طول مصاحبه دو دقیقه ایتون باید آفیسر رو متقاعد کنید که یه آدم معمولی هستید که میخواید فقط برای زندگی برید آمریکا, این دقیقا همون چیزیه که اونا میخوان. داشته باشید اینکه خودتون رو معمولی نشون بدید باعث این نمیشه که یکضرب ویزا بگیرید و برگه ابی بهتون نده,خیر, این فقط باعث میشه که پرونده تون یه کیس معمولی جلوه کنه و پروسه کلیرنس فرمالیته رو طی کنه. برگه آبی و کلیرنس به نظر من به 90 درصد ایرانیا میخوره و اون 10 درصد هم خانومای مجرد و اندک آقایون خوش شانسند.
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان مهاجر
من و همسرم امروز متوجه شديم كه قراره مامان و بابا بشيم، احتمالا برج ٢ يا ٣.
به نظر شما اين موضوع ميتونه تاثير منفي رو مصاحبمون داشته باشه؟
پروردگارا
((سرنوشت ما را خير بنويس، تقديري مبارك،تا هر آنچه را كه تو زود خواهي دير نخواهيم و هر آنچه را كه تو دير خواهي زود نخواهيم))
2014as5300
گرین کارت خانم و دخترم ، 2014November05
سهم خودمم فرم I 130
pD:18 Nov
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-21 ساعت 18:05)kamix نوشته: (2013-09-21 ساعت 17:51)peymanpakd نوشته: سلام به همه دوستان مهاجر
من و همسرم امروز متوجه شديم كه قراره مامان و بابا بشيم، احتمالا برج ٢ يا ٣.
به نظر شما اين موضوع ميتونه تاثير منفي رو مصاحبمون داشته باشه؟
دوست عزيز با عرض تبريك به شما وهمسرتون ، ايميل بزن برا كي سي سي اطلاع بده يا تلفن بزن ازشون بپرس مشكلي كه نداره فقط بايد وارد كيس كنيد بچه رو وقتي به دنيا اومد به سلامتي ،اميدوارم به سلامتي به دنيا بياد و تو امريكا بزرگ شه بچتون آمريكاييه ديگه
از جوابي كه دادي ممنونم
اما من كيسم حدود ٥٠٠٠ هستش، و فكر ميكنم مصاحبمون ٣ الي ٤ ماه قبل از به دنيا اومدن بچه باشه، يعني تقريبا برج ١٢،اما بچه اگه خدا بخواد برج ٢ يا ٣ سال٩٣ به دنيا مياد، آيا بازم لازمه با كي سي سي مكاتبه كنم؟
پروردگارا
((سرنوشت ما را خير بنويس، تقديري مبارك،تا هر آنچه را كه تو زود خواهي دير نخواهيم و هر آنچه را كه تو دير خواهي زود نخواهيم))
2014as5300
سهم خودمم فرم I 130
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15
رتبه:
37
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان بياين براي همدردي با دوستان انكارايي ٢٠١٣ تا آخر سپتامبر آواتارتونو تغيير بدين ايشالا خبراي خوش ازشون بگيريم.
CN:2014AS11$$/Ankara>
Abu Dhabi 
/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
از همه دوستان مهاجر ممنونم، چشم حتما اين كارو ميكنم، فقط چون زبان انگليسي رو ٦ ماهه شروع كردم به خوندن، اگه كسي زحمت بكشه ١متن مناسب برام پيام خصوصي كنه واقعا ممنون ميشم. بازم از همه دوستان مهاجر ممنونم.
پروردگارا
2014as5300
سهم خودمم فرم I 130
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15