موضوعها: 0
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-29 ساعت 21:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-29 ساعت 21:02 توسط kamranh.)
با سلام
دوستان یک سوال اساسی که تا به امروز هیچ جواب قطعی برای آن صادر نشده است این است که:
آیا کسانی که در لاتاری 2014 برنده شده اند می توانند در لاتاری 2015 هم ثبت نام کنند یا خیر؟
با تشکر
[/quote]
منع قانونی ندارد
[/quote]
یعنی شما مطمئن هستید که اگر فرد برنده دوباره ثبت نام کنه مشکلی ایجاد نمی شود؟
[/quote]
دوستان توی این پی دی افی که گذاشتید
http://travel.state.gov/pdf/DV_2015_Instructions.pdf گزینه 15 فکر کنم در این مورد باشه :
15.
I’m already registered for an immigrant visa in another category. Can I still apply for the
DV Program?
Yes
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون از محبت جان عزیز.
اما کجاش قیمت ماشینو و خوردو خوراک ارزونه؟ سیب کیلوئی ده هزارتومن. صد رحمت به 206 ده هزاردلاری. ماهی شش هفت میلیون اجاره اونم تو سیاتل وای به LA. ماهی پانصد هزار تومن اب و برق. مگه درامد چقدر در میاد؟
[/quote]
سلام
دیگه شرمنده بخدا قیمت گذاریش با من نیست
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-29 ساعت 23:18)ماتیتی نوشته: (2013-09-29 ساعت 21:01)kamranh نوشته: با سلام
دوستان یک سوال اساسی که تا به امروز هیچ جواب قطعی برای آن صادر نشده است این است که:
آیا کسانی که در لاتاری 2014 برنده شده اند می توانند در لاتاری 2015 هم ثبت نام کنند یا خیر؟
با تشکر
منع قانونی ندارد
یعنی شما مطمئن هستید که اگر فرد برنده دوباره ثبت نام کنه مشکلی ایجاد نمی شود؟
[/quote]
دوستان توی این پی دی افی که گذاشتید
http://travel.state.gov/pdf/DV_2015_Instructions.pdf گزینه 15 فکر کنم در این مورد باشه :
15.
I’m already registered for an immigrant visa in another category. Can I still apply for the
DV Program?
Yes
[/quote]
سلام
برای چی کسی که برنده شده دوباره باید بخواد ثبت نام کنه؟ خوب برنده تر که نمیشه!
[/quote]
سلام
بیشتر دوستان نگران هستند مثل دوستان 2013 کلیرنس طولانی داشته باشند و نتوانند ویزا بگیرندکه برای ثبت نام دوباره سوال می کنند وگرنه به قول شما برنده تر نداریم.
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-29 ساعت 23:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-29 ساعت 23:46 توسط masoud z.)
[
من نميدونم چرا شما فكر ميكنين خرج در امريكا عين ايرانه!! اونجا ارزونترين خرج، خرج خوراك و پوشاك هست. ولي اينقدر خرجهاي جانبي داره. مثلا شما بايد هر چي ميخري ماليات بدي. بايد براي يك خانواده ٤ نفره ماهي ١٥٠٠ دلار پول بيمه بدين. به حقوق دريافتي بايد ماليات بدي. براي ماشين بايد ماليات و بيمه ساليانه بدين و اگر خانه بخرين بايد هر سال ١.٢٥٪ از مبلغ خانه رو به عنوان ماليات سرمايه به دولت بدين. اينا رو نگفتم كه بترسين گفتم كه بدونين همچين پول دربيارين و خوش باشين نيست.
[/quote]
دوست محترم کسی اصلا مخارج در ایران و امریکا رو با هم مقایسه نکرد. با توجه با ارزش پول ملی هر کشور هزینه ها باید با سطح در امد و بر مبنای پول ملی همان کشور مقایسه شود بدیهی است چنانچه در انجا بیکار باشی و درامد نداشته باشی سطح هزینه ها با معیار پول ایران بسیار بالا ست.
و اما در مواردیکه اشاره کردید ظاهرا یه چیزایی شنیدی ولی اونجورایی هم که تصور میکنید نیست. در کشورهای دنیا دو نوع سیستم مالیاتی وجود دارد مستقیم و غیر مستقیم. در امریکا-کانادا و بعضی کشورهای دیگرسیستم مالیاتی مستقیم وجود دارد که بجای اینکه تولید کننده مالیاتو روی قیمت کالا اضافه کنه (سیستم غیر مستقیم)فروشنده قیمت اصل جنس و مالیاتو جداگانه محاسیه میکنه بنابراین قیمت نهایی اجناس در هر دو سیستم یکی است و حسن این سیستم اینه که در پایان سال مالی کل مالیاتهای پرداختی شما از جمله مالیات بر درامد محاسبه میشه و با درامد سالیانه شما مقایسه میشه و اگر سطح درامد سالیانه شما از رقم خاصی کمتر باشه قسمتی یا کل مالیات پرداخت شده به شما برگشت داده میشه.
در مورد 1500 دلار هزینه بیمه برای یک خانواده 4 نفره اگه منظورتان بیمه درمانی است خوب انواع پکیج بیمه های درمانی عرضه میشه میتونید پکیجهای ارزانتر که البته سطح کمتری از هزینه های درمانی را پوشش میدهد انتخاب کنید درکشور خودمان هم بیمه های تکمیلی درمانی انواع و اقسام وجود دارد با هزینه های متفاوت. البته هزینه های درمانی در کل در امریکا بالاست ولی ظاهرا این قانون درمان اجتماعی جدید اگر تصویب و اجرا بشه فکر میکنم وضعیت یه مقدار بهتر بشه.
باید در نظر گرفت که سیستم کاملا سرمایه داری امریکا شما را مجبور میکند برای رسیدن به رفاه با تمام ظرفیتتان کار و فعالیت زیاد و دایمی داشته باشی و اگرادم فعالی نباشی و نتونی درامد کافی داشته باشی سیستم بی رحمی است ولی در عوض فارغ از نوع ملیتتان به همان نسبت و با توجه به میزان بهره وریتان امکان پیشرفت برای شما بدون محدودیت فراهم است و بخاطر همین هست که سرزمین فرصتها به ان لقب داده اند . از سوی دیگر سیستمهای نیمه سوسیالیستی کشورهایی مانند سوید و تا حدی هم کانادا وجود دارد که
سیستم تامین اجتماعی فراگیر دارد وهزینه های درمانی و تحصیلی تقریبا مجانی است ولی هر چقدر درامد شما بالا بره میزان مالیات بصورت تصاعدی بالا میرود . به هر حال سیسنم هر کشوری مزایا و معایب خود را دارد و هر کس با توجه به شناخت و ارزیابی تواناییها و روحیه خود میبایستی تشخیص دهد کدام سیستم با شرایط و روحیه ان جور میاد.
C/N 2014AS00007xxx - سفارت ایروان