کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2014
(2013-09-29 ساعت 19:58)samanta22 نوشته:  
(2013-09-29 ساعت 18:03)kamix نوشته:  
(2013-09-29 ساعت 17:48)samanta22 نوشته:  سلام
بچه ها من حوصلم سر رفت پس كي نوبت مصاحبه ما ميشه من هنوز تاييد دريافت مداركم نيومده استرس دارم ميدونم دير مياد همه پست هاي تاپيك هاي ديگرو خوندم

کیس نامبر شما چنده مگه ؟

كيس نامبر من **84 مصاحبم كيه مگه اعلام كردن؟

نه دوست عزیز چیو اعلام کردن شما باید به تاپیک زیر مراجعه کنید
بولتن ویزا وکارنت شدن شماره ها
شماره كيس:2014000071xx،ویزای یک ضرب.فلوریداCoolانجمن معماران مهاجرسرا&هنرسینمادر امریکا
"اگر صخره در
مسیر رود نبود،رود هیچ آوازی از خود سر نمی داد "

تشکر کنندگان: angelio.asian ، amin arefi
دوستان لطف کردن و این صفحه رو نشونم دادن http://travel.state.gov/pdf/DV_2015_Instructions.pdf
آیا معنی پی دی اف این لینک در جایی وجود داره؟اگر هست ممنون میشم خیلی خیلی ازتون نشون بدین
تشکر کنندگان: angelio.asian
با سلام
دوستان یک سوال اساسی که تا به امروز هیچ جواب قطعی برای آن صادر نشده است این است که:
آیا کسانی که در لاتاری 2014 برنده شده اند می توانند در لاتاری 2015 هم ثبت نام کنند یا خیر؟
با تشکر
[/quote]
منع قانونی ندارد
[/quote]
یعنی شما مطمئن هستید که اگر فرد برنده دوباره ثبت نام کنه مشکلی ایجاد نمی شود؟
[/quote]
دوستان توی این پی دی افی که گذاشتید
http://travel.state.gov/pdf/DV_2015_Instructions.pdf گزینه 15 فکر کنم در این مورد باشه :
15.
I’m already registered for an immigrant visa in another category. Can I still apply for the
DV Program?
Yes
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: H Pier ، kage.omid ، محبت ، behfaza ، angelio.asian ، ali1220 ، sepideh_ ، nasim
(2013-09-29 ساعت 21:01)kamranh نوشته:  دوستان توی این پی دی افی که گذاشتید
http://travel.state.gov/pdf/DV_2015_Instructions.pdf گزینه 15 فکر کنم در این مورد باشه :
15.
I’m already registered for an immigrant visa in another category. Can I still apply for the
DV Program?
Yes

سلام. نه دوست عزیز .
سوال و جواب اینه.
من در حال حاضر برای نوع دیگری از ویزای مهاجرتی ثبت نام کرده ام. آیا هنوز میتوانم در برنامه ویزای گوناگونی شرکت کنم؟
بله.
(در مورد این که کسانی که پارسال جزو برندگان بوده اند صحبتی نشده است.)Cool
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: studpk ، masoud z ، ojee ، محبت ، behfaza ، aghaghia ، angelio.asian ، noobnoobi ، EKAM ، samanta22 ، shayesteh ، sepideh_
(2013-09-29 ساعت 15:02)محبت نوشته:  
(2013-09-29 ساعت 14:32)masoud z نوشته:  
(2013-09-29 ساعت 13:33)محبت نوشته:  
(2013-09-29 ساعت 13:25)nasim نوشته:  
(2013-09-29 ساعت 13:01)محبت نوشته:  سلام
بطور متوسط ماهیانه 4000دلار در نظر بگیرید البته به استثنای هزینه های خرید ماشین و بلیط رفت و خرید احتیاجات اولیه زندگی و توصیه میکنم یه نگاه به این لینک بنداز سفرنامه و تجربه زندگی جدید در آمریکا

4000 د. ل. ا .ر ، مگه جنگهههههههههه ! یعنی ماهی حدودا 12میلیون تومنننننننننننننننننننن !!!!!!!
دوست خوبم فقط 1500دلار متوسط اجاره آپارتمانتونه حالا واسه 2نفر سایر هزینه ها رو هم در نظر بگیر خوراک، پوشاک، سایر هزینه ها به هر حال به تاپیکی که گفتم یه سر بزن.

محبت جان با تمام احترامی که برایت قایلم انطور که من از اشنایان و دوستانی که سالیان زیادی است که انجا زندگی میکنند تحقیق کردم مثلا برای ایالت تگزاس شهر هیستون فکر میکنم رقم 4000 دلار متوسط هزینه ماهانه برای یک خانواده 4 نفره باشه نه دو نفره .البته سیاتل را دقیق اطلاع ندارم ولی تصور نمیکنم تفاوت زیادی داشته باشه. ایالتهای نیویورک و کالیفورنیا بخصوص لوس انجلس یه مقدارهزینه ها بالاتره نسبت به سایر ایالتها.
البته این رقم میتونه تا اندازهای هم متغیر باشه و به وضیعت خود شخص هم بستگی داره که بخصوص اوایل ورود بتونه مدیریت هزینه داشته باشه و تا چه اندازه به زبان مسلط باشه-تجربه داشته باشه-دوستان یا اقوام نزدیک انجا داشته باشه و غیره تا این عوامل در بدو ورود کمکش باشند و هر چه زودتر خودشو با محیط تطبیق بده و رو ریل زندگی بیفته .
سلام
دوست خوبم من ایالت انتخابیم کالیفرنیاست و البته حق با شماست که کالیفرنیا گرونتره ولی با توجه به بالا بودن هزینه ها البته نسبت به ریال میگم برامون یه مقدار پذیرشش مشکله اما ما هزینه هائی داریم که مهمترینشون شامل : خوراک، پوشاک،آموزش، تحصیل، هزینه وسیله نقلیه با توجه به لزوم استفاده از خودرو شخصی که در صورت اجاره آن بازم هزینه بیشتری متحمل میشیم و تعمیر و نگهداریش و همینطور هزینه های شخصی و در آینده بیمه و مالیات هم محاسبه کنید البته در خصوص ایالتها بگم که باید تحقیق مفصل کنید از نظر آب و هوا و همینطور هزینه ها
اما برای شما و نسیم عزیز قیمتهایی از سیاتل رو میذارم بد نیست
Meal, Inexpensive Restaurant 12.00 $ 10.00
14.00
1,800.00

ممنون از محبت جان عزیز.
اما کجاش قیمت ماشینو و خوردو خوراک ارزونه؟ سیب کیلوئی ده هزارتومن. صد رحمت به 206 ده هزاردلاری. ماهی شش هفت میلیون اجاره اونم تو سیاتل وای به LA. ماهی پانصد هزار تومن اب و برق. مگه درامد چقدر در میاد؟
تشکر کنندگان: EKAM ، ali1220 ، angelio.asian
ممنون از محبت جان عزیز.
اما کجاش قیمت ماشینو و خوردو خوراک ارزونه؟ سیب کیلوئی ده هزارتومن. صد رحمت به 206 ده هزاردلاری. ماهی شش هفت میلیون اجاره اونم تو سیاتل وای به LA. ماهی پانصد هزار تومن اب و برق. مگه درامد چقدر در میاد؟
[/quote]

سلام
دیگه شرمنده بخدا قیمت گذاریش با من نیستWink
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: EKAM ، angelio.asian ، nasim
(2013-09-29 ساعت 21:01)kamranh نوشته:  با سلام
دوستان یک سوال اساسی که تا به امروز هیچ جواب قطعی برای آن صادر نشده است این است که:
آیا کسانی که در لاتاری 2014 برنده شده اند می توانند در لاتاری 2015 هم ثبت نام کنند یا خیر؟
با تشکر
منع قانونی ندارد
[/quote]
[/quote]
15.
DV Program?
Yes
[/quote]

سلام
برای چی کسی که برنده شده دوباره باید بخواد ثبت نام کنه؟ خوب برنده تر که نمیشه!
تشکر کنندگان: H Pier ، محبت ، ali1220 ، angelio.asian
(2013-09-29 ساعت 23:18)محبت نوشته:  ممنون از محبت جان عزیز.

سلام
دیگه شرمنده بخدا قیمت گذاریش با من نیستWink
[/quote]

ممنون محبت جان از اطلاعاتی که دادی. اطلاعات شما حتما مستند و درسته. من با خودم دارم کلنجار میرم که با این اوصاف ایا اصلا این شوقی که به مهاجرت داریم با واقع بینی همراهه یا با این مخارج یه توهمه و رویائی غیر حقیقی؟
تشکر کنندگان: محبت ، ali1220 ، angelio.asian ، nasim
(2013-09-29 ساعت 23:18)ماتیتی نوشته:  
با تشکر
منع قانونی ندارد
[/quote]
15.
DV Program?
Yes
[/quote]

سلام
[/quote]
سلام
بیشتر دوستان نگران هستند مثل دوستان 2013 کلیرنس طولانی داشته باشند و نتوانند ویزا بگیرندکه برای ثبت نام دوباره سوال می کنند وگرنه به قول شما برنده تر نداریم.
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تشکر کنندگان: ماتیتی ، masoud z ، shayesteh ، ali1220 ، angelio.asian ، amin arefi
خوب البته من از همه اینها استفاده نکردم اما گوگل همیشه از امن ترین روشها استفاده کرده.
خبرهای هفته های اخیر در خصوص جمع آوری اطلاعات شهروندان توسط دولت آمریکا نشون میده که هیچوقت نمیشه در دنیای مجازی و غیر مجازی از امنیت کامل اطمینان داشت. برای ما کاربرد این خدمات بخاطر دسترسی سریعتر کاربرد خواهد داشت.
ارادتمند
سعید
(2013-09-29 ساعت 13:34)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-09-29 ساعت 10:37)saeedshafiee نوشته:  دوستان محترم
پیشنهاد میکنم دوستان به تدریج تمام مدارکی رو که به نظرشون مهم هستش رو اسکن کنند ( حداقل با کیفیت 150DPI) و از طریق فناوری ذخیره ابری در محل امنی در اینترنت قرار بدهند. شرکت های بزرگی مثل گوگل و مایکروسافت برای این منظور فضاهای امن و مناسبی رو آماد کرده اند.
در این صورت هیچوقت نگران گم شدن و یا از کار افتادن حافظه فلش نخواهید بود و همیشه به کپی همه اسنادتون دسترسی دارید.

یک لینک آموزشی در این خصوص:
بررسی و آشنایی با ذخیره سازی بر روی سرورهای ابری Clouds Server

با تشکر

سعید جان از بین این سرویس های ابری که زحمت کشیدید معرفی کردید کدوم یکی از هر نظر بهتر و مطمئن تر هستند بخصوص از نظرامنیت و ایمنی اطلاعاتی که ذخیره خواهد شد ؟؟

البته قبلا بر روی google drive یک سری اطلاعات رو ذخیره کردم ولی از نظر امنیت اون زیاد مطمئن نیستم ..
کیس نامبر: **2014AS000000 (همسرم) / سفارت: آنکارا --> ایروان / ارسال فرمها : 8 June (ایمیل) / دریافت تاییدیه : 16 June / تاریخ دریافت نامه دوم: 13 September/ زمان مصاحبه : هفته اول نوامبر / کلیر همسرم: 21 می بعد از 199 روز و کلیر شدم خودم : روز 9 جولای ، ورود به خاک آمریکا در تاریخ 5 دسامبر ، /[/color] معرفی یک وسیله کاربردی 220V<->110V

تشکر کنندگان: محبت ، مامان خانم ، ali1220 ، angelio.asian
[

من نميدونم چرا شما فكر ميكنين خرج در امريكا عين ايرانه!! اونجا ارزونترين خرج، خرج خوراك و پوشاك هست. ولي اينقدر خرجهاي جانبي داره. مثلا شما بايد هر چي ميخري ماليات بدي. بايد براي يك خانواده ٤ نفره ماهي ١٥٠٠ دلار پول بيمه بدين. به حقوق دريافتي بايد ماليات بدي. براي ماشين بايد ماليات و بيمه ساليانه بدين و اگر خانه بخرين بايد هر سال ١.٢٥٪ از مبلغ خانه رو به عنوان ماليات سرمايه به دولت بدين. اينا رو نگفتم كه بترسين گفتم كه بدونين همچين پول دربيارين و خوش باشين نيست.
[/quote]

دوست محترم کسی اصلا مخارج در ایران و امریکا رو با هم مقایسه نکرد. با توجه با ارزش پول ملی هر کشور هزینه ها باید با سطح در امد و بر مبنای پول ملی همان کشور مقایسه شود بدیهی است چنانچه در انجا بیکار باشی و درامد نداشته باشی سطح هزینه ها با معیار پول ایران بسیار بالا ست.

و اما در مواردیکه اشاره کردید ظاهرا یه چیزایی شنیدی ولی اونجورایی هم که تصور میکنید نیست. در کشورهای دنیا دو نوع سیستم مالیاتی وجود دارد مستقیم و غیر مستقیم. در امریکا-کانادا و بعضی کشورهای دیگرسیستم مالیاتی مستقیم وجود دارد که بجای اینکه تولید کننده مالیاتو روی قیمت کالا اضافه کنه (سیستم غیر مستقیم)فروشنده قیمت اصل جنس و مالیاتو جداگانه محاسیه میکنه بنابراین قیمت نهایی اجناس در هر دو سیستم یکی است و حسن این سیستم اینه که در پایان سال مالی کل مالیاتهای پرداختی شما از جمله مالیات بر درامد محاسبه میشه و با درامد سالیانه شما مقایسه میشه و اگر سطح درامد سالیانه شما از رقم خاصی کمتر باشه قسمتی یا کل مالیات پرداخت شده به شما برگشت داده میشه.

در مورد 1500 دلار هزینه بیمه برای یک خانواده 4 نفره اگه منظورتان بیمه درمانی است خوب انواع پکیج بیمه های درمانی عرضه میشه میتونید پکیجهای ارزانتر که البته سطح کمتری از هزینه های درمانی را پوشش میدهد انتخاب کنید درکشور خودمان هم بیمه های تکمیلی درمانی انواع و اقسام وجود دارد با هزینه های متفاوت. البته هزینه های درمانی در کل در امریکا بالاست ولی ظاهرا این قانون درمان اجتماعی جدید اگر تصویب و اجرا بشه فکر میکنم وضعیت یه مقدار بهتر بشه.

باید در نظر گرفت که سیستم کاملا سرمایه داری امریکا شما را مجبور میکند برای رسیدن به رفاه با تمام ظرفیتتان کار و فعالیت زیاد و دایمی داشته باشی و اگرادم فعالی نباشی و نتونی درامد کافی داشته باشی سیستم بی رحمی است ولی در عوض فارغ از نوع ملیتتان به همان نسبت و با توجه به میزان بهره وریتان امکان پیشرفت برای شما بدون محدودیت فراهم است و بخاطر همین هست که سرزمین فرصتها به ان لقب داده اند . از سوی دیگر سیستمهای نیمه سوسیالیستی کشورهایی مانند سوید و تا حدی هم کانادا وجود دارد که
سیستم تامین اجتماعی فراگیر دارد وهزینه های درمانی و تحصیلی تقریبا مجانی است ولی هر چقدر درامد شما بالا بره میزان مالیات بصورت تصاعدی بالا میرود . به هر حال سیسنم هر کشوری مزایا و معایب خود را دارد و هر کس با توجه به شناخت و ارزیابی تواناییها و روحیه خود میبایستی تشخیص دهد کدام سیستم با شرایط و روحیه ان جور میاد.
C/N 2014AS00007xxx - سفارت ایروان

(2013-09-29 ساعت 23:26)ماتیتی نوشته:  ممنون محبت جان از اطلاعاتی که دادی. اطلاعات شما حتما مستند و درسته. من با خودم دارم کلنجار میرم که با این اوصاف ایا اصلا این شوقی که به مهاجرت داریم با واقع بینی همراهه یا با این مخارج یه توهمه و رویائی غیر حقیقی؟

دوست عزیز شما باید شرایطتون رو بسنجید، ببینید که می تونید هزینه چند ماهِ اول سکونت تون رو همراه ببرید یا نه، و این که تخصصی که دارید باهاش میشه سریع کار پیدا کرد یا نه، البته سریع که میگم باز هم بعد از چند ماه هست و آیا حاضرید کارهای سطح پایین انجام بدید، اینا مسائلی هست که باید خوب در موردش فکر کرد، البته نه فقط شما بلکه همه مون...
اگر بتونید کار پیدا کنید، بخصوص کار تخصصی، خب شما به د لار درآمد دارید و به د لار هم خرج می کنید و خیلی از مشکلات حل میشه!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
(2013-09-29 ساعت 23:29)مامان خانم نوشته:  
(2013-09-29 ساعت 23:18)ماتیتی نوشته:  
با تشکر
منع قانونی ندارد
15.
DV Program?
Yes
[/quote]

سلام
[/quote]
سلام
بیشتر دوستان نگران هستند مثل دوستان 2013 کلیرنس طولانی داشته باشند و نتوانند ویزا بگیرندکه برای ثبت نام دوباره سوال می کنند وگرنه به قول شما برنده تر نداریم.
[/quote]

کلیرنس انقدر طولانی که مهلت و تعداد ویزا تموم بشه یعنی مودبانه میگن ما با توجه به شرایط و سوابقتون اگرچه صادق بودید ولی مایل نیستیم بهتون اجازه ورود و حق شهروندی کشورمون را بدیم. اینکه دیگه ثبت نام مجدد حلش نمیکنه. لطفا به کسی برنخوره اما از اونطرف یک شغلهای خاص را انتخاب میکنیم بعد با همون سوابق ارزو و عشق ینگه دنیا را هم داریم!Cool
تشکر کنندگان: sinamn ، محبت ، behdist ، behfaza ، kage.omid ، زری وحدتی ، athenaa ، ali1220 ، angelio.asian
(2013-09-29 ساعت 23:33)aghaghia نوشته:  
(2013-09-29 ساعت 23:26)ماتیتی نوشته:  ممنون محبت جان از اطلاعاتی که دادی. اطلاعات شما حتما مستند و درسته. من با خودم دارم کلنجار میرم که با این اوصاف ایا اصلا این شوقی که به مهاجرت داریم با واقع بینی همراهه یا با این مخارج یه توهمه و رویائی غیر حقیقی؟

دوست عزیز شما باید شرایطتون رو بسنجید، ببینید که می تونید هزینه چند ماهِ اول سکونت تون رو همراه ببرید یا نه، و این که تخصصی که دارید باهاش میشه سریع کار پیدا کرد یا نه، البته سریع که میگم باز هم بعد از چند ماه هست و آیا حاضرید کارهای سطح پایین انجام بدید، اینا مسائلی هست که باید خوب در موردش فکر کرد، البته نه فقط شما بلکه همه مون...
اگر بتونید کار پیدا کنید، بخصوص کار تخصص، خب شما به د لار درآمد دارید و به د لار هم خرج می کنید و خیلی از مشکلات حل میشه!

ممنون از اقاقیای عزیز
اما ایا با کارهای ساده هم میشه چنین هزینه هائی را تامین کرد؟ من میفهمم منظور شما را و ما داریم یک حرف را میزنیم اما ایا کار ساده ماهی پانزده میلیون درامد داره؟ نمیخوام بگم بده ولی ایا اینهمه استرس که میگیم نکنه ویزا ندن با این شرایطی که هست متناسبه؟
تشکر کنندگان: aghaghia ، behfaza ، زری وحدتی ، ali1220 ، angelio.asian
(2013-09-29 ساعت 23:45)ماتیتی نوشته:  ممنون از اقاقیای عزیز
اما ایا با کارهای ساده هم میشه چنین هزینه هائی را تامین کرد؟ من میفهمم منظور شما را و ما داریم یک حرف را میزنیم اما ایا کار ساده ماهی پانزده میلیون درامد داره؟ نمیخوام بگم بده ولی ایا اینهمه استرس که میگیم نکنه ویزا ندن با این شرایطی که هست متناسبه؟

مسلما همانطور که کارتون ساده هست، زندگی تون هم باید ساده باشه، البته اگر به تاپیک های زندگی در آ مریکا مراجعه کنید اطلاعات بهتری پیدا خواهید کرد...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان