موضوعها: 0
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-29 ساعت 23:26)ماتیتی نوشته: (2013-09-29 ساعت 23:18)محبت نوشته: ممنون از محبت جان عزیز.
اما کجاش قیمت ماشینو و خوردو خوراک ارزونه؟ سیب کیلوئی ده هزارتومن. صد رحمت به 206 ده هزاردلاری. ماهی شش هفت میلیون اجاره اونم تو سیاتل وای به LA. ماهی پانصد هزار تومن اب و برق. مگه درامد چقدر در میاد؟
سلام
دیگه شرمنده بخدا قیمت گذاریش با من نیست
ممنون محبت جان از اطلاعاتی که دادی. اطلاعات شما حتما مستند و درسته. من با خودم دارم کلنجار میرم که با این اوصاف ایا اصلا این شوقی که به مهاجرت داریم با واقع بینی همراهه یا با این مخارج یه توهمه و رویائی غیر حقیقی؟
[/quote]
سلام
خواهش میکنم وظیفه ست اما باید دوستان این مورد رو قطعا در بگیرن که روند هزینه ها به این شکله و میبایست آمادگی لازم رو بدست بیارن تا کارهای پست رو بپذیرن تا زمانیکه تخصصشون پذیرفته بشه برای مثال یکی از دوستان من که پزشکه بعد از 8ماه از جیب خوردن وارد یک کارگاه شیرینی پزی شد و متاسفانه به لحاظ روحی شرایط خوبی نداره و تقریبا تو این مدت بیشتر سرمایه ش رو مصرف کرده بواسطه مهاجرت، اسکان و هزینه تحصیل خودش و فرزندش ، رفتن اونجا ساده ست اما اگر درآمدی حاصل نشه بسیار زندگی سخت خواهد شد و 2 نکته بسیار بسیار با اهمیت وجود داره
1- زبان ، چرا که اگر زبان بلد نباشید کار معنی نداره و به این سادگی ها بدست نمیاد و ارتباط با دنیای بیرون به سهولت حاصل نمیشه.
2- براورد مناسب هزینه زندگی و آموزش چرا که معمولا تخصص های ما بعد از آموزشهای اونجا قابل استفاده خواهد بود و البته بدون آموزش اونها هم مقدوره اما سختتر بدست میاد.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان تا به حال شده اصلا بعد از 30 سپتامبر ویزا بدن؟یعنی بعد از روز آخر شده که تاحالا ویزا بدن؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان توروخدا یکی به سوالام جواب بده....آپدیت شدن سیس تا 27ام و از اون ور اومدن ایمیل مبنی بر تمام شدن ویزا برای ایرانی ها چه معنی ای میتونه داشته باشه؟اصلا آپدیت سیس یعنی چی؟
دوستان این سایت سیس اگر آخرین آپدیتش 27 سپتامبر باشه یعنی چی؟ هنوز Administrative Processing زده و فردا آخرین روزه...حتی ما پاسپورتمون رو هم ندادیم...با توجه به اینکه گفتید اگر issued بزنه یعنی ویزا درست شده...خوب برای ما هنوز اینو نزده.ولی Administrative Processing رو میزنه و تاریخ آخرین آپدیت 27ام است...یعنی چی؟یعنی اگر 30 ام بریم میشه کاری کرد؟فردا...
در این سایت سیس اگر دیگه ویزا حذف شده باشه چی باید بنویسه؟اگر که قبول باشه مینویسه issued ولی اگر رد کرده باشن چی تو این سایت باید بنویسه؟
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-30 ساعت 00:02)محبت نوشته: (2013-09-29 ساعت 23:26)ماتیتی نوشته: (2013-09-29 ساعت 23:18)محبت نوشته: ممنون از محبت جان عزیز.
اما کجاش قیمت ماشینو و خوردو خوراک ارزونه؟ سیب کیلوئی ده هزارتومن. صد رحمت به 206 ده هزاردلاری. ماهی شش هفت میلیون اجاره اونم تو سیاتل وای به LA. ماهی پانصد هزار تومن اب و برق. مگه درامد چقدر در میاد؟
سلام
دیگه شرمنده بخدا قیمت گذاریش با من نیست
ممنون محبت جان از اطلاعاتی که دادی. اطلاعات شما حتما مستند و درسته. من با خودم دارم کلنجار میرم که با این اوصاف ایا اصلا این شوقی که به مهاجرت داریم با واقع بینی همراهه یا با این مخارج یه توهمه و رویائی غیر حقیقی؟
سلام
خواهش میکنم وظیفه ست اما باید دوستان این مورد رو قطعا در بگیرن که روند هزینه ها به این شکله و میبایست آمادگی لازم رو بدست بیارن تا کارهای پست رو بپذیرن تا زمانیکه تخصصشون پذیرفته بشه .....
[/quote]
دوستان عزیز مهمترین هزینه در آمریکا کرایه خونه هستش بیمه درمانی هزینه اش بالاست ولی اجباری نیست اوایل میتونید بیمه نخرید کاری که اکثر دوستان و خود ما انجام میدیم بچه ها که معمولا بیمه میشن میمونه بزرگترها که میشه اوایل دکتر و درمان رو فراموش کرد
اما مهمترین نکته از نظر من که اینو به عنوان یک نصیحت از یک دوست بپذیرید وقتی ویزاتون رو گرفتید و خواستید به آمریکا بیایید لطفا اینکه عشق فلان شهر هستید رو فراموش کنید زندگی واقعی ممل آمریکایی بازی نیست باید ببینید کدوم شهر نسبت به شرایط شما ( پولتون و تخصصتون و... ) برای شما گزینه مناسبی هستش اکثر دوستان بدون فکر قبلی تا ویزا میگیرن مستقیم میرن لوس آنجلس و یهو چشم باز میکنن میبینن 7-8 ماهه بیکارن با هزینه های سر سام آور لوس آنجلس سرمایشون رفته و مجبورن برگردن ایران اما اگر یه شهری برید که هزینه ها مناسب تر باشه کار بیشتر باشه و برای تخصص شما شهر مناسب تری باشه مطمئنا موفق میشید پس به جای اینکه بترسید و دلهره بگیرید انتخاب درستی داشته باشید تا میزان موفقیتتون رو بالا ببرید
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
اینکه یه سری دیگه اسامی به عنوان برنده ی لاتاری ۲۰۱۴ اعلام می کنن صحت داره؟ با تشکر .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام .معافیت پزشکی و نداشتن شغل دولتی چه قدر در این پروسه موثر هست ؟ از دوستان 2013 کسی با این شرایط بوده که کیلیرش خیلی طول بکشه؟