کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2014
(2013-09-29 ساعت 23:26)ماتیتی نوشته:  
(2013-09-29 ساعت 23:18)محبت نوشته:  ممنون از محبت جان عزیز.
اما کجاش قیمت ماشینو و خوردو خوراک ارزونه؟ سیب کیلوئی ده هزارتومن. صد رحمت به 206 ده هزاردلاری. ماهی شش هفت میلیون اجاره اونم تو سیاتل وای به LA. ماهی پانصد هزار تومن اب و برق. مگه درامد چقدر در میاد؟

سلام
دیگه شرمنده بخدا قیمت گذاریش با من نیستWink

ممنون محبت جان از اطلاعاتی که دادی. اطلاعات شما حتما مستند و درسته. من با خودم دارم کلنجار میرم که با این اوصاف ایا اصلا این شوقی که به مهاجرت داریم با واقع بینی همراهه یا با این مخارج یه توهمه و رویائی غیر حقیقی؟
[/quote]
سلام
خواهش میکنم وظیفه ست اما باید دوستان این مورد رو قطعا در بگیرن که روند هزینه ها به این شکله و میبایست آمادگی لازم رو بدست بیارن تا کارهای پست رو بپذیرن تا زمانیکه تخصصشون پذیرفته بشه برای مثال یکی از دوستان من که پزشکه بعد از 8ماه از جیب خوردن وارد یک کارگاه شیرینی پزی شد و متاسفانه به لحاظ روحی شرایط خوبی نداره و تقریبا تو این مدت بیشتر سرمایه ش رو مصرف کرده بواسطه مهاجرت، اسکان و هزینه تحصیل خودش و فرزندش ، رفتن اونجا ساده ست اما اگر درآمدی حاصل نشه بسیار زندگی سخت خواهد شد و 2 نکته بسیار بسیار با اهمیت وجود داره
1- زبان ، چرا که اگر زبان بلد نباشید کار معنی نداره و به این سادگی ها بدست نمیاد و ارتباط با دنیای بیرون به سهولت حاصل نمیشه.
2- براورد مناسب هزینه زندگی و آموزش چرا که معمولا تخصص های ما بعد از آموزشهای اونجا قابل استفاده خواهد بود و البته بدون آموزش اونها هم مقدوره اما سختتر بدست میاد.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

دوستان عزیز یه سوال دارم خیلی ازتون ممنون میشم. راستش این روزا خیلی سوال پرسیدم و شما هم خیلی مرام گذاشتین...تو قسمت کلیرنس2013 نپرسیدم چون نمیخواستم جو اونجا رو با سوال ابتداییم دگرگون کنم...خیلی ممنون میشم ازتون بابت جواب

این سایت https://ceac.state.gov/ceac/ در قسمت Check My Visa Application Status چه
چیزی رو مشخص میکنه؟ برای مثال اگر من کیس نامبر رو بزنم چه پیغامی میاد؟مثلا اگر چی بنویسه یعنی ویزا رو بردیم؟ و اگر چی بنویسه یعنی پاک شده؟
بالاش هم 2 گزینه داره که نوشته IMMIGIRANT VISA و NON IMMIGIRANT VISA برای چک کردن کدوم رو باید بزنیم؟سایت معتبریه؟

اگر چی بنویسه یعنی ویزا در حال دریافته؟ و اگر چی بنویسه یعنی دیگه نمیشه گرفت؟خواهش میکنم یه توضیح به برادر کوچیکتون بدید دوستان
بعد برای وارد کردن کیس نامبر اون 4 تا صفر رو باید حتما وارد کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، ali1220
(2013-09-30 ساعت 00:04)zz24 نوشته:  دوستان عزیز یه سوال دارم خیلی ازتون ممنون میشم. راستش این روزا خیلی سوال پرسیدم و شما هم خیلی مرام گذاشتین...تو قسمت کلیرنس2013 نپرسیدم چون نمیخواستم جو اونجا رو با سوال ابتداییم دگرگون کنم...خیلی ممنون میشم ازتون بابت جواب

این سایت https://ceac.state.gov/ceac/ در قسمت Check My Visa Application Status چه
چیزی رو مشخص میکنه؟ برای مثال اگر من کیس نامبر رو بزنم چه پیغامی میاد؟مثلا اگر چی بنویسه یعنی ویزا رو بردیم؟ و اگر چی بنویسه یعنی پاک شده؟
بالاش هم 2 گزینه داره که نوشته IMMIGIRANT VISA و NON IMMIGIRANT VISA برای چک کردن کدوم رو باید بزنیم؟سایت معتبریه؟

اگر چی بنویسه یعنی ویزا در حال دریافته؟ و اگر چی بنویسه یعنی دیگه نمیشه گرفت؟خواهش میکنم یه توضیح به برادر کوچیکتون بدید دوستان
بعد برای وارد کردن کیس نامبر اون 4 تا صفر رو باید حتما وارد کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سایت معتبر هست، IMMIGIRANT VISA رو انتخاب کنید. بدون صفرها باید وارد کنید.
اگر بزنه Issued یعنی ویزا صادر شده، اگر بزنه Administrative Processing یعنی هنوز کلیر نشدین و دیگه ویزایی صادر نمیشه...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: masoud z ، EKAM ، zz24 ، behfaza ، زری وحدتی ، ali1220 ، sepideh_ ، angelio.asian ، ojee ، محبت ، amin arefi
(2013-09-30 ساعت 00:14)aghaghia نوشته:  
(2013-09-30 ساعت 00:04)zz24 نوشته:  دوستان عزیز یه سوال دارم خیلی ازتون ممنون میشم. راستش این روزا خیلی سوال پرسیدم و شما هم خیلی مرام گذاشتین...تو قسمت کلیرنس2013 نپرسیدم چون نمیخواستم جو اونجا رو با سوال ابتداییم دگرگون کنم...خیلی ممنون میشم ازتون بابت جواب

سایت معتبر هست، IMMIGIRANT VISA رو انتخاب کنید. بدون صفرها باید وارد کنید.
اگر بزنه Issued یعنی ویزا صادر شده، اگر بزنه Administrative Processing یعنی هنوز کلیر نشدین و دیگه ویزایی صادر نمیشه...

ممنون دوست عزیز واقعا ازت ممنون
ولی Administrative Processing مگه این نیست که که هنوز کارای اداری در جریانه؟خوب اگه دیگه ویزا ها پر شده پس چرا این پیغامو میزنه؟
اگر قراره ویزا ندن چه پیغامی باید تو این سایت سیس نمایش داده بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کلیر یعنی چی؟
دوستان تا به حال شده اصلا بعد از 30 سپتامبر ویزا بدن؟یعنی بعد از روز آخر شده که تاحالا ویزا بدن؟
تشکر کنندگان: زری وحدتی
دوستان توروخدا یکی به سوالام جواب بده....آپدیت شدن سیس تا 27ام و از اون ور اومدن ایمیل مبنی بر تمام شدن ویزا برای ایرانی ها چه معنی ای میتونه داشته باشه؟اصلا آپدیت سیس یعنی چی؟
دوستان این سایت سیس اگر آخرین آپدیتش 27 سپتامبر باشه یعنی چی؟ هنوز Administrative Processing زده و فردا آخرین روزه...حتی ما پاسپورتمون رو هم ندادیم...با توجه به اینکه گفتید اگر issued بزنه یعنی ویزا درست شده...خوب برای ما هنوز اینو نزده.ولی Administrative Processing رو میزنه و تاریخ آخرین آپدیت 27ام است...یعنی چی؟یعنی اگر 30 ام بریم میشه کاری کرد؟فردا...
در این سایت سیس اگر دیگه ویزا حذف شده باشه چی باید بنویسه؟اگر که قبول باشه مینویسه issued ولی اگر رد کرده باشن چی تو این سایت باید بنویسه؟
(2013-09-30 ساعت 00:31)zz24 نوشته:  ممنون دوست عزیز واقعا ازت ممنون
ولی Administrative Processing مگه این نیست که که هنوز کارای اداری در جریانه؟خوب اگه دیگه ویزا ها پر شده پس چرا این پیغامو میزنه؟
اگر قراره ویزا ندن چه پیغامی باید تو این سایت سیس نمایش داده بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کلیر یعنی چی؟

(2013-09-30 ساعت 00:48)zz24 نوشته:  دوستان تا به حال شده اصلا بعد از 30 سپتامبر ویزا بدن؟یعنی بعد از روز آخر شده که تاحالا ویزا بدن؟

این سایت فقط وضعیت کیس رو نشون میده و ربطی به این که شما ویزا دریافت کردین و یا خواهید کرد یا نه نداره، یعنی تا آخر به همین منوال باقی میمونه و بدین معناست که شما تا آخر کلیر نشدین... کلیر هم یعنی تحقیقاتشون در مورد شما کامل نشده که خب شامل مواردی میشه که هنور برای همه جای سوال داره...
--خیر پرونده لاتاری 2013 در آخر ماه سپتامبر به طور کلی بسته میشه...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: H Pier ، zz24 ، kiana11 ، زری وحدتی ، sepideh_ ، angelio.asian ، ojee ، behfaza ، amin arefi
(2013-09-30 ساعت 01:05)aghaghia نوشته:  

کلیر یعنی چی؟

(2013-09-30 ساعت 00:48)zz24 نوشته:  دوستان تا به حال شده اصلا بعد از 30 سپتامبر ویزا بدن؟یعنی بعد از روز آخر شده که تاحالا ویزا بدن؟

این سایت فقط وضعیت کیس رو نشون میده و ربطی به این که شما ویزا دریافت کردین و یا خواهید کرد یا نه نداره، یعنی تا آخر به همین منوال باقی میمونه و بدین معناست که شما تا آخر کلیر نشدین... کلیر هم یعنی تحقیقاتشون در مورد شما کامل نشده که خب شامل مواردی میشه که هنور برای همه جای سوال داره...

دوست عزیزم با تشکر از راهنمایهاتون

خوب کیس ما دو نفر بود یکی به 20 ام و یکی دیگه به 27 ام آپدیت شده بود من سوالم اینه که اگر قراره ویزا ندن چرا این سایت پیامی مبنی بر ندادن ویزا نمیده و فقط حول اون 3 پیام کار میکنه و اینکه پس چرا مال مارو تا 27 ام آپدیت زده در شرایطی که میگن به ایرانی ها ویزا تموم شده یعنی امیدی هست؟....یعنی 2 ماه بعد هم ما بیاییم ببینیم همین پیغام Administrative Processing میزنه!!!!خوب یعنی چی!!!!!!

من منظور کلیر شدن رو خوب نفهمیدیم در این سایت خیلی هارو دیدم میگن کلیر شدیم و ویزا گرفتیم و خیلی ها هم میگن کلیر شدیم و ویزا ندادن...یعنی چی؟

توروخدا به این سوال هام هم جواب بدید و دیگه اخرین سوالم مبنی بر این محوریت هست
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، angelio.asian ، sepideh_ ، behfaza
(2013-09-30 ساعت 00:02)محبت نوشته:  
(2013-09-29 ساعت 23:26)ماتیتی نوشته:  
(2013-09-29 ساعت 23:18)محبت نوشته:  ممنون از محبت جان عزیز.
اما کجاش قیمت ماشینو و خوردو خوراک ارزونه؟ سیب کیلوئی ده هزارتومن. صد رحمت به 206 ده هزاردلاری. ماهی شش هفت میلیون اجاره اونم تو سیاتل وای به LA. ماهی پانصد هزار تومن اب و برق. مگه درامد چقدر در میاد؟

سلام
دیگه شرمنده بخدا قیمت گذاریش با من نیستWink

ممنون محبت جان از اطلاعاتی که دادی. اطلاعات شما حتما مستند و درسته. من با خودم دارم کلنجار میرم که با این اوصاف ایا اصلا این شوقی که به مهاجرت داریم با واقع بینی همراهه یا با این مخارج یه توهمه و رویائی غیر حقیقی؟
سلام
خواهش میکنم وظیفه ست اما باید دوستان این مورد رو قطعا در بگیرن که روند هزینه ها به این شکله و میبایست آمادگی لازم رو بدست بیارن تا کارهای پست رو بپذیرن تا زمانیکه تخصصشون پذیرفته بشه .....
[/quote]

دوستان عزیز مهمترین هزینه در آمریکا کرایه خونه هستش بیمه درمانی هزینه اش بالاست ولی اجباری نیست اوایل میتونید بیمه نخرید کاری که اکثر دوستان و خود ما انجام میدیم بچه ها که معمولا بیمه میشن میمونه بزرگترها که میشه اوایل دکتر و درمان رو فراموش کرد
اما مهمترین نکته از نظر من که اینو به عنوان یک نصیحت از یک دوست بپذیرید وقتی ویزاتون رو گرفتید و خواستید به آمریکا بیایید لطفا اینکه عشق فلان شهر هستید رو فراموش کنید زندگی واقعی ممل آمریکایی بازی نیست باید ببینید کدوم شهر نسبت به شرایط شما ( پولتون و تخصصتون و... ) برای شما گزینه مناسبی هستش اکثر دوستان بدون فکر قبلی تا ویزا میگیرن مستقیم میرن لوس آنجلس و یهو چشم باز میکنن میبینن 7-8 ماهه بیکارن با هزینه های سر سام آور لوس آنجلس سرمایشون رفته و مجبورن برگردن ایران اما اگر یه شهری برید که هزینه ها مناسب تر باشه کار بیشتر باشه و برای تخصص شما شهر مناسب تری باشه مطمئنا موفق میشید پس به جای اینکه بترسید و دلهره بگیرید انتخاب درستی داشته باشید تا میزان موفقیتتون رو بالا ببرید
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
(2013-09-30 ساعت 01:35)zz24 نوشته:  
(2013-09-30 ساعت 01:05)aghaghia نوشته:  

کلیر یعنی چی؟

دوست عزیزم با تشکر از راهنمایهاتون

خوب کیس ما دو نفر بود یکی به 20 ام و یکی دیگه به 27 ام آپدیت شده بود من سوالم اینه که اگر قراره ویزا ندن چرا این سایت پیامی مبنی بر ندادن ویزا نمیده و فقط حول اون 3 پیام کار میکنه و اینکه پس چرا مال مارو تا 27 ام آپدیت زده در شرایطی که میگن به ایرانی ها ویزا تموم شده یعنی امیدی هست؟....یعنی 2 ماه بعد هم ما بیاییم ببینیم همین پیغام Administrative Processing میزنه!!!!خوب یعنی چی!!!!!!

من منظور کلیر شدن رو خوب نفهمیدیم در این سایت خیلی هارو دیدم میگن کلیر شدیم و ویزا گرفتیم و خیلی ها هم میگن کلیر شدیم و ویزا ندادن...یعنی چی؟

توروخدا به این سوال هام هم جواب بدید و دیگه اخرین سوالم مبنی بر این محوریت هست
دوست من با توجه به مشکلات ایجاد شده برای ۲۰۱۳ ها من در این مورد پرسو جو کردم وجوابی که به من دادند را برای شما ودوستان دیگرم می گذارم شاید مفید باشد .به من گفتند مراحل اداری برای یک گیس در سه مرحله است که توسط نرم افزاری که در جلوی انها است تکمیل میشود وهر قسمت از ان نرم افزار توسط یک عده از کارمندان پر میشود
۱-مرحله مصاحبه که افیسر با شما مصاحبه می کند وبا توجه به کیس شما در نرم افزار کامپیوتر خود مطالبی را نوشته وایتم های را تیک می زند وبا توجه به قوانین خودشان یا ویزای یک ضرب می دهد ویا می گوید گیس شما احتیاج به بررسی بیشتر دارد ومی گویند بروید چند هفته دیگر فعلان سایت که خودتان می دانید را ببینید وقتی کلیر شدید یا بعبارتی پاک شدید پاسپورتها را بیاورید تا ویزا در ان صادر شود
در این مرحله با تیک افیسر ، پرونده از دست افیسر خارج میشود ، همچنین در این مرحله ممکن است افیسر از شما مدارک بیشتری را بخواهد مانند پر کردن فرم نه سوالی وسی وی ویا نقض مدر ک بزند ،که تا زمانی که ان مدارک را نیاورید ویا ان فرم را به دست افیسر نرسانید پرونده شما وارد مرحله دوم نمیشود
۲- در این مرحله پرونده شما وارد مرحله دوم ودر اختیار یک عده از کارمند های دیگر که فقط کار وشغلشان بررسی روی پرونده شما است قرار می گیرد وبه تاریخهای مختلف در سایت می بینید که دارید اپدیت میشوید (۰ بعبارتی دارند روی پرونده شما کار می کنند )، واین کارمند ها به واسطه شغلشان که بررسی روی پرونده است به کار خودشان با انبوه پروندهای که قبلا به انها ارجاع شده می پردازند واصلا کارشان این نیست که ببینید که سهمیه مثلا ایران پر شده یا خیر ،چون شغلشان چیز دیگری است وبعد از بررسی نهایی در سایت می زنند که شما کلیر شدید ویا بعبارتی شما پاک شدید .
۳- در مرحله سوم با دیدن کلیر شدن خودتان پاسها را به سفارت می رسانید واین پاسها در اختیار یک عده از کارمندهای سفارت قرار می گیرد که فقط کارشان صدور ویزا در پاسهای شما است ،که انها قبل از صدور ویزا، اول به کلیر شدن شما نگاه می کنند و بعد به تعداد سهمیه باقی مانده از ان کشور و اگر مشکلی نباشد ویزا را در پاس شما می زنند ودر سایت می زنند ایشود ،یعنی ویزا صادر شد برای شما
که متاسفانه علارغم کلیر شدن خیلی از بچه ها واتمام مرحله دوم برای انها بواسطه تمام شدن سهمیه ،در مرحله سوم گیر کردند
دوست من با توجه به توضیحات شما کار شما در مرحله دوم است ودست یک عده از کارمندها که همانطور که قبلا گفتم فقط کارشان بررسی روی پرونده شما است ومتاسفانه میبینید که همش دارید اپدیت میشوید وتازه اگر هم کلیر بشوید در مرحله سوم گیر می کنید ، پس اپدیت شدن شما دلیل بر این نیست که اماده باش الان به شما ویزا می دهند Sadمتاسفانه سهمیه تمام شد برای دوستان ۲۰۱۳ واین چه غم انگیز بودSad
انشالله به جوابتون رسیده باشید
اینکه یه سری دیگه اسامی به عنوان برنده ی لاتاری ۲۰۱۴ اعلام می کنن صحت داره؟ با تشکر .
تشکر کنندگان: angelio.asian ، sonnnna
(2013-09-30 ساعت 10:57)siavash64 نوشته:  اینکه یه سری دیگه اسامی به عنوان برنده ی لاتاری ۲۰۱۴ اعلام می کنن صحت داره؟ با تشکر .

هنوز مشخص نیست. شاید در اکتبر اعلام شود.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: angelio.asian ، ojee ، EKAM ، محبت ، sonnnna ، behfaza
سلام بر همه
کسی از دوستان هست که داره میره برا مصاحبه ؟ لطفا اعلام کنید که کمی روحیه بگیرم و شاد بشیم Smile خط شکن ها خبر بدید Cool
شماره کیس:**2014AS000051 خودم تنها هستم Cool مصاحبم 23 آپریل ابوظبی >>>> ويزا يك ضررررررررررررب >>>>> به لطف خدا Smile
تشکر کنندگان: angelio.asian ، ojee ، EKAM ، محبت ، behfaza
سلام .معافیت پزشکی و نداشتن شغل دولتی چه قدر در این پروسه موثر هست ؟ از دوستان 2013 کسی با این شرایط بوده که کیلیرش خیلی طول بکشه؟
تشکر کنندگان: pari pariaaa
(2013-09-30 ساعت 12:21)k98k نوشته:  سلام .معافیت پزشکی و نداشتن شغل دولتی چه قدر در این پروسه موثر هست ؟ از دوستان 2013 کسی با این شرایط بوده که کیلیرش خیلی طول بکشه؟

علیک سلام
ایشالا اگر خدا بخواد و موضوع خاصی پیش نیاد کلیرنش نمی خورید.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: ojee ، k98k ، pari pariaaa ، studpk ، H Pier ، sepideh_ ، EKAM ، محبت ، kamix ، behfaza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان