کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2014
دوستان از فردا مصاحبه گروه اول از بچه هاي 2014 شروع ميشه براشون دعا كنيد به سلامتي ويزا يه ضرب بگيرن وسفرنامه يادشون نره ، چند نفر از بچه هاي مهاجرسرا تو اين هفته مصاحبه دارن ؟ لطفا خودشونو معرفي كنن
شماره كيس:2014000071xx،ویزای یک ضرب.فلوریداCoolانجمن معماران مهاجرسرا&هنرسینمادر امریکا
"اگر صخره در
مسیر رود نبود،رود هیچ آوازی از خود سر نمی داد "

(2013-09-30 ساعت 03:46)zz24 نوشته:  
(2013-09-30 ساعت 02:48)kiana11 نوشته:  
(2013-09-30 ساعت 01:35)zz24 نوشته:  
(2013-09-30 ساعت 01:05)aghaghia نوشته:  
(2013-09-30 ساعت 00:31)zz24 نوشته:  ممنون دوست عزیز واقعا ازت ممنون
ولی Administrative Processing مگه این نیست که که هنوز کارای اداری در جریانه؟خوب اگه دیگه ویزا ها پر شده پس چرا این پیغامو میزنه؟
اگر قراره ویزا ندن چه پیغامی باید تو این سایت سیس نمایش داده بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کلیر یعنی چی؟

(2013-09-30 ساعت 00:48)zz24 نوشته:  دوستان تا به حال شده اصلا بعد از 30 سپتامبر ویزا بدن؟یعنی بعد از روز آخر شده که تاحالا ویزا بدن؟

این سایت فقط وضعیت کیس رو نشون میده و ربطی به این که شما ویزا دریافت کردین و یا خواهید کرد یا نه نداره، یعنی تا آخر به همین منوال باقی میمونه و بدین معناست که شما تا آخر کلیر نشدین... کلیر هم یعنی تحقیقاتشون در مورد شما کامل نشده که خب شامل مواردی میشه که هنور برای همه جای سوال داره...
--خیر پرونده لاتاری 2013 در آخر ماه سپتامبر به طور کلی بسته میشه...

دوست عزیزم با تشکر از راهنمایهاتون

خوب کیس ما دو نفر بود یکی به 20 ام و یکی دیگه به 27 ام آپدیت شده بود من سوالم اینه که اگر قراره ویزا ندن چرا این سایت پیامی مبنی بر ندادن ویزا نمیده و فقط حول اون 3 پیام کار میکنه و اینکه پس چرا مال مارو تا 27 ام آپدیت زده در شرایطی که میگن به ایرانی ها ویزا تموم شده یعنی امیدی هست؟....یعنی 2 ماه بعد هم ما بیاییم ببینیم همین پیغام Administrative Processing میزنه!!!!خوب یعنی چی!!!!!!

من منظور کلیر شدن رو خوب نفهمیدیم در این سایت خیلی هارو دیدم میگن کلیر شدیم و ویزا گرفتیم و خیلی ها هم میگن کلیر شدیم و ویزا ندادن...یعنی چی؟

توروخدا به این سوال هام هم جواب بدید و دیگه اخرین سوالم مبنی بر این محوریت هست
دوست من با توجه به مشکلات ایجاد شده برای ۲۰۱۳ ها من در این مورد پرسو جو کردم وجوابی که به من دادند را برای شما ودوستان دیگرم می گذارم شاید مفید باشد .به من گفتند مراحل اداری برای یک گیس در سه مرحله است که توسط نرم افزاری که در جلوی انها است تکمیل میشود وهر قسمت از ان نرم افزار توسط یک عده از کارمندان پر میشود
۱-مرحله مصاحبه که افیسر با شما مصاحبه می کند وبا توجه به کیس شما در نرم افزار کامپیوتر خود مطالبی را نوشته وایتم های را تیک می زند وبا توجه به قوانین خودشان یا ویزای یک ضرب می دهد ویا می گوید گیس شما احتیاج به بررسی بیشتر دارد ومی گویند بروید چند هفته دیگر فعلان سایت که خودتان می دانید را ببینید وقتی کلیر شدید یا بعبارتی پاک شدید پاسپورتها را بیاورید تا ویزا در ان صادر شود
در این مرحله با تیک افیسر ، پرونده از دست افیسر خارج میشود ، همچنین در این مرحله ممکن است افیسر از شما مدارک بیشتری را بخواهد مانند پر کردن فرم نه سوالی وسی وی ویا نقض مدر ک بزند ،که تا زمانی که ان مدارک را نیاورید ویا ان فرم را به دست افیسر نرسانید پرونده شما وارد مرحله دوم نمیشود
۲- در این مرحله پرونده شما وارد مرحله دوم ودر اختیار یک عده از کارمند های دیگر که فقط کار وشغلشان بررسی روی پرونده شما است قرار می گیرد وبه تاریخهای مختلف در سایت می بینید که دارید اپدیت میشوید (۰ بعبارتی دارند روی پرونده شما کار می کنند )، واین کارمند ها به واسطه شغلشان که بررسی روی پرونده است به کار خودشان با انبوه پروندهای که قبلا به انها ارجاع شده می پردازند واصلا کارشان این نیست که ببینید که سهمیه مثلا ایران پر شده یا خیر ،چون شغلشان چیز دیگری است وبعد از بررسی نهایی در سایت می زنند که شما کلیر شدید ویا بعبارتی شما پاک شدید .
۳- در مرحله سوم با دیدن کلیر شدن خودتان پاسها را به سفارت می رسانید واین پاسها در اختیار یک عده از کارمندهای سفارت قرار می گیرد که فقط کارشان صدور ویزا در پاسهای شما است ،که انها قبل از صدور ویزا، اول به کلیر شدن شما نگاه می کنند و بعد به تعداد سهمیه باقی مانده از ان کشور و اگر مشکلی نباشد ویزا را در پاس شما می زنند ودر سایت می زنند ایشود ،یعنی ویزا صادر شد برای شما
که متاسفانه علارغم کلیر شدن خیلی از بچه ها واتمام مرحله دوم برای انها بواسطه تمام شدن سهمیه ،در مرحله سوم گیر کردند
دوست من با توجه به توضیحات شما کار شما در مرحله دوم است ودست یک عده از کارمندها که همانطور که قبلا گفتم فقط کارشان بررسی روی پرونده شما است ومتاسفانه میبینید که همش دارید اپدیت میشوید وتازه اگر هم کلیر بشوید در مرحله سوم گیر می کنید ، پس اپدیت شدن شما دلیل بر این نیست که اماده باش الان به شما ویزا می دهند Sadمتاسفانه سهمیه تمام شد برای دوستان ۲۰۱۳ واین چه غم انگیز بودSad
انشالله به جوابتون رسیده باشید

دوست عزیز اون سایتی که فرمودید میزنه کلیر(برای اوردن پاس هارو) میشه بزارید؟ممنون

دوست عزیز کنسول یا اون آفیسر گفت مدرکتون ناقصه و دیپلم رو بیارید...خوب این میشه هنوز به مرحله 2 راه پیدا نکردیم که....پس چجوری در مرحله 2 داریم آپ میشیم؟
خیلی ممنون
دوست عزیز دیدید این اخرین سوال شما نبود در این حوضه که فرموده بودیدWinkد ،بهرحال نظر شما را به صحبتهای خودتان در تاپیک ۲۰۱۳ جلب می کنم .

با سلام خدمت دوستان گرامی

یکی از اقوام ما در گرین کارت 2013 (یعنی دوسال قبل) شرکت کرده بود.و خدا رو شکر برنده شده بود.بعد از طی مراحل و انجام مصاحبه در مرداد ماه امسال در مصاحبه هم قبول شد.
و سوگند نامه و انجام عملیات قبولی انجام شد.ولی به دلیل نقص در مدارک(دیپلم) کنسول گفت که ظرف 2ماه آینده(یعنی تا الان) ما یک ایمیل به شما میدیم که برای اوردن تمامی مدارک و .....که در اون موقع ویزا داده میشود.
حال سوال بنده این است که این فامیل ما که قبول شده در مصاحبه بعد از گذشت 2 ماه هنوز هیچ ایمیلی بهش نیومده از طرف سفارت و کنسول مبنی بر حضور دوباره و دریافت ویزا...و از اونجایی که فامیل ما واقعا نگران هست خواهش مندیم از دوستان که اطلاعاتی در این زمینه دارن بیان بکنن.
آخرین مهلت دریافت ویزا تا کی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟و اینکه هنوز به ما گفته نشده کی بریم و البته در مصاحبه قبول شدیم ایرادی داره؟
اسپانسر چجوریه؟ یعنی میشه سند خانه یا مغازه را به کنسول نشان داد و بحث اسپانسر حل شود؟یا باید پولی در بانک باشد
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
و اینکه چجوری پیگیری کنیم؟جواب نمیدن آخه به ایمیل.یعنی بعد از 4 روز دیگه ویزا به هیچ کس نمیدن؟

همانطور که فرمودید افیسر گفته به اقوامتون که کیس شما قبول است از نظر ایشان (من اخر سر نفهمیدم کیس برای اقوام است یا خودتان چون در پست اخر گفته ای کیس ما Sad بهرحال کیس شما وارد مرحله دوم شده است .
البته مطلبی که یادم رفت در پست قبلی به ان اشاره کنم، این است که افیسر به تشخیص خودش می تواند کیس شما یا به عبراتی اقوام شما را وارد مرحله دوم بکند ولی تیک نقص مدرک مرحله سوم را برای شما می زند وبه شما می گوید ظرف یک یا دوماه اینده که کلیر شدید ویا ایمیلی برای شما امد به همرا پاستان ، ان مدرک ناقص را هم بیاور وبعبارتی اگر نیاوری ویزا برای شما صادر نخواهد شد ،البته این به تشخیص افیسر هست برای بعضی قبول می کند وبرای بعضی می گوید تا مثلا این مدرک را نیاوری پروسه مرحله دوم شما شروع نمیشود
تشکر کنندگان: zz24 ، EKAM ، kage.omid ، ali1220
سلام بر دوستان عزیز

اینطور که من تحقیق کردم و دوستان در اینجا گفتند برای گرفتن اقامت دائم باید در عرض 5 سال 2سال و نیم در امریکا باشیم حالا یه سوال اگه من سری اول برم و بعد برای پاس سفید اقدام کنم و بگیریم باید تایمم رو جوری تنظیم کنم که تا 5 سال اون 2سال و نیم رو تامین کنم ؟و اگه توی 5 سال 2سال و نیم اونجا نباشیم چی میشه؟
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
تشکر کنندگان:
(2013-09-30 ساعت 13:31)vistac نوشته:  سلام بر دوستان عزیز

اینطور که من تحقیق کردم و دوستان در اینجا گفتند برای گرفتن اقامت دائم باید در عرض 5 سال 2سال و نیم در آمریکا باشیم حالا یه سوال اگه من سری اول برم و بعد برای پاس سفید اقدام کنم و بگیریم باید تایمم رو جوری تنظیم کنم که تا 5 سال اون 2سال و نیم رو تامین کنم ؟و اگه توی 5 سال 2سال و نیم اونجا نباشیم چی میشه؟

سلام نه دوست عزیز اگر شما پاس سفید بگیرید...
مدت زمانی که از پاس سفید استفاده کرده اید معادل نصف زمانی خواهد بود که از پاس سفید استفاده نکرده اید.
واضحتر بگم... شما اگر از پاس سفید استفاده نکنید با رعایت تمام مقررات 5 ساله سیتیزن خواهید شد. اما اگر از پاس سفید استفاده کنید و 2 سال از بلاد کفر دور باشید.... پس از این 2 سال که به خاک آ.م.ر.یکا تشریف بردید 4 سال طول میکشد تا سیتیزن شوید. (6=2+4) 6 سال طول میکشد تا سیتیزن شوید.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: محبت ، tenese ، ali1220 ، EKAM ، ojee ، shayesteh ، sepideh_ ، behfaza ، vistac ، nasim
(2013-09-30 ساعت 13:43)zz24 نوشته:  ممنون از شما اقاقیا و کیانا11 ی عزیز و همه دوستان گرامی
من پدرم قبول شده بودن و برای همین سوال زیاد پیدا کردم
درسته گفتم اخرین سوال هام هست ولی بعضی چیزها برام مبهمه و درسته که اخرین روزه الان ولی شاید برای بعدا یادگیریش بد نباشه و مفید باشه برای همین میپرسم دوستان عزیز
1-این سایت http://armenia.usembassy.gov/admin_processing_iv.html در قسمت PLEASE CLICK HERE TO FIND YOUR CASE NUMBER وقتی این قسمت رو میفشاریم اگر کیس ما در بین اون کیس نامبر هایی که در این صفحهhttp://armenia.usembassy.gov/casenumber.html میبود یعنی ما باید ادامه مدارک رو برای دادن پاسپورت میدادیم سفارت غیر از اینه؟ خوب من 3 روز پیش این سایت رو چک کردم کیس های عجیب زیادی دیدم الان که که چک میکنم 3 تا کیس زده که تاریخاشونو زده 5 دسامبر 2013 ...این که بعد از روز موعود یعنی 30 سپتامبر هست...چه معنی ای داره یعنی ایا افرادی هستند که در لاتاری شرکت کرده باشند و بعد از 30 ام ویزا بگیرن؟ اگر نه پس چرا تاریخ رو اینجوری زده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟این خیلی برام سواله عزیزان

2-راستش اون کنسول یا افیسر ی که با بابام مصاحبه کرده بود گفته بود مدارک ناقصه و برید بهتون خبر میدیم کی بیایید ولی نگفت که کی و از چه طریقی...حتی اسم سایت رو هم نبرد...بعد اینجوری شد که ما اقدامی نکردیم چون خبری نداشتیم...شما الان میگید پروسه ما در مرحله دوم بوده و فقط مونده بوده ما پاسپورت رو بدیم ولی ما حتی مدارک ناقص رو هم نبرده بودیم سفارت....این برام عجیبه!!!!!!!!!یعنی اسممون رو باید در سایت چک میکردیم که هر وقت کیسمون رو دیدیم یعنی کلیر شده بودیم و باید پاسهارو میبردیم؟
این آپدیت شدن ها چه معنایی داره؟ایا در سایت سیس حتی کسی ویزا دیگه بهش نرسه امسال 1 ماه بعد باز هم کیس نامبر رو چک کنیم باز administrative perossesing میزنه؟یعنی چی؟مگه تموم نشده؟
دوستان دیگه که مثل ما موفق به دریافت نامه نشدن حرف از نامه نوشتن به kcc میزنن چه فرجی میتونه داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟

خیلی ممنون میمش از شما دوستان محترم میدونم سوالام زیاده ولی شما عزیزان انقدر با مرام هستید که همیشه به سوالا با صبر و حوصله جواب میدید .... باید بسیار ازتون قدردانی کرد

دوست عزیز، کیس هایی که شما دیدید کیس لاتاری نیستند، اگر دفت کنید کیس های لاتاری با 2013AS شروع میشن ولی این کیس ها YRV2013696056 هستند و کاملا متفاوتند.. برای اگاهی از روند سایت سیس لینکی در امضای من هست مطالعه کنید... کیس شما که کلیر نشده ولی بودن کیس های زیادی که کلیر هم شدند و ویزا بهشون نرسیده... دیگه توضیحی باقی نمونده!
در ضمن متاسفانه لاتاری 2013 خوب یا بد دیگه تمام شد، به فکر آینده باشید...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: ghafari88 ، ojee ، Tabassomshojaat ، H Pier ، KIMIA2005 ، محبت ، ffrfar ، studpk ، behfaza ، amin arefi ، maryam_a ، zz24 ، nasim
دوستان خط پرواز بین ایران و امریکا هم که داره به امیدخدا راه میوفته و امیدوارم قیمت سبزی هم بزودی کاهش زیادی داشته باشه و همچنان شاهد خبرهای خوب دیگه ای از این دست باشیم موفق باشید...
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: amin arefi ، H Pier ، ali1220 ، pooyan1920 ، maryam_a ، nasim ، Natasha9 ، ojee ، kiana11 ، noobnoobi ، behfaza ، محبت
بادرود
به نظرم فردا پیش قراولان 2014 ها مصاحبه دارند
براشون ارزوی موفقیت دارم
و امیدورام امسال پاسپورت تمامی دوستان مزین به ویزای امریکا بشه
(2013-09-30 ساعت 19:17)ali1220 نوشته:  
(2013-09-30 ساعت 18:08)KIMIA2005 نوشته:  دوستان خط پرواز بین ایران و آمریکا هم که داره به امیدخدا راه میوفته و امیدوارم قیمت سبزی هم بزودی کاهش زیادی داشته باشه و همچنان شاهد خبرهای خوب دیگه ای از این دست باشیم موفق باشید...

سلام به شما بزرگوار می شود در خصوص (امیدوارم قیمت سبزی هم بزودی کاهش زیادی داشته باشه )توضیحی بدهیدBig GrinBig GrinBig GrinTongue

علی جان چه توضیحی میخوای داداش !!!
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: ojee ، H Pier ، محبت
دوستان عزیزم تاپیک 2015 بسته شده برای همین سوالام رو اینجا میپرسم

خیلی ازتون ممنون میشم پیشاپیش بابت پاسخ 1- لاتاری آخرین سالش کی هست؟بعضیا میگفتن 2013 اخرش میشد که نشد...ایا خبر مطمعنی مبنی بر اینکه تا کی ادامه داره هست؟
2- میگن قراره دور دوم برندگان 2014 اعلام بشه ایا حقیقت داره؟ از کدوم سایت باید چک کرد که قبول شدیم؟
3-اگر دور دوم برندگان اعلام بشه مربوط به اونایی هست که پارسال از 1 اکتبر تا 2 نوامبر ثبت نام کردن؟بعد با همون رقمی که اردیبهشت چک کردیم برنده شدیم یا نه با همون دوباره باید چک کنیم که برنده شدیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
4-شبیه ساز صفحه ثبت نام لاتاری رو اگر کسی داره نشون بده ممنون میشم خیلی
تشکر کنندگان:
(2013-09-30 ساعت 22:18)zz24 نوشته:  دوستان عزیزم تاپیک 2015 بسته شده برای همین سوالام رو اینجا میپرسم

خیلی ازتون ممنون میشم پیشاپیش بابت پاسخ 1- لاتاری آخرین سالش کی هست؟بعضیا میگفتن 2013 اخرش میشد که نشد...ایا خبر مطمعنی مبنی بر اینکه تا کی ادامه داره هست؟
2- میگن قراره دور دوم برندگان 2014 اعلام بشه ایا حقیقت داره؟ از کدوم سایت باید چک کرد که قبول شدیم؟
3-اگر دور دوم برندگان اعلام بشه مربوط به اونایی هست که پارسال از 1 اکتبر تا 2 نوامبر ثبت نام کردن؟بعد با همون رقمی که اردیبهشت چک کردیم برنده شدیم یا نه با همون دوباره باید چک کنیم که برنده شدیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
4-شبیه ساز صفحه ثبت نام لاتاری رو اگر کسی داره نشون بده ممنون میشم خیلی

دوست عزیز،
جواب سوالاتت:
1-کسی نمی داند. نخیر
2-بله- سایت اصلی لاتاری
3-بله- بله
من سه تا سوال شما را جواب دادم شما هم یک سوال من را جواب دهید:
شبیه ساز صفحه لاتری می خواهید چکار کنید؟
تشکر کنندگان: ffrfar ، studpk ، محبت ، somayeh8159 ، masoud z ، zz24 ، H Pier ، kiana11 ، iSaeid
(2013-09-30 ساعت 20:07)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-09-30 ساعت 18:08)KIMIA2005 نوشته:  دوستان خط پرواز بین ایران و آمریکا هم که داره به امیدخدا راه میوفته و امیدوارم قیمت سبزی هم بزودی کاهش زیادی داشته باشه و همچنان شاهد خبرهای خوب دیگه ای از این دست باشیم موفق باشید...

سلام به شما بزرگوار می شود در خصوص (امیدوارم قیمت سبزی هم بزودی کاهش زیادی داشته باشه )توضیحی بدهیدBig GrinBig GrinBig GrinTongue

شاید سبزی منظور همون برگه های تقریبا سبز رنگه دارای نخ هست که مزین به تصویر مرحوم حاجی آقا فرانکلین می باشند و هرکدام از ایشان ارزشی برابر با صد 2lar دارند.
تشکر کنندگان: amin arefi ، himmlisch ، محبت ، KIMIA2005 ، ali1220
یک لینک دیگه هم هست که به خاطر درآمد زا بودن مسافرتهای بین اللمللی صدور ویزا متوقف نمی شه... مهاجرین هم یه جورایی برای دولت درآمدزا هستن ......... بهتر امیدوار باشیم
http://www.10tv.com/content/stories/2013...mpact.html
2014AS2XX آنکارا، مصاحبه: هفته دوم اکتبر، کلیرنسCool سفرنامه
آرزویم شادیست، آرزویم آرامش است برای تو برای خودم و برای تمام کسانی که نمی شناسمشان
تشکر کنندگان: behfaza ، Natasha9 ، himmlisch ، cello86 ، محبت ، somayeh8159 ، studpk ، Tabassomshojaat ، amin arefi ، ali1220
(2013-09-30 ساعت 22:31)behfaza نوشته:  
(2013-09-30 ساعت 20:07)KIMIA2005 نوشته:  

شاید سبزی منظور همون برگه های تقریبا سبز رنگه دارای نخ هست که مزین به تصویر مرحوم حاجی آقا فرانکلین می باشند و هرکدام از ایشان ارزشی برابر با صد 2lar دارند.
سلام
بله عزیزان دل منظور همون سبزی معطر از نظر مهاجرین ینگه دنیاست و البته با شرایط پیش آمده بهتره تا اطلاع ثانوی از خریدش خودداری بشه، تا به قیمت مناسب برسهWink
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: behfaza ، ali1220
دوستان این دور دوم قبولی های 2014 رو کی اعلام میکنن؟ تاریخ دقیقش اعلام شده؟

ممنونم
تشکر کنندگان:
مگه قراره دور دوم اعلام شه ؟ !!!! وا!!!!! SadSadSadSad
CN:21## - ABUDHABI - INTERVIEW.NOV 18 - 2
APPLICANTS - FIRST UPDATE : NOV 19 SECOND : FEB 10
Third: May 27 Forth: May 29 ( the end of administrative processing) Fifth : June 3
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان