کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2014
(2013-10-01 ساعت 11:26)ghafari88 نوشته:  
(2013-10-01 ساعت 11:15)rtt نوشته:  وقتی کی سی سی تعطیل بشه سفارت ها که نمی تونن به کارشون ادامه بدن چون کی سی سی نامه های دعوت به مصاحبه رو می فرسته و و قتی اونا تعطیل باشن بلطبع اینا هم نمی تونن مثل سابق به کارشون ادامه بدن دیگه Sad درسته؟؟؟ یا من اشتباه فکر می کنم؟؟؟؟؟

حرف شما تا حدی درست هست اما نه کاملاً
برای اینکه در حال حاضر KCC افراد زیادی رو برای ماه های اکتبر و نوامبر جهت مصاحبه تعیین تکلیف کرده، پس اون ها می تونن باقی کارشون رو از سفارت پیگیری کنند و ربطی به تعطیلی KCC ندارند.
تکلیف اونهایی که به مصاحبه دعوت نشدند ولی کارنت شدند چی میشه یعنی امیدی هست
***2014AS
ارسال فرم ها اواسط جون. تاییدیه اواسط سپتامبر. دریافت نامه ی دوم 21 اکتبر. سفارت آنکارا
تشکر کنندگان: behfaza
(2013-10-01 ساعت 11:24)nasim نوشته:  
(2013-10-01 ساعت 10:36)ghafari88 نوشته:  
(2013-10-01 ساعت 10:33)nasim نوشته:  اگه ایشون درخواست شناسنامه ایرانی کنه و براش شناسنامه صادر بشه تابعیتش ایرانی می شه ؟؟ درسته ؟حتی اگه پدر و مادرش محل تولدشون عراق باشه در واقع تابعیت می شه عراقی و متولد ایران .

احتمال اینکه با درخواست ایشون موافقت بشه خیلی ضعیفه. چون همونطور که عرض کردم قانون ایشون رو یک ایرانی نمی دونه بلکه یک غیر ایرانی مقیم ایران می دونه. دیگه ریز جزئیات قانون و ماده و تبصره هاش رو نمی دونم.
ولی بله. اگر براشون شناسنامه صادر بشه به عنوان فردی که تابعیت ایران بهش داده شده تلقی میشه ( یعنی یک ایرانی میشه )

ضمناً نسیم خانم پاسخی که به ایشون دادید گمراه کننده هست و طبق قانون خون، ایشون ایرانی نیستن. پس نمی تونستن برای شناسنامه و کارت ملی اقدام کنن. پیشنهاد می کنم پاسختون رو ویرایش کنید.
ممنون.
پس چطور دوستان افغانی که وارد کشور ما شدن باید برای گرفتن شناسنامه ایرانی ( وقتی تابعیت ایرن و گرفتن ) اقدام می کردن ؟؟؟؟ این هم مثل همونه دیگه

سعید عبودی ، گفت : صدور شناسنامه برای این افراد ، مستلزم 4 شرط است. وی افزود: اقامت قانونی در ایران ، ورود قانونی به کشور ، گذرنامه دار بودن پدر و تولد در ایران از شرایط صدور شناسنامه برای این افراد است . عبودی اظهار کرد: صدور شناسنامه برای فرزندان اتباع عراقی و افغانی که دارای کارت شناسایی ویژه اتباع خارجه هستند ، امکان پذیر نیست . وی یادآور شد: اتباعی که صاحب کارت شناسایی ویژه اتباع خارجه هستند ، در واقع به شکل غیرقانونی در کشور اقامت دارند و صاحب گذرنامه نیستند. به گفته عبودی ، فرزندان اتباع افغانی و عراقی که والدین آنها گذرنامه داشته و به صورت قانونی وارد ایران شده ، از دولت ایران پروانه اقامت دریافت کرده و در ایران متولد شده باشند، می توانند با ارائه مدارک لازم از ادارات ثبت احوال ، گواهی ولادت اتباع خارجه دریافت کنند
جام آن لاین نیوز
امیدوارم واسه این دوست عراقیمون مفید باشه و جوابشو گرفته باشه Smile
خیلی ممنون از دوستانی که با پاسخ هاشون بنده رو مورد محبت قرار دادند.
با توجه به صحبت های دوستان برداشت بنده این هست که کشور واجد شرایط رو عراق انتخاب کنم. درسته؟
تشکر کنندگان: nasim ، محبت ، behfaza
(2013-10-01 ساعت 12:00)farzadsmile نوشته:  
(2013-10-01 ساعت 11:24)nasim نوشته:  
(2013-10-01 ساعت 10:36)ghafari88 نوشته:  
(2013-10-01 ساعت 10:33)nasim نوشته:  اگه ایشون درخواست شناسنامه ایرانی کنه و براش شناسنامه صادر بشه تابعیتش ایرانی می شه ؟؟ درسته ؟حتی اگه پدر و مادرش محل تولدشون عراق باشه در واقع تابعیت می شه عراقی و متولد ایران .

احتمال اینکه با درخواست ایشون موافقت بشه خیلی ضعیفه. چون همونطور که عرض کردم قانون ایشون رو یک ایرانی نمی دونه بلکه یک غیر ایرانی مقیم ایران می دونه. دیگه ریز جزئیات قانون و ماده و تبصره هاش رو نمی دونم.
ولی بله. اگر براشون شناسنامه صادر بشه به عنوان فردی که تابعیت ایران بهش داده شده تلقی میشه ( یعنی یک ایرانی میشه )

ضمناً نسیم خانم پاسخی که به ایشون دادید گمراه کننده هست و طبق قانون خون، ایشون ایرانی نیستن. پس نمی تونستن برای شناسنامه و کارت ملی اقدام کنن. پیشنهاد می کنم پاسختون رو ویرایش کنید.
ممنون.
پس چطور دوستان افغانی که وارد کشور ما شدن باید برای گرفتن شناسنامه ایرانی ( وقتی تابعیت ایرن و گرفتن ) اقدام می کردن ؟؟؟؟ این هم مثل همونه دیگه

سعید عبودی ، گفت : صدور شناسنامه برای این افراد ، مستلزم 4 شرط است. وی افزود: اقامت قانونی در ایران ، ورود قانونی به کشور ، گذرنامه دار بودن پدر و تولد در ایران از شرایط صدور شناسنامه برای این افراد است . عبودی اظهار کرد: صدور شناسنامه برای فرزندان اتباع عراقی و افغانی که دارای کارت شناسایی ویژه اتباع خارجه هستند ، امکان پذیر نیست . وی یادآور شد: اتباعی که صاحب کارت شناسایی ویژه اتباع خارجه هستند ، در واقع به شکل غیرقانونی در کشور اقامت دارند و صاحب گذرنامه نیستند. به گفته عبودی ، فرزندان اتباع افغانی و عراقی که والدین آنها گذرنامه داشته و به صورت قانونی وارد ایران شده ، از دولت ایران پروانه اقامت دریافت کرده و در ایران متولد شده باشند، می توانند با ارائه مدارک لازم از ادارات ثبت احوال ، گواهی ولادت اتباع خارجه دریافت کنند
جام آن لاین نیوز
امیدوارم واسه این دوست عراقیمون مفید باشه و جوابشو گرفته باشه Smile
خیلی ممنون از دوستانی که با پاسخ هاشون بنده رو مورد محبت قرار دادند.
با توجه به صحبت های دوستان برداشت بنده این هست که کشور واجد شرایط رو عراق انتخاب کنم. درسته؟

بله دوست عزیز برای لاتاری از سهمیه کشور عراق باید استفاده کنین چون الان فقط پاس عراقی دارین. بازم آخرین تصمیم بهتره که با خودشون تماس بگیرین مطمئن ترین راه هست
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: farzadsmile ، محبت ، EKAM ، behfaza
(2013-10-01 ساعت 11:25)محبت نوشته:  
(2013-10-01 ساعت 11:18)angelio.asian نوشته:  
(2013-10-01 ساعت 10:58)مامان خانم نوشته:  
(2013-10-01 ساعت 10:48)tina_torabi نوشته:  سلام من میخواستم بدونم سفر کاری به افغانستان مشکل ساز هست برای کلیرنس ؟
سلام
فکر نمیکنم اگر سفر نامه های سال های گذشته را بخوانید می بینید که کسانی بودند که با سفر به سوریه و عراق و حتی لبنان به راحتی ویزا گرفتند

مامان خانم درسته که اخرش ثابت می شه این بنده خدا سفر کاری داشته ولی نباید به مرحله کلیرنس زمان طولانی بخوره و گرنه درست میگید نتیجه کلیرنس خوب میاد ولی ایا تا نتیجه بیاد ویزا تموم نشده ؟
سلام
شما مطمئنید حالا این بنده خدا این سوال رو کرده بواسطه اینکه بره یا خیر ، یا قبلا این سفر رو رفته و میخواد بدونه مشکل داره یا نه، فکر کنم بد نباشه صاحب سوال هم روشن کنه این قضیه رو Wink
من سال گذشته رفتم افغانستان و الان برنده لاتاری هستم و میخوام برم آمریکا از اون کارم هم اومدم بیرون به خاطر اینکه نمیخواستم برم افغانستان و فقط یک بار رفتم اونجا و ویزایی که بهم دادن توریستی بوده و اینکه نامه دارم از محل کار قبلبم که به صورت کاری بوده ( نامه رو برای خود سف ارت نوشتن) پس از اومدن از افغانستان دیگه نرفتم سر کار و استعفا دادم . Sad به نظرتون مشکل داره ؟ راستی من پاس جدید گرفتم و مهر ویزام تو اون نیست میشه به افسر بگم که جایی نرفتم ؟ اصلا ازم مطمئنا میپرسن که رفتم خارج یا نه ؟ میشه نپرسن؟ Sad
تشکر کنندگان: محبت ، EKAM ، behfaza
دوستان یه آماری می خواستم بگیرم یعنی الان تدادی که 2013 ویزا گرفتن و تعدادی که نگرفتن چقدره ؟ کسی اطلاعی داره /.؟ Smile
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
تشکر کنندگان:
(2013-10-01 ساعت 12:30)tina_torabi نوشته:  
(2013-10-01 ساعت 10:48)tina_torabi نوشته:  سلام من میخواستم بدونم سفر کاری به افغانستان مشکل ساز هست برای کلیرنس ؟
سلام
فکر نمیکنم اگر سفر نامه های سال های گذشته را بخوانید می بینید که کسانی بودند که با سفر به سوریه و عراق و حتی لبنان به راحتی ویزا گرفتند

مامان خانم درسته که اخرش ثابت می شه این بنده خدا سفر کاری داشته ولی نباید به مرحله کلیرنس زمان طولانی بخوره و گرنه درست میگید نتیجه کلیرنس خوب میاد ولی ایا تا نتیجه بیاد ویزا تموم نشده ؟
سلام
شما مطمئنید حالا این بنده خدا این سوال رو کرده بواسطه اینکه بره یا خیر ، یا قبلا این سفر رو رفته و میخواد بدونه مشکل داره یا نه، فکر کنم بد نباشه صاحب سوال هم روشن کنه این قضیه رو Wink
من سال گذشته رفتم افغانستان و الان برنده لاتاری هستم و میخوام برم آمریکا از اون کارم هم اومدم بیرون به خاطر اینکه نمیخواستم برم افغانستان و فقط یک بار رفتم اونجا و ویزایی که بهم دادن توریستی بوده و اینکه نامه دارم از محل کار قبلبم که به صورت کاری بوده ( نامه رو برای خود سف ارت نوشتن) پس از اومدن از افغانستان دیگه نرفتم سر کار و استعفا دادم . Sad به نظرتون مشکل داره ؟ راستی من پاس جدید گرفتم و مهر ویزام تو اون نیست میشه به افسر بگم که جایی نرفتم ؟ اصلا ازم مطمئنا میپرسن که رفتم خارج یا نه ؟ میشه نپرسن؟ Sad
من فکر می کنم با سیستم آن لاین و الکترونیکی شما حتی پاستم عوض کرده باشی به راحتی می شه فهمید که از ایران خروج داشتی یا نه . اگه اونها بفهمن و ببینن شما بهشون نگفتین بهت شک می کنن. البته اگه بپرسن . اگه که نپرسن چیزی که لازم به توضیح نیست . نترس دوست عزیز
تشکر کنندگان: tina_torabi ، EKAM ، behfaza
(2013-10-01 ساعت 12:30)tina_torabi نوشته:  ستان و الان برنده لاتاری هستم و میخوام برم آمریکا از اون کارم هم اومدم بیرون به خاطر اینکه نمیخواستم برم افغانستان و فقط یک بار رفتم اونجا و ویزایی که بهم دادن توریستی بوده و اینکه نامه دارم از محل کار قبلبم که به صورت کاری بوده ( نامه رو برای خود سف ارت نوشتن) پس از اومدن از افغانستان دیگه نرفتم سر کار و استعفا دادم . Sad به نظرتون مشکل داره ؟ راستی من پاس جدید گرفتم و مهر ویزام تو اون نیست میشه به افسر بگم که جایی نرفتم ؟ اصلا ازم مطمئنا میپرسن که رفتم خارج یا نه ؟ میشه نپرسن؟ Sad

خانم ترابی به هیچ عنوان این موضوع رو کتمان نکنین چون این جور مسائل رو راحت میتونن بفهمن. در هر صورت بهترین روش صداقته نگران نباشین.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: tina_torabi ، nasim ، EKAM ، behfaza
(2013-10-01 ساعت 12:33)nasim نوشته:  دوستان یه آماری می خواستم بگیرم یعنی الان تدادی که 2013 ویزا گرفتن و تعدادی که نگرفتن چقدره ؟ کسی اطلاعی داره /.؟ Smile
از نگرفته ها كه آماري نيست. اما گرفته ها دقيقا 7% از 50000 ويزا كه براي ايران بوده. يعني 3500 تا
ازدواجي F2a همسرم-->ارسال مدارك: 4سپتامبر2013،رسيد نامبر:12 سپتامبر، اپروو:21 نوامبر
كيس نامبر خودم:***2013AS، آنكارا،يكضرب،ورود به آمريكا:دسامبر 2012
تشکر کنندگان: nasim ، sepideh_ ، ali1220 ، behfaza
(2013-10-01 ساعت 02:16)محبت نوشته:  
(2013-10-01 ساعت 02:10)sonnnna نوشته:  
(2013-09-30 ساعت 23:56)محبت نوشته:  
(2013-09-30 ساعت 23:33)Mehdiest نوشته:  دوستان این دور دوم قبولی های 2014 رو کی اعلام میکنن؟ تاریخ دقیقش اعلام شده؟

ممنونم
سلام
دوست خوبم کسی اطلاع نداره اما قبلا در سایت متنی بود مبنی بر اعلام آن در اکتبر که الان نیستش.
اون متن نیست یعنی قرعه کشی نمیشه؟Sad
سلام
مشخص نیست دوست خوبم شاید اون متن رو برداشتن تا سایت رو آپدیت کنن شایدم دور دومی در کار نباشه به هر حال باید صبر کرد و دید که چه اتفاقی خواهد افتاد.Smile

یعنی قبلا تو سایت زده بودن که واسه 2014 ای ها دوباره اعلام قبولی میشه؟؟؟

ممنون
تشکر کنندگان:
سلام دوستان ضمن تبریک برای شروع روند کاری برندگان لاتاری 2014 و با بهترین ارزوها و موفقیتها برای آنها ،آیا سری دوم اسامی 2014 در اکتبر اعلام میشود؟
تشکر کنندگان:
(2013-10-01 ساعت 12:30)tina_torabi نوشته:  
سلام

سلام
سلام
دوست خوبم توصیه میشه به هیچ عنوان دروغی حین مصاحبه گفته نشه و در صورت پرسش بطور ساده و خلاصه پاسخ سوال داده بشه.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: tina_torabi ، studpk ، nasim ، EKAM ، behfaza
پیشنهاد می کنم خبر زیر رو بخونید:

http://www.fardanews.com/fa/news/290993/...B%8C%DB%8C

بخشی که به نظر من جالب توجه بود این هست:
... کارمندان سرویس های مهاجرت و شهروندی آمریکا نیز به کار و فعالیت خود و صدور گرین کارت برای متقاضیان ادامه می دهند.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
(2013-10-01 ساعت 12:58)ghafari88 نوشته:  پیشنهاد می کنم خبر زیر رو بخونید:

http://www.fardanews.com/fa/news/290993/...B%8C%DB%8C

بخشی که به نظر من جالب توجه بود این هست:
... کارمندان سرویس های مهاجرت و شهروندی آمریکا نیز به کار و فعالیت خود و صدور گرین کارت برای متقاضیان ادامه می دهند.
خدا خیر دنیا و آخرت نصیبت کنه عمو احسان اینقدر آن لاین اخبار و می زاری اینجا
تشکر کنندگان: H Pier ، ghafari88 ، tenese ، EKAM ، ali1220 ، behfaza
سلام کارت ملی من تاریخ اعتبارش تا پایان سال 92 هست آیا برای تعویضش باید اقدام کنم؟
تشکر کنندگان:
با سلام خدمت دوستان
خانمی که باردار هست و فرزندش تا 3 الی 4 ماهه دیگه به دنیا می یاد الان برای ثبت نام اسم فرزندش رو باید بنویسه؟
با تشکر
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان