کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2014
(2013-09-30 ساعت 23:33)Mehdiest نوشته:  دوستان این دور دوم قبولی های 2014 رو کی اعلام میکنن؟ تاریخ دقیقش اعلام شده؟

ممنونم
سلام
دوست خوبم کسی اطلاع نداره اما قبلا در سایت متنی بود مبنی بر اعلام آن در اکتبر که الان نیستش.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان:
(2013-09-30 ساعت 23:56)محبت نوشته:  
(2013-09-30 ساعت 23:33)Mehdiest نوشته:  دوستان این دور دوم قبولی های 2014 رو کی اعلام میکنن؟ تاریخ دقیقش اعلام شده؟

ممنونم
سلام
دوست خوبم کسی اطلاع نداره اما قبلا در سایت متنی بود مبنی بر اعلام آن در اکتبر که الان نیستش.
اون متن نیست یعنی قرعه کشی نمیشه؟Sad

تشکر کنندگان: مامان خانم
(2013-10-01 ساعت 02:10)sonnnna نوشته:  
(2013-09-30 ساعت 23:56)محبت نوشته:  

ممنونم
سلام
اون متن نیست یعنی قرعه کشی نمیشه؟Sad
سلام
مشخص نیست دوست خوبم شاید اون متن رو برداشتن تا سایت رو آپدیت کنن شایدم دور دومی در کار نباشه به هر حال باید صبر کرد و دید که چه اتفاقی خواهد افتاد.Smile
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: behfaza ، ghafari88 ، مامان خانم ، Mehdiest
با سلام به همه دوستان و آرزوي موفقيت براي همگي
آيا كسي هستشم كه آماري از قبول نشده هاي سال 2013 و دليل عدم قبولي اونها داشته باشه ممنون ميشم. من خيلي استرس دارم
تشکر کنندگان: nasim
(2013-10-01 ساعت 09:28)amor92 نوشته:  با سلام به همه دوستان و آرزوي موفقيت براي همگي
آيا كسي هستشم كه آماري از قبول نشده هاي سال 2013 و دليل عدم قبولي اونها داشته باشه ممنون ميشم. من خيلي استرس دارم

برای چی استرس؟
دو دلیل برای عدم موفقیت افراد در 2013 بوده:
1- کلاً فرد برنده بنا به دلایل معلوم از سوی آفیسر پرونده ریجکت شده باشه
2- افرادی که متاسفانه با کمبود ویزا و اتمام سهمیه ویزای ایران مواجه شدند. بیشتر این افراد هم از دوستانی بودند که کلیرنس خورده بودند و حالا یا کلیر شده بودند یا نشده بودند. البته برخی از اون دوستانی که کلیر شده بودند بخاطر اینکه یه مقدار دیر اقدام کردند برای دریافت ویزا به این مشکل بر خوردند.
در کل فعلا نیازی به استرس نیست.
شاد باشید.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: nasim ، exxedus ، محبت ، EKAM ، mydream ، shahryar7021 ، behfaza
(2013-10-01 ساعت 09:43)ghafari88 نوشته:  
(2013-10-01 ساعت 09:28)amor92 نوشته:  با سلام به همه دوستان و آرزوي موفقيت براي همگي

برای چی استرس؟
2- افرادی که متاسفانه با کمبود ویزا و اتمام سهمیه ویزای ایران مواجه شدند. بیشتر این افراد هم از دوستانی بودند که کلیرنس خورده بودند و حالا یا کلیر شده بودند یا نشده بودند. البته برخی از اون دوستانی که کلیر شده بودند بخاطر اینکه یه مقدار دیر اقدام کردند برای دریافت ویزا به این مشکل بر خوردند.
شاد باشید.

بنا به دلایل معلوم ؟؟؟؟ مثلا چه دلایلی ؟ یعنی شغل حساسی داشتن ؟؟ یا سربازی؟ گقتیم لاتاری قبول بشیم یعنی همه چی تمومه !!! زهی خیال باطل ! تازه شروع ما جراستتت !!!! خیلی شیک . مجلسی باید استرس و دور کنیم وگرنه روز مصاحبه سکته هرو زدم !!!!
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza
(2013-10-01 ساعت 09:56)nasim نوشته:  

برای چی استرس؟
شاد باشید.

بنا به دلایل معلوم ؟؟؟؟ مثلا چه دلایلی ؟ یعنی شغل حساسی داشتن ؟؟ یا سربازی؟ گقتیم لاتاری قبول بشیم یعنی همه چی تمومه !!! زهی خیال باطل ! تازه شروع ما جراستتت !!!! خیلی شیک . مجلسی باید استرس و دور کنیم وگرنه روز مصاحبه سکته هرو زدم !!!!

نه بابا نسیم خانم
دلایلیش معمولاً مشخصه. مثلا اینکه کسی فرزند داشته باشه اما توی فرم های ثبت نامش قید نکرده باشه. یا دروغی گفته باشه و برای آفیسر محرز بشه.
از این دلایل بابا
اونایی که شما فرمودین ( مثل شغل دولتی و سربازی ) نهایتاً منجر به کلیرنس خوردن میشه که اگر شغل خیلی حساسی نداشته باشید و از نظر د و ل ت ایالات متحده مشکلی نداشته باشه بعد از چند وقت کلیر می شید و تشریف می برید ویزاتون رو می گیرید.
همین.
نگران نباشید لطفاً
توکلتون هم به اون بالایی باشه Rolleyes
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: محبت ، nasim ، behfaza
سلام
دوستان من این سوال رو قبلاً هم مطرح کردم ولی جوابی نگرفتم.
خواهش می کنم لطفاً راهنمایی کنید.
کسی که عراقی هست ولی متولد ایران هست، شناسنامه ایرانی هم نداره یعنی تابعیت ایران رو نداره اما در ایران متولد شده و تا به امروز هم از ایران خارج نشده و در تمام مدارک تحصیلی و حتی پاسپورت عراقیش محل تولدش رو ایران زده در هنگام ثبت نام لاتاری کشور واجد شرایط رو باید ایران انتخاب کنه یا عراق؟
با تشکر
تشکر کنندگان:
(2013-10-01 ساعت 10:08)farzadsmile نوشته:  سلام
کسی که عراقی هست ولی متولد ایران هست، شناسنامه ایرانی هم نداره یعنی تابعیت ایران رو نداره اما در ایران متولد شده و تا به امروز هم از ایران خارج نشده و در تمام مدارک تحصیلی و حتی پاسپورت عراقیش محل تولدش رو ایران زده در هنگام ثبت نام لاتاری کشور واجد شرایط رو باید ایران انتخاب کنه یا عراق؟
با تشکر

آقا فرزاد گرفتی مارو داداش؟!
دوستان جواب شما رو دادن دیگه!
این یکی :
http://mohajersara.com/thread-11-post-42...#pid422511

اینم یکی دیگه:
http://mohajersara.com/thread-6451-post-...#pid417406

این یه پست مشابه دیگه شما با جوابش:
http://mohajersara.com/thread-6451-post-...#pid376095

نمی دونم شما بودید یا نه اما خاطرم هست به یه دوست دیگه ای هم چند وقت پیش خودم جواب دادم راجع به این مسئله؛ اما پست رو پیدا نکردم لینک اون رو هم براتون بذارم.

ببین داداش گلم؛ یک کلام ختم کلام،
اگر متولد ایران هم باشید اما مدارک ایرانی نداشته باشید یعنی ایرانی نیستید.
توی هون پستی که نوشته بودم هم اشاره کردم که کشور ایران تایع قانون خاک و یا خاک و خون نیست؛ تایع قانون خون هست. یعنی شما باید حتما پدر یا مادری ( مادر با شرایط خاص قانونی ) باشید تا بتوانید تابعیت ایران رو به دست بیارید. مثل آمریکا نیست که اگر داخل خاک آمریکا به دنیا بیایید تابعیت اونجا رو بتونید بگیرید.
در کل باید ببینید که برای 2015 عراق مجاز هست یا نه ( که تصور می کنم هست )
باز هم تاکید می کنم؛ هر جایی ملیت شما مطرح باشه، شما چون شناسنامه عراق رو دارید پس عراقی هستید!
هرجا ازتون راجع به محل سکونتتون سوال شد باید ایران رو نام ببرید.
موفق و شاد باشید.
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: nasim ، محبت ، behfaza ، amin arefi
(2013-10-01 ساعت 10:15)shayesteh نوشته:  با سلام. از دوستان باتجربه خواهش میکنم در رابطه با موضوع تعطیلی دولت آمریکا یک اطلاعاتی بدهند آیا این خبر صحت دارد و حتمی شده است؟ با این اوصاف تکلیف برندگان 2014 چی میشه ؟ ایا روند بررسی پرونده ها متوقف خواهد شد؟

بله. خبر صحت داره و فعلا دولت فدرال تعطیل شده. اما تا جایی که بنده هم متوجه شدم روند صدور ویزا و کلاً کار سفارت های در بخش کنسولی به واسطه در آمدزا بودن تعطیل نمیشه.
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: kage.omid ، kamix ، nasim ، shayesteh ، محبت ، behfaza ، amin arefi
با تشکر

دوست عزیز به نظر من ( البته بهتره دوستان با تجربه جواب بدن یا خودت مستقیما یه تماس با کی سی سی داشته باشی ) شما ایران به دنیا اومدی یعنی یک ایرانی هستی ( اما چرا این همه مدت که توی ایران بودی دنبال شناسنامه نبودی یعنی کارت ملی هم شما نداری ) ایران به دنیا اومدی و توی ایرن زندگی کردی ملیتت ایرانی هست . بازم یک مقدار صبر کن تا جواب درستتر رو دوستان بدن یا خودت مستقیما با کا سی سی صحبت کنی .
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
تشکر کنندگان: محبت ، kamix ، behfaza
(2013-10-01 ساعت 10:22)ghafari88 نوشته:  
با تشکر

آقا فرزاد گرفتی مارو داداش؟!
دوستان جواب شما رو دادن دیگه!
این یکی :
http://mohajersara.com/thread-11-post-42...#pid422511

اینم یکی دیگه:
http://mohajersara.com/thread-6451-post-...#pid417406

این یه پست مشابه دیگه شما با جوابش:
http://mohajersara.com/thread-6451-post-...#pid376095

نمی دونم شما بودید یا نه اما خاطرم هست به یه دوست دیگه ای هم چند وقت پیش خودم جواب دادم راجع به این مسئله؛ اما پست رو پیدا نکردم لینک اون رو هم براتون بذارم.

ببین داداش گلم؛ یک کلام ختم کلام،
اگر متولد ایران هم باشید اما مدارک ایرانی نداشته باشید یعنی ایرانی نیستید.
توی هون پستی که نوشته بودم هم اشاره کردم که کشور ایران تایع قانون خاک و یا خاک و خون نیست؛ تایع قانون خون هست. یعنی شما باید حتما پدر یا مادری ( مادر با شرایط خاص قانونی ) باشید تا بتوانید تابعیت ایران رو به دست بیارید. مثل آمریکا نیست که اگر داخل خاک آمریکا به دنیا بیایید تابعیت اونجا رو بتونید بگیرید.
در کل باید ببینید که برای 2015 عراق مجاز هست یا نه ( که تصور می کنم هست )
باز هم تاکید می کنم؛ هر جایی ملیت شما مطرح باشه، شما چون شناسنامه عراق رو دارید پس عراقی هستید!
هرجا ازتون راجع به محل سکونتتون سوال شد باید ایران رو نام ببرید.
موفق و شاد باشید.
اگه ایشون درخواست شناسنامه ایرانی کنه و براش شناسنامه صادر بشه تابعیتش ایرانی می شه ؟؟ درسته ؟حتی اگه پدر و مادرش محل تولدشون عراق باشه در واقع تابعیت می شه عراقی و متولد ایران .
تشکر کنندگان:
(2013-10-01 ساعت 10:33)nasim نوشته:  اگه ایشون درخواست شناسنامه ایرانی کنه و براش شناسنامه صادر بشه تابعیتش ایرانی می شه ؟؟ درسته ؟حتی اگه پدر و مادرش محل تولدشون عراق باشه در واقع تابعیت می شه عراقی و متولد ایران .

احتمال اینکه با درخواست ایشون موافقت بشه خیلی ضعیفه. چون همونطور که عرض کردم قانون ایشون رو یک ایرانی نمی دونه بلکه یک غیر ایرانی مقیم ایران می دونه. دیگه ریز جزئیات قانون و ماده و تبصره هاش رو نمی دونم.
ولی بله. اگر براشون شناسنامه صادر بشه به عنوان فردی که تابعیت ایران بهش داده شده تلقی میشه ( یعنی یک ایرانی میشه )

ضمناً نسیم خانم پاسخی که به ایشون دادید گمراه کننده هست و طبق قانون خون، ایشون ایرانی نیستن. پس نمی تونستن برای شناسنامه و کارت ملی اقدام کنن. پیشنهاد می کنم پاسختون رو ویرایش کنید.
ممنون.
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: nasim ، محبت ، kamix ، behfaza
(2013-10-01 ساعت 10:08)ghafari88 نوشته:  
(2013-10-01 ساعت 09:56)nasim نوشته:  

برای چی استرس؟
شاد باشید.

نه بابا نسیم خانم
دلایلیش معمولاً مشخصه. مثلا اینکه کسی فرزند داشته باشه اما توی فرم های ثبت نامش قید نکرده باشه. یا دروغی گفته باشه و برای آفیسر محرز بشه.
از این دلایل بابا
اونایی که شما فرمودین ( مثل شغل دولتی و سربازی ) نهایتاً منجر به کلیرنس خوردن میشه که اگر شغل خیلی حساسی نداشته باشید و از نظر د و ل ت ایالات متحده مشکلی نداشته باشه بعد از چند وقت کلیر می شید و تشریف می برید ویزاتون رو می گیرید.
همین.
نگران نباشید لطفاً
توکلتون هم به اون بالایی باشه Rolleyes

پس این دوستان 2013 ایی که کلیرنس خوردن اما بدون ویزا موندن دلیلش چی بوده ؟ یعنی طولانی شدن کلیرنشون ( که معلوم نیست چرا طولانی شده ) باعث شد که ویزا نتونن بگیرن ؟؟؟
تشکر کنندگان:
دوستان، من همین الان از CNN شنیدم که پروسهٔ صدور پاسپورت و ویزا در سفارت‌های خارج از کشور ادامه خواهد داشت. البته تا الان، در کل مصاحبه با مسٔولان کاخ سفید، صحبتی‌ از تاخیر در صدور ویزا و پاسپورت نشده است. بیشتر تحلیل گران هم می‌گفتن، تعطیلی‌ دولت US در کمتر از چند روز برطرف خواهد شد Smile))

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان