موضوعها: 0
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-30 ساعت 23:33)Mehdiest نوشته: دوستان این دور دوم قبولی های 2014 رو کی اعلام میکنن؟ تاریخ دقیقش اعلام شده؟
ممنونم
سلام
دوست خوبم کسی اطلاع نداره اما قبلا در سایت متنی بود مبنی بر اعلام آن در اکتبر که الان نیستش.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-01 ساعت 02:10)sonnnna نوشته: (2013-09-30 ساعت 23:56)محبت نوشته: (2013-09-30 ساعت 23:33)Mehdiest نوشته: دوستان این دور دوم قبولی های 2014 رو کی اعلام میکنن؟ تاریخ دقیقش اعلام شده؟
ممنونم
سلام
دوست خوبم کسی اطلاع نداره اما قبلا در سایت متنی بود مبنی بر اعلام آن در اکتبر که الان نیستش.
اون متن نیست یعنی قرعه کشی نمیشه؟
سلام
مشخص نیست دوست خوبم شاید اون متن رو برداشتن تا سایت رو آپدیت کنن شایدم دور دومی در کار نباشه به هر حال باید صبر کرد و دید که چه اتفاقی خواهد افتاد.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به همه دوستان و آرزوي موفقيت براي همگي
آيا كسي هستشم كه آماري از قبول نشده هاي سال 2013 و دليل عدم قبولي اونها داشته باشه ممنون ميشم. من خيلي استرس دارم
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان من این سوال رو قبلاً هم مطرح کردم ولی جوابی نگرفتم.
خواهش می کنم لطفاً راهنمایی کنید.
کسی که عراقی هست ولی متولد ایران هست، شناسنامه ایرانی هم نداره یعنی تابعیت ایران رو نداره اما در ایران متولد شده و تا به امروز هم از ایران خارج نشده و در تمام مدارک تحصیلی و حتی پاسپورت عراقیش محل تولدش رو ایران زده در هنگام ثبت نام لاتاری کشور واجد شرایط رو باید ایران انتخاب کنه یا عراق؟
با تشکر