کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2014
(2013-10-01 ساعت 10:38)nasim نوشته:  پس این دوستان 2013 ایی که کلیرنس خوردن اما بدون ویزا موندن دلیلش چی بوده ؟ یعنی طولانی شدن کلیرنشون ( که معلوم نیست چرا طولانی شده ) باعث شد که ویزا نتونن بگیرن ؟؟؟

همونطور که عرض کردم تموم شدن ویزا دلیل این موضوع بود. یعنی سهمیه ویزای ایرانی ها در سال 2013 تموم شد. خوب طولانی شدن کلیر شدن هم مزید بر علت میشه در این جور مواقع.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: محبت ، studpk ، angelio.asian ، nasim ، behfaza ، amin arefi
(2013-10-01 ساعت 10:15)shayesteh نوشته:  با سلام. از دوستان باتجربه خواهش میکنم در رابطه با موضوع تعطیلی دولت آمریکا یک اطلاعاتی بدهند آیا این خبر صحت دارد و حتمی شده است؟ با این اوصاف تکلیف برندگان 2014 چی میشه ؟ ایا روند بررسی پرونده ها متوقف خواهد شد؟
سلام
دوست خوبم شما کار خودتو بکن و نگران این موضوع نباش چون تازگی نداره و موقتیه و زود حل میشهSmile
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: ghafari88 ، studpk ، kamix ، angelio.asian ، sepideh_ ، EKAM ، ali1220 ، behfaza
سلام من میخواستم بدونم سفر کاری به افغانستان مشکل ساز هست برای کلیرنس ؟
تشکر کنندگان:
(2013-10-01 ساعت 10:36)ghafari88 نوشته:  
(2013-10-01 ساعت 10:33)nasim نوشته:  اگه ایشون درخواست شناسنامه ایرانی کنه و براش شناسنامه صادر بشه تابعیتش ایرانی می شه ؟؟ درسته ؟حتی اگه پدر و مادرش محل تولدشون عراق باشه در واقع تابعیت می شه عراقی و متولد ایران .

احتمال اینکه با درخواست ایشون موافقت بشه خیلی ضعیفه. چون همونطور که عرض کردم قانون ایشون رو یک ایرانی نمی دونه بلکه یک غیر ایرانی مقیم ایران می دونه. دیگه ریز جزئیات قانون و ماده و تبصره هاش رو نمی دونم.
ولی بله. اگر براشون شناسنامه صادر بشه به عنوان فردی که تابعیت ایران بهش داده شده تلقی میشه ( یعنی یک ایرانی میشه )

ضمناً نسیم خانم پاسخی که به ایشون دادید گمراه کننده هست و طبق قانون خون، ایشون ایرانی نیستن. پس نمی تونستن برای شناسنامه و کارت ملی اقدام کنن. پیشنهاد می کنم پاسختون رو ویرایش کنید.
ممنون.
سلام
من و بقه بچه ها قبلا جواب این مطلب رو دادیم به این دوست خوبم اما خیلی راحت بگم خدمت این دوست خوبم شما پاسپورتت و مدارک شناسائیتون مال هر کشوری که هست میبایست از سهمیه اونجا استفاده کنید.

تشکر کنندگان: ghafari88 ، angelio.asian ، nasim ، behfaza
(2013-10-01 ساعت 10:48)tina_torabi نوشته:  سلام من میخواستم بدونم سفر کاری به افغانستان مشکل ساز هست برای کلیرنس ؟
سلام
فکر نمیکنم اگر سفر نامه های سال های گذشته را بخوانید می بینید که کسانی بودند که با سفر به سوریه و عراق و حتی لبنان به راحتی ویزا گرفتند
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تشکر کنندگان: ghafari88 ، محبت ، angelio.asian ، nasim ، behfaza
تا جایی که من متوجه شدم، اعلام کرده اند که روند صدور ویزا، پاسپورت و کار سفارت ها تا زمانی که بودجه لازم برای ادامه کار داشته باشند نیز ادامه پیدا خواهد کرد.

INTERNATIONAL TRAVEL

The State Department could continue processing foreign applications for visas and U.S. applications for passports, since fees are collected to finance those services. Embassies and consulates overseas would continue to provide services to American citizens.

However, the State Department warned this week that consular operations at home and abroad would only remain open as long as "there are sufficient fees to support operations."

به نقل از ان بی سی نیوز
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
(2013-10-01 ساعت 10:48)tina_torabi نوشته:  سلام من میخواستم بدونم سفر کاری به افغانستان مشکل ساز هست برای کلیرنس ؟
سلام
دوست خوبم مشکل ساز نیست و فقط در خصوص کلیرنس این مطلب رو بگم که هرچه پیچیدگی پرونده کیس بیشتر باشه طول زمان کلیرنس شخص بیشتر خواهد بود و این پیچیدگی شامل
1-شغل و مسئولیتها و پیچیدگیهای شغلی 2- تحصیلات 3-خدمت نظام وظیفه 4-سفرهای خارجی 5-تخصص 6-وابستگی به ارگانهای خاص
در کل این موضوع جمع بندی خود من هستش و بطور رسمی در جائی اعلام نشده.

تشکر کنندگان: studpk ، tina_torabi ، kamix ، angelio.asian ، sepideh_ ، EKAM ، behfaza
دوستانی که امروز فردا برای مصاحبه تشریف می برن، لطفا پرسوجو کنید که آیا صدور ویزا با مشکل بر می خوره یا نه...... و زمان مصاحبه های چند هفته آینده به قوت خودش باقی هست یا نه
2014AS2XX آنکارا، مصاحبه: هفته دوم اکتبر، کلیرنسCool سفرنامه
آرزویم شادیست، آرزویم آرامش است برای تو برای خودم و برای تمام کسانی که نمی شناسمشان
تشکر کنندگان: ghafari88 ، hamid.eng ، angelio.asian ، nasim ، behfaza

ممکنه مشکل ساز بشه حتی اگر کاری هم نکرده باشید دوره کلیرنستون طولانی یشه و هرچه روند کلیرنس کمتر باشه احتمال اینکه ویزا بهتون برسه بیشتره
به نظر من ریسک نکنید اونا کشورهای افغانستان و پاکستان رو به چشم تروریست نگاه میکنن حالا بیا و ثابت کن که برای یه لقمه نون حلال رفتید
تشکر کنندگان:
(2013-10-01 ساعت 10:47)siminzakavand نوشته:  
(2013-10-01 ساعت 10:24)ghafari88 نوشته:  
(2013-10-01 ساعت 10:15)shayesteh نوشته:  با سلام. از دوستان باتجربه خواهش میکنم در رابطه با موضوع تعطیلی دولت آمریکا یک اطلاعاتی بدهند آیا این خبر صحت دارد و حتمی شده است؟ با این اوصاف تکلیف برندگان 2014 چی میشه ؟ ایا روند بررسی پرونده ها متوقف خواهد شد؟

بله. خبر صحت داره و فعلا دولت فدرال تعطیل شده. اما تا جایی که بنده هم متوجه شدم روند صدور ویزا و کلاً کار سفارت های در بخش کنسولی به واسطه در آمدزا بودن تعطیل نمیشه.

ولی من دیروز تو سایت بی بی سی خوندم که صدور ویزا ها و گذرنامه ها معطل می مونه با این تعطیلی...!!!Sad
وقتی کی سی سی تعطیل بشه سفارت ها که نمی تونن به کارشون ادامه بدن چون کی سی سی نامه های دعوت به مصاحبه رو می فرسته و و قتی اونا تعطیل باشن بلطبع اینا هم نمی تونن مثل سابق به کارشون ادامه بدن دیگه Sad درسته؟؟؟ یا من اشتباه فکر می کنم؟؟؟؟؟
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
تشکر کنندگان:
(2013-10-01 ساعت 10:58)مامان خانم نوشته:  
سلام
فکر نمیکنم اگر سفر نامه های سال های گذشته را بخوانید می بینید که کسانی بودند که با سفر به سوریه و عراق و حتی لبنان به راحتی ویزا گرفتند

مامان خانم درسته که اخرش ثابت می شه این بنده خدا سفر کاری داشته ولی نباید به مرحله کلیرنس زمان طولانی بخوره و گرنه درست میگید نتیجه کلیرنس خوب میاد ولی ایا تا نتیجه بیاد ویزا تموم نشده ؟
تشکر کنندگان:
با سلام امروز تو تاپیک 2015 خوندم که بچه های قبولی 2014 که کیسشون بالاست از ترس اینکه دیر کلیر بشن میخوان 2015 ثبت نام کنن اگر چه میگفتند قبولی های هر سال طبق روال خود بخود اسمشان نبایدبرا ی سال دیگه در بیاد در نتیجه قبولی های 2014میبایست از قبولی 2015 حذف بشن اما طبق اطلاع خودتان- بوده که در هر دو سال متوالی (2013-2014) اسم کسی در بیاد.خلاصه این هم تعداد شرکت کننده ها و امار احتمالات قبولی رو دست میزنه هم قبولی مضاعف و احتمالا کنسلی! چون شاید قبولی قبلیش ok بشه که نهایتا میتونه از سهمیه کم بکنه مطلع هستید تضمین نیست که سهمیه باقیمانده خودمون رو به ایران بدهند --دور دوم هم حساب و کتابی نداره مثل کلیر سپتامبر 2013-- !!!
[font=Verdana]Que Sera, Sera[/font] Cool
تشکر کنندگان: EKAM ، behfaza
(2013-10-01 ساعت 10:36)ghafari88 نوشته:  
(2013-10-01 ساعت 10:33)nasim نوشته:  اگه ایشون درخواست شناسنامه ایرانی کنه و براش شناسنامه صادر بشه تابعیتش ایرانی می شه ؟؟ درسته ؟حتی اگه پدر و مادرش محل تولدشون عراق باشه در واقع تابعیت می شه عراقی و متولد ایران .

احتمال اینکه با درخواست ایشون موافقت بشه خیلی ضعیفه. چون همونطور که عرض کردم قانون ایشون رو یک ایرانی نمی دونه بلکه یک غیر ایرانی مقیم ایران می دونه. دیگه ریز جزئیات قانون و ماده و تبصره هاش رو نمی دونم.
ولی بله. اگر براشون شناسنامه صادر بشه به عنوان فردی که تابعیت ایران بهش داده شده تلقی میشه ( یعنی یک ایرانی میشه )

ضمناً نسیم خانم پاسخی که به ایشون دادید گمراه کننده هست و طبق قانون خون، ایشون ایرانی نیستن. پس نمی تونستن برای شناسنامه و کارت ملی اقدام کنن. پیشنهاد می کنم پاسختون رو ویرایش کنید.
ممنون.
پس چطور دوستان افغانی که وارد کشور ما شدن باید برای گرفتن شناسنامه ایرانی ( وقتی تابعیت ایرن و گرفتن ) اقدام می کردن ؟؟؟؟ این هم مثل همونه دیگه

سعید عبودی ، گفت : صدور شناسنامه برای این افراد ، مستلزم 4 شرط است. وی افزود: اقامت قانونی در ایران ، ورود قانونی به کشور ، گذرنامه دار بودن پدر و تولد در ایران از شرایط صدور شناسنامه برای این افراد است . عبودی اظهار کرد: صدور شناسنامه برای فرزندان اتباع عراقی و افغانی که دارای کارت شناسایی ویژه اتباع خارجه هستند ، امکان پذیر نیست . وی یادآور شد: اتباعی که صاحب کارت شناسایی ویژه اتباع خارجه هستند ، در واقع به شکل غیرقانونی در کشور اقامت دارند و صاحب گذرنامه نیستند. به گفته عبودی ، فرزندان اتباع افغانی و عراقی که والدین آنها گذرنامه داشته و به صورت قانونی وارد ایران شده ، از دولت ایران پروانه اقامت دریافت کرده و در ایران متولد شده باشند، می توانند با ارائه مدارک لازم از ادارات ثبت احوال ، گواهی ولادت اتباع خارجه دریافت کنند
جام آن لاین نیوز
امیدوارم واسه این دوست عراقیمون مفید باشه و جوابشو گرفته باشه Smile
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza
(2013-10-01 ساعت 11:18)angelio.asian نوشته:  
(2013-10-01 ساعت 10:58)مامان خانم نوشته:  
سلام

مامان خانم درسته که اخرش ثابت می شه این بنده خدا سفر کاری داشته ولی نباید به مرحله کلیرنس زمان طولانی بخوره و گرنه درست میگید نتیجه کلیرنس خوب میاد ولی ایا تا نتیجه بیاد ویزا تموم نشده ؟
سلام
شما مطمئنید حالا این بنده خدا این سوال رو کرده بواسطه اینکه بره یا خیر ، یا قبلا این سفر رو رفته و میخواد بدونه مشکل داره یا نه، فکر کنم بد نباشه صاحب سوال هم روشن کنه این قضیه رو Wink

تشکر کنندگان: tina_torabi ، EKAM ، behfaza
(2013-10-01 ساعت 11:15)rtt نوشته:  وقتی کی سی سی تعطیل بشه سفارت ها که نمی تونن به کارشون ادامه بدن چون کی سی سی نامه های دعوت به مصاحبه رو می فرسته و و قتی اونا تعطیل باشن بلطبع اینا هم نمی تونن مثل سابق به کارشون ادامه بدن دیگه Sad درسته؟؟؟ یا من اشتباه فکر می کنم؟؟؟؟؟

حرف شما تا حدی درست هست اما نه کاملاً
برای اینکه در حال حاضر KCC افراد زیادی رو برای ماه های اکتبر و نوامبر جهت مصاحبه تعیین تکلیف کرده، پس اون ها می تونن باقی کارشون رو از سفارت پیگیری کنند و ربطی به تعطیلی KCC ندارند.
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: tenese ، محبت ، sepideh_ ، behfaza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان