کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2014
با سلام لطفا مرا راهمایی کنید همسرم برنده شده اما کیس نامبرش بالاست من یا هر دوی ما می تونیم در لاتاری امسال شرکت کنیم؟
تشکر کنندگان:
(2013-10-06 ساعت 02:20)niki88 نوشته:  با سلام لطفا مرا راهمایی کنید همسرم برنده شده اما کیس نامبرش بالاست من یا هر دوی ما می تونیم در لاتاری امسال شرکت کنیم؟

بله میتونید، به تاپیک های 2015 مراجعه کنید...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: ali1220 ، EKAM ، H Pier ، behfaza ، amin arefi ، sepideh_ ، HodHod Golestani
دوستان اگر برای خوندن زبان اقدام کردید لطفا از تجربیات خودتون اینجا بگین..من میخوام برم کلاس مکالمه،،اگر جایی رو میشناسین تو غرب تهران راهنمایی کنین
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: ali1220 ، محبت ، behfaza
(2013-10-06 ساعت 10:29)masuodrh نوشته:  دوستان اگر برای خوندن زبان اقدام کردید لطفا از تجربیات خودتون اینجا بگین..من میخوام برم کلاس مکالمه،،اگر جایی رو میشناسین تو غرب تهران راهنمایی کنین

این سوال منم هست. ممنون می شم اگر دوستان به صورت فشرده اگر جایی رو سراغ دارن که کیفیت کارشون خوب باشه معرفی کنن ( من هم ترجیحاً محدوده مرکز و غرب تهران ) Big Grin
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: Elahe. ، محبت ، masuodrh ، kamix ، behfaza ، HodHod Golestani
سلام شاید سوال تکراری باشه. ولی من می پرسم. برای دیدن نامه دوم باید همون صفحه بریم که confirmation number , نام خوانوادگی و سال تولد رو می خواد؟؟ هنوز صفحه قبولی ام اونجاست گفتم شاید اشتباه می کنم. این قسمت نباید بیام؟؟؟!! هان؟
شماره کیس: ***2014AS00001، تاریخ رویت قبولی: 14 MAY، کنسولگری: زدم ابوظبی!!، تعداد افراد منظور در کیس : خودمWink، ارسال فرمهای سری اول: 23 JUNE،
کارنت شدن کیس: 13 AUGUST، دریافت نامه دوم: 21 OCTOBER، مصاحبه: اواخر DECEMBER، دریافت کلیرنس:-، دریافت ویزا:-، ورود به آمریکا:-، دریافت گرین کارت:-،جمع تقریبی هزینه‌ها:-
تشکر کنندگان:
دوستان اگر برای خوندن زبان اقدام کردید لطفا از تجربیات خودتون اینجا بگین..من میخوام برم کلاس مکالمه،،اگر جایی رو میشناسین تو غرب تهران راهنمایی کنین
[/quote]
این سوال منم هست. ممنون می شم اگر دوستان به صورت فشرده اگر جایی رو سراغ دارن که کیفیت کارشون خوب باشه معرفی کنن ( من هم ترجیحاً محدوده مرکز و غرب تهران ) Big Grin
[/quote]
دوست عزیز من الان دارم می رم ایران مهر و متد شون American English File هست و دوره های فشرده نیمه گروهی دارن (تو هر کلاس 4 - 6 نفر هستن) 40 جلسه 1.30 هستش و من برای starter و Book1 با هزینه کتابهاش ترمی 400 هزار تومان (البته با 10% تخفیف ویژه صبح ها) در اومد و چون من 2 روز در هفته می رم (یعنی 4 جلسه در هفته) هر ترمش 2.5 ماهه تموم میشه ولی اگر بخواهی ترمیک ثبت نام کنی هر ترمشون ار 90 تا 120 هزار تومن متغیره و کل یک کتاب 5 ماه طول میکشه ولی من اصلا ازشون راضی نیستم از نظر درسی خوبن ولی از نظر شروع ترم جدید خیلی طولش میدن یعنی دقیقا 15 روز طول میکشه تا یه ترم جدیدو استارت بزنن و من با دوستان دیگه که صحبت می کردم میگفتن سفیر خوبه ولی من از ساعت کلاسشون و قیمت اطلاعی ندارم
اگه کسی رفت و پرسید لطفا هزینه کلاس pre Intermediate را هم برای من بپرسه شاید منم اومدم سفیر بعد از اتمام Book1 .
فقط سفیر کتاباشون British هستش اسم کتابشونم )Resualt) هست .
ممنون
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: EKAM ، محبت ، masuodrh ، kamix ، behfaza ، amin arefi
(2013-10-06 ساعت 12:51)kamranh نوشته:  من با دوستان دیگه که صحبت می کردم میگفتن سفیر خوبه ولی من از ساعت کلاسشون و قیمت اطلاعی ندارم
اگه کسی رفت و پرسید لطفا هزینه کلاس pre Intermediate را هم برای من بپرسه شاید منم اومدم سفیر بعد از اتمام Book1 .
ممنون

دوره های فشرده سفیر ترمی 20 جلسه 90 دقیقه ای که 1 ماه طول میکشه و هرترم آن حدود 100 هزار تومان 1 کم بیشتر است.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: EKAM ، محبت ، nasim ، behfaza ، amin arefi
(2013-10-06 ساعت 12:08)sharareh amini نوشته:  سلام شاید سوال تکراری باشه. ولی من می پرسم. برای دیدن نامه دوم باید همون صفحه بریم که confirmation number , نام خوانوادگی و سال تولد رو می خواد؟؟ هنوز صفحه قبولی ام اونجاست گفتم شاید اشتباه می کنم. این قسمت نباید بیام؟؟؟!! هان؟
سلام
بله دوست خوبم باید برید همون جا و نامه مصاحبه جایگزین نامه قبولیتون میشه.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: Tabassomshojaat ، H Pier ، behfaza ، Sam2014 ، sharareh amini ، amin arefi ، HodHod Golestani
(2013-10-06 ساعت 12:58)H Pier نوشته:  
(2013-10-06 ساعت 12:51)kamranh نوشته:  من با دوستان دیگه که صحبت می کردم میگفتن سفیر خوبه ولی من از ساعت کلاسشون و قیمت اطلاعی ندارم
ممنون
دوره های فشرده سفیر ترمی 20 جلسه 90 دقیقه ای که 1 ماه طول میکشه و هرترم آن حدود 100 هزار تومان 1 کم بیشتر است.
یعنی کل یک کتاب را تو 20 جلسه درس می دن یا توی 3 ترم فشرده درس میدن؟
اینو نمی دونید ؟؟
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: behfaza
من پیشنهاد میدم اگر تعدادمون برای مکالمه چند نفر باشه باهم به صورت فشرده و نیمه خصوصی کلاس بحث آزاد با یک استاد خوب بذاریم..مثلا هفته ای دو جلسه..
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: محبت ، H Pier ، behfaza ، noobnoobi ، amin arefi ، ramaya
دوستان، دیپلم من در مدرسه گم شده اما نمی تونم این موضوع را به هیچ عنوان ثابت کنم. ...
دوست عزیز شما برای ارائه مدرک مدرک پیش دانشگاهی رو لازم دارید و همچنین ....
(2013-10-05 ساعت 11:07)newparmis نوشته:  دوستان کسی اطلاع داره که برای کسانی که دیپلم ندارند دو سال سابقه کار شامل چه کارهایی می شه؟
دیگه اینکه اگر کسی برنده 2014 باشد و به دلیل ترس از نگرفتن ویزا در این سال، در لاتاری 2015 هم ثبت نام کند چه اتفاقی می افته؟
سوال اول:دوسال سابقه کار حرفه ای ولی من به شما پیشنهاد میکنم چنانچه می خواید روند ساده تری رو طی کنید برید و مدرک بگیرید. با تشکر از توجه و راهنمایی شما
باید عرض کنم بنده نظام قدیم خوندم و مدرک پیش دانشگاهی ندارم.
در خصوص سابقه کار برای خودم نمی خواستم اینو برای یه خانم و آقای مسن پرسیدم به همین دلیل باید عرض کنم گرفتن مدرک دیپلم براشون مقدرو نیستو می خواستم راجع به سابق کار واسشون تحقیق کنم.
case number:2014AS000079XX
تاریخ رویت قبولی:2 می
ارسال مدارک: 25 می
کارنت شدن: 8 می سال بعد
سفارت: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: 24 جولای
دریافت ویزا: !!!!
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza
(2013-10-06 ساعت 14:03)kamranh نوشته:  
(2013-10-06 ساعت 12:58)H Pier نوشته:  دوره های فشرده سفیر ترمی 20 جلسه 90 دقیقه ای که 1 ماه طول میکشه و هرترم آن حدود 100 هزار تومان 1 کم بیشتر است.
اینو نمی دونید ؟؟

هر مقطع (کتاب) 6 ترم میباشد....
شما میتوانید به صورت فوق فشرده که هفته ای 5 جلسه 6 ساعتی است در کلاسا ثبت نام کنین. که در این صورت 1 مقطع در 2 ماه تموم میشه.
1) elementry
2) pre intermediate
3) intermediate
4) upper intermediate
من پرسیدم گفتن کسایی که برای مهاجرت اقدام میکنن تا آخر intermediate پیش برن قابل قبوله.
اما در نهایت فکر میکنم طرح masoudrh بهتر از همه اینهاست.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: masuodrh ، محبت ، kamix ، behfaza ، noobnoobi ، amin arefi
(2013-10-05 ساعت 20:49)محبت نوشته:  
(2013-10-05 ساعت 16:39)TI2012 نوشته:  دو ستان عزیز

کسی هست که سری دوم یعنی اکتبر 2013 برنده شده باشد ؟
سلام
دوست خوبم وقتی هنوز نتیجه ای اعلام نشده پس قطعا برنده ای وجود نخواهد داشتSmile
برای پارسال (سری2013 ) از اول اکتبر جواب ها اومده بود. پس امسال چندم میاد؟ :-(
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza
در ضمن کلاس مکالمه آزاد رو همه شعب سفیر نداره..بعد هم شعب خواهران و برادران هم که باید جدا باشه..خلاصه پیدا کردن یک کلاس مناسب با متد خوب و ساعت مناسب سخت شده..سخت
اگر استاد خوب داشتین من هستم برای نیمه خصوصی..ما میخوایم راه بیافتیم دیگه برای حرف زدن
تشکر کنندگان: ghafari88 ، محبت ، H Pier ، behfaza ، noobnoobi ، amin arefi
(2013-10-06 ساعت 14:03)kamranh نوشته:  
(2013-10-06 ساعت 12:58)H Pier نوشته:  
ممنون
اینو نمی دونید ؟؟
دوست عزيز در هر ترم 2 درس داده ميشه و هر كتاب 12 درس داره يعني 6 ترم زمان مي بره ...
هر درس شامل 6 بخشه...گرامر و ريدينگ و رايتينگ و...
يه سر به سايتش بزن جواب همه سوالاتت رو مي گيري
http://www.gosafir.com
اطلاعات كاملي از همه شعبه ها و انواع دوره هاي آموزشي و كتبش داره...
البته كلاس به تنهايي كافي نيست و خودتون بايد با يه برنامه ريزي دقيق سطح زبانتون رو در اين زمان باقي مونده بالا ببريد...
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
تشکر کنندگان: محبت ، H Pier ، behfaza ، amin arefi ، مامان خانم

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان