کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2014
(2013-10-06 ساعت 23:16)sepideh_ نوشته:  
(2013-10-06 ساعت 10:50)ghafari88 نوشته:  
(2013-10-06 ساعت 10:29)masuodrh نوشته:  دوستان اگر برای خوندن زبان اقدام کردید لطفا از تجربیات خودتون اینجا بگین..من میخوام برم کلاس مکالمه،،اگر جایی رو میشناسین تو غرب تهران راهنمایی کنین

این سوال منم هست. ممنون می شم اگر دوستان به صورت فشرده اگر جایی رو سراغ دارن که کیفیت کارشون خوب باشه معرفی کنن ( من هم ترجیحاً محدوده مرکز و غرب تهران ) Big Grin

دوستان عزیز من فبلا چند ترم سفیر زبان خوندم ولی راضی نبودم بعد از چندی جستجو و پرس و جو موسسه اموزش زبان های خارجی دانشگاه تهران به من معرفی شد و الان 2 ترم میشه که اونجا ادامه می دم به نظرم خوبه

من يه معلم خيلي خيلي خوب ميشناسم كه در عرض سه ماه كاملا ميتونين روان صحبت كنين. اگر خواستين پيام خصوصي بدين.
Tabassomshojaat, كيس نامبر: 2014AS69xx، تاريخ رويت: ١ مي، ارسال فرمها: ٧ مي، دريافت تاييديه: ٢٧ مي، كارنت: April ٢٠١٤، دريافت نامه دوم: ١٧ آوريل، مصاحبه: جون ٢٠١٤، سفارت: ابوظبي، دريافت ويزا: يكضرب خدا رو شكر، سفر به آمريكا: سپتامبر ٢٠١٤، گرفتن سوشيال: ٢٩ سپتامبر، گرفتن گرين كارت: ٢٣ اكتبر ٢٠١٤
تشکر کنندگان: محبت ، HodHod Golestani ، amin arefi ، behfaza
سلام دوستای گلم؛ همونطور که میدونید قراره با همکاری مدیرای زحمتکشمون یک منتظر سرا برای خودمون داشته باشیم. دوستانی که کلیرنس خوردن و میخوان اسمشون برای کمک به سایر دوستان (برای پیش بینی وضعیت ویزا آفیسهای مختلف) در این صفحه ذکر بشه اطلاعاتشون شامل شماره کیس (البته با حفظ موارد امنیتی) تاریخ مصاحبه؛ نفرات منظور در کیس ؛ تاریخ کلیر شدن و تاریخ دریافت ویزاشون رو برای من بفرستن..... به امید اینکه همه منتظرا به چیزی که به نفعشونه برسن. یا علی (دایی رضا)
تشکر کنندگان: H Pier ، HodHod Golestani ، محبت ، himmlisch ، ali1220 ، aghaghia ، amin arefi ، behfaza
(2013-10-06 ساعت 16:59)kamranh نوشته:  من پرسیدم گفتن کسایی که برای مهاجرت اقدام میکنن تا آهر intermediate پیش برن قابل قبوله.
اما در نهایت فکر میکنم طرح masoudrh بهتر از همه اینهاست.
طرح masoudrh خوبه ولی تا زمانی که سطح زبان به یه سطح قابل قبولی نرسه که نمی شه که مثلا برای ثبت نام در کلاس های بحث آزاد در ایران مهر باید مقطع intermediate بلد باشید یعنی باید بتونید روان صحبت کنید .
[/quote]

من دارم ایرانمهر میرم ...کلاسهای مکالمه اش خیلی خوب بود ولی چون به حد نصاب نرسید تعطیل شد و مجبور شدم برم کلاسهای معمولیش.امیدوارم که بشه باز همون مکالمه رو ادامه بدم خودم تو خونه گرامر را میخونم.(شعبه یوسف آباد)
/Case No.***2014AS00003/1 persone /Ankara/Interwe 6th Feb/Viza :13 Feb/
http://www.mohajersara.com/thread-6438.html?highlight
لاتاری از آغاز تا پایان
تشکر کنندگان: ali1220 ، ghafari88 ، محبت ، behfaza
سلام دوستان

مي خواستم بدونم
1- معمولاً چند روز قبل از مصاحبه بايد تمكن مالي رو تهيه كرد؟
2- براي ي خانواده 2 نفره چقدر موجودي كفايت مي كنه؟
شماره کیس: حدود 2500/سفارت:ایروان/افراد کیس:2 نفر/تاريخ رويت قبولي:1 may/تاريخ فرستادن فرم ها:20 june/تاريخ مصاحبه: 27 nov/ وضعیت:بلاخره كلير شديم بعد 183 روز.دريافت ويزا:10 june. "استفاده از اين آيدي به صورت مشترك"
Big Grinlموفقيت از آن كسي است كه حتي با سنگ هايي كه به سويش پرتاب شده، پايه هاي محكمي بسازد Big Grin
تشکر کنندگان: behfaza
(2013-10-07 ساعت 06:42)ramaya نوشته:  من دارم ایرانمهر میرم ...کلاسهای مکالمه اش خیلی خوب بود ولی چون به حد نصاب نرسید تعطیل شد و مجبور شدم برم کلاسهای معمولیش.امیدوارم که بشه باز همون مکالمه رو ادامه بدم خودم تو خونه گرامر را میخونم.(شعبه یوسف آباد)

ممنون از راهنماییتون ... امکانش هست یه مقدار راجع به دوره اش توضیح بدید که متدشون چیه، لهجشون چیه، چه روزهایی معمولا هست و این ها ...
البته سایتش رو دیدم. اما شنیدن این نکات از زبان شما لطف دیگه ای داره.
بازم ممنون.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza
سلام اگه به سفارت مجازی آمریکا ایمیل بزنیم درباره اعلام مجدد لاتاری 2014 جواب می دن چون سفارت مجازی آمریکا هم ایمیل فارسی قبول می کنه هم فارسی جواب می ده من امتحان کردم؟
تشکر کنندگان:
(2013-10-07 ساعت 10:20)siavash64 نوشته:  سلام اگه به سفارت م ج ا ز ی آم ر ی ک ا ایمیل بزنیم درباره اعلام مجدد لاتاری 2014 جواب می دن چون س ف ا ر ت م ج ا ز ی آ م ر ی ک ا هم ایمیل فارسی قبول می کنه هم فارسی جواب می ده من امتحان کردم؟

این امر کارهاش دست KCC هست و ارتباطی به سفارت های آ م ر ی ک ا نداره
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: aghaghia ، EKAM ، محبت ، ffrfar ، sonnnna ، behfaza
دوستان سلام
خواستم پاسپورتمو عوض کنم که 3سال از اعتبارش مونده و 3تا مهر خروج داره به نظر شما اگه عوض کنم سوال برانگیز نمیشه ؟
F2A -
Priority Date: October 2016
رسید مدارک نوامبر
منتظر تایید USCIS
تشکر کنندگان:
(2013-10-07 ساعت 11:42)mehdir نوشته:  دوستان سلام
خواستم پاسپورتمو عوض کنم که 3سال از اعتبارش مونده و 3تا مهر خروج داره به نظر شما اگه عوض کنم سوال برانگیز نمیشه ؟

بستگی به شرایطتون داره. من جای شما بودم عوض نمی کردم. اما باید دید کدوم کشورها تشریف بردید؟!
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: mehdir ، محبت ، behfaza
(2013-10-06 ساعت 20:49)rtt نوشته:  
(2013-10-06 ساعت 14:03)kamranh نوشته:  
(2013-10-06 ساعت 12:58)H Pier نوشته:  
(2013-10-06 ساعت 12:51)kamranh نوشته:  من با دوستان دیگه که صحبت می کردم میگفتن سفیر خوبه ولی من از ساعت کلاسشون و قیمت اطلاعی ندارم
اگه کسی رفت و پرسید لطفا هزینه کلاس pre Intermediate را هم برای من بپرسه شاید منم اومدم سفیر بعد از اتمام Book1 .
فقط سفیر کتاباشون British هستش اسم کتابشونم )Resualt) هست .
ممنون
دوره های فشرده سفیر ترمی 20 جلسه 90 دقیقه ای که 1 ماه طول میکشه و هرترم آن حدود 100 هزار تومان 1 کم بیشتر است.
یعنی کل یک کتاب را تو 20 جلسه درس می دن یا توی 3 ترم فشرده درس میدن؟
اینو نمی دونید ؟؟
نه در هر ترم 2 درس رو می خونید یعنی یک کتاب 6 ترم طول میکشه
البته کلاسای فشرده 3 ساعت و کلاسای ترمیکش 1.5 است کلاسای فشرده تقریبن 3 هفته و ترمیک حدود 1.5 ماه طول میکشه

دوستان هر کلاس زبانی که دوست دارین برین اما اول از همه اسپیگینگتون و قوی کنین و هر شب سعی کنین یه فیلم آمریکایی ببینین سعی کنین گوشتون با لهجه اون ها آشنا شه . effortless english club . بد نیست از اینترنت توضیحاتی که درباره یادگیری زبان می ده و دانلود کنین . دوستان انگلیسی زبان پیدا کنینو باهاشون چت یا توی اسکایپ صحبت کنین . الکی پولتون و وقتتون و واسه هر کلاسی هدر ندین . من نمی گم کلاس نرین اگه هم کلاس می رین اول از همه گفتار و شنیدارتون و قوی کنین بعد دنبال گرامر باشین . موفق باشین Smile راستی تا می تونین دایره لغتیتون و بالا ببرین و از همه مهم تر جسارت در حرف زدن ! ممکنه یه کلمه و ندونین اما همین که بتونین بفهموننین چی می خواین خودش جسارت می خواد . Smile
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: ghafari88 ، aghaghia ، Sam2014 ، masuodrh ، محبت ، KIMIA2005 ، amin arefi ، behfaza ، kamix
(2013-10-07 ساعت 11:46)ghafari88 نوشته:  

بستگی به شرایطتون داره. من جای شما بودم عوض نمی کردم. اما باید دید کدوم کشورها تشریف بردید؟!

این مهم نیست که چه کشوری ایشون تشریف بردن ، اون ها به راحتی بعد از تعویض پاستون می تونن آمار کشورهایی که رفتین و در بیارن .پس بهتره این کار و نکنین فعلا
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: mehdir ، ffrfar ، EKAM ، ghafari88 ، aghaghia ، Sam2014 ، azadeh2014 ، behfaza
برای کسی که سال گذشته بازنشسته شده چه مدارک شغلی رو باید ترجمه کرد و برد؟ ممنون
2014AS7xx،یک نفر،ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، کلییرنس، آپدیتها: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه،15و30می،26،24،23،20،13،12،5،3 جون و 27 کلییر بعد از 192 روز، دریافت ویزا 11جولای
سفرنامه
تشکر کنندگان:
(2013-10-07 ساعت 13:01)sabor نوشته:  برای کسی که سال گذشته بازنشسته شده چه مدارک شغلی رو باید ترجمه کرد و برد؟ ممنون
سلام
هیچ مدرکی مبنی بر اشتغال. یا بازنشستگی در جایی جزو مدارک مورد نیاز سفارت نیست.
خدانگهدار
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تشکر کنندگان: EKAM ، محبت ، ali1220 ، behfaza ، sabor
سلام
دوست خوبم اصلا پاس شما رو عوض نمیکنن و فقط و فقط زمانی این کار رو برای شما انجام میدن که زیر یک سال از اعتبارش مونده باشه.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: ali1220 ، مامان خانم ، cello86 ، sinamn ، behfaza
(2013-10-07 ساعت 09:08)melina132 نوشته:  سلام دوستان

مي خواستم بدونم
1- معمولاً چند روز قبل از مصاحبه بايد تمكن مالي رو تهيه كرد؟
2- براي ي خانواده 2 نفره چقدر موجودي كفايت مي كنه؟
سلام دوست خوبم سوالتون جوابش در این تاپیکه
نداشتن اسپانسر و راه حل ه‍ا
و پاسختون
1- هرچه نزدیکتر به زمان مصاحبه تون البته فراموش نشه برای آنکارا 15روز زودتر باید مدارک ارسال بشه اما حداکثر 20 روز تا یک ماه قبل مصاحبه زمان مناسبیه
2- 20000دلار یا معادل ریالیش البته به نرخ دلار آزاد تا 25000دلار
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: مامان خانم ، amin arefi ، رژین ، behfaza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان