موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-07 ساعت 13:44)محبت نوشته: (2013-10-07 ساعت 11:42)mehdir نوشته: دوستان سلام
خواستم پاسپورتمو عوض کنم که 3سال از اعتبارش مونده و 3تا مهر خروج داره به نظر شما اگه عوض کنم سوال برانگیز نمیشه ؟
سلام
دوست خوبم اصلا پاس شما رو عوض نمیکنن و فقط و فقط زمانی این کار رو برای شما انجام میدن که زیر یک سال از اعتبارش مونده باشه.
امکان عوض کردنش هست فقط مراحل اون یه خورده پیچیده تره من پرسیدم گفتن شما باید به اداره گذرنامه مراجعه کنید و اونجا یک برگه به شما میدن تا دلیل اون رو بنویسید و اگه بتونید متقاعدشون کنید به شما یک نامه برای تعویض میدن
F2A -
Priority Date: October 2016
رسید مدارک نوامبر
منتظر تایید USCIS
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
دوستان کسانی که نامه دوم رو دریافت کردند برای هماهنگی مصاحبه باید با سفارت مکاتبه داشته باشند یا خیر؟ یعنی قبل از اینکه به مصاحبه بروند باید با سفارت هماهنگ کنند؟
با تشکر
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-07 ساعت 14:07)farzadsmile نوشته: (2013-10-07 ساعت 13:56)farzadsmile نوشته: با سلام
دوستان کسانی که نامه دوم رو دریافت کردند برای هماهنگی مصاحبه باید با سفارت مکاتبه داشته باشند یا خیر؟ یعنی قبل از اینکه به مصاحبه بروند باید با سفارت هماهنگ کنند؟
با تشکر
منظورم اینه که ما روز مصاحبه همین جوری پرینت نامه دوم رو بگیریم دستمون بریم دم در سفارت بگیم اومدیم برای مصاحبه؟ یعنی اصلاً لازم نیست که چند روز قبلش با سفارت مکاتبه کنیم که ما فلان روز تو سفارت مصاحبه داریم؟
آخه توی نامه دوم روز و ساعت مشخص شده دیگه چه نیازی داره که دوباره مکاتبه کنید؟آخه موضوعی از این واضح تر هم وجود داره که میخاید در موردش مکاتبه کنید؟والا آخر با این مکاتبات غیر ضروری و وسواس بازیها کار دست خودتون میدیدا
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-07 ساعت 13:57)nasim نوشته: (2013-10-07 ساعت 13:56)farzadsmile نوشته: با سلام
با تشکر
واسه آنکارا مدارک و باید بفرستین
(2013-10-07 ساعت 13:51)mehdir نوشته: (2013-10-07 ساعت 13:44)محبت نوشته: (2013-10-07 ساعت 11:42)mehdir نوشته: دوستان سلام
خواستم پاسپورتمو عوض کنم که 3سال از اعتبارش مونده و 3تا مهر خروج داره به نظر شما اگه عوض کنم سوال برانگیز نمیشه ؟
سلام
دوست خوبم اصلا پاس شما رو عوض نمیکنن و فقط و فقط زمانی این کار رو برای شما انجام میدن که زیر یک سال از اعتبارش مونده باشه.
امکان عوض کردنش هست فقط مراحل اون یه خورده پیچیده تره من پرسیدم گفتن شما باید به اداره گذرنامه مراجعه کنید و اونجا یک برگه به شما میدن تا دلیل اون رو بنویسید و اگه بتونید متقاعدشون کنید به شما یک نامه برای تعویض میدن
آخه چه کاریه می خوای کنی شما الان از چی نگرانی ؟ که اونها بفهمن چه کشورهایی رفتی قبلا ؟ 3 سال مونده تا تموم شه اعتبارش
فقط در صورتی امکان پذیر هست که مثلا 14 ماه از اعتبارش مونده باشه نه سه سال -در این صورت میرید پیش رییس صدور گذرنامه و مثلا میگید که دارید واسه ادامه تحصیل میرید خارج از کشور و دیگه امکان تعویض ندارید که اونم در جوابتون میگه به سفارت ایران در اون کشور مراجعه کنید نهایتا باید یکخورده مخ زنی کنید و مثلا اگر یارو سرهنگ هست بهش بگید ژنرال تا کارتون بشه -من دوستم این کارو کرد
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-07 ساعت 13:51)mehdir نوشته: (2013-10-07 ساعت 13:44)محبت نوشته: (2013-10-07 ساعت 11:42)mehdir نوشته: دوستان سلام
سلام
سلام
تا جائیکه من میدونم فقط در صورت اعلام مفقودی هست و مراحلش بسیار پیچیده ست اما باز هم استعلام کنید
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
لطفاً طور خدا هر کسی اکتبر امسال برنده شده سریعتر اعلام کنه تا معلوم بشه که جواب های سری دوم اومده. آخه معلوم نیست که کی میاد :-( و اداره های امریکا هم که تعطیل شده .....
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها csc هم مثل سال های قبل باید ثبت نام کنیم؟
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )، آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !