کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2014
(2013-10-07 ساعت 13:44)محبت نوشته:  
(2013-10-07 ساعت 11:42)mehdir نوشته:  دوستان سلام
خواستم پاسپورتمو عوض کنم که 3سال از اعتبارش مونده و 3تا مهر خروج داره به نظر شما اگه عوض کنم سوال برانگیز نمیشه ؟
سلام
دوست خوبم اصلا پاس شما رو عوض نمیکنن و فقط و فقط زمانی این کار رو برای شما انجام میدن که زیر یک سال از اعتبارش مونده باشه.

امکان عوض کردنش هست فقط مراحل اون یه خورده پیچیده تره من پرسیدم گفتن شما باید به اداره گذرنامه مراجعه کنید و اونجا یک برگه به شما میدن تا دلیل اون رو بنویسید و اگه بتونید متقاعدشون کنید به شما یک نامه برای تعویض میدن
F2A -
Priority Date: October 2016
رسید مدارک نوامبر
منتظر تایید USCIS
تشکر کنندگان: ghafari88 ، behfaza
با سلام
دوستان کسانی که نامه دوم رو دریافت کردند برای هماهنگی مصاحبه باید با سفارت مکاتبه داشته باشند یا خیر؟ یعنی قبل از اینکه به مصاحبه بروند باید با سفارت هماهنگ کنند؟
با تشکر
تشکر کنندگان:
(2013-10-07 ساعت 13:56)farzadsmile نوشته:  با سلام
دوستان کسانی که نامه دوم رو دریافت کردند برای هماهنگی مصاحبه باید با سفارت مکاتبه داشته باشند یا خیر؟ یعنی قبل از اینکه به مصاحبه بروند باید با سفارت هماهنگ کنند؟
با تشکر

واسه آنکارا مدارک و باید بفرستین

(2013-10-07 ساعت 13:51)mehdir نوشته:  
خواستم پاسپورتمو عوض کنم که 3سال از اعتبارش مونده و 3تا مهر خروج داره به نظر شما اگه عوض کنم سوال برانگیز نمیشه ؟
سلام
دوست خوبم اصلا پاس شما رو عوض نمیکنن و فقط و فقط زمانی این کار رو برای شما انجام میدن که زیر یک سال از اعتبارش مونده باشه.

امکان عوض کردنش هست فقط مراحل اون یه خورده پیچیده تره من پرسیدم گفتن شما باید به اداره گذرنامه مراجعه کنید و اونجا یک برگه به شما میدن تا دلیل اون رو بنویسید و اگه بتونید متقاعدشون کنید به شما یک نامه برای تعویض میدن

آخه چه کاریه می خوای کنی شما الان از چی نگرانی ؟ که اونها بفهمن چه کشورهایی رفتی قبلا ؟ 3 سال مونده تا تموم شه اعتبارش
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: mehdir ، behfaza
با تشکر
منظورم اینه که ما روز مصاحبه همین جوری پرینت نامه دوم رو بگیریم دستمون بریم دم در سفارت بگیم اومدیم برای مصاحبه؟ یعنی اصلاً لازم نیست که چند روز قبلش با سفارت مکاتبه کنیم که ما فلان روز تو سفارت مصاحبه داریم؟
تشکر کنندگان:
(2013-10-07 ساعت 14:07)farzadsmile نوشته:  
با تشکر
منظورم اینه که ما روز مصاحبه همین جوری پرینت نامه دوم رو بگیریم دستمون بریم دم در سفارت بگیم اومدیم برای مصاحبه؟ یعنی اصلاً لازم نیست که چند روز قبلش با سفارت مکاتبه کنیم که ما فلان روز تو سفارت مصاحبه داریم؟

خیر نیازی به مکاتبه نیست و شما پرینت نامه دومتون همراهتون باشه کافیه.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: محبت ، مامان خانم ، behfaza
(2013-10-07 ساعت 14:07)farzadsmile نوشته:  
با تشکر

آخه توی نامه دوم روز و ساعت مشخص شده دیگه چه نیازی داره که دوباره مکاتبه کنید؟آخه موضوعی از این واضح تر هم وجود داره که میخاید در موردش مکاتبه کنید؟والا آخر با این مکاتبات غیر ضروری و وسواس بازیها کار دست خودتون میدیدا
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: ali1220 ، ماتیتی ، behfaza
(2013-10-07 ساعت 13:57)nasim نوشته:  
با تشکر

واسه آنکارا مدارک و باید بفرستین

سلام

آخه چه کاریه می خوای کنی شما الان از چی نگرانی ؟ که اونها بفهمن چه کشورهایی رفتی قبلا ؟ 3 سال مونده تا تموم شه اعتبارش

فقط در صورتی امکان پذیر هست که مثلا 14 ماه از اعتبارش مونده باشه نه سه سال -در این صورت میرید پیش رییس صدور گذرنامه و مثلا میگید که دارید واسه ادامه تحصیل میرید خارج از کشور و دیگه امکان تعویض ندارید که اونم در جوابتون میگه به سفارت ایران در اون کشور مراجعه کنید نهایتا باید یکخورده مخ زنی کنید و مثلا اگر یارو سرهنگ هست بهش بگید ژنرال تا کارتون بشه -من دوستم این کارو کرد
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: محبت ، nasim ، mehdir ، behfaza ، pari pariaaa
سلام

سلام
تا جائیکه من میدونم فقط در صورت اعلام مفقودی هست و مراحلش بسیار پیچیده ست اما باز هم استعلام کنید
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: nasim ، mehdir
سلام دوستان
لطفاً طور خدا هر کسی اکتبر امسال برنده شده سریعتر اعلام کنه تا معلوم بشه که جواب های سری دوم اومده. آخه معلوم نیست که کی میاد :-( و اداره های امریکا هم که تعطیل شده .....
تشکر کنندگان: محبت
بچه ها csc هم مثل سال های قبل باید ثبت نام کنیم؟
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza
(2013-10-07 ساعت 15:07)nasim نوشته:  بچه ها csc هم مثل سال های قبل باید ثبت نام کنیم؟

سلام
بله

(2013-10-07 ساعت 15:06)TI2012 نوشته:  سلام دوستان
لطفاً طور خدا هر کسی اکتبر امسال برنده شده سریعتر اعلام کنه تا معلوم بشه که جواب های سری دوم اومده. آخه معلوم نیست که کی میاد :-( و اداره های آمریکا هم که تعطیل شده .....

کسی اکتبر برنده نشده دوست عزیز.
اصلاً سری دومی هنوز اعلام نکردن که کسی بخواد اکتبر برنده شده باشه.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: nasim ، 2014families lottery winners ، محبت ، maryam_a ، ali1220 ، behfaza
دوستان یعنی قبل از تععین وقت زمان مصاحبه باید در سایت CSC ( https://usvisa-info.com )ثبت نام کنیم و اعضای خانواده و مشخص کنیم ( دوستانی که وقت آنکارا دارن ) Smile
تشکر کنندگان: aghaghia ، behfaza
(2013-10-07 ساعت 15:59)nasim نوشته:  دوستان یعنی قبل از تععین وقت زمان مصاحبه باید در سایت CSC ( https://usvisa-info.com )ثبت نام کنیم و اعضای خانواده و مشخص کنیم ( دوستانی که وقت آنکارا دارن ) Smile

نه دوست عزیز شما تا نامه دوم دریافت نکنید نباید در این سایت ثبت نام کنید، به تاپیک مربرطه مراجعه کنید متوجه همه چیز میشین...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: nasim ، sepideh_ ، zepehr ، Sam2014 ، ali1220 ، amin arefi ، behfaza
(2013-10-07 ساعت 12:01)nasim نوشته:  
(2013-10-07 ساعت 11:46)ghafari88 نوشته:  

بستگی به شرایطتون داره. من جای شما بودم عوض نمی کردم. اما باید دید کدوم کشورها تشریف بردید؟!

این مهم نیست که چه کشوری ایشون تشریف بردن ، اون ها به راحتی بعد از تعویض پاستون می تونن آمار کشورهایی که رفتین و در بیارن .پس بهتره این کار و نکنین فعلا

سلام تعداد کشورهای که در سالهای قبل رفتیم چقدر برای کنسولگری مهمه؟؟؟ چه کشهورهایی ممنوع هستند و نباید رفت؟؟
شماره کیس : 2014AS79XX
کنسولگری : آنکارا -تغیر به ایروان
تاریخ روئت قبولی : May 1
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : MAY 12
وقت مصاحبه :هفته اول جولای.:-) آپديت فقط روز بعد از مصاحبه
وضعیت: تمام شدن ویزا.Sad

تشکر کنندگان: behfaza
خوب دوستان یه اشتب بزرگ اینجانب کرده ام Big Grin و اون اینه که قبلا انگار توی سیس ما ثبت نام کردیم و آنکارا و انتخاب کردیم . اومدم خودم و به کیس اصلی اضافه کنم گویا به مشکل برخوردم فقط امیدوارم که اگه مصاحبمون افتاد جای دیگه بتونم مکان مصاحبه و تغییر بدم Big Grin نمی دونم چرا اینقد خنگ شدم والاااااااااااااااا
تشکر کنندگان: behfaza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان