کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2014
(2013-10-07 ساعت 16:56)nasim نوشته:  خوب دوستان یه اشتب بزرگ اینجانب کرده ام Big Grin و اون اینه که قبلا انگار توی سیس ما ثبت نام کردیم و آنکارا و انتخاب کردیم . اومدم خودم و به کیس اصلی اضافه کنم گویا به مشکل برخوردم فقط امیدوارم که اگه مصاحبمون افتاد جای دیگه بتونم مکان مصاحبه و تغییر بدم Big Grin نمی دونم چرا اینقد خنگ شدم والاااااااااااااااا
از شما بعیده!!
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: nasim ، محبت ، behfaza ، shahryar7021 ، pooyan1920
(2013-10-07 ساعت 15:10)ghafari88 نوشته:  
(2013-10-07 ساعت 15:07)nasim نوشته:  بچه ها csc هم مثل سال های قبل باید ثبت نام کنیم؟

سلام
بله

(2013-10-07 ساعت 15:06)TI2012 نوشته:  سلام دوستان
لطفاً طور خدا هر کسی اکتبر امسال برنده شده سریعتر اعلام کنه تا معلوم بشه که جواب های سری دوم اومده. آخه معلوم نیست که کی میاد :-( و اداره های آمریکا هم که تعطیل شده .....

کسی اکتبر برنده نشده دوست عزیز.
اصلاً سری دومی هنوز اعلام نکردن که کسی بخواد اکتبر برنده شده باشه.
ادراه ها تعطیل نشدن ، بلکه کارمند های بخش های غیر ضروری مثل موزه ها موقتاً رفتن مرخصی اجباری (بدون حقوق) .
درضمن بخش های مهم از وزارت امور خارجه که ما باهاشون سرکار داریم دایر است Smile
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: mehdikhosro ، maryam_a ، sonnnna ، ali1220 ، محبت ، amin arefi ، behfaza ، javadi436
(2013-10-07 ساعت 16:37)zepehr نوشته:  
(2013-10-07 ساعت 12:01)nasim نوشته:  
(2013-10-07 ساعت 11:46)ghafari88 نوشته:  
(2013-10-07 ساعت 11:42)mehdir نوشته:  دوستان سلام
خواستم پاسپورتمو عوض کنم که 3سال از اعتبارش مونده و 3تا مهر خروج داره به نظر شما اگه عوض کنم سوال برانگیز نمیشه ؟

بستگی به شرایطتون داره. من جای شما بودم عوض نمی کردم. اما باید دید کدوم کشورها تشریف بردید؟!

این مهم نیست که چه کشوری ایشون تشریف بردن ، اون ها به راحتی بعد از تعویض پاستون می تونن آمار کشورهایی که رفتین و در بیارن .پس بهتره این کار و نکنین فعلا

سلام تعداد کشورهای که در سالهای قبل رفتیم چقدر برای کنسولگری مهمه؟؟؟ چه کشهورهایی ممنوع هستند و نباید رفت؟؟
سلام
مهمیش اینه که کلیرنس میخورید و کشور ممنوعی وجود نداره یعنی در هیچ کجا چنین بحثی نیست که مثلا فلان کشور اگه رفته باشی ریجکت میشی یا غیره و فقط احتمالا زمان کلیرنستون طولانی تر میشه.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: mehdir ، Sam2014 ، amin arefi ، zepehr ، pari pariaaa ، nasim
با سلام خدمت همه دوستان خوبم
اگر شروع به يادگيري زبان كرده ايد به اين دو جا هم سري بزنيد بسيار مفيد است
Engvod وEslpod
کیس خواهر دومم
2014AS00006XXX
کیس خواهر اولم
2012AS00037XXX
جدول برندگان 2012
تشکر کنندگان: maryam_a ، ghafari88 ، masuodrh ، amin arefi ، behfaza ، sinamn ، pari pariaaa ، nasim
(2013-10-07 ساعت 20:04)ehsan1095 نوشته:  با سلام خدمت همه دوستان خوبم
Engvod وEslpod

مرسي دوست عزيز...
اين سايت هم خوبه...
http://livemocha.com/
Smile
تشکر کنندگان: masuodrh ، amin arefi ، behfaza ، sinamn
سلام به دوستان عزیزم
من یک سئوالی دارم که البته کسانی که به مصاحبه رفتند از دوره های قبل می توانند جواب بدهند. آیا کسی هست که در ابوظبی مصاحبه شده باشه و در fbi check فرم 9 سئوالی بهش داده باشند ؟ آخه در آنکارا به کسانی که فوق لیسانس باشند در بعضی از رشته ها چنین فرمی داده می شود.
تشکر کنندگان:
Engvod وEslpod
Engvid هست منظور شما؟
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: behfaza
(2013-10-07 ساعت 13:19)مامان خانم نوشته:  
(2013-10-07 ساعت 13:01)sabor نوشته:  برای کسی که سال گذشته بازنشسته شده چه مدارک شغلی رو باید ترجمه کرد و برد؟ ممنون
سلام
هیچ مدرکی مبنی بر اشتغال. یا بازنشستگی در جایی جزو مدارک مورد نیاز سفارت نیست.
خدانگهدار

ممنونم مامان خانم. اما تا جایی که اینجا دیدم آفیسراز بیشتر افراد در مورد شغلشون و اینکه چکار میکردند رو آ پرسیده. نمیگه مدرکی دال بر بازنشستگی نشون بده یا اینکه بخواد ببینه سمتت در حکمت چه بوذه؟ بازم ممنون
2014AS7xx،یک نفر،ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، کلییرنس، آپدیتها: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه،15و30می،26،24،23،20،13،12،5،3 جون و 27 کلییر بعد از 192 روز، دریافت ویزا 11جولای
سفرنامه
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza ، ali1220 ، honey rahmati
(2013-10-07 ساعت 09:38)ghafari88 نوشته:  
(2013-10-07 ساعت 06:42)ramaya نوشته:  من دارم ایرانمهر میرم ...کلاسهای مکالمه اش خیلی خوب بود ولی چون به حد نصاب نرسید تعطیل شد و مجبور شدم برم کلاسهای معمولیش.امیدوارم که بشه باز همون مکالمه رو ادامه بدم خودم تو خونه گرامر را میخونم.(شعبه یوسف آباد)
ممنون از راهنماییتون ... امکانش هست یه مقدار راجع به دوره اش توضیح بدید که متدشون چیه، لهجشون چیه، چه روزهایی معمولا هست و این ها ...
البته سایتش رو دیدم. اما شنیدن این نکات از زبان شما لطف دیگه ای داره.
بازم ممنون.
لطفا سطح زبانتونم اعلام کنید چون من الان دارم Book1 میخونم تو ایران مهر
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: behfaza ، pari pariaaa ، nasim
(2013-10-04 ساعت 01:00)aghaghia نوشته:  
(2013-10-03 ساعت 17:25)hamid_nazanin نوشته:  دوستای عزیزم
۱-کسی از بچه ها هست که سفارت ناپل رو انتخاب کرده باشد ؟
۲- برای ریز نمرات دیپلم باید سال اول ودوم متوسطه راهم ترجمه کرد یا فقط ترجمه سال سوم
متوسطه کافی هست ؟
ممنون
مورد اول رو مطلع نیستم... مورد دوم اگر سال آخر که همون پیشدانشگاهی باشه مهمه، حالا نمیدونم شما دیپلم نظام قدیم هستید و یا جدید، اگر جدید هستید ریز نمرات پیش رو همراهتون داشته باشید، اگر قدیم هستید هم سال اخر احتمالا کفایت میکنه، ولی من خودم برای محکم کاری همه رو میبرم، شما هم اگر دسترسی دارین ببرین، اگر نه، خیلی ضروری به نظر نمیرسه چون جزو مدارک درخواستی سفارت نیست...
دوست عزیز دریکی از تاپیکها خواندم امسال مصاحبه ایرانیان مقیم ایران در یکی ازسه سفارتخانه های آنکارا و ابوظبی وایروان انجام میشود ودر اختیار خود کی سی سی است ومیتواند مکان مصاحبه تغییر دهد
Case Number2014as5###/رویت قبولی 2می/رسیدمدارک15می/تعداد 2نفر/مصاحبه آوریل/ویزا؟؟؟/ صبوری وشکیبایی وخواست الهی[font=Arial][/font][/size][/b]
تشکر کنندگان: aghaghia ، behfaza ، محبت ، nasim
(2013-10-07 ساعت 21:54)رژین نوشته:  
(2013-10-04 ساعت 01:00)aghaghia نوشته:  
(2013-10-03 ساعت 17:25)hamid_nazanin نوشته:  دوستای عزیزم
۱-کسی از بچه ها هست که سفارت ناپل رو انتخاب کرده باشد ؟
۲- برای ریز نمرات دیپلم باید سال اول ودوم متوسطه راهم ترجمه کرد یا فقط ترجمه سال سوم
متوسطه کافی هست ؟
ممنون
مورد اول رو مطلع نیستم... مورد دوم اگر سال آخر که همون پیشدانشگاهی باشه مهمه، حالا نمیدونم شما دیپلم نظام قدیم هستید و یا جدید، اگر جدید هستید ریز نمرات پیش رو همراهتون داشته باشید، اگر قدیم هستید هم سال اخر احتمالا کفایت میکنه، ولی من خودم برای محکم کاری همه رو میبرم، شما هم اگر دسترسی دارین ببرین، اگر نه، خیلی ضروری به نظر نمیرسه چون جزو مدارک درخواستی سفارت نیست...
دوست عزیز دریکی از تاپیکها خواندم امسال مصاحبه ایرانیان مقیم ایران در یکی ازسه سفارتخانه های آنکارا و ابوظبی وایروان انجام میشود ودر اختیار خود کی سی سی است ومیتواند مکان مصاحبه تغییر دهد

دوست عزیز ایشون مقیم ایتالیا هستند و میتونند برای مصاحبه در همون کشور اقدام کنند، سه سفارت ایروان، انکارا و ابوظبی برای کسانی هست که داخلِ ایران هستند نه کسانی که کشورهای دیگه مقیم هستند...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: Sam2014 ، behfaza ، ali1220
(2013-10-07 ساعت 16:56)nasim نوشته:  خوب دوستان یه اشتب بزرگ اینجانب کرده ام Big Grin و اون اینه که قبلا انگار توی سیس ما ثبت نام کردیم و آنکارا و انتخاب کردیم . اومدم خودم و به کیس اصلی اضافه کنم گویا به مشکل برخوردم فقط امیدوارم که اگه مصاحبمون افتاد جای دیگه بتونم مکان مصاحبه و تغییر بدم Big Grin نمی دونم چرا اینقد خنگ شدم والاااااااااااااااا

منم یه دسته گلی مشابه شما به آب دادم، قبل از نامه دوم رفتم یه اکانت توی سایت آنکارا ساختم، بعد نامه دوم اومد افتاده بودم آنکارا..... Tongue
البته بعدش رفتم با همون شماره پاسپورت یه اکانت توی سایت ابوظبی ساختم، خدا رو شکر تا حالا که مشکلی پیش نیومده Wink
کیس نامبر:2014AS8XX*کنسول:ابوظبی*ایمیل فرمها:MAY25*بولتن کارنت:AUG13*ویزا:اواخرOCTیکضرب*سفرنامه قسمت اول-قسمت دوم*مقصداول:هیوستون مارچ2014*مقصدنهایی:بوستون آگست2014*تجربه کار در امریکا*
تشکر کنندگان: H Pier ، ffrfar ، محبت ، ali1220 ، nasim ، amin arefi ، behfaza
Engvod وEslpod

(2013-10-07 ساعت 20:28)maryam_a نوشته:  
Engvod وEslpod

مرسي دوست عزيز...
اين سايت هم خوبه...
http://livemocha.com/
Smile

آها آها منابع رو رو کنین بابا!! دیگه نبود؟
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، محبت ، EKAM ، amin arefi ، behfaza
دوستان وسط بحث شیرین زبان عذر میخوام
از سری دوم 2014 خبری نیست هنوز؟
تشکر کنندگان: EKAM
(2013-10-08 ساعت 02:58)pooya.n نوشته:  دوستان وسط بحث شیرین زبان عذر میخوام
از سری دوم 2014 خبری نیست هنوز؟

سلام نه پویان جان هیچ خبری نشده هنوز.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: pooya.n ، ali1220 ، EKAM ، محبت ، amin arefi ، behfaza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان