کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2014
(2013-10-07 ساعت 21:16)kamranh نوشته:  
(2013-10-07 ساعت 09:38)ghafari88 نوشته:  
(2013-10-07 ساعت 06:42)ramaya نوشته:  من دارم ایرانمهر میرم ...کلاسهای مکالمه اش خیلی خوب بود ولی چون به حد نصاب نرسید تعطیل شد و مجبور شدم برم کلاسهای معمولیش.امیدوارم که بشه باز همون مکالمه رو ادامه بدم خودم تو خونه گرامر را میخونم.(شعبه یوسف آباد)
ممنون از راهنماییتون ... امکانش هست یه مقدار راجع به دوره اش توضیح بدید که متدشون چیه، لهجشون چیه، چه روزهایی معمولا هست و این ها ...
البته سایتش رو دیدم. اما شنیدن این نکات از زبان شما لطف دیگه ای داره.
بازم ممنون.
لطفا سطح زبانتونم اعلام کنید چون من الان دارم Book1 میخونم تو ایران مهر
سلام دوست گرامی:
من ترم1Book2 را تمام کردم و شنبه فاینال دارم.درضمن تابستون Talk2 را نصفه خوندیم که خیلی عالی بود ولی بدلیل به حد نصاب نرسیدن ناتمام ماند.
/Case No.***2014AS00003/1 persone /Ankara/Interwe 6th Feb/Viza :13 Feb/
http://www.mohajersara.com/thread-6438.html?highlight
لاتاری از آغاز تا پایان
تشکر کنندگان: EKAM ، amin arefi ، behfaza
(2013-10-07 ساعت 06:42)ramaya نوشته:  من دارم ایرانمهر میرم ...کلاسهای مکالمه اش خیلی خوب بود ولی چون به حد نصاب نرسید تعطیل شد و مجبور شدم برم کلاسهای معمولیش.امیدوارم که بشه باز همون مکالمه رو ادامه بدم خودم تو خونه گرامر را میخونم.(شعبه یوسف آباد)

ممنون از راهنماییتون ... امکانش هست یه مقدار راجع به دوره اش توضیح بدید که متدشون چیه، لهجشون چیه، چه روزهایی معمولا هست و این ها ...
بازم ممنون.
سلام همراه گرامی:تا اونجایی که من متوجه شدم لهجه اش امریکن هست و اساتید خوبی هم داره یه حسنش شاید اینه که به سختگیری سفیر یا کیش نیست و با رغبت بیشتری میتونید بخونید.کلاسهای مکالمه اش خیلی خوب بود چون بیشتر زمان کلاس به گفتگومیگذشت و در طول کلاس اشتباهات گرامری تصحیح میشد ومتناسب با موضوع دایره لغات بالا میرفت .بهرحال الان من دارم Part1 -Book2را میخونم که شنبه فاینال دارم.در ضمن بعد از هر فاینال امتحان Oral هم داره که توسط مدیر آموزشگاه تک تک زبان آموزها مورد مصاحبه قرار میگیرن که سطح مکالمه اشون از گرامرشون عقب نمونه که بنظرم کار جالبیه....چند وقت یکبار هم بهتون تلفن میزنن و باهاتون تلفنی شروع میکنن صحبت کردن که اونهم تجربه جالبیه که ناگهان کانالت عوض میشه.Smile
/Case No.***2014AS00003/1 persone /Ankara/Interwe 6th Feb/Viza :13 Feb/
http://www.mohajersara.com/thread-6438.html?highlight
لاتاری از آغاز تا پایان
تشکر کنندگان: EKAM ، ghafari88 ، محبت ، nasim ، masuodrh ، sinamn ، amin arefi ، behfaza
صبح زیبای پاییزیتون بخیر Smile دوستان پیشنهاد کاری در اونجا چقدر می توننه تاثر داشته باشه؟
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza
(2013-10-08 ساعت 09:25)ramaya نوشته:  

بازم ممنون.
سلام همراه گرامی:تا اونجایی که من متوجه شدم لهجه اش امریکن هست و اساتید خوبی هم داره یه حسنش شاید اینه که به سختگیری سفیر یا کیش نیست و با رغبت بیشتری میتونید بخونید.کلاسهای مکالمه اش خیلی خوب بود چون بیشتر زمان کلاس به گفتگومیگذشت و در طول کلاس اشتباهات گرامری تصحیح میشد ومتناسب با موضوع دایره لغات بالا میرفت .بهرحال الان من دارم Part1 -Book2را میخونم که شنبه فاینال دارم.در ضمن بعد از هر فاینال امتحان Oral هم داره که توسط مدیر آموزشگاه تک تک زبان آموزها مورد مصاحبه قرار میگیرن که سطح مکالمه اشون از گرامرشون عقب نمونه که بنظرم کار جالبیه....چند وقت یکبار هم بهتون تلفن میزنن و باهاتون تلفنی شروع میکنن صحبت کردن که اونهم تجربه جالبیه که ناگهان کانالت عوض میشه.Smile
لطفا بگین هر ترمش چقدر طول میکشه؟ هر کتاب رو تو چند ترم میخونن؟
کلاس های فشرده هم دارن؟
ممنون
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: ghafari88 ، محبت ، behfaza
From Dan Moffett, your Guide to Immigration Issues

As the federal government shutdown moves into its second week, some immigration services are likely to experience delays -- visa processing in particular.

One of the casualties of the Washington impasse is the E-Verify system that enables employers to check the immigration status of employees. That government Internet site went down last week.

Government Shutdown Slows Visa Processing

A prolonged federal government shutdown is likely to start to slow down processing of visas and passports but should have little effect on other immigration services and enforcement efforts -- including the green card lottery for 2015.

Because visa and passport services are self-funded through fees, they aren't as vulnerable to the shutdown as other parts of the government. Still, furloughs in other agencies are spilling over into visa processing, and there almost certainly are more problems ahead...
C/N 2014AS00007xxx - سفارت ایروان

تشکر کنندگان: محبت ، behfaza
دوستان به نظرم دیگه امسال مرحله دوم اعلام نمی شه با توجه به اوضاع آمریکا. ذهن خودتان را بی جهت درگیر نکنید به فکر لاتاری 2015 باشید به امید قبولی همه دوستان در لاتاری 2015
تشکر کنندگان: ghafari88 ، EKAM
(2013-10-08 ساعت 00:21)sinamn نوشته:  
(2013-10-07 ساعت 20:04)ehsan1095 نوشته:  با سلام خدمت همه دوستان خوبم
اگر شروع به يادگيري زبان كرده ايد به اين دو جا هم سري بزنيد بسيار مفيد است
Engvod وEslpod

(2013-10-07 ساعت 20:28)maryam_a نوشته:  
Engvod وEslpod

مرسي دوست عزيز...
اين سايت هم خوبه...
http://livemocha.com/
Smile

آها آها منابع رو رو کنین بابا!! دیگه نبود؟
دوستان يكي از سايتهاي خوب زبان اينه:
Culips ESL podcast
Culips.com
فايلهاي ام پي تري سايت را دانلود كنيد و روزانه گوش بديد بشدت جهت تقويت ليسنينگ مناسبه
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
تشکر کنندگان: masuodrh ، sinamn ، ehsan1095 ، محبت ، amin arefi ، behfaza ، javadi436
(2013-10-08 ساعت 02:58)pooya.n نوشته:  دوستان وسط بحث شیرین زبان عذر میخوام
از سری دوم 2014 خبری نیست هنوز؟

شما از بچهای ۲۰۱۳ هستی‌ می‌خواستم بدونم تو سایت ceac هنوز پروندتون باز یا نه؟

و اینکه من در یه سایت آلمانی‌ خوندم که احتمالا اکتبر یا نوامبر دور دومی‌ وجود داشته باشه .
تشکر کنندگان: 2014families lottery winners ، behfaza
(2013-10-08 ساعت 09:25)ramaya نوشته:  .چند وقت یکبار هم بهتون تلفن میزنن و باهاتون تلفنی شروع میکنن صحبت کردن که اونهم تجربه جالبیه که ناگهان کانالت عوض میشه.Smile

این یکی خیلی باحاله Cool
تشکر کنندگان: محبت ، ghafari88 ، amin arefi ، behfaza ، ramaya
(2013-10-07 ساعت 20:56)masuodrh نوشته:  
Engvod وEslpod
Engvid هست منظور شما؟

بله اشتباه تايپي بود
کیس خواهر دومم
2014AS00006XXX
کیس خواهر اولم
2012AS00037XXX
جدول برندگان 2012
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza ، masuodrh
دوستان من دیروز رفتم سفیر تست دادم و میخوام زبان رو شروع کنم به نظر شما اینجا خوبه یا جای دیگه برم ... من سفیر سعادت اباد رفتم.
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینه‌ها:2500000 تومان
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza ، Sam2014 ، shadi79
سلام
دوستان این مطلب که میگن میشه بعد از مصاحبه هم مدیکال رفت صحت داره ؟ اگه صحت داره راهش چه جوریه اینم بی زحمت جواب بدید .

(2013-10-08 ساعت 13:15)hamideftex2014 نوشته:  دوستان من دیروز رفتم سفیر تست دادم و میخوام زبان رو شروع کنم به نظر شما اینجا خوبه یا جای دیگه برم ... من سفیر سعادت اباد رفتم.
چه سطحی قبول شدین ؟
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: ali1220 ، behfaza
(2013-10-08 ساعت 13:24)kamranh نوشته:  سلام
دوستان این مطلب که میگن میشه بعد از مصاحبه هم مدیکال رفت صحت داره ؟ اگه صحت داره راهش چه جوریه اینم بی زحمت جواب بدید .

(2013-10-08 ساعت 13:15)hamideftex2014 نوشته:  دوستان من دیروز رفتم سفیر تست دادم و میخوام زبان رو شروع کنم به نظر شما اینجا خوبه یا جای دیگه برم ... من سفیر سعادت اباد رفتم.
چه سطحی قبول شدین ؟

روبرو گل باختر؟ دی
سفیر و موسسات شبیه به این اکثرا تو یک رنج هستن ... بستگی به تلاش خودتون داره تو هر موسسه ای... بدون شک موسسه کمتر از 50 درصد به شما کمک میکنه یا به نوعی موسسات فقط ایجاد انگیزه میکنن. به نظر من بهترین راه جمع شدن چند تا از دوستای مهاجر و گرفتن معلم خصوصیه.Cool
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: mehdir ، behzadkhatari ، shayesteh ، amin arefi ، محبت ، behfaza ، nasim
(2013-10-07 ساعت 22:25)aghaghia نوشته:  
(2013-10-07 ساعت 21:54)رژین نوشته:  
(2013-10-04 ساعت 01:00)aghaghia نوشته:  
(2013-10-03 ساعت 17:25)hamid_nazanin نوشته:  دوستای عزیزم
۱-کسی از بچه ها هست که سفارت ناپل رو انتخاب کرده باشد ؟
۲- برای ریز نمرات دیپلم باید سال اول ودوم متوسطه راهم ترجمه کرد یا فقط ترجمه سال سوم
متوسطه کافی هست ؟
ممنون
مورد اول رو مطلع نیستم... مورد دوم اگر سال آخر که همون پیشدانشگاهی باشه مهمه، حالا نمیدونم شما دیپلم نظام قدیم هستید و یا جدید، اگر جدید هستید ریز نمرات پیش رو همراهتون داشته باشید، اگر قدیم هستید هم سال اخر احتمالا کفایت میکنه، ولی من خودم برای محکم کاری همه رو میبرم، شما هم اگر دسترسی دارین ببرین، اگر نه، خیلی ضروری به نظر نمیرسه چون جزو مدارک درخواستی سفارت نیست...
دوست عزیز دریکی از تاپیکها خواندم امسال مصاحبه ایرانیان مقیم ایران در یکی ازسه سفارتخانه های آنکارا و ابوظبی وایروان انجام میشود ودر اختیار خود کی سی سی است ومیتواند مکان مصاحبه تغییر دهد

دوست عزیز ایشون مقیم ایتالیا هستند و میتونند برای مصاحبه در همون کشور اقدام کنند، سه سفارت ایروان، انکارا و ابوظبی برای کسانی هست که داخلِ ایران هستند نه کسانی که کشورهای دیگه مقیم هستند...
مدیر عزیز وزحمتکش اقیاقیای محترم بنده هم به ایرانیان مقیم ایران وتوزیع آنها به سه سفارت مذکور اشاره کردم اصلا جزء بدیهیات است کسی که درایتالیا است وسفارت امریکا هم درآنجا دائر است چرا برودبه.... این مشکلات برای ایرانیان مقیم ایران است وبس!!!!
Case Number2014as5###/رویت قبولی 2می/رسیدمدارک15می/تعداد 2نفر/مصاحبه آوریل/ویزا؟؟؟/ صبوری وشکیبایی وخواست الهی[font=Arial][/font][/size][/b]
تشکر کنندگان: ali1220 ، محبت ، behfaza ، hamid_nazanin
(2013-10-08 ساعت 14:33)رژین نوشته:  
(2013-10-07 ساعت 22:25)aghaghia نوشته:  
(2013-10-07 ساعت 21:54)رژین نوشته:  
(2013-10-04 ساعت 01:00)aghaghia نوشته:  
(2013-10-03 ساعت 17:25)hamid_nazanin نوشته:  دوستای عزیزم
۱-کسی از بچه ها هست که سفارت ناپل رو انتخاب کرده باشد ؟
۲- برای ریز نمرات دیپلم باید سال اول ودوم متوسطه راهم ترجمه کرد یا فقط ترجمه سال سوم
متوسطه کافی هست ؟
ممنون
مورد اول رو مطلع نیستم... مورد دوم اگر سال آخر که همون پیشدانشگاهی باشه مهمه، حالا نمیدونم شما دیپلم نظام قدیم هستید و یا جدید، اگر جدید هستید ریز نمرات پیش رو همراهتون داشته باشید، اگر قدیم هستید هم سال اخر احتمالا کفایت میکنه، ولی من خودم برای محکم کاری همه رو میبرم، شما هم اگر دسترسی دارین ببرین، اگر نه، خیلی ضروری به نظر نمیرسه چون جزو مدارک درخواستی سفارت نیست...
دوست عزیز دریکی از تاپیکها خواندم امسال مصاحبه ایرانیان مقیم ایران در یکی ازسه سفارتخانه های آنکارا و ابوظبی وایروان انجام میشود ودر اختیار خود کی سی سی است ومیتواند مکان مصاحبه تغییر دهد

دوست عزیز ایشون مقیم ایتالیا هستند و میتونند برای مصاحبه در همون کشور اقدام کنند، سه سفارت ایروان، انکارا و ابوظبی برای کسانی هست که داخلِ ایران هستند نه کسانی که کشورهای دیگه مقیم هستند...
مدیر عزیز وزحمتکش اقیاقیای محترم بنده هم به ایرانیان مقیم ایران وتوزیع آنها به سه سفارت مذکور اشاره کردم اصلا جزء بدیهیات است کسی که درایتالیا است وسفارت آمریکا هم درآنجا دائر است چرا برودبه.... این مشکلات برای ایرانیان مقیم ایران است وبس!!!!

دوست عزیز چرا ناراحت میشید، شما پای پست ایشون که در مورد سفارت ناپل صحبت کرده بودند این حرف رو زدید، من هم گفتم ایشون مقیم ایتالیا هستند و همونجا میتونند برن مصاحبه و به دنبال افرادی هستند که شرایط مشابه ایشون رو دارند، من الان نمیدونم شما چرا ناراحت شدید!!!!!!!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: behfaza ، hamid_nazanin

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان