موضوعها: 0
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-08 ساعت 09:25)ramaya نوشته: (2013-10-07 ساعت 09:38)ghafari88 نوشته: (2013-10-07 ساعت 06:42)ramaya نوشته: من دارم ایرانمهر میرم ...کلاسهای مکالمه اش خیلی خوب بود ولی چون به حد نصاب نرسید تعطیل شد و مجبور شدم برم کلاسهای معمولیش.امیدوارم که بشه باز همون مکالمه رو ادامه بدم خودم تو خونه گرامر را میخونم.(شعبه یوسف آباد)
ممنون از راهنماییتون ... امکانش هست یه مقدار راجع به دوره اش توضیح بدید که متدشون چیه، لهجشون چیه، چه روزهایی معمولا هست و این ها ...
البته سایتش رو دیدم. اما شنیدن این نکات از زبان شما لطف دیگه ای داره.
بازم ممنون.
سلام همراه گرامی:تا اونجایی که من متوجه شدم لهجه اش امریکن هست و اساتید خوبی هم داره یه حسنش شاید اینه که به سختگیری سفیر یا کیش نیست و با رغبت بیشتری میتونید بخونید.کلاسهای مکالمه اش خیلی خوب بود چون بیشتر زمان کلاس به گفتگومیگذشت و در طول کلاس اشتباهات گرامری تصحیح میشد ومتناسب با موضوع دایره لغات بالا میرفت .بهرحال الان من دارم Part1 -Book2را میخونم که شنبه فاینال دارم.در ضمن بعد از هر فاینال امتحان Oral هم داره که توسط مدیر آموزشگاه تک تک زبان آموزها مورد مصاحبه قرار میگیرن که سطح مکالمه اشون از گرامرشون عقب نمونه که بنظرم کار جالبیه....چند وقت یکبار هم بهتون تلفن میزنن و باهاتون تلفنی شروع میکنن صحبت کردن که اونهم تجربه جالبیه که ناگهان کانالت عوض میشه.
لطفا بگین هر ترمش چقدر طول میکشه؟ هر کتاب رو تو چند ترم میخونن؟
کلاس های فشرده هم دارن؟
ممنون
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
From Dan Moffett, your Guide to Immigration Issues
As the federal government shutdown moves into its second week, some immigration services are likely to experience delays -- visa processing in particular.
One of the casualties of the Washington impasse is the E-Verify system that enables employers to check the immigration status of employees. That government Internet site went down last week.
Government Shutdown Slows Visa Processing
A prolonged federal government shutdown is likely to start to slow down processing of visas and passports but should have little effect on other immigration services and enforcement efforts -- including the green card lottery for 2015.
Because visa and passport services are self-funded through fees, they aren't as vulnerable to the shutdown as other parts of the government. Still, furloughs in other agencies are spilling over into visa processing, and there almost certainly are more problems ahead...
C/N 2014AS00007xxx - سفارت ایروان
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان به نظرم دیگه امسال مرحله دوم اعلام نمی شه با توجه به اوضاع آمریکا. ذهن خودتان را بی جهت درگیر نکنید به فکر لاتاری 2015 باشید به امید قبولی همه دوستان در لاتاری 2015
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من دیروز رفتم سفیر تست دادم و میخوام زبان رو شروع کنم به نظر شما اینجا خوبه یا جای دیگه برم ... من سفیر سعادت اباد رفتم.
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینهها:2500000 تومان
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
2013-10-08 ساعت 13:24
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-08 ساعت 13:25 توسط kamranh.)
سلام
دوستان این مطلب که میگن میشه بعد از مصاحبه هم مدیکال رفت صحت داره ؟ اگه صحت داره راهش چه جوریه اینم بی زحمت جواب بدید .
(2013-10-08 ساعت 13:15)hamideftex2014 نوشته: دوستان من دیروز رفتم سفیر تست دادم و میخوام زبان رو شروع کنم به نظر شما اینجا خوبه یا جای دیگه برم ... من سفیر سعادت اباد رفتم.
چه سطحی قبول شدین ؟
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-07 ساعت 22:25)aghaghia نوشته: (2013-10-07 ساعت 21:54)رژین نوشته: (2013-10-04 ساعت 01:00)aghaghia نوشته: (2013-10-03 ساعت 17:25)hamid_nazanin نوشته: دوستای عزیزم
۱-کسی از بچه ها هست که سفارت ناپل رو انتخاب کرده باشد ؟
۲- برای ریز نمرات دیپلم باید سال اول ودوم متوسطه راهم ترجمه کرد یا فقط ترجمه سال سوم
متوسطه کافی هست ؟
ممنون
مورد اول رو مطلع نیستم... مورد دوم اگر سال آخر که همون پیشدانشگاهی باشه مهمه، حالا نمیدونم شما دیپلم نظام قدیم هستید و یا جدید، اگر جدید هستید ریز نمرات پیش رو همراهتون داشته باشید، اگر قدیم هستید هم سال اخر احتمالا کفایت میکنه، ولی من خودم برای محکم کاری همه رو میبرم، شما هم اگر دسترسی دارین ببرین، اگر نه، خیلی ضروری به نظر نمیرسه چون جزو مدارک درخواستی سفارت نیست...
دوست عزیز دریکی از تاپیکها خواندم امسال مصاحبه ایرانیان مقیم ایران در یکی ازسه سفارتخانه های آنکارا و ابوظبی وایروان انجام میشود ودر اختیار خود کی سی سی است ومیتواند مکان مصاحبه تغییر دهد
دوست عزیز ایشون مقیم ایتالیا هستند و میتونند برای مصاحبه در همون کشور اقدام کنند، سه سفارت ایروان، انکارا و ابوظبی برای کسانی هست که داخلِ ایران هستند نه کسانی که کشورهای دیگه مقیم هستند...
مدیر عزیز وزحمتکش اقیاقیای محترم بنده هم به ایرانیان مقیم ایران وتوزیع آنها به سه سفارت مذکور اشاره کردم اصلا جزء بدیهیات است کسی که درایتالیا است وسفارت امریکا هم درآنجا دائر است چرا برودبه.... این مشکلات برای ایرانیان مقیم ایران است وبس!!!!
Case Number2014as5###/رویت قبولی 2می/رسیدمدارک15می/تعداد 2نفر/مصاحبه آوریل/ویزا؟؟؟/ صبوری وشکیبایی وخواست الهی[font=Arial][/font][/size][/b]