موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
هنگام فزستادن فرمهای اول مقطع لیسانس رو زدم وبا توجه به اینکه تازه تموم کرده بودم و بعد فوق هم قبول شدم و الان ترم اول هستم آیا باید به کی سی سی اعلام کنم که در حال حاضر دانشجوی فوق شدم یا باید قبل از مصاحبه بگم.
***2014AS
ارسال فرم ها اواسط جون. تاییدیه اواسط سپتامبر. دریافت نامه ی دوم 21 اکتبر. سفارت آنکارا
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان در رابطه با ارسال مدارک به سفارت در آنکارا باید دقیقا چی بفرستم؟ اصل ترجمه یا کپی؟ ضمنا مدارک شناسائی برنده کافیه یا همه نفرات کیس؟
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من نمیدونم چرا تو صفحه کنتل پنلم خبری از تغییر امضا نیست؟
**2014AS55 (همسرم) | تعداد: 2 | سفارت: آنکارا (درخواست ایروان) | ارسال فرم ها: 3 جون (ایمیل) | کارنت: 6 مارچ | نامه دوم: 18 مارچ | مصاحبه: هفته اول می | سفارت: ایروان
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستای عزیز. من فرم ها رو برای kcc فرستادم ،شامل فرم 230 و 122 هست که 6 صفحه میشه همه رو بعد از پر کردن و پرینت گرفتن امضا کردم شماره کیس نامبر رو بالای همه نوشتم عکس 5* 5 رو بالای فرم 230 اسکن کردم و در نهایت هر 6 صفحه رو تبدیل به یک فایل pdf کرده و برای kcc فرستادم . جواب از kcc برام اومد که : Thank you for your inquiry.
The information you provided will be included in your case file for review..
اما از دوستان گفتن باید barcode sheet و یک فایل عکس جدا گانه هم ضمیمه می کردم و می فرستادم .
سوالم اینه آیا این درسته ؟؟ و اینکه الان من باید چکار کنم؟؟ آیا مدارکم ناقصه؟؟ و یا اینکه لازمه دوباره مدارک رو بفرستم؟؟
رتبه:
166
0 تشکر در 0 ارسال
توصیه به دوستان با کیس نامبر بالا. توصیه اکید می کنم که حتما محل مصاحبه را نگذارید امارات بیفته و از حالا عوض کنید .چون روز های آخر گرفتن بلیت وویزای امارات در دسر داره
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
موضوعها: 2
رتبه:
1
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان قرار بود یه تعدادی برنده رو برای 2014 تو شهریور اعلام کنن خبری نشد ؟ برنده ها همون اردیبهشتی ها بودن ؟
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-11 ساعت 00:39)alibati نوشته: دوستان قرار بود یه تعدادی برنده رو برای 2014 تو شهریور اعلام کنن خبری نشد ؟ برنده ها همون اردیبهشتی ها بودن ؟
سلام
دوست خوبم اینا تو همینها که اعلام کردن ظاهرا موندن چه برسه بخوان دوباره اعلام کنن
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-11 ساعت 01:41)behfaza نوشته: میشه سوال بنده 482 در تاپیک سفر به اماراتو جواب بدین بیزحمت . در مورد روزهای کاری و تعطیلی سفارت ابوظبی .
سلام
با توجه به تعطیلی سفارت آمریکا و سفارت کانادا در هفته سوم مهرماه 92 کلیه پیکاپ ها در دبی و آنکارا با یک هفته تاخیر انجام میگردد.
لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت رسمی سفارت آمریکا و کانادا به آدرس زیر مراجعه فرمایید.
http://dubai.usconsulate.gov/dubai/holidays.html
http://www.canadainternational.gc.ca/tur...ssade.aspx
مربوط به این پست حاج مسعودZ http://mohajersara.com/thread-6813-post-...#pid431213
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
7
2 تشکر در 1 ارسال
بچههاي ٢٠١٤ سفرنامه ندارن؟
شماره کیس***2014AS00000
تاریخ رویت قبولی:ارديبهشت
کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :١
ارسال فرم: 10 Jun
مصاحبه:١٠ دسامبر
دریافت ویزا:يه ضرب