کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2014
هنگام فزستادن فرمهای اول مقطع لیسانس رو زدم وبا توجه به اینکه تازه تموم کرده بودم و بعد فوق هم قبول شدم و الان ترم اول هستم آیا باید به کی سی سی اعلام کنم که در حال حاضر دانشجوی فوق شدم یا باید قبل از مصاحبه بگم.
***2014AS
ارسال فرم ها اواسط جون. تاییدیه اواسط سپتامبر. دریافت نامه ی دوم 21 اکتبر. سفارت آنکارا
تشکر کنندگان:
(2013-10-10 ساعت 10:56)علی1369 نوشته:  هنگام فزستادن فرمهای اول مقطع لیسانس رو زدم وبا توجه به اینکه تازه تموم کرده بودم و بعد فوق هم قبول شدم و الان ترم اول هستم آیا باید به کی سی سی اعلام کنم که در حال حاضر دانشجوی فوق شدم یا باید قبل از مصاحبه بگم.

به kcc كه لازم نيست بگين روز مصاحبه هم نگين بهتره قرار نيست بمونيد فوق رو بخونيد
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: ali1220 ، sani1348 ، ffrfar ، محبت ، Sam2014 ، behfaza
دوستان در رابطه با ارسال مدارک به سفارت در آنکارا باید دقیقا چی بفرستم؟ اصل ترجمه یا کپی؟ ضمنا مدارک شناسائی برنده کافیه یا همه نفرات کیس؟
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان:
(2013-10-10 ساعت 14:01)ali3875 نوشته:  دوستان در رابطه با ارسال مدارک به سفارت در آنکارا باید دقیقا چی بفرستم؟ اصل ترجمه یا کپی؟ ضمنا مدارک شناسائی برنده کافیه یا همه نفرات کیس؟

در امضاي آقاي بيات (همين بالا پست ١٣٨٣)ليست مدارك كامل هست. مدارك براي تمام افراد همراه لازمه
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza ، bayat_r ، amin arefi
سلام
من نمیدونم چرا تو صفحه کنتل پنلم خبری از تغییر امضا نیست؟
**2014AS55 (همسرم) | تعداد: 2 | سفارت: آنکارا (درخواست ایروان) | ارسال فرم ها: 3 جون (ایمیل) | کارنت: 6 مارچ | نامه دوم: 18 مارچ | مصاحبه: هفته اول می | سفارت: ایروان
تشکر کنندگان:
(2013-10-10 ساعت 18:23)emy_viery نوشته:  سلام
من نمیدونم چرا تو صفحه کنتل پنلم خبری از تغییر امضا نیست؟

باید تعداد ارسال های شما به 10 برسه... فعلا 5 ارسال دارید...
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: aghaghia ، محبت ، studpk ، گل نهال ، nasim ، sepideh_ ، azadeh2014 ، mehrdad pharm ، behfaza
(2013-10-09 ساعت 14:02)ehsan1095 نوشته:  
(2013-10-09 ساعت 01:22)farzadsmile نوشته:  دوستان سلام
اين سوال رو قبلا هم مطرح کردم ولي جوابي نگرفتم.
در گذرنامه بنده حرف ق را به شکل gh نوشته اند در حالي که در روز ثبت نام با Q ثبت نام کردم. يعني مثلاً فاميل بنده که مقدم هست روز ثبت نام بنده به صورت MOQADAM ثبت نام کردم ولي الان که گذرنامه ام را گرفتم در گذرنامه به صورت MOGHADAM نوشته شده است.
اين در روز مصاحبه براي من مشکل ساز خواهد شد؟

من با مشكل تقريبا مشابه شما پاسپورتم را عوض كردم ولي چون هنوز زمان داشت رفتيم اداره گذرنامه و به اقاي رييس توضيح داديم او هم يك نامه براي تعويض پاسپورت به ما داد و در ان اسم را به نوعي كه ما ميخواستيم نوشت و دستور تعويض پاس را داد
ملاك پاسپورت شماست دوست عزيز... ولي جاي نگراني نيست.من وهمسرم هم اين مشكل را داشتيم، به kcc ايميل بزنيد و مشكل را توضيح دهيد و در روز مصاحبه تا قبل از قسم خوردن شما ميتوانيد تمام اين اشتباهات غير عمدي را اصلاح نماييد.. جاي هيچ نگراني نيست.
2013AS89$$ آنكارا٢نفرمصاحبه:w3جولاي برگه صورتي،CV+٩سؤالي
ديدگاه هاي آرش در مورد آمريكا
كلير: ١٧سپتامبر،،صادر شدن ويزا:١٩سپتامبر،مقصد: west hills,CA ورودبه آمريكا: ٢٦نووامبر، دريافت گرين كارد:١٣ژانويه
تشکر کنندگان: ali1220 ، nedaba ، farzadsmile ، محبت
سلام دوستای عزیز. من فرم ها رو برای kcc فرستادم ،شامل فرم 230 و 122 هست که 6 صفحه میشه همه رو بعد از پر کردن و پرینت گرفتن امضا کردم شماره کیس نامبر رو بالای همه نوشتم عکس 5* 5 رو بالای فرم 230 اسکن کردم و در نهایت هر 6 صفحه رو تبدیل به یک فایل pdf کرده و برای kcc فرستادم . جواب از kcc برام اومد که : Thank you for your inquiry.

The information you provided will be included in your case file for review..

اما از دوستان گفتن باید barcode sheet و یک فایل عکس جدا گانه هم ضمیمه می کردم و می فرستادم .
سوالم اینه آیا این درسته ؟؟ و اینکه الان من باید چکار کنم؟؟ آیا مدارکم ناقصه؟؟ و یا اینکه لازمه دوباره مدارک رو بفرستم؟؟
تشکر کنندگان:
توصیه به دوستان با کیس نامبر بالا. توصیه اکید می کنم که حتما محل مصاحبه را نگذارید امارات بیفته و از حالا عوض کنید .چون روز های آخر گرفتن بلیت وویزای امارات در دسر داره
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
دوستان قرار بود یه تعدادی برنده رو برای 2014 تو شهریور اعلام کنن خبری نشد ؟ برنده ها همون اردیبهشتی ها بودن ؟
تشکر کنندگان: محبت ، ali1220
(2013-10-10 ساعت 23:39)تکتم نوشته:  سلام دوستای عزیز. من فرم ها رو برای kcc فرستادم ،شامل فرم 230 و 122 هست که 6 صفحه میشه همه رو بعد از پر کردن و پرینت گرفتن امضا کردم شماره کیس نامبر رو بالای همه نوشتم عکس 5* 5 رو بالای فرم 230 اسکن کردم و در نهایت هر 6 صفحه رو تبدیل به یک فایل pdf کرده و برای kcc فرستادم . جواب از kcc برام اومد که : Thank you for your inquiry.

The information you provided will be included in your case file for review..

اما از دوستان گفتن باید barcode sheet و یک فایل عکس جدا گانه هم ضمیمه می کردم و می فرستادم .
سوالم اینه آیا این درسته ؟؟ و اینکه الان من باید چکار کنم؟؟ آیا مدارکم ناقصه؟؟ و یا اینکه لازمه دوباره مدارک رو بفرستم؟؟

یا الان براشون ایمیل کنید این 2 مورد رو و در متن اشاره کنید قبلا فرمهای دیگه رو فرستادید و فراموش کردید این 2 مورد رو و یا روز مصاحبه حتما با خودتون ببرید...
البته من بودم مورد اول رو انجام میدادم...

(2013-10-11 ساعت 00:39)alibati نوشته:  دوستان قرار بود یه تعدادی برنده رو برای 2014 تو شهریور اعلام کنن خبری نشد ؟ برنده ها همون اردیبهشتی ها بودن ؟

خیر هنوز چیزی اعلام نشده!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: behfaza ، nedaba ، ali1220
(2013-10-11 ساعت 00:39)alibati نوشته:  دوستان قرار بود یه تعدادی برنده رو برای 2014 تو شهریور اعلام کنن خبری نشد ؟ برنده ها همون اردیبهشتی ها بودن ؟
سلام
دوست خوبم اینا تو همینها که اعلام کردن ظاهرا موندن چه برسه بخوان دوباره اعلام کننWink
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: himmlisch ، behfaza ، mehrdad pharm ، masoud z ، ali1220 ، nedaba ، araaaash ، studpk ، behdist ، kamix
(2013-10-11 ساعت 01:41)behfaza نوشته:  میشه سوال بنده 482 در تاپیک سفر به اماراتو جواب بدین بیزحمت . در مورد روزهای کاری و تعطیلی سفارت ابوظبی .
سلام

با توجه به تعطیلی سفارت آمریکا و سفارت کانادا در هفته سوم مهرماه 92 کلیه پیکاپ ها در دبی و آنکارا با یک هفته تاخیر انجام میگردد.

لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت رسمی سفارت آمریکا و کانادا به آدرس زیر مراجعه فرمایید.

http://dubai.usconsulate.gov/dubai/holidays.html

http://www.canadainternational.gc.ca/tur...ssade.aspx

مربوط به این پست حاج مسعودZ http://mohajersara.com/thread-6813-post-...#pid431213
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: mehrdad pharm ، masoud z ، ali1220 ، nedaba ، behfaza
(2013-10-11 ساعت 01:59)behfaza نوشته:  
(2013-10-11 ساعت 01:50)محبت نوشته:  
(2013-10-11 ساعت 01:41)behfaza نوشته:  میشه سوال بنده 482 در تاپیک سفر به اماراتو جواب بدین بیزحمت . در مورد روزهای کاری و تعطیلی سفارت ابوظبی .
سلام

با توجه به تعطیلی سفارت آمریکا و سفارت کانادا در هفته سوم مهرماه 92 کلیه پیکاپ ها در دبی و آنکارا با یک هفته تاخیر انجام میگردد.

لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت رسمی سفارت آمریکا و کانادا به آدرس زیر مراجعه فرمایید.

http://dubai.usconsulate.gov/dubai/holidays.html

http://www.canadainternational.gc.ca/tur...ssade.aspx

مربوط به این پست حاج مسعودZ http://mohajersara.com/thread-6813-post-...#pid431213
ببخشید چون درتاپیک امارات جوابی نگرفتم . اینجا باز میپرسم :
دوستان در سایت >>>>>>>
http://abudhabi.usembassy.gov/
گفته که : >>>>>>>
Sunday through Thursday
AM 8:00 - 17:00 PM (GMT+4)

یعنی تعطیلی سفارت فقط جمعه و شنبه هست و یکشنبه ها باز است ؟
بله سفارت ابوظبي جمعه ها و شنبه ها تعطيله و يكشنبه ها بازه
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: mehrdad pharm ، aghaghia ، ماتیتی ، ali1220 ، nedaba ، behfaza ، noobnoobi ، آلیس-1980
بچههاي ٢٠١٤ سفرنامه ندارن؟
شماره کیس***2014AS00000
تاریخ رویت قبولی:ارديبهشت
کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :١
ارسال فرم: 10 Jun
مصاحبه:١٠ دسامبر
دریافت ویزا:يه ضربSmile
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان