کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2014
آره عزيز
نگران نباش
منم همين مشكل رو دارم
اسمم توي پاس خورده Mahdi ولي تمام مدارك رو نوشتم Mehdi Big GrinBig Grin
همونجا قبل از قسم اصلاح مي كنيم ايشا ا...
موفق باشي
(2013-10-09 ساعت 10:12)farzadsmile نوشته:  
(2013-10-09 ساعت 09:27)shazad نوشته:  
(2013-10-09 ساعت 01:27)H Pier نوشته:  
(2013-10-09 ساعت 01:22)farzadsmile نوشته:  دوستان سلام
اين سوال رو قبلا هم مطرح کردم ولي جوابي نگرفتم.
در گذرنامه بنده حرف ق را به شکل gh نوشته اند در حالي که در روز ثبت نام با Q ثبت نام کردم. يعني مثلاً فاميل بنده که مقدم هست روز ثبت نام بنده به صورت MOQADAM ثبت نام کردم ولي الان که گذرنامه ام را گرفتم در گذرنامه به صورت MOGHADAM نوشته شده است.
اين در روز مصاحبه براي من مشکل ساز خواهد شد؟
به کی سی سی نامه بزنید و موضوع رو مطرح کنین و جدیدا سرشون نسبتا خلوت شده زود جواب میدن. جواب ایمیل رو پرینت گرفته همراه خود به مصاحبه ببرید .... و به آفیسر قبل از قسم خوردن توضیخ بدین.. هیچ مشکلی پیش نمیاد.

راه حل این مشکل:
مشکل مشابهی برای ما پیش آمده بود که با kcc مکاتبه کردم. گفتند هر جوری که صحیح هست (یعنی مطابق پاسپورت) بنویسید. اگر هنوز فرم های اولیه را ارسال نکردید در فرمها مطابق پاس بنویسید. اما اگر فرمها رو فرستادید بازم هیچ مشکلی نیست در زمان مصاحبه و در مرحله تصحیح اطلاعات و قبل از امضا فرم ها اعلام کنید تا تصحیح شود. شاد و موفق باشید Smile
فرم ها را که بنده خیلی وقت پیش ارسال کردم. شما مطمئن هستید که مشکلی پیش نمی یاد؟
2014AS000068XX (+همسرم) | سفارت: آنكارا > ابوظبي| کارنت: 10th of April مصاحبه: 4th week of June ویزا : ورود به آمریکا: |
آدمی که منتظر است هیچ نشانه ای ندارد
فقط با هر صدایی برمیگردد
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، behfaza ، محبت
(2013-10-09 ساعت 10:44)mehdikhosro نوشته:  آره عزيز
نگران نباش
منم همين مشكل رو دارم
موفق باشي
در گذرنامه بنده حرف ق را به شکل gh نوشته اند در حالي که در روز ثبت نام با Q ثبت نام کردم. يعني مثلاً فاميل بنده که مقدم هست روز ثبت نام بنده به صورت MOQADAM ثبت نام کردم ولي الان که گذرنامه ام را گرفتم در گذرنامه به صورت MOGHADAM نوشته شده است.
به کی سی سی نامه بزنید و موضوع رو مطرح کنین و جدیدا سرشون نسبتا خلوت شده زود جواب میدن. جواب ایمیل رو پرینت گرفته همراه خود به مصاحبه ببرید .... و به آفیسر قبل از قسم خوردن توضیخ بدین.. هیچ مشکلی پیش نمیاد.

راه حل این مشکل:
مشکل مشابهی برای ما پیش آمده بود که با kcc مکاتبه کردم. گفتند هر جوری که صحیح هست (یعنی مطابق پاسپورت) بنویسید. اگر هنوز فرم های اولیه را ارسال نکردید در فرمها مطابق پاس بنویسید. اما اگر فرمها رو فرستادید بازم هیچ مشکلی نیست در زمان مصاحبه و در مرحله تصحیح اطلاعات و قبل از امضا فرم ها اعلام کنید تا تصحیح شود. شاد و موفق باشید Smile
فرم ها را که بنده خیلی وقت پیش ارسال کردم. شما مطمئن هستید که مشکلی پیش نمی یاد؟
خوب حالا به نظر شما مدارک رو که می خوام بدم برا ترجمه بگم با q بنویسن یا با gh ? توی پاسپورت با gh هست ولی زمان ثبت نام با Q.
تشکر کنندگان: mehdikhosro ، ali1220 ، محبت ، behfaza
من تمام مداركم رو بر اساس پاسپورت ترجمه كردم
يعني در اصل دارالترجمه گفت كپي پاس بيار و خودش بر اسا اون همه چي رو ترجمه كرد....
(2013-10-09 ساعت 11:00)farzadsmile نوشته:  
(2013-10-09 ساعت 10:44)mehdikhosro نوشته:  آره عزيز
نگران نباش
منم همين مشكل رو دارم
موفق باشي
(2013-10-09 ساعت 01:27)H Pier نوشته:  به کی سی سی نامه بزنید و موضوع رو مطرح کنین و جدیدا سرشون نسبتا خلوت شده زود جواب میدن. جواب ایمیل رو پرینت گرفته همراه خود به مصاحبه ببرید .... و به آفیسر قبل از قسم خوردن توضیخ بدین.. هیچ مشکلی پیش نمیاد.

راه حل این مشکل:
خوب حالا به نظر شما مدارک رو که می خوام بدم برا ترجمه بگم با q بنویسن یا با gh ? توی پاسپورت با gh هست ولی زمان ثبت نام با Q.
2014AS000068XX (+همسرم) | سفارت: آنكارا > ابوظبي| کارنت: 10th of April مصاحبه: 4th week of June ویزا : ورود به آمریکا: |
آدمی که منتظر است هیچ نشانه ای ندارد
فقط با هر صدایی برمیگردد
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، محبت ، behfaza ، ali1220
دوستان یه سر به این سایت بزنین اونایی که می خوان انگلیسی بخونن . این قوانین و برای یادگیری بهترتون بکار ببرین Smile کوچیک شما نسیم Big Grin

http://www.talkenglish.com/ExtraLessons/...Rules.aspx
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: mehdikhosro ، ffrfar ، sinamn ، noobnoobi ، محبت ، pooyan1920 ، behfaza ، ali1220 ، hamedmas ، amin arefi
(2013-10-09 ساعت 11:06)nasim نوشته:  دوستان یه سر به این سایت بزنین اونایی که می خوان انگلیسی بخونن . این قوانین و برای یادگیری بهترتون بکار ببرین Smile کوچیک شما نسیم Big Grin

http://www.talkenglish.com/ExtraLessons/...Rules.aspx

ممنوم نسیم جان
دوستان این هم سایت خوبی هست برای یادگیری زبان
www.usalearns.org
تشکر کنندگان: nasim ، mehdikhosro ، ffrfar ، sinamn ، noobnoobi ، محبت ، behfaza ، ali1220 ، amin arefi
دوستان در رابطه با ارسال مدارک به سفارت در آنکارا باید دقیقا چی بفرستم؟ اصل ترجمه یا کپی؟ ضمنا مدارک شناسائی برنده کافیه یا همه نفرات کیس؟
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان:

من با مشكل تقريبا مشابه شما پاسپورتم را عوض كردم ولي چون هنوز زمان داشت رفتيم اداره گذرنامه و به اقاي رييس توضيح داديم او هم يك نامه براي تعويض پاسپورت به ما داد و در ان اسم را به نوعي كه ما ميخواستيم نوشت و دستور تعويض پاس را داد
کیس خواهر دومم
2014AS00006XXX
کیس خواهر اولم
2012AS00037XXX
جدول برندگان 2012
تشکر کنندگان: مامان خانم ، H Pier ، azadeh2014 ، behfaza ، محبت ، ali1220

راه حل این مشکل:
دوست گرامی با سلام
مدرک اصلی شناسایی بین المللی شما فعلاً = پاسپورت .... و لذا اطلاعات شما در فرم های ارسالی به kcc می بایستی با پاسپورت تان یکی باشد.
بنابراین همانطور که دوستان ارجمند راهنمایی فرمودند ، یکی از این دو راه را دارید:
1- فرم هاتون را بر اساس مشخصات پاسپورت اصلاح و آپدیت کنید .
یا
2- پاسپورت را براساس اطلاعات فرم ها که به kcc ارسال کردید اصلاح کنید.
پیروز باشیدWink
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: محبت ، ali1220
(2013-10-09 ساعت 16:16)azadeh2014 نوشته:  
(2013-10-09 ساعت 15:56)Sam2014 نوشته:  

دوست عزیز در تکمیل صحبت دوستان بگم اقوام ما که لاتاری 2010 بودند مشابه این مشکل و داشتند اونها پاسپورت رو عوض کردند ...موفق باشید

بنده هم دقیقا همین مشکل رو داشتم اما پاسپورت رو عوض کردم با خیال راحت. البته اوایل ماه may بود... و 1 هفته ای پاسپورت من اومد... الآن نمیدونم شرایط به چه شکلی شده... ظاهرا هزینه هم افزایش پیدا کرده..
اگه تهران هستید بایستی به اداره گذرنامه تشریف ببرید و کار اداری خیلی کوتاهی دارد.
که البته میشود اینکار رو انجام نداد و زمان مصاحبه با فرمهای اپدیت شده به انها توضیح داده و پرینت مکاتباتتون به کی سی سی رو در صورت لزوم ارائه بدین.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: محبت ، ffrfar ، behfaza ، azadeh2014 ، ali1220
(2013-05-02 ساعت 09:01)homayoon13 نوشته:  ا عرض تبریک فراوان به برندگان خوش شانس در لاتاری 2014 و آرزوی قبولی دیگر دوستان در سالهای بعد.
توجه ................ مهم ....................... توجه
برای آرامش خودتون و برای اینکه مشکلی برای شما برندگان پیش نیاد:
قبولی خودتون را به هیچ عنوان به هیچکس نگوید تا آخر کار که ویزا گرفتید. ( اگر میخواهید با خیال راحت این پروسه را بگذرانید)

تجربه شخصی و اطلاعات دوستان سالهای قبل
حتی به دوستان و فامیلهای نزدیک نگویید. هر دوستی یک دوست صمیمی داره.
بنده به یک دوست صمیمی گفتم فردا بغال سر کوچه هم به من تبریک میگفت که قبول شدم. اگر در روزنامه خودم اعلام میکردم مردم کمتری خبر دار میشدندBig Grin

با سلام به همگی
من هم ضمن تبریک به همه دوستان پیشنهاد میکنم توصیه دوست عزیزمان homayoon را مد نظر قرار بدید و از دوستان می خواهم یک سر به این پست بزنیدکه مطالب آموزنده ای دارد با سپاس از همه عزیزان
http://mohajersara.com/thread-5923.html
CATEGORY : F2A
Case Number: ANK2011xxxxx
اولین اقدام: 2011
محل مصاحبه: آنکارا
تاریخ تکمیل مدارک : 2011
تاریخ مصاحبه: سپتامبر 14/ 2013
تاریخ کلیرینس :/12 فوریه 2014
تاریخ گرفتن ویزا: 11 مارچ 2014
تاریخ ورود به آمریکا 26 آگوست 2014
تاریخ دریافت گرین کارت 27 سپتامبر 2014

تشکر کنندگان: sonnnna ، behfaza ، محبت ، ramaya ، ali1220 ، nasim ، Lemony
سلام
دوستان این سایتم ببینید با حاله هم یه چیزی یاد می گیریم و هم یه کمکی به دیگران می کنید
http://freerice.com
http://freerice.com/category
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: H Pier ، aghaghia ، .YAS ، محبت ، ali1220 ، behfaza ، sepideh_
(2013-10-07 ساعت 09:08)melina132 نوشته:  سلام دوستان

مي خواستم بدونم
1- معمولاً چند روز قبل از مصاحبه بايد تمكن مالي رو تهيه كرد؟
2- براي ي خانواده 2 نفره چقدر موجودي كفايت مي كنه؟

1.هرچی به مصاحبه نزدیکتر باشید بهتره ولی اگر ترکیه هستید که ماکزیمم باید تا 20 روز مونده چون باید مدارک رو بفرستید با پست
2. میگن برای هر نفر حدود 15 هزار مناسبه
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان: محبت ، EKAM ، behfaza
(2013-10-09 ساعت 22:25)Farshid22 نوشته:  
(2013-05-02 ساعت 09:01)homayoon13 نوشته:  ا عرض تبریک فراوان به برندگان خوش شانس در لاتاری 2014 و آرزوی قبولی دیگر دوستان در سالهای بعد.
توجه ................ مهم ....................... توجه
برای آرامش خودتون و برای اینکه مشکلی برای شما برندگان پیش نیاد:
قبولی خودتون را به هیچ عنوان به هیچکس نگوید تا آخر کار که ویزا گرفتید. ( اگر میخواهید با خیال راحت این پروسه را بگذرانید)

تجربه شخصی و اطلاعات دوستان سالهای قبل
حتی به دوستان و فامیلهای نزدیک نگویید. هر دوستی یک دوست صمیمی داره.
بنده به یک دوست صمیمی گفتم فردا بغال سر کوچه هم به من تبریک میگفت که قبول شدم. اگر در روزنامه خودم اعلام میکردم مردم کمتری خبر دار میشدندBig Grin

با سلام به همگی
من هم ضمن تبریک به همه دوستان پیشنهاد میکنم توصیه دوست عزیزمان homayoon را مد نظر قرار بدید و از دوستان می خواهم یک سر به این پست بزنیدکه مطالب آموزنده ای دارد با سپاس از همه عزیزان
http://mohajersara.com/thread-5923.html

دوستان تاپیکی برای بچه هایی که مکانیک خوندن باز نشده من هر چی گشتم پیدا نکردم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان: ali1220
(2013-10-10 ساعت 00:30)mechanicalengineer نوشته:  
(2013-10-07 ساعت 09:08)melina132 نوشته:  سلام دوستان

مي خواستم بدونم
1- معمولاً چند روز قبل از مصاحبه بايد تمكن مالي رو تهيه كرد؟
2- براي ي خانواده 2 نفره چقدر موجودي كفايت مي كنه؟

1.هرچی به مصاحبه نزدیکتر باشید بهتره ولی اگر ترکیه هستید که ماکزیمم باید تا 20 روز مونده چون باید مدارک رو بفرستید با پست
2. میگن برای هر نفر حدود 15 هزار مناسبه

براي 2 نفر 23000 دلار كافيه
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: ali1220 ، studpk ، محبت ، behfaza
سلام دوباره
پارسال این موقع ها، من هم داشتم همینجوری با اضطراب و دلواپسی به جمع و جور کردن صحیح مدارک فکر میکردم. و حالا در یک شب آروم پس از 4 ماه اقامت تو کالیفرنیا، وظیفه خودم میدونم که چند تا نکته رو بهتون بگم:

1- تا روزی که ویزا رو نگرفتید به هیچ کس نگید برنده شدید (توضیحاتش رو در تاپیک مربوطه دادم)
2- سعی کنید بدون استرس مدارکتون رو کامل و صحیح جمع آوری کنید. هیچ کدوم تایید دادگستری و امورخارجه نمیخواد
3- زبان انگلیسی بخونید هر چقدر بخونید ضرر نمیکنید
4- برنامه ریزی تون برای ادامه زندگی عادی تون باشه و به مهاجرت به عنوان یک برنامه ای در کنار زندگی نگاه کنید و زندگیتون رو متوقف نکنید برعکس سرعتش رو بیشتر کنید
5- دیگه هیچ چیز برای خونه زندگیتون نخرید
6- اگر مجردید، دیگه عاشق نشید چون نمیتونید تصمیم عاقلانه بگیرید و از الان به بعد تصمیمتون احساسیه. Smile
7- اگر ازدواج کردید و بدون بچه اید، دیگه بچه دار نشید و بیایید اینجا که بچه تون از شروع خوشبخت باشه Smile
8- اگر بچه دارید از الان بذاریدش کلاس زبان (اگر تهران هستید تو خیابان پاسداران کلاس زبان امیر خیلی خوبه)
9- اگر بچه بزرگ دارید، زود متاهلش کنید که با این هزینه ها به این زودیها نمیتونید برگردید ایران
10- اگر همه این کارها رو کردید که دیگه پولتون رو بردارید بیایید از اول اینجا زندگیتون رو شروع کنید و لذت ببرید.
11- بیشتر درباره کار و محلی که تو آمریکا قراره بیایید تحقیق کنید

و در آخر: بیشتر با همسر و بچه هاتون باشید چون وقتی میایید اینجا خیلی بهشون احتیاج دارید.....همه دار و ندارتون میشن خونواده تون که پیشتونن Smile
و چقدر سرمایه ارزشمندی هستند
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان