کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2014
دوستان خوبم من یک سوال داشتم پدر همسر من 4 روز پیش به رحمت خدا رفتند من خودم برنده هستم آیا لازم هست به KCC اعلام کنم یا خیر؟ اگه کسی میتونه راهنماییم کنه ممنون میشم.
کیس نامبر***2014as3.محل مصاحبه ایروان.تاریخ مصاحبه فوریه 2014.تعداد نفرات کیس 4 نفر.وضیعت پرونده ap.
تشکر کنندگان: ali1220 ، محبت
(2013-10-08 ساعت 15:08)Kamyar.A نوشته:  دوستان خوبم من یک سوال داشتم پدر همسر من 4 روز پیش به رحمت خدا رفتند من خودم برنده هستم آیا لازم هست به KCC اعلام کنم یا خیر؟ اگه کسی میتونه راهنماییم کنه ممنون میشم.

تسلیت میگم خدمت شما و همسرتون... خیر لزومی نداره، روز مصاحبه هم می تونید اعلام کنید...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: H Pier ، sinamn ، mehdir ، ali1220 ، behfaza ، Sam2014
(2013-10-08 ساعت 10:38)masuodrh نوشته:  
(2013-10-08 ساعت 09:25)ramaya نوشته:  
(2013-10-07 ساعت 09:38)ghafari88 نوشته:  
(2013-10-07 ساعت 06:42)ramaya نوشته:  من دارم ایرانمهر میرم ...کلاسهای مکالمه اش خیلی خوب بود ولی چون به حد نصاب نرسید تعطیل شد و مجبور شدم برم کلاسهای معمولیش.امیدوارم که بشه باز همون مکالمه رو ادامه بدم خودم تو خونه گرامر را میخونم.(شعبه یوسف آباد)

ممنون از راهنماییتون ... امکانش هست یه مقدار راجع به دوره اش توضیح بدید که متدشون چیه، لهجشون چیه، چه روزهایی معمولا هست و این ها ...
البته سایتش رو دیدم. اما شنیدن این نکات از زبان شما لطف دیگه ای داره.
بازم ممنون.
سلام همراه گرامی:تا اونجایی که من متوجه شدم لهجه اش امریکن هست و اساتید خوبی هم داره یه حسنش شاید اینه که به سختگیری سفیر یا کیش نیست و با رغبت بیشتری میتونید بخونید.کلاسهای مکالمه اش خیلی خوب بود چون بیشتر زمان کلاس به گفتگومیگذشت و در طول کلاس اشتباهات گرامری تصحیح میشد ومتناسب با موضوع دایره لغات بالا میرفت .بهرحال الان من دارم Part1 -Book2را میخونم که شنبه فاینال دارم.در ضمن بعد از هر فاینال امتحان Oral هم داره که توسط مدیر آموزشگاه تک تک زبان آموزها مورد مصاحبه قرار میگیرن که سطح مکالمه اشون از گرامرشون عقب نمونه که بنظرم کار جالبیه....چند وقت یکبار هم بهتون تلفن میزنن و باهاتون تلفنی شروع میکنن صحبت کردن که اونهم تجربه جالبیه که ناگهان کانالت عوض میشه.Smile
لطفا بگین هر ترمش چقدر طول میکشه؟ هر کتاب رو تو چند ترم میخونن؟
کلاس های فشرده هم دارن؟
ممنون
هر ترم عادیش 18 جلسه است (اگر اشتباه نکنم)وهزینه هر ترم نزدیک 100 هزارتومان .کلاسهای فشرده و Free discussion هم داره که عصرهاست .البته من خودم چون عصرها شاغل هستم نمیتونم استفاده کنم که اون بنظر خیلی عالیه.88553937 تلفن شعبه یوسف ابادش هست که میتونید زنگ بزنید واطلاعات بیشتر رو بگیرید.
/Case No.***2014AS00003/1 persone /Ankara/Interwe 6th Feb/Viza :13 Feb/
http://www.mohajersara.com/thread-6438.html?highlight
لاتاری از آغاز تا پایان
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza ، masuodrh
دوستان لازمه پاسپورت قبلی ام رو به عنوان مدارک داشته باشم ببرم سفارت؟؟
شماره کیس: 2014AS19XX
سفارت: ابوظبی
زمان مصاحبه:6 Nov
تعداد کیس : فقط خودم
خدا خواست و ویزای یکضرب گرفتم
تاریخ ورود به آمریکا 11Nov
همه چی تموم شد و بخش دیگه ای شروع شد Smile
تشکر کنندگان:
(2013-10-08 ساعت 16:06)pooyan1920 نوشته:  دوستان لازمه پاسپورت قبلی ام رو به عنوان مدارک داشته باشم ببرم سفارت؟؟

من همراهم بردم اما لازم نشد. به نظرم ببرين ضرر نداره به هر حال
ازدواجي F2a همسرم-->ارسال مدارك: 4سپتامبر2013،رسيد نامبر:12 سپتامبر، اپروو:21 نوامبر
كيس نامبر خودم:***2013AS، آنكارا،يكضرب،ورود به آمريكا:دسامبر 2012
تشکر کنندگان: H Pier ، محبت ، EKAM ، behfaza ، azadeh2014 ، nasim ، ali99sh
(2013-10-08 ساعت 15:08)Kamyar.A نوشته:  دوستان خوبم من یک سوال داشتم پدر همسر من 4 روز پیش به رحمت خدا رفتند من خودم برنده هستم آیا لازم هست به KCC اعلام کنم یا خیر؟ اگه کسی میتونه راهنماییم کنه ممنون میشم.
دوست عزیز بهتون تسلیت می گم و بهتره که شما فرم DS-230 مربوط به همسرتون که در آن راجع به مادر و پدرشون سوال هست رو آپدیت کنید و روز مصاحبه با خودتون ببرید و بگید که بخاطر این اتفاق فرم رو آپدیت کردید.تا جایی که من یادم می یاد توی دستورالعملهای سایت لاتاری گفته شده بود در صورتی که برای اعضای کیس اتفاقی افتاد که به تعدادشان اضافه یا کم شد به kcc اطلاع دهید.در غیر اینصورت خیر،همان سفارت کفایت می کند.
تشکر کنندگان: aghaghia ، محبت ، behfaza
(2013-10-08 ساعت 18:44)آلیس-1980 نوشته:  
دوست عزیز بهتون تسلیت می گم و بهتره که شما فرم DS-230 مربوط به همسرتون که در آن راجع به مادر و پدرشون سوال هست رو آپدیت کنید و روز مصاحبه با خودتون ببرید و بگید که بخاطر این اتفاق فرم رو آپدیت کردید.تا جایی که من یادم می یاد توی دستورالعملهای سایت لاتاری گفته شده بود در صورتی که برای اعضای کیس اتفاقی افتاد که به تعدادشان اضافه یا کم شد به kcc اطلاع دهید.در غیر اینصورت خیر،همان سفارت کفایت می کند.
بله آلیس جان شما درست میگید، البته پدر خانمِ ایشون جزو اعضایِ کیس محسوب نمیشن و مشکلی پیش نمیاد ...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: behfaza
(2013-10-08 ساعت 18:53)aghaghia نوشته:  
(2013-10-08 ساعت 18:44)آلیس-1980 نوشته:  
بله آلیس جان شما درست میگید، البته پدر خانمِ ایشون جزو اعضایِ کیس محسوب نمیشن و مشکلی پیش نمیاد ...

از اینکه منو راهنمایی کردید خیلی ممنونم واقعا" نگران بودم که مبادا همه چیز با این وضع به تعویق بیفته.
کیس نامبر***2014as3.محل مصاحبه ایروان.تاریخ مصاحبه فوریه 2014.تعداد نفرات کیس 4 نفر.وضیعت پرونده ap.
تشکر کنندگان: محبت ، aghaghia ، ali1220 ، godot ، behfaza ، ghafari88 ، آلیس-1980 ، reza_top60
دوستان مرحله دوم وجودداره یانه؟
تشکر کنندگان:
(2013-10-08 ساعت 22:55)BEROLIN نوشته:  دوستان مرحله دوم وجودداره یانه؟

فعلا هیچ چیز در این مورد از جانب کی سی سی ابلاغ نشده.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: محبت ، nasim ، ali1220 ، behfaza
دوستان سلام
اين سوال رو قبلا هم مطرح کردم ولي جوابي نگرفتم.
در گذرنامه بنده حرف ق را به شکل gh نوشته اند در حالي که در روز ثبت نام با Q ثبت نام کردم. يعني مثلاً فاميل بنده که مقدم هست روز ثبت نام بنده به صورت MOQADAM ثبت نام کردم ولي الان که گذرنامه ام را گرفتم در گذرنامه به صورت MOGHADAM نوشته شده است.
اين در روز مصاحبه براي من مشکل ساز خواهد شد؟
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
من يك سوال داشتم مي خواستم بپرسم كسانيكه امسال دارند پروسه برنده شدن را طي مي كنند نياز هست امسال هم در قرعه كشي شركت كنند يا نه منظورم كسانيكه مي امسال برنده شدند ممنون البته سوالم كمي جالب نبود.
تشکر کنندگان:
(2013-10-09 ساعت 02:17)ahmadrt16406 نوشته:  سلام دوستان
من يك سوال داشتم مي خواستم بپرسم كسانيكه امسال دارند پروسه برنده شدن را طي مي كنند نياز هست امسال هم در قرعه كشي شركت كنند يا نه منظورم كسانيكه مي امسال برنده شدند ممنون البته سوالم كمي جالب نبود.

دوست عزیز اینجا قرار نیست که فقط سوال های جالب پرسیده شه . دوستانی که از دل و جون پاسخ همه سوال ها رو اینجا می دن به جالب یا غیر جالبی سوال ها کاری ندارن Big Grin . این بستگی به خودتون داره و شرایطتون . یه سری از دوستانی که کیس نامبر بالایی دارن گفتن ثبت نام می کنن . در هر صورت ثبت نام کردنش هیچ ایرادی نداره . اگه احساس می کنین امسال شرایطشو ندارین یا اینکه کیس اصلی خودتون نیستسن و می خواین خودتون برنده اصلی باشین، یا نگرانی از نگرفتن ویزا دارین ( که این و الان به دلتون راه ندین ) و .... ( البته اینم باید در نظر بگیرین برنده شدنش هیچ تضمینی توش نیست یه شانسه دیگهSmile )
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: ali1220 ، shahryar7021 ، محبت ، bayat_r ، behfaza
(2013-10-09 ساعت 01:27)H Pier نوشته:  
(2013-10-09 ساعت 01:22)farzadsmile نوشته:  دوستان سلام
در گذرنامه بنده حرف ق را به شکل gh نوشته اند در حالي که در روز ثبت نام با Q ثبت نام کردم. يعني مثلاً فاميل بنده که مقدم هست روز ثبت نام بنده به صورت MOQADAM ثبت نام کردم ولي الان که گذرنامه ام را گرفتم در گذرنامه به صورت MOGHADAM نوشته شده است.
به کی سی سی نامه بزنید و موضوع رو مطرح کنین و جدیدا سرشون نسبتا خلوت شده زود جواب میدن. جواب ایمیل رو پرینت گرفته همراه خود به مصاحبه ببرید .... و به آفیسر قبل از قسم خوردن توضیخ بدین.. هیچ مشکلی پیش نمیاد.

راه حل این مشکل:
مشکل مشابهی برای ما پیش آمده بود که با kcc مکاتبه کردم. گفتند هر جوری که صحیح هست (یعنی مطابق پاسپورت) بنویسید. اگر هنوز فرم های اولیه را ارسال نکردید در فرمها مطابق پاس بنویسید. اما اگر فرمها رو فرستادید بازم هیچ مشکلی نیست در زمان مصاحبه و در مرحله تصحیح اطلاعات و قبل از امضا فرم ها اعلام کنید تا تصحیح شود. شاد و موفق باشید Smile
تشکر کنندگان: محبت ، studpk ، azadeh2014 ، Sam2014 ، behfaza
(2013-10-09 ساعت 09:27)shazad نوشته:  
(2013-10-09 ساعت 01:27)H Pier نوشته:  
(2013-10-09 ساعت 01:22)farzadsmile نوشته:  دوستان سلام
به کی سی سی نامه بزنید و موضوع رو مطرح کنین و جدیدا سرشون نسبتا خلوت شده زود جواب میدن. جواب ایمیل رو پرینت گرفته همراه خود به مصاحبه ببرید .... و به آفیسر قبل از قسم خوردن توضیخ بدین.. هیچ مشکلی پیش نمیاد.

راه حل این مشکل:
مشکل مشابهی برای ما پیش آمده بود که با kcc مکاتبه کردم. گفتند هر جوری که صحیح هست (یعنی مطابق پاسپورت) بنویسید. اگر هنوز فرم های اولیه را ارسال نکردید در فرمها مطابق پاس بنویسید. اما اگر فرمها رو فرستادید بازم هیچ مشکلی نیست در زمان مصاحبه و در مرحله تصحیح اطلاعات و قبل از امضا فرم ها اعلام کنید تا تصحیح شود. شاد و موفق باشید Smile
فرم ها را که بنده خیلی وقت پیش ارسال کردم. شما مطمئن هستید که مشکلی پیش نمی یاد؟
تشکر کنندگان: ali1220 ، behfaza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان