موضوعها: 0
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
من یک سوال داشتم از دوستان با تجربه ممنون میشم پاسخ بدید پاکت دربسته جواب مدیکالو که تحویل سفارت دادیم به منزله اینه که ما هیچ مشکل پزشکی نداریم؟ یا سفارت تشخیص میده؟ منظورم اینه تحویل پاکت جواب آزمایش به منزله تائیده؟
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانِ عزیز سلام،
امیدوارم همگی تو این مسیر موفق بوده باشین و بدون استرس به اون نتیجه دلخواه برسین. من ۹ ژانویه مصاحبه دارم در سفارت آمریکا در مالزی، چن تا سال دارم که واقعا ممنون میشم اگه دوستانی اینجا هستن به من کمک کنن. البته من پستها رو خوندم، اما واسه سوالاتم جواب قطعی پیدا نکردم واسه همین مجدد وقت دوستانو میگیرم،
۱. آیا برای ترجمه مدارک تحصیلی، احتیاجی به تا"اید وزارت خارجه هست یآا خیر؟؟ ( البته من قصد ادامه تحصیل ندارم)
۲. برای مدیکال، دکتری که اینجا سفارت معرفی کرده بود، همش به ما ۲ تااا واکسن زد، گفت برای سنّ شما فقط وکسان ۳ گانه و آنفولانزا باید زده بشه.آیا برای دوستان دیگه هم همینطور بوده؟
۳. آیا باید همه پاسپورتهای منقضی شده رو هم ببریم با خودمون؟
۴. به جز ترجمه شناسنامه، آیا ترجمه کارت ملی هم لازمه؟
۵. گواهی سو پیشینه، من مدت ۳ سال تقریبا مالزی بودم، اما چون ویزام توریستی بوده به من این گواهی رو نمیدن، آیا برای ایرانیها خیلی گیر میدن؟
۶.آیا برای یک زوج، گواهی بانک برای حساب مشترک قابل قبوله؟ یآا بهتره حسابا تکی باشه؟
ممنون باز هم از دوستانی که حوصله میکنن و جواب میدن، خیلی به کم شدن استرس به من کمک میکنن. باز هم ممنون
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-01 ساعت 20:03)majid7 نوشته: (2013-12-01 ساعت 19:51)hossien_501 نوشته: سلام به همه
لطف کنید جواب من رو بدید و نگید که برو صفحه های قبل رو بخون.
کسی بوده که دیپلم هنرستان باشه و تو روز مصاحبه بهش گیر بدن که دیپلمت 11 سالس؟
دوست من
برو صفحه مربوطه رو بخون
داشتن مدرک دیپلم 12 ساله یکی از شرایط هست
اگر هنرستان هستید می تونید مدرک پبش رو بگیرید و 12 ساله بشید
دوست عزیز در صورتی که شما فوق دیپلم داشته باشید یا لیسانس احتیاجی به پیش دانشگاهی ندارید در غیر اینصورت شما باید پیش دانشگاهی بگیرید تا 12 سالتون کامل بشه.
سفارت ایروان
شماره کیس:7XXX
وضعیت: برگه ابی-کلیرنس
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
2013-12-02 ساعت 13:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-12-02 ساعت 13:08 توسط مامان خانم.)
(2013-12-02 ساعت 12:45)mahsa_en نوشته: دوستانِ عزیز سلام،
امیدوارم همگی تو این مسیر موفق بوده باشین و بدون استرس به اون نتیجه دلخواه برسین. من ۹ ژانویه مصاحبه دارم در سفارت آمریکا در مالزی، چن تا سال دارم که واقعا ممنون میشم اگه دوستانی اینجا هستن به من کمک کنن. البته من پستها رو خوندم، اما واسه سوالاتم جواب قطعی پیدا نکردم واسه همین مجدد وقت دوستانو میگیرم،
۱. آیا برای ترجمه مدارک تحصیلی، احتیاجی به تا"اید وزارت خارجه هست یآا خیر؟؟ ( البته من قصد ادامه تحصیل ندارم)
۲. برای مدیکال، دکتری که اینجا سفارت معرفی کرده بود، همش به ما ۲ تااا واکسن زد، گفت برای سنّ شما فقط وکسان ۳ گانه و آنفولانزا باید زده بشه.آیا برای دوستان دیگه هم همینطور بوده؟
۵. گواهی سو پیشینه، من مدت ۳ سال تقریبا مالزی بودم، اما چون ویزام توریستی بوده به من این گواهی رو نمیدن، آیا برای ایرانیها خیلی گیر میدن؟
۶.آیا برای یک زوج، گواهی بانک برای حساب مشترک قابل قبوله؟ یآا بهتره حسابا تکی باشه؟
ممنون باز هم از دوستانی که حوصله میکنن و جواب میدن، خیلی به کم شدن استرس به من کمک میکنن. باز هم ممنون
سلام
1 به تاییدیه احتیاج نیست مگر قصدتان ادامه تحصیل باشد
2 فکر کنم مبنا نظر دکتر معتمد سفارت باشد اما در ایران ما تا حالا mmr انفولانزا هپاتیت و کزاز را زده ایم
3به پاسپورت های منقضی ظاهرا احتیاجی نیست
4ترجمه کارت ملی هم لازم است
5گواهی پلیس برای اقامت بالای یک سال در کشور ثانی جزو مدارک الزامی سفارت است امیدوارم برایتان دردسر ایجاد نکند
6بله مشکلی نیست
امیدوارم با موفقیت مصاحبه را پشت سر بگذارید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
منظورتون coming soon هستش، هنوز نيومده....
و زندگی همان روزهائی بود که زود سپری شدنش را آرزو میکردیم
کیس نامبر : **32
دریافت فرم توسط کی سی سی : 12 جون
کارنتی : 12 دسامبر
مصاحبه : 19 فوریه ابوظبی
تعداد : 3نفر ، اپدیتها 19 و 21 فوریه و 5 مارچ و7 و 8 جون
كلير : 8 جون بعد از 109 روز
رتبه:
47
0 تشکر در 0 ارسال
2013-12-02 ساعت 14:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-12-02 ساعت 14:04 توسط asher.)
سلام دوستان گل مهاجر سرایی
یک سوال داشتم میخاستم بدونم محل تولدم توی مدرک پیش دانشگاهیم اشتباها یک شهر دیگه نوشته شده البته من الان لیسانس دارم وتوی دانشگاه اصلا متوجه این اشباه نشدن فکر میکنید اگر بخام در امریکا ادامه تحصیل بدم البته اگر موفق به دریافت ویزای لاتاری بشم برام مشکل بوجود میاد؟
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-02 ساعت 13:58)nasim نوشته: (2013-12-02 ساعت 13:06)مامان خانم نوشته: (2013-12-02 ساعت 12:45)mahsa_en نوشته: دوستانِ عزیز سلام،
سلام
1 به تاییدیه احتیاج نیست مگر قصدتان ادامه تحصیل باشد
2 فکر کنم مبنا نظر دکتر معتمد سفارت باشد اما در ایران ما تا حالا mmr انفولانزا هپاتیت و کزاز را زده ایم
3به پاسپورت های منقضی ظاهرا احتیاجی نیست
4ترجمه کارت ملی هم لازم است
5گواهی پلیس برای اقامت بالای یک سال در کشور ثانی جزو مدارک الزامی سفارت است امیدوارم برایتان دردسر ایجاد نکند
6بله مشکلی نیست
امیدوارم با موفقیت مصاحبه را پشت سر بگذارید
عذر می خوام گواهی سو پیشینه برای 6 ماه به بالا نیاز است نه بالای یه سال .
سلام
اگر از سایت سفارت امریکا مدارک مورد نیاز را ببینید جهت هر 6 ماه اقامت در بخش های مختلف کشورتان نیاز مند گواهی پلیس هستید و برای 12 ماه اقامت در کشوری غیر از کشور خودتان به گواهی احتیاج دارید من در این مورد مطمن هستم
خدانگهدار
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-02 ساعت 16:37)KIMIA2005 نوشته: (2013-12-02 ساعت 11:49)ali3875 نوشته: من یک سوال داشتم از دوستان با تجربه ممنون میشم پاسخ بدید پاکت دربسته جواب مدیکالو که تحویل سفارت دادیم به منزله اینه که ما هیچ مشکل پزشکی نداریم؟ یا سفارت تشخیص میده؟ منظورم اینه تحویل پاکت جواب آزمایش به منزله تائیده؟
بنده پس از انجام ازمایشات مدیکال شخصا از دکتر این مورد رو پرسیدم و ایشون گفتند جواب ازمایش و مدیکالتون اوکی هستش و هیچ مشکلی نیست می تونید از خود دکتر بپرسید اگر موردی باشه حتما خواهند گفت .
در ضمن امروز هم رفتیم و مرحله سوم هپاتیت رو تزریق کردیم و توی کارت زرد وارد شد مونده فقط مرحله سوم td که دیگه کارتمون کامل بشه و خلاص بمونه واسه اونور انشالله...
آقا مگه واکسن TD سه مرحله است؟
***2014AS3
تاریخ ارسال فرم های اول: 9 jun
کارنت: 11 دسامبر
مصاحبه: February
دریافت ویزا: یک ضرب
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان برای دریافت رسید مدارک به سفارت آنکار به چه آدرس ایمیلی باید ایمیل زد؟
2014AS7xx،یک نفر،ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، کلییرنس، آپدیتها: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه،15و30می،26،24،23،20،13،12،5،3 جون و 27 کلییر بعد از 192 روز، دریافت ویزا 11جولای
سفرنامه
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-02 ساعت 19:48)farzadsmile نوشته: (2013-12-02 ساعت 16:37)KIMIA2005 نوشته: (2013-12-02 ساعت 11:49)ali3875 نوشته: من یک سوال داشتم از دوستان با تجربه ممنون میشم پاسخ بدید پاکت دربسته جواب مدیکالو که تحویل سفارت دادیم به منزله اینه که ما هیچ مشکل پزشکی نداریم؟ یا سفارت تشخیص میده؟ منظورم اینه تحویل پاکت جواب آزمایش به منزله تائیده؟
بنده پس از انجام ازمایشات مدیکال شخصا از دکتر این مورد رو پرسیدم و ایشون گفتند جواب ازمایش و مدیکالتون اوکی هستش و هیچ مشکلی نیست می تونید از خود دکتر بپرسید اگر موردی باشه حتما خواهند گفت .
در ضمن امروز هم رفتیم و مرحله سوم هپاتیت رو تزریق کردیم و توی کارت زرد وارد شد مونده فقط مرحله سوم td که دیگه کارتمون کامل بشه و خلاص بمونه واسه اونور انشالله...
آقا مگه واکسن TD سه مرحله است؟
کسی نیست جواب بده؟ واکسن TD سه مرحله است یا دو مرحله؟
***2014AS3
تاریخ ارسال فرم های اول: 9 jun
کارنت: 11 دسامبر
مصاحبه: February
دریافت ویزا: یک ضرب