موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها, من نامه دومم ماه پیش اومد و تاریخ مصاحبم 12 دسامبر زده بود, 2 هفته پیش با سفارت ابوظبی تماس گرفتم و تاریخش رو واسه 10 مارچ انداختم, اونا هم همون روز یک ایمیل برام فرستادن مبنی بر اینکه تاریخ مصاحبم افتاده 10 مارچ , اما نامه دومم عوض نشده همون قبلی مونده! روز مصاحبم مشکلی که پیش نمیاد به جای نامه دوم پرینت ایمیلی رو که تاریخ مصاحبه جدیدم توشه ببرم؟؟نمیگن نامه دومت کو؟؟
**Case Number : 2014AS000014
مقصد : San Jose,CA
Aug 29th - Qatar airways
**نخستين و بالاترين پيروزي، تسلط بر خويش است**
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان در سایتی که بعد از مصاحبه سفارت بهمون معرفی کرده جلوی کیس نامبرای کلیر شده یه تاریخه
این تاریخ دقیقا مربوط به چیه؟
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
رتبه:
180
421 تشکر در 142 ارسال
ایجاد خط پروازی تهران – واشنگتن درآینده ای نزدیک/ راه اندازی مجدد پرواز بحرین
مدیرعامل شرکت فرودگاههای کشور از ایجاد خط پروازی تهران به واشنگتن در آینده ای نزدیک خبرداد.
به گزارش خبرنگار مهر از یاسوج، محمود رسولینژاد که برای بازدید از فرودگاه یاسوج به این شهر سفر کرده بود، صبح سه شنبه در جمع خبرنگاران گفت: هر دو کشور آمادگی خود را برای انجام این پرواز اعلام کردهاند و پیشبینی می شود که این خط پروازی به زودی به نتیجه برسد.
وی افزود: لازم است ابتدا بسترهای لازم برای انجام این پرواز فراهم شود.
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-03 ساعت 17:49)hessam1992 نوشته: (2013-12-03 ساعت 16:26)KIMIA2005 نوشته: (2013-12-03 ساعت 02:10)hessam1992 نوشته: سلام بچه ها ...
ضمن تبريك به برندگان ٢ تا سوال داشتم
من موقع ثبت نام لاتاري ٢٠١٤ وقتي فرم رو پر مي كردم متاهلي پر كردم . يعني مي خواستم ازدواج كنم كه حالا بنا به دلايلي اتفاق نيوفتاد . حالا كه برنده شدم و فرم ها رو فرستادم مجردي پر كردم و فرستادم . ممكن اين موضوع مشكل ساز بشه !؟
دوميشم اينه كه من اون قسمت دوم فرم رو هم امضا كردم و فرستادم !! اينم ممكن مشكل ساز بشه ؟؟
ممنون از همه دوستان .
در رابطه با سوال اول صددرصد مشکل ساز خواهد شد
در مورد سوال دوم خیر مشکلی نیست
راه حلی نداره این قضیه ؟
سلام
خیر متاسفانه هیچ راه حلی نداره حتی اون زمان هم که ثبت نام کردید بدون داشتن عقدنامه رسمی در واقع اطلاعات غلط دادید و بهتره هزینه نکنید اما برای آرامش خاطرتون یه ایمیل بزنید به kcc
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.