2013-05-09 ساعت 16:23
(2013-05-09 ساعت 15:43)telmanri نوشته:سلام بلی. سفرنامه ابوظبی صفحه 9 رو بخونید:(2013-05-09 ساعت 15:28)kayra1388 نوشته:(2013-05-09 ساعت 09:34)ehsansh نوشته:منی که در زبان مبتدی نیستم خیلی مشتاقم که درباره روش ها و منابع مورد نظرتان بیشتر بدونم راهنمایی کنید لطفا(2013-05-08 ساعت 21:34)telmanri نوشته:(2013-05-08 ساعت 20:21)KIMIA2005 نوشته: یک سوال مهم:
با توجه به محدودیت زمانی موجود بهترین وموثرترین راهکار ممکن برای یادگیری زبان انگلیسی برای امثال بنده که مبتدی هستیم چی میتونه باشه ؟؟؟ ( کلاس رفتن - مطالعه کتاب و گوش دادن از طریق سی دی های اموزشی در خانه و...) ممنون میشم دوستان اساتید و مدیران محترم در این مورد بسیار مهم و اساسی بنده رو راهنمایی کنید...
دوست عزیز متاسفانه یادگیری زبان یک مساله بسیار زمان بره و واقعا نمی شه به طور قطع راحی رو گفت که سریع یاد بگیرین. بهتره به یه کلاس فشرده ثبت نام کنین تا راه بیافتین. ولی در کنار اون تا می تونین متن انگلیسی جذاب بخونین بدون اینکه بخواین جمله به جمله ترجمه کنین. یعنی حد اقل یه پاراگراف و ترجیحا یک بخش رو بدون توجه به اینکه جمله به جمله متوجه می شین یا نه تا ته بخونین. بعد ببینین کلیتا چقدر درک کردین بعد از یکم فکر کردن رو قضیه برگردین و از اول بخونین. و تاکید می کنم هرگز ترجمه نکنین و یا معنی کلمات رو به فارسی ننویسین. کلمات نا مفهوم رو از دیکشنری انگلیسی فقط مطالعه کن و جایی ننویس. البته لایتنر باکس رو می تونی استفاده کنی و مفید هم هست. کتابهای سری دامیز dummies با توجه به رشته مورد علاقت خیلی مناسبن. بعد هم تا جایی که می شه به مطالب انگلیسی مثل اخبار و فیلم نگاه کن بدون زیرنویس تا گوشت عادت کنه. کلا یعنی باید با انگلیسی خودت رو بمباران کنی.
در تکمیل فرمایشات دوستمون به نظر من :
برای هر کسی با سطوح مختلف نمی شه یه نسخه پیچید. یعنی افراد با سطوح مختلف باید روش های مختلفی رو واسه زبان خوندن انتخاب کنن. باید ببینین تا زمان رفتن دقیقا چه قدر زمان دارین. اگر حولو حوش یک سال هست به نظر من قطعاً کلاس ثبت نام کنید. کلاس زبان بهترین روش برای افراد مبتدیه. یه پروسه ای هم هست که تو طولانی مدت (مثلا ظرف 2 سال به بالا) جواب میده. خوبم جواب میده. حالا شما هم کلاس بنویسین هم در کنارش تا می تونین سریال های آمریکایی ببنینین. ولی دور خودتون رو زیاد شلوغ نکنید همون تو کلاس بهتون می گن چی کار کنین. اگر مبتدی نبودین روش ها و منابعی رو بهتون معرفی می کردم که زبانتون دوبل شه.
سلام دوست عزیز. تو امضاتون دیدم نوشتین نتیجه برگه قرمز؟ این یعنی رد شدین؟ می شه بگین دلیلش چی بود؟ ممنون.
اینجا http://mohajersara.com/thread-5608-page-9.html
شماره کیس:---7-----2013/رویت قبولی: 2 می/کنسولگری:آنکارا بود شد ابوظبی/تعداد افراد :3 نفر/کارنت 11 مارس 2013/مصاحبه: اواسط می/ نتیجه برگه قرمز