موضوعها: 0
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-11 ساعت 09:33)FIONA نوشته: لطفاً دوستان با تجربه منو راهنمايي كنند من وقتي براي خواهرم لاتاري2014 ثبت نام ميكردم چون تجربه اولم در لاتاري بود شرايط امسالش رو در نظر گرفتم يعني اونموقع سال سوم بود و تا خرداد امسال ديپلمش رو مي گرفت منم مدركش رو ديپلم زدم حالا كه قبول شده با توجه به اهميت صداقت براي اونها مشكلي با تاريخ ديپلمش پيش نمياد؟
شما صبر کن تا خرداد ماه ، بعد اخذ دیپلم فر ها رو پر کن . البته نظر شخصی من بود . تا مدیران و دوستان با تجربه چی بگن .
2013AS90xx≈فرم ها: ایمیل به (kccdv@state.gov)≈کارنت: 10 می≈مصاحبه: 30جولای، کلیرنس با فرم 9 سوالی≈کلیر: 17 سپتامبر≈مقصد: Urbana, IL بوذ! ≈هزینه ها: 1000 سبزی.
به تاریخ پیوستیم ...
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان
1-من وسواس گرفتم در پر کردن این فرم ها!من فوق لیسانس عمران دارم باید تو بند 6 فرم 122 بزنم university degree یا advanced degree??
2-در همون بند شش مدت مدرک پیش دانشگاهی رو یکسال بزنم و بعد زیرش مدت11 سال با مدرک دیپلم بزنم؟
3-مدرسه راهنمایی چی میشه به انگلیسی؟اصلا لازمه این دوره ها رو هم نوشت؟
ممنون از راهنماییتون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سالم دوستان . کسی میدونه که چه وقت گرین کرت باطل میشه؟ یعنی چقدر از امریکا میتونی هر سال خارج باشی؟ مرسی
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-11 ساعت 09:47)azadehjjaberi نوشته: سلام به دوستان
1-من وسواس گرفتم در پر کردن این فرم ها!من فوق لیسانس عمران دارم باید تو بند 6 فرم 122 بزنم university degree یا advanced degree??
2-در همون بند شش مدت مدرک پیش دانشگاهی رو یکسال بزنم و بعد زیرش مدت11 سال با مدرک دیپلم بزنم؟
3-مدرسه راهنمایی چی میشه به انگلیسی؟اصلا لازمه این دوره ها رو هم نوشت؟
ممنون از راهنماییتون
1- من خودم ارشد ژئوتکنیک دارم و university زدم. فعلاً مصاحبه نرفتم تا ببینم چی میگین .
2- پیش 1 سال دیپلم 11 سال
3- بنویسی ضرر نداره . primary میشه
(2013-05-11 ساعت 09:52)behnambeheshti نوشته: سالم دوستان . کسی میدونه که چه وقت گرین کرت باطل میشه؟ یعنی چقدر از آمریکا میتونی هر سال خارج باشی؟ مرسی
گرین کارت صادر شده 10 ساله هست . و اگر در 5 سال اقامت 30 ماه پر کنین میتونین شهروند بشین . البته تو 5 سال ذکر شده نباید مدت زمان هایی که هر بار خارج از ایالات متحده هستین از 6 ماه بیشتر باشه.
2013AS90xx≈فرم ها: ایمیل به (kccdv@state.gov)≈کارنت: 10 می≈مصاحبه: 30جولای، کلیرنس با فرم 9 سوالی≈کلیر: 17 سپتامبر≈مقصد: Urbana, IL بوذ! ≈هزینه ها: 1000 سبزی.
به تاریخ پیوستیم ...
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
من بلاخره نفهمیدم مدرک فوق لیسانس میشه university degree یا advanced degree?????????
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشيد كه اين سئوال رو اينجا مطرح مي كنم آخه تاپيك مخصوصي براش نديدم مشخصات عكس رو مي دونم چيه اما موقع ثبت نام براي خواهرم عكسي كه ازش داشتم روتوش شده و مال 2 سال قبل بود دوستم با فتوشاپ ابعادشو درست كرد و گفت اين قابل قبوله! حالا مي خواستم ببينم تفاوت عكس اولي با عكسهاي جديد كه ارسال مي كنيم و توي پاسپورتش هم هست مي تونه مشكل ساز بشه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان / من تمامه مدارکم رو با ایمیل فرستادم بعضی میگن باید پست میکردی نمی دونم الان چیکار کنم دوباره پست هم کنم ؟
2 / مدارکم رو برای مرحله دوم به کجا بفرستم و چه مدارکی میخواد
3 / واکسناسیون رو کی برم پاستور / وقتی که نامه دوم اومد
ممنون میشم دوستانی که مطمئن هستن منو راهنمایی کنن
موفق باشید