(2013-12-07 ساعت 00:13)lottery_23 نوشته:(2013-12-06 ساعت 21:17)ستاره.ستاره نوشته: سلام من چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین چون هفته ی دیگه مصاحبه دارم.
1- درسته که از افراد مجرد تعهد میگیرن که تا 2 سال ازدواج نکنند؟
من بعد از گرفتن ویزا میخوام ازدواج کنم چون ایشون سرباز هستن و ما نمی تونستیم ازدواج کنیم که به مصاحبه برسن. تصمیم گرفتیم بعد از گرفتن ویزا ازدواج کنیم.
2- اگر ویزا رو بگیرم و ازدواج کنم قبل از سفرم به ا م ر ی ک ا می تونم برم و گیرین کارتم رو بگیرم؟ بعد برای ایشون اقدام کنم؟ و کلآ چه جوری باید اقدام کرد؟
3- اگر بعد از سفر به ا م ر ی ک ا ازدواج کنیم باز هم کارت من باطل میشه؟ و چند وقت تو صف همسران ... کارت باید بمونیم؟
در مورد اینکه تعهد میگیرن چیزی نشنیدم تا حالا!
اگر تنهایی ویزا رو بگیریدٰ یعنی تا قبل از مصاحبه ازدواج نکنید خودتون تنهایی باید برید آمریکا. قبل از رفتن به آمریکا که اصلا نمیتونید گرین کارت بگیرید. باید حتما وارد آمریکا بشید و حدودا یک ماه بعد از ورودتون گرین کارتتون رو میگیرید. بعد میتونید ازدواج کنید و برای همسرتون درخواست بدید. گرین کارتتون هم قرار نیست باطل بشه. واسه چی آخه؟؟؟ این درخواست برای ایشون هم یه کم زمان میبره تا همسرتون بتونن بیان آمریکا. زمان دقیقش رو توی تاپیک ازدواج با کسی که گرین کارت داره میتونید پیدا کنید.
سریع ترین راهی که همسرتون بیان آمریکا اینه که قبل از مصاحبه ازدواج کنید و فرم ها رو دوباره بفرستید. مصاحبتون عقب میفته اما با هم ویزا میگیرید و میرید. که البته با توجه به سرباز بودن ایشون نمیدونم اصلا این راه شدنیه یا نه.
از ما که تعهد گرفتند که تا 6 ماه ازدواج انجام نگیرد..
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند