(2013-05-11 ساعت 12:53)FIONA نوشته:(2013-05-11 ساعت 09:40)payam62 نوشته:(2013-05-11 ساعت 09:33)FIONA نوشته: لطفاً دوستان با تجربه منو راهنمايي كنند من وقتي براي خواهرم لاتاري2014 ثبت نام ميكردم چون تجربه اولم در لاتاري بود شرايط امسالش رو در نظر گرفتم يعني اونموقع سال سوم بود و تا خرداد امسال ديپلمش رو مي گرفت منم مدركش رو ديپلم زدم حالا كه قبول شده با توجه به اهميت صداقت براي اونها مشكلي با تاريخ ديپلمش پيش نمياد؟
شما صبر کن تا خرداد ماه ، بعد اخذ دیپلم فر ها رو پر کن . البته نظر شخصی من بود . تا مدیران و دوستان با تجربه چی بگن .
ممنونم دوست عزيز كسي از پيشكسوتها جوابي براي من نداره؟
به نظر من هم شما صبر کن تا خردادماه بعد فرم ها رو پر کن چون شما هم مثل من کیس نامبرتون بالاست تقریبا و احتمالا فروردین و اردیتهشت سال آینده نوبت مصاحبه ماها میشه پس عجله نکنید.
(2013-05-11 ساعت 10:44)azadehjjaberi نوشته:(2013-05-11 ساعت 10:27)حسن پیری نوشته:(2013-05-11 ساعت 10:17)azadehjjaberi نوشته: من بلاخره نفهمیدم مدرک فوق لیسانس میشه university degree یا advanced degree?????????
اگه لی سانس عمومی دارین bachelor of art
اگه لیسانس مهندسی دارین میشه bachelor of science
تو سایت ویکی پدیا نوشته
لیسانس رو میدونم نمی دونم من که فوق لیسانس عمران دارم مدرکم رو باید advanced degree یا university degree در بند شش فرم 122 تیک بزنم؟؟
******advanced degree**********
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفهای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفهای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا