موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام، دوستان عزیز، کسی اینجا هست که بتونه منو راهنمایی کنه که چطورpayment دوم ($۱۶۵) را باید پرداخت کرد؟
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-15 ساعت 14:35)mmoarefparvar نوشته: (2014-01-15 ساعت 14:23)ostokhan نوشته: (2014-01-15 ساعت 14:08)mmoarefparvar نوشته: (2014-01-15 ساعت 13:03)ostokhan نوشته: (2014-01-15 ساعت 12:53)mmoarefparvar نوشته: سلام مجدد
ما برنده سال 2014 هستیم. منظورم از فرم اولیه همان فرم ثبت نام در لاتاری 2014 است که در سال 2012 آن را ارسال کردیم و جواب آن از 1 می 2013 داده شد. در آن فرم من اشتباهاتی که در بالا توضیح دادم را کردم. ولی فرم DS230 - DSP122 را درست پر کردم.
کیس نامبر ما هم 38XX است.
لطفا من را راهنمایی کنید چون هنوز هیچ تاییدیه ای از کنتاکی که بگوید فرمهای ما را دریافت کردند نگرفته ام. تا آنجا که دیدم به محض ارسال فرمها حداکثر تا 5 روز همه تاییدیه گرفته اند و بعد هم کارنت شدند.
از راهمانیی شما پیشاپیش متشکرم
با پست فرستادید با ایمیل کردین؟؟ نگران نباشید. یه ایمیل به کی سی سی بزنید و از شون بخواید که مدارکتون به دستشون رسیده یه خیر. مطمئنا پاسخ میدن. در روز مصاحبه میتونید به آفیسر قضیه رو توضیح بدید با در دست داشتم فرم های اصلاح شده جدید. نگران نباشید. برای اطلاعات بیشتر به تاپیک زیر هم مراجعه کنید.
http://mohajersara.com/thread-6457-post-...#pid456495
با DHL فرستادم. و در تاریخ 26.12.2013 DHL پیغام داده که مدارک تحویل شده. با شماره ای که گفتید تماس گرفتم. ایشان می گویند که باید وکیل بگیری تا وکیل این اشتباه را درست کند. به نظر شما این کار را بکنم؟
به نظر من لازم نیست. این اشتباهی است که ممکنه هر کسی انجام بده. بنابراین همه که نمیتونن وکیل بگیرن. شما پرینت بگبر و روز مصاحبه به آفیسر نشون بده. همین کافیه. فرم های اصلاح شدت رو هم که قبلا فرستادی کی سی سی . فقط شما یه دونه استعلام وصول مدارک رو از کی سی سی بگیر
از راهنمایی که کردین واقعا متشکرم. یک سوال دیگر اینکه برای گرفتن تاییدیه فقط کیس نامبر و اسم کافی است؟ آیا با فرمت خاصی باید ایمیل را بنویسم؟
مشخصات شامل کیس نامبر-اسم-تاریخ تولد را در سمت راست بالای هر ایمیلی که به کی سی سی میزنی باید بنویسی
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
تاریخی که در ثبت نام اولیه وارد کردید.
[/quote]
تاریخ تولدی که اول در فرم ثبت نام نوشتم و اشتباه است را بنویسم و یا تاریخ صحیح که در فرم DS-230 نوشته ام؟
[/quote]
CN: 2014ASXXXX / Abu Dhabi ارسال فرمها(31jul) کارنت(+) دعوت به مصاحبه(20 نوامبر دریافت نامه دوم) زمان مصاحبه(ماه ژانویه 2014) --->> برگه صورتی
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
من باز با سوال برگشتم :دی
من سابقه بیمه اصلا ندارم و فقط یه بار تو فنی حرفه ای یه دوره ای تدریس کردم. بعد چند وقت پیش به من گفتن که اسممو به عنوان مربی فنی حرفه ای ثبت کردن که بین المللی هم هست. به نظرتون بگم پاک کنن یا مشکلی پیش نمیاد؟
یه سوال دیگه هم در مورد پزشکی بود که من جایی خوندم دندونا رو هم چک می کنن. حالا اگه دندون شکسته داشته باشیم یا اینجور موارد چی میشه؟
سوال بعدی هم من یه ترم یه دانشگاهی درس خوندم که مدرکی هم ازش ندارم. اینو باید تو سوابق تحصیل ذکر کنم حتما یا نه ؟ اگه ذکر کردم باید مدرک ارايه بدم یا نه ؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
دوستان آیا فقط برنده اصلی باید 12 سال تحصیل داشته باشه یا همراهانش هم باید 12 سال رو داشته باشن؟
***2014AS3
تاریخ ارسال فرم های اول: 9 jun
کارنت: 11 دسامبر
مصاحبه: February
دریافت ویزا: یک ضرب
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-16 ساعت 13:45)farzadsmile نوشته: با سلام
دوستان آیا فقط برنده اصلی باید 12 سال تحصیل داشته باشه یا همراهانش هم باید 12 سال رو داشته باشن؟
سلام
فقط شخص برنده.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و آرزوي گرفتن ويزا براي همه دوستان ٢٠١٤عزيز. من تجربه سال گذشتم شايد به دردتون بخوره.. منم يكسري از اطلاعات رو اشتباه وارد كرده بودم.. قبل از مصاحبه هم فرم هاي اصلاح شده را برايشان ايميل كردم، ولي روز مصاحبه ،هنگام تحويل عكس و گرفتن مدارك اضافي ،قبل از شروع مصاحبه دوباره توضيح دادم كه من يكسري جاها رو اشتباه پر كردم، و اون خانوم فرم ها رو داد كه من اصلاح كنم و من فرمها رو كه از قبل تايپ شده داشتم جايگزين كردم:
اولا به هيچ عنوان نگران نباشيد، تمام اشتباهات رو تا قبل از قسم خوردن ميتونيد اصلاح كنيد و مشكلي پيش نمياد،(مثل تاريخ ها، اسپل فاميلي ، نوع مدرك تحصيلي و..)،
به هر دليلي هيچ كدوم از اشتباهها كه من از دو ماه پيش براشون اصلاحيشو فرستاده بودم ، تصحيح نشده بود، بلكه براشون علامت سوال بود و بعد از پرسيدن مجدد ،افيسر در زمان مصاحبه اونها رو تو سيستم اصلاح كرد .
از زمان مصاحبه به بهترين شكل ممكن استفاده كنيد و سعي كنيد همونجا افيسر رو قانع كنيد( هر چند كه خيلي سخته).حداقل حسنش اينه كه اگه هم كليرانس بخوريد ، احتمالا زمانش كمتر ميشه.
اگر ميدونيد كه شانس يك ضرب داريد ولي به هر دليلي افيسر داره برگه صورتي يا آبي با پاسپورت ميده بهتون ( يعني بهتون كليرنس ميزنه ) سعي كنيد مصاحبه را يكجوري ادامه بديد.. مثلا اگه شغلتون غير دولتيه ،و از شما نپرسيده بهش بگيد.كلا هر چيزي كه ازتون نپرسيده و فكر ميكنيد تاثير مثبت داره بهش بگيد و يادآوري كنيد.يادتون باشه كه تو اون لحظه افيسره كه ميتونه آخرين تصميم رو بگيره.. سفرنامه بچه هاي ٢٠١٣ رو هم بخونيد. با آرزوي بهترين ها براي همه شما دوستان خوبم.
2013AS89$$ آنكارا٢نفرمصاحبه:w3جولاي برگه صورتي،CV+٩سؤالي
ديدگاه هاي آرش در مورد آمريكا
كلير: ١٧سپتامبر،،صادر شدن ويزا:١٩سپتامبر،مقصد: west hills,CA ورودبه آمريكا: ٢٦نووامبر، دريافت گرين كارد:١٣ژانويه
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه
من تو visa boulletin چک کردم زده که تا آخر مارچ تا شماره 4325 واسه سفارت میرن اینجوری که من حساب کردم با ماهی حدود 600-700نفر از اسیا من تا سال 2015 هم نوبتم نمیشه که؟ قضیه چه جوریه؟
شماره کیس 2014as7###/ سفارت : ایروان/ 1 نفر /مصاحبه : هفته آخر جولای /کلیرنس هم خوردم مثل مرد /مقصد : دالاس / اگه خدا بخواد جور میشه ما هم میریم