موضوعها: 0
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
اعتبار ویزا به اعتبار مدیکال بستگی داره مگه نه .
من یه سوالی دارم مثلا کسی که 3 ماه از مصاحبه و مدیکالش میگذره بهش یه ویزای 3 ماه میدن و آیا می تونه مدت این ویزا را تمدید کنه با تمدید مدیکال و یه ویزای 6 ماهه بگیره یا نه ؟؟
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
رتبه:
50
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
میخواستم بدونم توی سایت CEAC جایی هست که بشه تاریخهایی که آپدیت میشیم را چک کنیم
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-20 ساعت 13:27)m_nikparvaz نوشته: با سلام
میخواستم بدونم توی سایت CEAC جایی هست که بشه تاریخهایی که آپدیت میشیم را چک کنیم
بچه ها من سايت ceac را مطالعه كردم و عددمان را زدم ما ٢٥ مارچ آبديت شديم اين چيه و آپديت شدن چي كار مي كنه نوشته ready تعداد نفرات را هم زده . كلاً يعني چي ؟
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
يه خرابكارى نادر
امروز صبح تمامى مداركم رو واسه سفارت پست كردم و الان يادم افتاد كه هيچ مدركى كه كيس نامبرمو نشون بده نزاشتم
حالا بايد چيكار كنم ؟
كيس:2014as53xx
نفرات:٢ نفرو نصفى , مصاحبه:هفته اول مى , سفارت : انكارا ، وضعيت:كليرنس بدون فرم نه سوالى و سى وى , البته نقص مدرك هم داشتم , مقصد:كاليفرنيا ، معاف. شغل خصوصى ،تا ٢٨ اگوست ٢١ بار اپديت ، بعد از مصاحبه
عجب صبرى خدا دارد !
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
2014-04-20 ساعت 23:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-20 ساعت 23:07 توسط مامان خانم.)
سلام
من دارم برای خرید بلیط و رزرو هتل برنامه ریزی می کنم پس ممنون می شوم اگر به من کمک کنید راستش من هیچ وقت کار دولتی نداشته ام و چند سال است که به خاطر بچه ی کوچکم قید کار را زده ام. خوب احتمال دارد من که برنده اصلی ام ویزا یک ضرب بگیرم. در این صورت چندروز باید بیشتر در ترکیه بمانم.؟ اصولا چطور برنامه ریزی کنم. اصلا امیدی به یک ضرب هست یا نه.؟ چون در این شرایط بلیط ما از بین می رود از پاسختان ممنون
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-20 ساعت 23:03)مامان خانم نوشته: سلام
من دارم برای خرید بلیط و رزرو هتل برنامه ریزی می کنم پس ممنون می شوم اگر به من کمک کنید راستش من هیچ وقت کار دولتی نداشته ام و چند سال است که به خاطر بچه ی کوچکم قید کار را زده ام. خوب احتمال دارد من که برنده اصلی ام ویزا یک ضرب بگیرم. در این صورت چندروز باید بیشتر در ترکیه بمانم.؟ اصولا چطور برنامه ریزی کنم. اصلا امیدی به یک ضرب هست یا نه.؟ چون در این شرایط بلیط ما از بین می رود از پاسختان ممنون
به نظرمن شما 2تا3 روز بعد مصاحبه احتیاطا در ترکیه باشید بهتره،هرچند جدیدا کلیرانس زدن بدون دلایل واضح زیاد شده ولی شاید خدا خواست و به شما وبچه ها ویزا دادن،حالا اگرم کلیرنس خوردین میرین گردش وتفریح،ضرر نداره، البته برخورد به آخرهفته و تعطیلات را هم درنظر بگیرین.
موفق باشید
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
رتبه:
50
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-20 ساعت 17:37)Aroma نوشته: (2014-04-20 ساعت 13:27)m_nikparvaz نوشته: با سلام
بچه ها من سايت ceac را مطالعه كردم و عددمان را زدم ما ٢٥ مارچ آبديت شديم اين چيه و آپديت شدن چي كار مي كنه نوشته ready تعداد نفرات را هم زده . كلاً يعني چي ؟
سیس سایتی است که روند کاری هر کیس را نشان می دهد و READY هم یعنی پرونده در حال خواندن است
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-20 ساعت 17:37)Aroma نوشته: (2014-04-20 ساعت 13:27)m_nikparvaz نوشته: با سلام
درود بر شما
سایت CEAC یک پورتال مرکزی کنترل وضعیت کیس های متقاضی ویزا است و همیشه آخرین وضعیت کیس شما را نشان میدهد.هر بار آپدیت به این معنی است که بررسی یا تغییری در کیس شما صورت گرفته است. اولین بار بعد از آمدن نامه دوم و رسیدن پروندتون به س ف ا ر ت سایت کیس شما را می شناسه . با توجه به شماره کیس شما اولین آپدیت مربوط به صدور نامه دوم شما بوده که در 25 مارچ اتفاق افتاده . Ready هم اگر متن پایین صفحه CEAC را بخوانید گفته شده که پرونده شما به س ف ا ر ت مربوطه رسیده و آماده مصاحبه شدن هستید.
در مراحل بعد از مصاحبه هم چنانچه انشاله یکضرب گرفتید Ready تبدیل می شود به Issued .
یا اگر درگیر روند اداری یا AP شوید تبدیل می شود به Administrative Process که تا کلیرنس هم هر بار اطلاعاتی رد و بدل شود و کاری روی کیستون صورت بگیره آپدیت میشوید .
در خدمتیم.
2014AS47XX ــ ساکنDFW
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-21 ساعت 04:01)m_nikparvaz نوشته: (2014-04-20 ساعت 17:37)Aroma نوشته: (2014-04-20 ساعت 13:27)m_nikparvaz نوشته: با سلام
سیس سایتی است که روند کاری هر کیس را نشان می دهد و READY هم یعنی پرونده در حال خواندن است
آپدیت یعنی اینکه روی پروندتون داره کار میشه ready یعنی اینکه پرونده شما در مرحله مصاحبه است و هنوز به مصاحبه نرفتید
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014