2014-04-21 ساعت 19:46
1- اگه کسی تو بسیج عضو فعال باشه آیا کنسولگری آمریکا متوجه میشه ؟
2- یعنی از طریق اف بی ای چک این موضوع رو میتونن متوجه بشن ؟
3- آخه اونا این منابع رو از کجا به دست میارن که میتونن وارد سیستم های بسیج بشن و بفهمن کیس مورد نظر عضو بوده یا نه ؟
4- آیا کنسولگری از ما میپرسه که آیا در بسیج عضو بوده ایم یا نه ؟ و ما باید چه پاسخی بدیم ؟ حقیقت ؟ یا دروغ ؟ اگه حقیقت رو بگیم چی میشه ؟ یا دروغ بگیم از کجا میفهمن ؟
5- پرونده ای بسیج رو نابود کنیم چی ؟
من خیلی نگرانم ازتون خواهش میکنم جواب بدید .
شما میدونید اف بی ای چک دقیقا چه چیزایی رو چک میکنه ؟ و با توجه به چه منابع و چگونه آخه آمار یک کشور رو داره ؟
آیا اگه کسی در موردی پرونده ای داره و هنوز متهم هستش و هنوز محکوم نشده این موضع مشکل ساز میشه ؟
یا مثلا پرونده های زیادی داشته که همشون مختومه شده ولی هیچ وقت محکوم نشده ؟
اگه کسی شغلی داره و به کنسول بگه بیکار هستش . اونوقت کنسول از کجا میفهمه ؟
مثلا از وزارت کار میفهمه ؟
اگه پدر کسی جانباز و جبهه داشته باشه و توسط این موضوع کسری خدمت گرفته باشه باید چیکار کنه ؟ به کنسول چی بگه ؟ آیا سابقه ای پدر که در جنگ بوده برای پسر مشکل ساز میشه ؟
2- یعنی از طریق اف بی ای چک این موضوع رو میتونن متوجه بشن ؟
3- آخه اونا این منابع رو از کجا به دست میارن که میتونن وارد سیستم های بسیج بشن و بفهمن کیس مورد نظر عضو بوده یا نه ؟
4- آیا کنسولگری از ما میپرسه که آیا در بسیج عضو بوده ایم یا نه ؟ و ما باید چه پاسخی بدیم ؟ حقیقت ؟ یا دروغ ؟ اگه حقیقت رو بگیم چی میشه ؟ یا دروغ بگیم از کجا میفهمن ؟
5- پرونده ای بسیج رو نابود کنیم چی ؟
من خیلی نگرانم ازتون خواهش میکنم جواب بدید .
شما میدونید اف بی ای چک دقیقا چه چیزایی رو چک میکنه ؟ و با توجه به چه منابع و چگونه آخه آمار یک کشور رو داره ؟
آیا اگه کسی در موردی پرونده ای داره و هنوز متهم هستش و هنوز محکوم نشده این موضع مشکل ساز میشه ؟
یا مثلا پرونده های زیادی داشته که همشون مختومه شده ولی هیچ وقت محکوم نشده ؟
اگه کسی شغلی داره و به کنسول بگه بیکار هستش . اونوقت کنسول از کجا میفهمه ؟
مثلا از وزارت کار میفهمه ؟
اگه پدر کسی جانباز و جبهه داشته باشه و توسط این موضوع کسری خدمت گرفته باشه باید چیکار کنه ؟ به کنسول چی بگه ؟ آیا سابقه ای پدر که در جنگ بوده برای پسر مشکل ساز میشه ؟