موضوعها: 0
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-30 ساعت 10:01)Nooshinsalamat نوشته: (2014-05-30 ساعت 06:58)Saeedv13 نوشته: (2014-05-29 ساعت 18:58)Nooshinsalamat نوشته: بچه ها من ويزامو بچه ي خواهرم پاره كرده كاريش ميتونم بكنم؟
آخه خواهر من پاسپورت اونم با ویزای آمریکا داخلش چیزی هست که شما بذارینش دم دست بچه که براتون پاره اش کنه؟!!
من تا پاسپورت های ویزا خورده رو داخل گاو صندوق شرکت یکی از آشناها نذاشتم نتونستم سر آسوده بر بالین بذارم، بعد شما!!! ....
حالا باید اول به سفارت ایمیل بزنین و جریان رو بگین. بعد برین تقاضای پاسپورت جدید کنین و بعد هم برین سفارت تا یکی جدید براتون صادر کنن.
چي بگم،خلم ديگه
اشكالي نداره دوست عزيز هر مشكلي راه حلي دارد
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان لطف كنيد مراحل بعد از كلير را بگوييد . يعني آفيسر گفته سه الي چهار ماه سايت را چك كنيد هر روز بايد چك كرد يا فقط جمعه ها ؟ ممكن است زودتر از سه ماه بيايد ؟
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-30 ساعت 12:05)Nooshinsalamat نوشته: (2014-05-30 ساعت 11:14)Aroma نوشته: سلام دوستان لطف كنيد مراحل بعد از كلير را بگوييد . يعني آفيسر گفته سه الي چهار ماه سايت را چك كنيد هر روز بايد چك كرد يا فقط جمعه ها ؟ ممكن است زودتر از سه ماه بيايد ؟
سلام دوست عزيز ، اكثر ما روزي ٣-٤بار سايت ceac وسايتي كه آفيسر داده رو چك مى كنيم
ولي به نظرم همون روزي ١ بار كافيه
ايشاللللللا كه زودتر مي ياد،نمي شه گفت حتما اون تايمي كه گفتن مي ياد.
موفق باشيد.
اگر فرد برنده اصلي adminestrate processing جلوي اسمش خورده فرد دوم و سوم ready خورده را توضيح دهيد ممنون
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-30 ساعت 12:32)Aroma نوشته: (2014-05-30 ساعت 12:05)Nooshinsalamat نوشته: (2014-05-30 ساعت 11:14)Aroma نوشته: سلام دوستان لطف كنيد مراحل بعد از كلير را بگوييد . يعني آفيسر گفته سه الي چهار ماه سايت را چك كنيد هر روز بايد چك كرد يا فقط جمعه ها ؟ ممكن است زودتر از سه ماه بيايد ؟
سلام دوست عزيز ، اكثر ما روزي ٣-٤بار سايت ceac وسايتي كه آفيسر داده رو چك مى كنيم
موفق باشيد.
اگر فرد برنده اصلي adminestrate processing جلوي اسمش خورده فرد دوم و سوم ready خورده را توضيح دهيد ممنون
نفر دوم و سوم کلیرنس نخوردن و با کلیر شدن نفر اصلی ویزاشون آمادست .
2014-8XXX ، ایروان ، کلیرینس ، پایان آرزو ...
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-30 ساعت 12:54)Danial_4139 نوشته: (2014-05-30 ساعت 12:32)Aroma نوشته: (2014-05-30 ساعت 12:05)Nooshinsalamat نوشته: (2014-05-30 ساعت 11:14)Aroma نوشته: سلام دوستان لطف كنيد مراحل بعد از كلير را بگوييد . يعني آفيسر گفته سه الي چهار ماه سايت را چك كنيد هر روز بايد چك كرد يا فقط جمعه ها ؟ ممكن است زودتر از سه ماه بيايد ؟
موفق باشيد.
نفر دوم و سوم کلیرنس نخوردن و با کلیر شدن نفر اصلی ویزاشون آمادست .
ممنون دوست عزيز بعداً جلوي اسم برنده مي نويسد clear يا چيز ديگري ؟
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-30 ساعت 23:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-30 ساعت 23:23 توسط iris.)
سلام
از بچه هایی که گرین کارت گرفتند ، من یه جا خوندم که روی کارت سبز امضای ما هم درج شده، نمی دونم درست فهمیدم یا نه؟ :/
سوالم اینه که این امضا را موقع اولین ورود ازمون می گیرند یا امضای قبلیمون در فرمهاست؟ اگر بدو ورود می گیرند اشکال نداره من تغییرش بدم با فرمها؟
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
اگه ممکنه منو راهنمایی کنید .
من یکی از برندگان لاتاری 2014 هستم شش ماه پیش برای مصاحبه رفتم ترکیه بعد از انجام مصاحبه گفتند که باید FBI Check بشم و جوابش تا سه ماه دیگه میاد اما جواب تا اون تاریخی که گفته بودند نیومد بعد از اون پیگیری کردم و گفتند به دلیل شلوغی ممکنه تا 6 ماه طول بکشه . 6 ماه هم تموم شد اما هنوز جواب نیومده . میخواستم ببینم کسی هست که مشکل منو داشته باشه و منو راهنمایی کنه .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
کسی میتونه به من بگه که دقیقا چه مدارکی با پست به آنکارا باید ارسال کنیم؟
برای دیپلم هم باید دوره دبیرستان فرستاد هم پیش دانشگاهی؟
برگه تمکن مالی از بانک باید اصلش فرستاد؟
فرم اطلاعات هم باید فرستاد؟