موضوعها: 0
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-07 ساعت 12:48)Tabassomshojaat نوشته: بچه ها يه سوال؟
ايا امكان داره كسي رد بشه؟ در چه صورت رد ميشه؟ لطفا بهم بگين. ممنونم
وقتی که آفیسر متوجه بشه که شما دروغ گفتید یا اینکه بچه های زیر ۲۱ سال رو تو ثبت نام اولیه ننوشته باشید یا اینکه از سهم ویزای کشورهای دیگه استفاده کرده باشید.
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-07 ساعت 14:33)nina22 نوشته: (2013-06-07 ساعت 12:48)Tabassomshojaat نوشته: بچه ها يه سوال؟
ايا امكان داره كسي رد بشه؟ در چه صورت رد ميشه؟ لطفا بهم بگين. ممنونم
وقتی که آفیسر متوجه بشه که شما دروغ گفتید یا اینکه بچه های زیر ۲۱ سال رو تو ثبت نام اولیه ننوشته باشید یا اینکه از سهم ویزای کشورهای دیگه استفاده کرده باشید.
خيلي ممنونم. ما پاسپورت سنت كيتس داريم، مشكلي پيش نمياد؟
Tabassomshojaat, كيس نامبر: 2014AS69xx، تاريخ رويت: ١ مي، ارسال فرمها: ٧ مي، دريافت تاييديه: ٢٧ مي، كارنت: April ٢٠١٤، دريافت نامه دوم: ١٧ آوريل، مصاحبه: جون ٢٠١٤، سفارت: ابوظبي، دريافت ويزا: يكضرب خدا رو شكر، سفر به آمريكا: سپتامبر ٢٠١٤، گرفتن سوشيال: ٢٩ سپتامبر، گرفتن گرين كارت: ٢٣ اكتبر ٢٠١٤
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من ٢ شنبه يه نامه به كي سي سي زدم واسه تاييديه مداركم كه با پست ارسال كردم و٨ روزم از رسيدن مداركم گذشته كه ايمييل زدم اما از دوشنبه تا امروز ٤ روز گذشته و هنوز جوابي دريافت نكردم خيلي استرس دارم!!!!
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
پس دوباره واسشون ايمييل نزنم فعلاً؟؟؟!!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و تشکر از همه دوستان، من تقریبا تمام صفحات و موضوعات مربوط به لاتاری 2014 را در یک هفته وقت گذاشتم و خواندم ولی متاسفانه موردی مشابه به مورد برادرم پیدا نکردم تا بتونم کمکش کنم، حالا از دوستان کمک و راهنمایی میطلبم. برادر من قبل از اعلام نتایج امسال برای پناهندگی اروپا اقدام کرد و در این وسط ، من متوجه شدم لاتاری برنده شده، متاسفانه در این پروسه پاسپورتش را در ترکیه از دست داد و نیمه راه در اروپا که بود خبردار شد و تصمیم به برگشت گرفت ولی هنوز با توجه به یک سری مشکلات نتونسته برگرده. حالا سوال من اینه که با توجه به اینکه در حال حاضر پاسپورت نداره و case no.2014AS000050### هست چه راهی به اون پیشنهاد میدین؟ برای پرکردن فرم ها زمان از دست نمی ده تا صبر کنه که بتونه برگرده و برای پاسپورتش اقدام کنه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من سربازی نرفتم و کار دولتی هم نداشتم
خانومم هم کار دولتی نداشته
خواهر و دامادمون سیتیزن آمریکا هستن.
پدر خودم نیرو انتظامی بودن اما ۱۴ ساله بازنشسته شدن ۲-۳ سال پیش هم توریستی رفتن آمریکا.
پدر خانومم الان داخل شرکت هواپیماسازی زیر نظر وزارت دفاع کار میکنن سفر های خارجی هم با پاسپورت سفید زیاد داشتن
ممکنه به این خاطر کلیرنس بخوریم؟
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-07 ساعت 15:20)farnama نوشته: (2013-06-07 ساعت 15:02)hedipes نوشته: دوستان من ٢ شنبه يه نامه به كي سي سي زدم واسه تاييديه مداركم كه با پست ارسال كردم و٨ روزم از رسيدن مداركم گذشته كه ايمييل زدم اما از دوشنبه تا امروز ٤ روز گذشته و هنوز جوابي دريافت نكردم خيلي استرس دارم!!!!
اصلا اصلا نگران نباش جواب ایمیل رو معمولا دیر میدن
شما اگه تماس بگیری بلافاصله بهت میگن
اما ایمیل واسه من حدود 1 هفته جواب دادن
دوستان موقع ثبت نام باید 21 سال من تموم نشده باشه درسته؟
منظورم اینه که 20 سالم تموم نشده باشه یا ...؟
دوست عزیز مدارک من 21 می دستشون رسیده اما امروز جواب دادن نگران نباشید جواب میدن
F2A -
Priority Date: October 2016
رسید مدارک نوامبر
منتظر تایید USCIS