2013-06-08 ساعت 20:13
(2013-06-08 ساعت 19:58)5ina نوشته:من 2012 19 سالم بود ! منظورشون از 21 سال 21 سال تمام هستش ؟ 24/6/92 من 20 ام رو تموم میکنم(2013-06-08 ساعت 19:13)5ina نوشته: سلام دوستان خسته نباشید !دوست عزیز تبریک بابت برنده شدنتون
مادر من امسال لاتاری برنده شدن و تو فرم ثبت نام اسم من و پدرم رو هم به عنوان فرزند و شوهرش نوشته بود. من متولد 72/6/24 هستم !( امیدوارم زیر 21 سال باشم !!) ایا با این شرایط میتونیم همراه مادرم بریم ؟
ببیند در سایت اصلی لاتاری صراحتاً نوشته که در زمان درخواست ( ثبت نام) شما باید زیر 21 سال بوده باشین، حالا یه حساب سرانگشتی بکنین، ببینین به میلادی آیا سال 2012 که ثبت نام میکردین واجد شرایطشون بودین یا نه ... شما خودتون هم میتونین به سایت www.travel.state.gov برین و با دقت کلیه مراحلش رو بخونین، تا کل کار دستتون بیاد. ( یک اشتباه و ندونم کاری ریسک اینو که شما از واجد شرایط بودن خارج بشین زیاد میکنه)
[/quote]
شما مشکلی ندارین حتی اگر پروسه کیس شما تا شهریور سال آینده هم طول بکشه شما می تونید همراه پدر مادرتون برین، برو به جای این نگرانی ها زبانتو تقویت کن که خوب زمانی داری میری
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفهای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفهای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا